Moj odgovor !
Človek ki igra v svojemu življenju zgolj nase in ne na vesolje (boga)katerega živi zraz je on sam.in......
In pri tem v svojem življenju vidi to vesoljno samopojavnost odvojeno od lastnega sebstva se niti ne zaveda,da je sam v sebi razdvojen,ker je njegovi življenjsko upanje že v osnovi zgrešeno zaradi njegove lastne odvojenosti on vesoljnega sebstva (boga)samega.
Njegovo življenje ni vpeto v vesoljno življenjsko samobistvo zato je nevede sodnik vsega kar ga obdaja-- a v sebi ne zmore spoznati,da je vse tisTo kar ga obdaja tudi on sam .
Jaz lahko berem vaše poste nikakršen problem---problem ki ga večina ne vidi je prav njihova odvojenost od večno-sedanjega vesoljnega vseobsežnega-sebstva-----kateremu neuki in razdvojeni pripisujejo avtoriteto,ki jo v bistvu ravno oni (največji vesoljni zgubljenci in klero fašisti tule)nosijo v sebi nesamospoznano.
Oni sebe NE vidijo kot božjo živo samomanifestacijo preko katere ravno bog sam urasničuje svoje vesoljno poslanstvo večno sedanjega ohranjevalca vzdrževalca in sejalca lastnega vesoljnega življenja.
Jaz vidim vse čisto vodo vesoljno dušo,svež zrak,lepe gore,sonce,ljubezen,sovraštvo,floro,favno ljudi --vse .
Vendar jaz to (z razliko od telih klero fašistov in verskih fanatikov)vidim neodvojeno od lastnega sebstva in hkrati kot vesoljno božjo vsepodobo,ki je živa in samozavedna in s svobodno voljo samo v človeku .To vesoljno samospoznanje pa človeka dela vesoljno odgovornega,do celotne božje vesoljne samomanifestacije in takšen človek ne vidi samo sebe- ampak božje življenje,za katerega je ravno on sam dolžan poskrbeti ker se vesoljno samospozna kot živo vesoljno samoorodje,ki je zato ker je edino sposobno vesoljne samoidentifikacije dolžno prostovoljno sprejeti vlogo varuha celotne vesoljne (božje) življenjske pojavnosti.
Tako samospoznan človek ne išče več božje pomoči --ker ve da je Bog živ v njemu in vse kar on zmore narediti za vesoljno življenje,zmore ravno sam bog preko njega samega.On več ne ločuje Boga in sebe on ve da je zato živ ,ker je sam Bog živ v njemu samemu.
Vi duhovna in božja slepota,ki vidite Boga kot odrešenika in avtoriteto iz nebes-ne vidite in ne čutite pa živega boga in njegove življenjske volje sami v sebi.
To se pravi vi ste (klero fašisti in sovražniki boga samega),ker nevedni računate in živite v utopiji in čakate boga iz nebes kot odrešenika a v sebi ga ne prepoznate in ON (vesolje) sebe ne v vas.!!
Vse drugo kar jaz pišem vi (zaspani klero fašisti in sovražniki samega božjega vesoljnega življenja)niti razumeti ne morete-vendar pa plJUvate in sodite,kar v sebi samiM ne zmorete samospoznati.
Veste vi (klero fašisti )kje najvišja življenjska vesoljna božja ljubezen spi ali živi---samo v človeku!!!
NA KOGA POTEM VAŠA TEMA RAčUNA-NA LUCIFERJA-BOGA ??
SAJ VSE TO STE ŽE SEDAJ SAMI-SAMO TEGA VI NE DOJEMATE:
Boljše je Boga izrinit iz sebe obsojat tiste,ki vedo kdo so -pa še odgovornosti ni treba prevzemat za svoje bluzenje.
Vedno se lahko skliciješ nanj(BOGA) in na svoje čisto srce,ki ste ga že davno pohodili v lastnem blatu. bOG SAM JE RAVNO PREKO VAS NAJBOLJ IZRABLJEN-ON SAM V VAS.
Tudi jaz znam pisati LEPOREČNE ZLAGANE pesmice samo vesoljno življenji ni samo roza pesmica V srcu je odgovornost,ki jo vi slepci(klerto fašisti in inkvizitorji) nikoli ne boste dojeli.
Hočete resnico ,da se skupaj skopljemo iz tega sranja,ki smo ga sami zakuhali-ali hočete lažnivo leporečje??
Vsi hočete iz dreka,a vsi bi obsojali druge-sebe dober poglejte!!!!
Kaj hočete odločite se že !!!
Da ne bo za vas prepozno-zame ni nič prepozno,kar vi meni grozite, ali pa prekmalu-zame je vse sprejemljivo-ker sem v sebi vse sprejel in to brezpogojno!!
NO TOLE JE MOJE RJOVENJE!!
s STISKE SE BOJIŠ TI ML-NE ALOJZ.RAZMISLI
TEbi je Bog avtoriteta zato se ga bojiš,ker ga ne poznaš v sebi-meni je življenjski sodrug in jaz njemu. Dante sem ti serviral postano juho-po tebi skuhano!!
KJE STE SEDAJ KIMOVCI KAKO STA DANTE IN ML TAPRAVA!! STE SAMI ISTI?
LAHKO SPREJMETE RESNICO O SEBI?
Tule je obči zlaganosti najlepše ogledalo. Malo ga lahko sprejme v njenem bistvu.