Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 605 606 607 608 609 ... 764
(Read 1311315 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #9090 - 19.03.2010 at 20:55:32

Quote:
Ne morejo se razkriti- dati ven informacij, ker ni pravi čas za to, hahaha
Izgovor najdejo v času, kar pomeni, da so v popolni temi.

Lp,Igor

Ravno to-dezorientirani v času prostoru lastnega življenja.Dobesedno zgubljeni v vesolju. Žalostno je dejstvo,da mi živimo tu na Zemlji ravno zaradi takšnih klero ego fašistov,ki so se odločili živeti in služiti zgolj sebi na Zemlji,ker so vedeli,da pride čas ponovnega vnebovzetja.

Ko bi lahko resnično živeli življenje-nesmrtnih.To so naši predniki ego klero fašisti in kakšni smo mi njihovi potomci-še malo pa bomo KANIBALI,če jim dovolimo prevzeti lastnega svobodnega duha in galaktično zavest. Takrat je dobesedno konec z nami tu na Zemlji.Pojemo drug drugega. Wink

Sedaj imam psa tu pri sebi ko pišem že enih 15 minut.Nimam časa zanj ,da ga vidiš vstane dvakrat globoko zadiha me pogleda,mu odprem vrate,ker vem ,da se je naveličal čemet zraven mene. Nič ne prosi samo globoko zadiha in vem kaj mu manjka. Točno tako pa tudi razumem vsak post.Ko preberm tri stavke že vem s kom imam opravka.Večinoma z lažjo. Wink Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9091 - 19.03.2010 at 21:05:58

Glavno, da se nekaj dogaja Smiley
Eni čakajo na prave cajte, drugi na prihod odrešenika, tretji živijo v spominu in si nabirajo izkušnje, pa so pozabili za kaj že.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #9092 - 20.03.2010 at 09:50:25

Samo malo vama pa dvignejo živčke toti ki pridejo sem z svojimi teorijami kere so večina zmotne in sta jih  že prerastla Smiley
No ja saj si niso - nismo  čisto vse samo krivi .Zato pa je dobro da je kaki taki ko vidva tu da nas malo predrami , da nas naša vesolja ne odnesejo preveč daleč Grin Jaz bi reko vajinim pisanjem povabilo izgubljenim v vesolju , če hočjo prit nazaj .Samo je pa tak da eni povabila ne razumejo pravilno pol je pa ego užaljen .Meni se zdi da je tota energija ko prie od živčkov če je na pravi način uporabljena pravi dar od boga saj, od ki pa drugje bo   Grin
Tak se mi zdi da če res zastopiš kaj pomeni bit tu zdaj živet tu zdaj pole  razumeš toto norijo na svetu ki je odtavala levo desno naprej nazaj samo tu zdaj je malokdo  Smiley Ljudje preveč cajta preživimo v megli kot si reko , zbudis se pa redko, bi blo treba vsakega malo po glavi vdarit tej bi se pa spomno da je tu  Grin Večina ljudi sploh ne vejo kdo so , se slabš , večini je fajn bit nekaj kar sploh niso pa še bi se borili na vse pretege za to kar niso , samo jbg če pa ne vedo.No ja enim je fajn pa uživajo sicer ne vejo da so pajaci pa da se večno nemoreš pretvarjat pa tui to ne vidijo kolko drugim slabo delajo tak so slepi , ta drugi pa trpijo v živleju pa vseeno se bi še borili za svojo sanjanje pa meglo tak je lepa tota megla al kaj .Ok morm se ustavit tui mene megli kdaj pa kdaj  Grin
Eno vprašanje mam nea se jezit ce je mimo čisto , nisn si sam uzel dojst cajta da si bi sam razjasno zato bom vprašal  ... neki sn bral o  žetvi , naši žetvi  al žetvi nas , v glavnem tak sn razumel kot da bo kdo nas žel ,nevem kdo bi to bil ? zakaj ? al so pa to se ene blodnje  ?
Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9093 - 20.03.2010 at 10:28:40

titud wrote on 19.03.2010 at 12:54:41:
Quote:
S titudom se ne strinjam. Fascinacija in libido so preživeti, izpeti. To sodi v metafiziko, ki želi biti mistična, pa ni. Je zgolj napačna izobrazba in nič več. Ključ je v izobraževanju, njenenmu pojmovanju in z njo gradnja sistema.
Zaradi tega si ga tudi izključil. Zavezan si tradicionalizmu in si racionalist. Blebatanja o podobnosti in podobne fore so samo za hrano tvojega ega.

Lp,igor

No, če mene vprašaš, se imam  dejansko za racionalista, ki hoče omejenost svojega racionalizma preseči po poti neskončnega niza racionalnih (samo)refleksij, ki se ne more končat drugače kot v spoznanju absurdosti tega početja in v dekonstrukciji  že tako šibko integriranega ega v Niču. Se pravi ekistencializem  v dobrem starem sartrovskem smislu, ki ga  alojzu ni bilo treba dajat skozi morda zaradi njegovega presežka libidalne energije (kot ugibam jaz) ali pa zgolj zaradi njegove prave (trdaicionalne) ali moje napačne vzgoje/izobrazbe (kot ugibaš ti). Ne eno ne drugo ne spremeni dejstva, da naju veže skupno prizadevanje za preboj v razišijeno/celostno/univerzalno zavest (v Bit), le da moja pot vodi  skozi dezintegriran  ego in Nič, njegova pa preko  visko zinetgriranega ega. Merilo tega, katera pot je   bolj/manj mistična in s tem  zdrava/patološka je lahko samo (ne)doseganje preboja samega. Paradokos pa je v tem, da ko(če) bova Tam, postane pot popolnoma ilerevantna.          

Titud

Iz tvojega posta jaz razberem tvojo totalno racionalno sprejetje tvoje življenjske poti od rojstva do smrti in potem čao.To je zame čista udaja ,ki je v resnici   zavestna blokada lastne biti.  Celo več s svojo racionalnim iskanjem lastnih življenjskih danosti in možnosti si prišel do racionalnega zaključka,da je tvoje iskanje vseh tvojih življenjskih odgovorov-absurdno-destruktivno-neplodno in neprespektivno.To zame pomeni totalno razočaranje nad samim seboj in nad celotno zemeljsko družbo njenimi podstati-skratka živ brezup,ki ne verjame,da naše življenje lahko vse uredi,spozna in v nekem svojem galaktičnem časovnem ciklu  pridobi spozna premaga  tudi lastno smrtnost!  
MNogi govorijo še nihče ni od mrtvih vstal in prišel nazaj živ.Oni zagotovo vedo,da še nihče ni premagal lastne smrti.

Jaz jim lahko odgovorim----na Zemlji -tudi nikoli ne bo!!!!

Je Zemlja vesolje -mogoče galaksija? Zemlja je kot zrno v galaktičnem telesu,ki ga komaj zaznaš.In mi ki smo samo smrtniki na Zemlji  si niti ne moremo miselno predstavljati vseobsežnega vesoljnega prostora -kjer naš rod večno-sedaj kraljuje ,varuje vzdržuje  seli vesoljno življenje skupaj s seboj in večno-sedaj  živi.

Kdo je kriv,da smo mi tu na Zemlji samo smrtniki??? Kdo??

Naši predniki sami in nihče drug!!!!

Oni so dobili Zemljo ravno od svojih  NESMRTNIH -Bratov--- skupaj z vsem zemeljskim življenjem v svoje upravljanje,kjer bodo njihovi potomci in oni sami lahko še naprej umirali in se rojevali-- sočasno pa skrbeli samo za svoje egoistične materialne in primitivne duhovne življenjske nagone.

In sedaj se vidi,kam smo smrtniki-pripeljali v svojem neizprosnem življenjskem nagonskem egoizmu ta planet.Je komu lepo tu, če nima druge življenjske opcije,kot grabit krasti in lagati vse do lastne smrti????

Smo mi tu na Zemlji ustvarili kaj lepega-doživeli??

Če ne bi dobili podarjeno favno in floro bi naši predniki pokrepali kot vinske mušice enodnevnice.

Kdo jim je vse to omogočil?? Oni sami,če še za to kar so dobili v upravljanje,da ga lahko mi serjemo po mili volji tule-nismo znali ohraniti in lastnemu življenju dati novo kvaliteto-edina kvaliteta ki smo jo ohranili je goli smrtno pogojen  egoizem..

Sedaj se vprašajte-ima takšno življenje kot ga živimo na Zemlji
kakršnokoli vesoljno perspektivo preživetja????

Nobene,če se sami ne zbudimo-tudi pomoči ne bo-tistih,ki so nam Zemljo in njeno življenje zaupali!!

Vesolje nas bo samo po sebi zbudilo in takrat bomo-(že poznamo)spoznali kakšen vesoljno  izgubljen človeški rod -in odpadniki -smo tu na Zemlji.. Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9094 - 20.03.2010 at 10:45:23

Quote:
Samo malo vama pa dvignejo živčke toti ki pridejo sem z svojimi teorijami kere so večina zmotne in sta jih  že prerastla Smiley
No ja saj si niso - nismo  čisto vse samo krivi .Zato pa je dobro da je kaki taki ko vidva tu da nas malo predrami , da nas naša vesolja ne odnesejo preveč daleč Grin Jaz bi reko vajinim pisanjem povabilo izgubljenim v vesolju , če hočjo prit nazaj .Samo je pa tak da eni povabila ne razumejo pravilno pol je pa ego užaljen .Meni se zdi da je tota energija ko prie od živčkov če je na pravi način uporabljena pravi dar od boga saj, od ki pa drugje bo   Grin
Tak se mi zdi da če res zastopiš kaj pomeni bit tu zdaj živet tu zdaj pole  razumeš toto norijo na svetu ki je odtavala levo desno naprej nazaj samo tu zdaj je malokdo  Smiley Ljudje preveč cajta preživimo v megli kot si reko , zbudis se pa redko, bi blo treba vsakega malo po glavi vdarit tej bi se pa spomno da je tu  Grin Večina ljudi sploh ne vejo kdo so , se slabš , večini je fajn bit nekaj kar sploh niso pa še bi se borili na vse pretege za to kar niso , samo jbg če pa ne vedo.No ja enim je fajn pa uživajo sicer ne vejo da so pajaci pa da se večno nemoreš pretvarjat pa tui to ne vidijo kolko drugim slabo delajo tak so slepi , ta drugi pa trpijo v živleju pa vseeno se bi še borili za svojo sanjanje pa meglo tak je lepa tota megla al kaj .Ok morm se ustavit tui mene megli kdaj pa kdaj  Grin
Eno vprašanje mam nea se jezit ce je mimo čisto , nisn si sam uzel dojst cajta da si bi sam razjasno zato bom vprašal  ... neki sn bral o  žetvi , naši žetvi  al žetvi nas , v glavnem tak sn razumel kot da bo kdo nas žel ,nevem kdo bi to bil ? zakaj ? al so pa to se ene blodnje  ?
Smiley

Loto

Vsakih 28000 let se zgodi na Zemlji t.i. civilizacijsko življenjsko galaktično samoprebujenje-neodvisno od nas samih. Na nas delujejo galaktične EM frekvence in nas psihofizično same po sebi zbudijo v vesoljno samospoznana bitja. Žetev? Zgoraj ko Titudu odgovarjam boš našel odgovore!!!
Če ne ti bom obrazložil še bolj podrobno!! Wink WinkNajdi pojem Vnebovzetje!!! Malo višje na postih lahko prebereš o tem.

Drugače nisva samo Jaz in Igor,ki zadeve razlagava jih je tule še kar veliko,ki zadevo čist razumejo-Poet-Robi-Sašo -Tomaž in še jih je tudi ženske so nekatere zelo naprej.Tako,da tu naj ne bi nihče imel zaslug bolj vidim zadevo kot skupno rast. Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9095 - 20.03.2010 at 11:35:58

Loto

če misliš žetev, kot smisel v življenju, da na koncu žanješ kar si sejal, je tako, da nekega smisla pravzaprav ni. Bistvo je kaj v življenju delaš, smisel je v tem kako deluješ.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9096 - 20.03.2010 at 13:29:05

Točno to je glavno vprašanje-kako deluješ v življenju.

Najbolj pomembno v samem človeku zame osebno je,ali imaš v '''sebi prirojeno neko živo kritično distanco'' do našega celotnega kolektivnega in individualnega planetarnega sistema življenja,ki ga živimo.

Ali lahko verjameš soljudem,vzgojiteljem,staršem ,da je to življenje ,ki ga mi živimo edino možno in samo po sebi
tako dokončno in resnično verodostojno,kot ti ga slikajo in te v njemu učijo živeti.

Dvom- da je ta  naša tradicija zemeljskega življenja res pravilna se danes '''poraja'' tako na kolektivni kot na individualni ravni!!! Vsi ga zaznavamo in nosimo v sebi to življenjsko ogorčenje in dvom ,ki ga ne zmoremo in ne znamo v večini praktično rešiti.
Mene osebno zelo zadovoljuje to naše ogorčenje nad življenjem samim.In tega ogorčenja bo vse več!! Zakaj? Zato ker v sebi nosimo brezčasen  spomin,    Angryda to ni to    Angry in ta spomin se v nas zbuja in nas dela ogorčene nad tem življenje-nezadovoljne z njim.

Vsi se sprašujemo in hkrati opažamo,da je v našem življenju-vse narobe''napačno interpretirano razumljeno in realizirano- tako na globalni kot na lokalni ravni!!!!  

Vsak ki ima malo lastnih možganov in samozavedanja,lahko sprejme logičen zaključek,(seveda) če je vsaj malo samokritičen, da je naš celoten življenjski sistem v bistvu totalno zmeden- kaotičen in destruktiven do nas samih in do ostalega življenja.In na koncu celo do Zemlje same,ki gosti ta naš sedanji dramatičen cirkus življenja.

Obstaj rešitev??? Moj odgovor je že danes,samo mi jo moramo sami v sebi spoznati in se pustiti podučiti o naših nenamirnih in namirnih dejanjih,ki imajo vzrok v naši vse večji ogorčenosti nad življenjem,ki ga živimo. Smiley Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #9097 - 20.03.2010 at 17:43:46

Igor nisem dajal sploh kakega pomena tej žetvi ozirma si ne predstavljam kaj bi to blo ,  bral sn neki na netu da prihaja čas žetve da to sporočajo eni iz druge dimenzije da nam pomagajo in oni sami zase rabijo negativno žetev , za nas pa bi bla dobra pozitivna žetev zato nam pomagajo da bomo lahko napredovali tisti ki bojo pripravleni da vstopijo v višjo dimenzijo življenja tisti bojo kao v bolšem svetu živeli naprej,  ostali ko nebodo napredovali bojo pa ostali tu na tem zemlji v tretji dimenziji in pač v tej noriji dalje  Smiley
Nevem to verjetno ni mišleno dobesedno ? če je tak pol bi še nekak razumel  Smiley
Alojz razumem to kar misliš z prirojeno živo kritično distanco . Dvomim že od malega v vse pa hvalabogu da je tak ker drugače se marsičega nebi nikol sploh uprašal.
O vnebovzetju sn vprašal strica googla in sn ga tak razumel : z vnebovzetjem se spremeni celo telo v svetlobo se mu dvigne vibracija in pol se vrnemo nazaj na fizični nivo alpa zapustimo telo in služimo dalje izven telesa , kje ? niam pojma povejte mi vi  Grin a pomeni to mogoče isto kot izraz razsvetljenje ? a se je komu od vas to zgodlo že ?   Smiley
Nevem mogoč bi blo bolše da neham strica googla spraševat al kak ? Grin
da začnem bolj sebe poslušat  Huh Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9098 - 20.03.2010 at 18:29:03

Quote:
Igor nisem dajal sploh kakega pomena tej žetvi ozirma si ne predstavljam kaj bi to blo ,  bral sn neki na netu da prihaja čas žetve da to sporočajo eni iz druge dimenzije da nam pomagajo in oni sami zase rabijo negativno žetev , za nas pa bi bla dobra pozitivna žetev zato nam pomagajo da bomo lahko napredovali tisti ki bojo pripravleni da vstopijo v višjo dimenzijo življenja tisti bojo kao v bolšem svetu živeli naprej,  ostali ko nebodo napredovali bojo pa ostali tu na tem zemlji v tretji dimenziji in pač v tej noriji dalje  Smiley
Nevem to verjetno ni mišleno dobesedno ? če je tak pol bi še nekak razumel  Smiley
Alojz razumem to kar misliš z prirojeno živo kritično distanco . Dvomim že od malega v vse pa hvalabogu da je tak ker drugače se marsičega nebi nikol sploh uprašal.
O vnebovzetju sn vprašal strica googla in sn ga tak razumel : z vnebovzetjem se spremeni celo telo v svetlobo se mu dvigne vibracija in pol se vrnemo nazaj na fizični nivo alpa zapustimo telo in služimo dalje izven telesa , kje ? niam pojma povejte mi vi  Grin a pomeni to mogoče isto kot izraz razsvetljenje ? a se je komu od vas to zgodlo že ?   Smiley

Loto

Saj nisi daleč od razumevanja. Mi smo tu na Zemlji zato,ker so se naši predniki pred cca 28ooo leti v času zadnjega civilizacijske ga vrha (razsvetljenjstva) odločili ostati in ne iti v službo selcev,prenašalcev,sejalcev in žanjcev vesoljnega življenja (to so ljudje kot mi samo so iz planetarnega (očetovega osončja)Siriusa in hrati so to  naši bratje ljudje elohimi-poznajo sistem življenjske -reanimacije-svoja življenja podvajajo znova in znova v isti fizični obliki.Predstavljaj si,da mi potujemo do prvega osončja cca 35oo let-kako kot shranjeni v genskem materijalu-to je enostaven sistem ki vključuje sistem umetne maternice-Aditi-sanskrt to omenja. Rojeni iz nevidne matere-umetni inkubator življenja ti ljudje se imenujejo nesmrtni Aditiji.To so žanjci itd življenja. To kar stric google sanja so blef in neznanje tistih ,ki tja pišejo-ne verjemi nikomur samo sebi.tudi mene previrjaj!!! Mi kot ljudje imamo prvenstveno vesoljno poslanstvo ohranjati življenje,ga seliti po galaksiji osončjih-Tisti ki tega ne želijo dobijo v uporabo dobesedno nek planet,z vso floro-favno -kjer so izolirani in podvrženi naravni življenjski reprodukciji rojstvu smrti-ker pa se ti na takšnem planetu (Zemlja) ciklično samozbujamo v 28ooo letnih ciklih ((((zaradi naravnih em frekvenc,ki delujejo na nas)))) zopet dobimo priložnost,da se odločamo po svobodni volji služiti življenju kot nesmrtni ELohimi ali zgolj sebi tu na Zemlji. Naši predniki so se odločili služiti sebi-rezultat njihove odločitve vidiš-ena živa polomija. Ta čas naše žetve je tu-dobesedno se moramo pripraviti na Galaktični obisk,ko bomo zopet vprašani tu--- ali vnebovzetje in v službo življenju kot praktično fizično nesmrtni. Od tu sumerska zgodba o bogovih iz neba,ki se parijo z zemljankami -saj oni so isti kot mi zakaj se ne bi. Iz te zgodbe se potem ustvarja mit o illuminatih,kot njihovih potomcih -ki vodijo nas in ta planet.Gre pa zgolj za nerazumevanje zadev z naše strani. Si zvedel kaj uporabnega zase? Wink Wink
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #9099 - 20.03.2010 at 19:37:46

Alojz in Sandib wrote on 20.03.2010 at 18:29:03:
Quote:

Loto

Saj nisi daleč od razumevanja. Mi smo tu na Zemlji zato,ker so se naši predniki pred cca 28ooo leti v času zadnjega civilizacijske ga vrha (razsvetljenjstva) odločili ostati in ne iti v službo selcev,prenašalcev,sejalcev in žanjcev vesoljnega življenja (to so ljudje kot mi samo so iz planetarnega (očetovega osončja)Siriusa in hrati so to  naši bratje ljudje elohimi-poznajo sistem življenjske -reanimacije-svoja življenja podvajajo znova in znova v isti fizični obliki.Predstavljaj si,da mi potujemo do prvega osončja cca 35oo let-kako kot shranjeni v genskem materijalu-to je enostaven sistem ki vključuje sistem umetne maternice-Aditi-sanskrt to omenja. Rojeni iz nevidne matere-umetni inkubator življenja ti ljudje se imenujejo nesmrtni Aditiji.To so žanjci itd življenja. To kar stric google sanja so blef in neznanje tistih ,ki tja pišejo-ne verjemi nikomur samo sebi.tudi mene previrjaj!!! Mi kot ljudje imamo prvenstveno vesoljno poslanstvo ohranjati življenje,ga seliti po galaksiji osončjih-Tisti ki tega ne želijo dobijo v uporabo dobesedno nek planet,z vso floro-favno -kjer so izolirani in podvrženi naravni življenjski reprodukciji rojstvu smrti-ker pa se ti na takšnem planetu (Zemlja) ciklično samozbujamo v 28ooo letnih ciklih ((((zaradi naravnih em frekvenc,ki delujejo na nas)))) zopet dobimo priložnost,da se odločamo po svobodni volji služiti življenju kot nesmrtni ELohimi ali zgolj sebi tu na Zemlji. Naši predniki so se odločili služiti sebi-rezultat njihove odločitve vidiš-ena živa polomija. Ta čas naše žetve je tu-dobesedno se moramo pripraviti na Galaktični obisk,ko bomo zopet vprašani tu--- ali vnebovzetje in v službo življenju kot praktično fizično nesmrtni. Od tu sumerska zgodba o bogovih iz neba,ki se parijo z zemljankami -saj oni so isti kot mi zakaj se ne bi. Iz te zgodbe se potem ustvarja mit o illuminatih,kot njihovih potomcih -ki vodijo nas in ta planet.Gre pa zgolj za nerazumevanje zadev z naše strani. Si zvedel kaj uporabnega zase? Wink Wink

Ok razumem . Ko bo prišo čas naše žetve in ko bomo vprašani tu ali vnebovzetje .. misliš da bomo to vprašani vsi kot človeštvo al ali lahko kot posamezniki ki bojo pol eni šli drugi ostali , nevem mogoče si preveč dobesedno razlagam to pa mogoče sploh ni tak in v bistvu smo vsi tu in tudi bomo še naprej samo se bomo mi spremenili kot osebe.
Nevem to ko govoriš o planetih osončjih , kje je to vesolje je to mišljeno izven nas dobesedno ali je to mišljeno vesolje v nas ?
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9100 - 20.03.2010 at 19:40:00

Loto, dal si vprašanje in jaz sem ti odgovoril. Sedaj, če ti to dojemaš drugače, to žetev, z nekimi venzemaljci, prav. To žetev jaz razumem pač tako. Dimenzije me ne matrajo, prav tako ne žetev ali setev.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #9101 - 20.03.2010 at 19:51:43

Quote:
Loto, dal si vprašanje in jaz sem ti odgovoril. Sedaj, če ti to dojemaš drugače, to žetev, z nekimi venzemaljci, prav. To žetev jaz razumem pač tako. Dimenzije me ne matrajo, prav tako ne žetev ali setev.

Lp,Igor

Ok razumem igor  Smiley
Nisn dojemal žetve kot vesoljce itd čeprav ki ko bereš je napisano tak da človek bi lahk tui tak razumel , zaj mi je mal bolj jasno nevem jaz sn tak da pač ne zaštekam vse takoj u momentu ampak se mi počasi jasni tam nekaj razumem tu nekaj razumem in pol sam pri sebi vidim kaj je logično ne delam si pa nekih zaključkov da je neki tak in gotovo  Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9102 - 20.03.2010 at 19:57:31

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 20.03.2010 at 18:29:03:
Quote:

Loto

Ok razumem . Ko bo prišo čas naše žetve in ko bomo vprašani tu ali vnebovzetje .. misliš da bomo to vprašani vsi kot človeštvo al ali lahko kot posamezniki ki bojo pol eni šli drugi ostali , nevem mogoče si preveč dobesedno razlagam to pa mogoče sploh ni tak in v bistvu smo vsi tu in tudi bomo še naprej samo se bomo mi spremenili kot osebe.
Nevem to ko govoriš o planetih osončjih , kje je to vesolje je to mišljeno izven nas dobesedno ali je to mišljeno vesolje v nas ?

Loto

Pravilno si razlagaš --dobesedno bo vsak vprašan-kdo gre naprej kdo ostane tu. Še vedno bomo ljudje.

Danes lahko sebi vsak zagotovi osebno vnebovzetje,tudi če jutri umre-Malo ljudi tule je,ki mi verjamejo dobesedno-mi verjamo na splošno-dobesdno ne!!

Ne morejo razumeti -nič hudega,bodo že. Se s tem ne obremenjujem.

Vzemi bombažno krpo kapni dve kaplji svoje krvi na njo-te kaj stane-lahko kaj zgubiš-brezplačno je vse--

Shrani to bombažno krpo v neko šotuljo na njo napiši svoje podatke in vse to shrani na zračni vlagi in temperaturi-bo to ohranjeno tudi tisoče let po tvoji smrti.

Zaveži svojce naj ti to čuvajo-lahko pa vsi svojci naredijo isto.

To je za nekatere danes znanstvena fantastika-ne razumejo pa od kje sistem mumiziranja,hrambe telesnih delov itd.--

Jezusov,prt,Azteški krvavi obredi,ki jih mi danes razumemo napačno kot njihovo krvoločnost ---gre pa ravno za ta obred,ki ti ga jaz tu predlagam-shrani samo dve kaplje lastne krvi in organiziraj hrambo te krvi.Drugo ne skrbi!!

Misliš,da Sveto pismo govori bedarije ko pravi: Mrtvi bodo vstajali---

Nič ni bedarija--- problem je ker smo mi živa bedarije,ki zadev sploh ne dojema v njenem bistvu. Uživaj daj brigo na veselje! Wink Wink Wink Smiley
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9103 - 20.03.2010 at 20:00:17

Saj vsa logika stremi k nekemu zaključku ali ideji. Logika ni ne vem kaj, je za osnovno delovanje človeka. Logika bo vedno iskala mentalno lagodje in s tem zaključke, ki pa so večinoma samo miselni, ostanejo kot ideja. Realizacije (akcije) je malo in še ta je samo nadgradnja obstoječega. Logika je pač del učnega sistema in je njen izvor v spominu. Torej so ideje iz logične povezave, vedno stare, narejene iz spomina, nadgradnja obstoječih zadev.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9104 - 20.03.2010 at 20:04:36

Quote:
Saj vsa logika stremi k nekemu zaključku ali ideji. Logika ni ne vem kaj, je za osnovno delovanje človeka. Logika bo vedno iskala mentalno lagodje in s tem zaključke, ki pa so večinoma samo miselni, ostanejo kot ideja. Realizacije (akcije) je malo in še ta je samo nadgradnja obstoječega. Logika je pač del učnega sistema in je njen izvor v spominu. Torej so ideje iz logične povezave, vedno stare, narejene iz spomina, nadgradnja obstoječih zadev.

Lp,Igor

Igor ne razumem te. Saj nihče ne govori o logiki sedaj.Logika je zame statično razmišljanje in potrjevanje nekih dejstev z njo. Logika ne vzdrži pri neki novosti,ker će bi logiko uporabljali v že znanih področjih-napredka sploh bilo ne bi. Intuicija rodi ideje -logika jih samo preveri opraviči-lahko tudi zmotno. Ne vem mogoče si to mislil? Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 605 606 607 608 609 ... 764