Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 603 604 605 606 607 ... 764
(Read 1311357 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #9060 - 19.03.2010 at 13:31:09

titud wrote on 19.03.2010 at 13:10:17:
El Pesnik wrote on 19.03.2010 at 12:57:23:
Ja, seveda, to ti bo pa res uspelo. Kr neki se vrtiš v svojih idejah, tisočkrat sposojenih od ne vem kje in jih premetavaš kot kak žongler. Pa dej nehi že pisat tako presneto poštirkano! A si dec al si baba, a?  Shocked

Očitno je alojzu uspelo prebudit deca v teb. Zame je to žal že mal prepozn, pa če mu še tako trdno držiš štango.

A je dost nepoštirkano povedno?  Tongue Smiley

Titud

Titudi samo misliš,da je prepozen-preveč si se zafilozofiral s svojim ( racionalnim logosom)Daj začni mislit ---brez individualnega  racio logosa- in samo išči vesoljni-univezalni racio logos v sebi.Če ga ne boš najdu,pa nič hudega te bom jaz vzel sabo-samo dve kapjli svoje krvi kapni na bombažno krpo pa shrani u neko šetuljo v zračni vlagi in temperaturi. Njet problem-pot  in vrata v nebesa so odprta vsakomur po svobodni volji.. Grin Grin Cheesy Smiley
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9061 - 19.03.2010 at 13:33:59

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 19.03.2010 at 13:20:14:
Quote:
U glavnem vsi skup ste mojstri in toto vaše kreganje na lep način ste prpelali na čisto novi nivo .
Deci  Smiley

Loto pridruži se-volkovi skupi lovijo,jejo in tuljo ! Grin Grin Grin Smiley Wink

Eh kaj bom jaz ko vidim tam gore neke besede več nea vem v keri slovar naj gleam  Grin
No rad pa berem mi je fajn ko mi kaj novega bol jasno postane .

Ti me vprašaj,če kaj ne razumeš.Če bom le utegnil  ti bom vse razložil-po svojih močeh.Ni problema ti samo vprašaj! Wink Wink
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9062 - 19.03.2010 at 14:02:43

titud wrote on 19.03.2010 at 13:10:17:
El Pesnik wrote on 19.03.2010 at 12:57:23:
Ja, seveda, to ti bo pa res uspelo. Kr neki se vrtiš v svojih idejah, tisočkrat sposojenih od ne vem kje in jih premetavaš kot kak žongler. Pa dej nehi že pisat tako presneto poštirkano! A si dec al si baba, a?  Shocked

Očitno je alojzu uspelo prebudit deca v teb. Zame je to žal že mal prepozn, pa če mu še tako trdno držiš štango.

A je dost nepoštirkano povedno?  Tongue Smiley

Ja, dost bolš in brez nepotrebne navlake. Sej ti tud zmoreš (no pun intended Smiley), kaj boš govoril, da ne. Ajd.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9063 - 19.03.2010 at 14:04:24

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 19.03.2010 at 13:20:14:
Quote:
U glavnem vsi skup ste mojstri in toto vaše kreganje na lep način ste prpelali na čisto novi nivo .
Deci  Smiley

Loto pridruži se-volkovi skupi lovijo,jejo in tuljo ! Grin Grin Grin Smiley Wink

Eh kaj bom jaz ko vidim tam gore neke besede več nea vem v keri slovar naj gleam  Grin
No rad pa berem mi je fajn ko mi kaj novega bol jasno postane .

V slovar moraš gledat pr titudu. Sam mogoče se bo pa počas odvadu in bo začel pisat kot dec.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9064 - 19.03.2010 at 14:10:48

El Poeta

Preveč rad Titud klasično muziko posluša. Ko bo prebekslu na sviraće,potem ne bo več  problema z njim.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9065 - 19.03.2010 at 14:15:05

ja in wrote on 14.01.2010 at 22:40:46:
TS Grofovi- Laku noć svirači

http://www.youtube.com/watch?v=C699Fx9t3HA

Evo muzika zate Titud-darilo ja in-a To poslušaj ne Mozarta!Zavihaj rokave in u svoj zelnik!! Grin Grin Wink
Back to top

IP Logged

Dante
3

I Love!
Slo
Reply #9066 - 19.03.2010 at 14:59:17

Glejte forumovci - Alojz, El Poenta, ajgor, ... še kdo? - čemu to besedno mlatenje brez veze, saj gre za to, česa se vi pravzav bojite. Povem vam, da so Alojz in njegovi prijatli na začetku teme imeli korjajžo predstaviti nekaj novega tuki. Po domače povedano "jajca" in zavrhano mero zdravega egoizma. To se je sprevrglo v nesmiselno besedno obračunavanje - enostavno sami sebe blokirate. Saj priznavate, da je vaš duhovni razvoj zastal. Boste to zanikali? Zdajle še gre za to, kdo ima libido in še kolik ega. Eh - kaj bom z vami govoril - to je kot bi govoril kamnom.

Na začetku je to nekaj obetalo, vendar poglejmo dosežek te debate. Kje je še Prometejevo društvo? Kje je otvoritelj teme Exter, ki je zagovarjal to sporočilo?
Alojz je od vsega začetka tuki, da nas vse zavede. Nekatere vas je že prepričal s to "briljantno" teorijo, ki ima v sebi nekaj fatalnih infromacij. Ma kaki em valovi najrazličnejših frekvenc. Kaj mi bo to ko se postavim pred radiooddajnik ali sem v rentgenski napravi? Bo iz tega kaj v meni bistveno drugače in bom v drugačnem razpoloženju? Fantaziranje brez osnove in sprijaznjenost da na božjo milost razodetja le čakamo - koliko let še? Življensko silo, notranjo Luč ste zreducirali na materialni nivo z navajanjem em sile. Pa tudi tisti izraz fotonski genom - kar naj bi bil izraz za nevidni genom ali v duhovnosti je za to izraz astralna infromacija, ovoj. Pa tista o teološkem telesu ali ni to izraz za karmično infromacijsko telo. Teorija je plagiat vzhodnjaški filozofiji. Alojz je, žal, tistih dvajset let zapravil za nekoristno mlatenje filozofije, ki pa se ji je, to mi je priznal, kar odpovedal. Noče več slišati o svetih spisih, saj v njih ni našel zadoščenja. Saj res zapisane besede so mrtve, kajne?
Mar nimate občutka, da je človekovo življenje predragoceno, da bi nekaj filozofirali in na koncu vse "popljuvali".
Vidim, da je poo dolgem času, po mnogih debatah Alojz premagal začetni strah (pred šikaniranjem, posmehu, ...) in kao da se nič več ne boji, celo "pljuvati" druge in zmerjati vse kar je še dobrega na tem svetu.
Saj me niti ne poznate, kako lahko sodite. Nimam nobene zveze s cerkvijo in s kakim new age gibanjem, ma kaki Sai Baba. Vi samo tolik nategujete pogovor, da bi se moral malce bolj razkrit, kajne? Kar sanjajte! Pravzaprav vi odgovarjate za vsebino tako zastavljene teorije. Zame je kao postana juha, neokusna in strupena. Pa poskusite z njo osvojiti svet. Ajde!  Wink

Brez zamere, nimam časa viseti na Prometeju. Kdaj je že on živel? Oh saj je to že davno, res davno. Čudno pa je tudi, da še vedno mnogi samo govorijo tudi o Jezusu, Budi, ... pa še pod to nismo potegnili črto. Prometej pa je živel pred njimi. Čemu se vračamo?

Čao!
Back to top

Pozorno prisluhni vsakomur,
vendar pa imej svoje mnenje.

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #9067 - 19.03.2010 at 15:06:15

Meni se pa tale Dante dopade Smiley Smiley
Back to top

blah

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #9068 - 19.03.2010 at 15:08:00

meni tudi
do sedaj je vedno mirno napisal kar misli, in je tud blo za pojest
sam glej zdaj to - reakcijo
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9069 - 19.03.2010 at 15:39:07

El Pesnik wrote on 19.03.2010 at 12:54:58:
Quote:
Ne gre se o tem, kaj je nistično, ampak, ker vse hoče zaviti v neko folijo metafizike pomešano z uradno psihologijo.
Libido kot lastno EM valovanje, ki ga pogojuje tvoja misel. Ja, misel o tem kako smo si podobni. Če boš dolgo mislil, da si pseto, boš na koncu tudi deloval kot pseto.

Izobraževanje je povsem napačno in gradnja na obstoječem vodi le v nadgradnjo obstoječega. Potrebno je spremeniti, preseč to miselnost, ki jo nam vsiljujejo preko sistema, ki obljublja lagodje.

Vse skupaj sem pa napisal zaradi tega, ker vidi nek problem v tebi. Začeli so osebno problemizirat o tebi, iskat neke vzroke, zakaj si takšen, kot si. Neumnosti, s katerim se hranijo in nezavedno laskajo sebi, kako so boljši in pametnejši. V bistvu se v enem sestavku negirajo.

O egu sem rekel, ker je pač očiten, ko ocenjuješ druge s tem, da ga imaš na črni listi. Ne vem, če ga daš na črno listo, potem ne razmišljaš o njem ali pa zato še bolj razmišljaš. Kot kaka mlada trmasta deklina.

Alojz, ni me treba cenit, nisem naprodaj. Če bom ti bom povedal. Najboljše, da začneš šparat.
Mal za šalo in zares.

Lp,Igor

Dej Igor ti pa lah tud mal več o seb poveš, ne pa da skoz špilaš nekega odmaknjenega sodnika, ki gleda iz ne vem kere veje.

Tok sterilnih postov kot jih imaš ti pa ne vem če jih ima še kdo drug na tem forumu, še M.L. ne, pa ti zelo hudo konkurira.

Dej me jebat, že dve leti tuki kao neki debatiramo pa ti stalno blagovoliš samo neke kratke odmaknjene komentarje z ne vem kere veje. Daj pišuka že povej kej konkretnega, ne sam Robija skoz neki basat kok ne razume tvojga pojma psihološkega časa (stolen from Jiddu).

Pol pa prideš enkrat na plano s trditvijo, kok se tebi zdi narobe, da ljudje v službo hodijo. Kaj si utrgan majmun al kaj??!! Pa naj hodijo če hočejo in naj si sami izberejo, kaj hočejo delat.

Ti si po več kot dveh letih še vedno en tak sterilen papak, ki trenutno neki v Indiji poležava in se verjetno sam sebi zdi presneto imeniten. Pa da ne omenjan tistega poženščenega tvojga prjatla Janeza, ki ne vem, če ni tvoja žena. Dej si že enkrat eno pičko ubod pa neki bit tok presneto sterilen, ker ti bodo jajca čist odpadla.

Jebo vam jaz Indijo!  Angry

Si pa smešen. Praviš, sterilen in mi deliš nasvete za življenje. Enkrat že začni spoznavat lastno zavist. Toliko zavisti, kot je v tebi, premore malokdo.
Od službe sem govoril v smislu veselja. Ne mešat pojme.
Poleg tega sem napisal toliko postov, da bi, če bi hotel, lahko imel za razmišljat do konca življenja. Ampak ne, ti vse primerjaš z Jiddujem, katerega pa tudi nisi razumel. Ti ne razumeš, nočeš razumeti, ker si preveč zavisten.
Robi se je pa že nehal sukati samo v krogih. In ga vzpodbudim, da ne bi zopet zašel v to verigo. Pazi, da se ne boš ti predolgo nahajal v krogu. Robi je zelo napredoval, po mojem mišljenju, le povedal mu tega nisem. No, pa sedaj.
Ne vem zakaj te skrbi moje seksualno življenje, nasploh moj način življenja. Ti, praviš, da si našel pičko. Prav, pa jo imej. Upam, da te, ko prideš iz službe, čaka na mizi juha. Ne prevroča, ne hladna, ampak ravnopravšnja.
Janez ti pa ne da miru, kaj. Saj sta si res kar podobna z razliko, da je on bolj razvajen, ti pa zavisten.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9070 - 19.03.2010 at 15:46:09

titud wrote on 19.03.2010 at 12:54:41:
Quote:
S titudom se ne strinjam. Fascinacija in libido so preživeti, izpeti. To sodi v metafiziko, ki želi biti mistična, pa ni. Je zgolj napačna izobrazba in nič več. Ključ je v izobraževanju, njenenmu pojmovanju in z njo gradnja sistema.
Zaradi tega si ga tudi izključil. Zavezan si tradicionalizmu in si racionalist. Blebatanja o podobnosti in podobne fore so samo za hrano tvojega ega.

Lp,igor

No, če mene vprašaš, se imam  dejansko za racionalista, ki hoče omejenost svojega racionalizma preseči po poti neskončnega niza racionalnih (samo)refleksij, ki se ne more končat drugače kot v spoznanju absurdosti tega početja in v dekonstrukciji  že tako šibko integriranega ega v Niču. Se pravi ekistencializem  v dobrem starem sartrovskem smislu, ki ga  alojzu ni bilo treba dajat skozi morda zaradi njegovega presežka libidalne energije (kot ugibam jaz) ali pa zgolj zaradi njegove prave (trdaicionalne) ali moje napačne vzgoje/izobrazbe (kot ugibaš ti). Ne eno ne drugo ne spremeni dejstva, da naju veže skupno prizadevanje za preboj v razišijeno/celostno/univerzalno zavest (v Bit), le da moja pot vodi  skozi dezintegriran  ego in Nič, njegova pa preko  visko zinetgriranega ega. Merilo tega, katera pot je   bolj/manj mistična in s tem  zdrava/patološka je lahko samo (ne)doseganje preboja samega. Paradokos pa je v tem, da ko(če) bova Tam, postane pot popolnoma ilerevantna.          

prav to govorim, da moraš iz poti. Ni poti, to je vse. Racionalizem pomeni neko pot. Galaksija ima pot, zato galaktična zavest, da jo spoznaš in končno stopiš iz nje.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #9071 - 19.03.2010 at 15:47:37

Alojz in Sandib wrote on 19.03.2010 at 09:43:17:
Bošty
No vidiš,da te poznam. Oh ah lojze kaj on ve in oh saj je sam ošaben-egoist,kaj on ve. Potem pa še poste dveh istih pajacev kot si sam dodaš-kako pa onadva iz srca pišeta. Srce imata pa v roki tolko sta dobra-čista in enkratna. Zame ste trio ML-Dante in ti, duhovni mojstri mešanja lastne megle.Če bi vi res kaj vedeli potem bi to tudi povedali,ne pa da trajbate čarovnice in leteče krave po tem forumu. Grin Grin Grin Cool

BOŠTY RAZLOŽI MI O RASTLINSKI DUŠI??? Prosim te!!! Naj ti Dante in ML Pomagata !!! Trije Sveti kralji duhovne teme boste pa ja to vedeli!!! Wink Wink

Drugače pa drži,da je bila''zmeda''' človeštva napovedana za te zadnje dni. Vi trije se te napovedi striktno držite in jo tudi prakticirate pri sebi- kot vidim!!!! Grin Grin

Za tole ne rabim pomoči drugih .

Duša neke rastline je precej primitivna napram človeški, pa vendarle dovolj sposobna , da vzdržuje celotno materijo rastline , vendar to z pomočjo obdajajočih duhov (naravnih duhov) ki ji pri tem pomagajo in jo vodijo .

Še kaj več te zanima ?

Lp + #

(bošty izpod pufov)
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9072 - 19.03.2010 at 15:55:38

Dante wrote on 19.03.2010 at 14:59:17:
Glejte forumovci - Alojz, El Poenta, ajgor, ... še kdo? - čemu to besedno mlatenje brez veze, saj gre za to, česa se vi pravzav bojite. Povem vam, da so Alojz in njegovi prijatli na začetku teme imeli korjajžo predstaviti nekaj novega tuki. Po domače povedano "jajca" in zavrhano mero zdravega egoizma. To se je sprevrglo v nesmiselno besedno obračunavanje - enostavno sami sebe blokirate. Saj priznavate, da je vaš duhovni razvoj zastal. Boste to zanikali? Zdajle še gre za to, kdo ima libido in še kolik ega. Eh - kaj bom z vami govoril - to je kot bi govoril kamnom.

Na začetku je to nekaj obetalo, vendar poglejmo dosežek te debate. Kje je še Prometejevo društvo? Kje je otvoritelj teme Exter, ki je zagovarjal to sporočilo?
Alojz je od vsega začetka tuki, da nas vse zavede. Nekatere vas je že prepričal s to "briljantno" teorijo, ki ima v sebi nekaj fatalnih infromacij. Ma kaki em valovi najrazličnejših frekvenc. Kaj mi bo to ko se postavim pred radiooddajnik ali sem v rentgenski napravi? Bo iz tega kaj v meni bistveno drugače in bom v drugačnem razpoloženju? Fantaziranje brez osnove in sprijaznjenost da na božjo milost razodetja le čakamo - koliko let še? Življensko silo, notranjo Luč ste zreducirali na materialni nivo z navajanjem em sile. Pa tudi tisti izraz fotonski genom - kar naj bi bil izraz za nevidni genom ali v duhovnosti je za to izraz astralna infromacija, ovoj. Pa tista o teološkem telesu ali ni to izraz za karmično infromacijsko telo. Teorija je plagiat vzhodnjaški filozofiji. Alojz je, žal, tistih dvajset let zapravil za nekoristno mlatenje filozofije, ki pa se ji je, to mi je priznal, kar odpovedal. Noče več slišati o svetih spisih, saj v njih ni našel zadoščenja. Saj res zapisane besede so mrtve, kajne?
Mar nimate občutka, da je človekovo življenje predragoceno, da bi nekaj filozofirali in na koncu vse "popljuvali".
Vidim, da je poo dolgem času, po mnogih debatah Alojz premagal začetni strah (pred šikaniranjem, posmehu, ...) in kao da se nič več ne boji, celo "pljuvati" druge in zmerjati vse kar je še dobrega na tem svetu.
Saj me niti ne poznate, kako lahko sodite. Nimam nobene zveze s cerkvijo in s kakim new age gibanjem, ma kaki Sai Baba. Vi samo tolik nategujete pogovor, da bi se moral malce bolj razkrit, kajne? Kar sanjajte! Pravzaprav vi odgovarjate za vsebino tako zastavljene teorije. Zame je kao postana juha, neokusna in strupena. Pa poskusite z njo osvojiti svet. Ajde!  Wink

Brez zamere, nimam časa viseti na Prometeju. Kdaj je že on živel? Oh saj je to že davno, res davno. Čudno pa je tudi, da še vedno mnogi samo govorijo tudi o Jezusu, Budi, ... pa še pod to nismo potegnili črto. Prometej pa je živel pred njimi. Čemu se vračamo?

Čao!

Kaj hočeš povedati Dante?
Kdo si? Mogoče to?
Da si naveličan in nimaš časa?

Zjasni se.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #9073 - 19.03.2010 at 15:59:53

Dante wrote on 19.03.2010 at 14:59:17:

Čao!

Dante, prav in resnično si tole povedal, samo kaj, ko neumnemu noben modrijan ne more odgovoriti, boljše ga je pustiti čisto pri miru, saj drugače ga še bolj v sodbo spravljamo. Kdor pa hoče, naj mu verjame, tisti pa, ki ima dober vid, ga slepec ne more prepričati v nekaj, kar slepec ne vidi.

Drugače pa bo tudi za Alojza prišel čas, ko bo moral spregledati svoje neumnosti. Seveda je zanj težko sedaj sprejeti nekaj drugega in se s tem ponižati do tal in še globje, pred drugimi, pa čeprav že na veliko sluti svojo zmoto. Sicer pa brez ponižnosti ni poti do zmage, to nam pa naš ego zelo pretajeno zavaja in nas postavlja vzvišene pred druge.

Alojza bo kmalu zajela velika stiska, v kateri bo naposled spregledal svoja napačna ravnanja in svoje napačno mišljenje. Stiska je sredstvo s katerim se še največji samorog ukroti. Zakon večnega nespremenljivega Reda bo Alojza pripeljal do te stiske, ki si jo bo pa pripravil sam. Iz nejgovega duha je čutiti, da ta dan ni več daleč. No pa Bog naj mu pomaga in mu nakloni milost, saj ni slab človek.

Za druge njegove somišljenike, pa je tudi njihova omama minljiva, sicer pa kakor kdo hoče, saj ima vsak pravico odločanja po svoji svobodni volji, pa čeprav se zanašajo na neko galaktično voljo, ki je kriva za njihovo odločanje in obenem primerna potuha. Kot si že rekel je problem, če slepec slepca vodi, pa saj veš tisto; veliko poslanih, malo izvoljenih.

No, zdaj bo zopet rjovenje, pa nič ne de, saj stekli psi si tudi svojo silno žejo gasijo z kamenjem, namesto da bi si jo pogasili z oživljajočo bistro vodo.

No pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9074 - 19.03.2010 at 17:09:03

Moj  odgovor !

Človek ki igra v svojemu življenju zgolj nase in ne na vesolje (boga)katerega živi zraz je on sam.in......

In pri tem v svojem življenju vidi to vesoljno samopojavnost odvojeno od lastnega sebstva se niti ne zaveda,da je sam v sebi razdvojen,ker je njegovi življenjsko upanje že v osnovi zgrešeno zaradi njegove lastne odvojenosti on vesoljnega sebstva (boga)samega.

Njegovo življenje ni vpeto v vesoljno življenjsko samobistvo zato je nevede sodnik vsega kar ga obdaja-- a v sebi ne zmore spoznati,da je vse tisTo kar ga obdaja tudi on sam .

Jaz lahko berem vaše poste nikakršen problem---problem ki ga večina ne vidi je  prav njihova odvojenost od večno-sedanjega vesoljnega vseobsežnega-sebstva-----kateremu neuki in razdvojeni pripisujejo avtoriteto,ki jo v bistvu ravno oni (največji vesoljni zgubljenci in klero fašisti tule)nosijo v sebi nesamospoznano.

Oni sebe  NE vidijo kot božjo živo samomanifestacijo preko katere ravno bog sam urasničuje svoje vesoljno poslanstvo večno sedanjega ohranjevalca vzdrževalca in sejalca lastnega vesoljnega življenja.

Jaz vidim vse čisto vodo vesoljno dušo,svež zrak,lepe gore,sonce,ljubezen,sovraštvo,floro,favno ljudi --vse .

Vendar jaz to (z razliko od telih klero fašistov in verskih fanatikov)vidim neodvojeno od lastnega sebstva in hkrati kot vesoljno božjo vsepodobo,ki je živa in samozavedna in s svobodno voljo samo v človeku .To vesoljno samospoznanje pa človeka dela vesoljno  odgovornega,do celotne božje vesoljne samomanifestacije in takšen človek ne vidi samo sebe- ampak božje življenje,za katerega je ravno on sam dolžan poskrbeti ker se vesoljno samospozna kot živo vesoljno samoorodje,ki je zato ker je edino sposobno vesoljne samoidentifikacije dolžno prostovoljno sprejeti vlogo varuha celotne vesoljne (božje) življenjske pojavnosti.

Tako samospoznan človek ne išče več božje pomoči --ker ve da je Bog živ v njemu in vse kar on zmore narediti za vesoljno življenje,zmore ravno sam bog preko njega samega.On več ne ločuje Boga in sebe on ve da je zato živ ,ker je sam Bog živ v njemu samemu.

Vi duhovna in božja slepota,ki vidite Boga kot odrešenika in avtoriteto iz nebes-ne vidite in ne čutite pa živega boga in njegove življenjske  volje sami v sebi.
To se pravi vi ste (klero fašisti in sovražniki boga samega),ker nevedni računate in živite v utopiji in čakate  boga iz nebes kot odrešenika a v sebi ga ne prepoznate in ON (vesolje) sebe ne v vas.!!

Vse drugo kar jaz pišem vi (zaspani klero fašisti in sovražniki samega božjega vesoljnega življenja)niti razumeti ne morete-vendar pa plJUvate in sodite,kar v sebi samiM ne zmorete samospoznati.

Veste vi (klero fašisti )kje najvišja življenjska vesoljna  božja ljubezen spi ali živi---samo v človeku!!! Tongue Tongue Tongue

NA KOGA POTEM VAŠA TEMA RAčUNA-NA LUCIFERJA-BOGA ??

SAJ VSE TO STE ŽE SEDAJ SAMI-SAMO TEGA VI NE DOJEMATE:

Boljše je Boga izrinit iz sebe obsojat tiste,ki vedo kdo so -pa še odgovornosti ni treba prevzemat za svoje bluzenje.

Vedno se lahko skliciješ nanj(BOGA) in na svoje čisto srce,ki ste ga že davno pohodili v lastnem blatu. bOG SAM JE RAVNO PREKO VAS NAJBOLJ IZRABLJEN-ON SAM V VAS.

Tudi jaz znam pisati LEPOREČNE ZLAGANE pesmice samo vesoljno življenji ni samo roza pesmica V srcu je odgovornost,ki jo vi slepci(klerto fašisti in inkvizitorji) nikoli ne boste dojeli.

Hočete resnico ,da se skupaj skopljemo iz tega sranja,ki smo ga sami zakuhali-ali hočete lažnivo leporečje?? Grin Grin

Vsi hočete iz dreka,a vsi bi obsojali druge-sebe dober poglejte!!!! Wink
Kaj hočete odločite se že !!! Wink Grin

Da ne bo za vas prepozno-zame ni nič prepozno,kar vi meni grozite, ali pa prekmalu-zame je vse sprejemljivo-ker sem v sebi vse sprejel in to brezpogojno!!  Tongue Tongue Tongue NO TOLE JE MOJE RJOVENJE!! Grin Grin Cool Tongues STISKE SE BOJIŠ TI ML-NE ALOJZ.RAZMISLI Lips Sealed KissTEbi je Bog avtoriteta zato se ga bojiš,ker ga ne poznaš v sebi-meni je življenjski sodrug in jaz njemu. Dante sem ti serviral postano juho-po tebi skuhano!! Tongue

KJE STE SEDAJ KIMOVCI KAKO STA DANTE IN ML TAPRAVA!! STE SAMI ISTI? Wink Grin Smiley LAHKO SPREJMETE RESNICO O SEBI? Cheesy
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 603 604 605 606 607 ... 764