Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 607 608 609 610 611 ... 764
(Read 1311178 times)
ajgor
Ex Member

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #9120 - 20.03.2010 at 20:54:06

Quote:
Quote:
Quote:
No ja bomo vidli ko pride tisti čas . Mogoče se jaz tui preveč obremenjujem s tem kaj bo pa kdaj bo ker pol pozabim na tukaj pa sedaj  Smiley
Igor je verjetno mislo zam reko je reko glede logike  Smiley Pa se strinjam . Nova logika na starih temelje postavljena ki niso na pravem mestu tudi ne koristi , samo spet brez logike ne mormo biti  Smiley vedno pa ni pravilna vrjetno  Smiley

Za vsakdanje delo logika zadostuje, sem tudi omenil. V šoli jo že rabiš kdaj pa kdaj, pri delu, pri šopingu.....
Ne govorim, da je logika neumnost, ampak pri natolcevanju o neki kvazi duhovnosti, te bo popeljala na povsem napačno stran.

So vprašali pijanca zakaj pije in on odgovori; da bi pozabil. Ga vprašajo; kaj pa bi rad pozabil? On odgovori; sem pozabil. No, kaj ti pove tukaj tvoja logika? Kakšen zaključek bi naredila, loto?

Lp,Igor

Hm , da pijanc laže sam sebi .
Alpa da včasih nekaj iščemo tako zagreto da pozabimo zakaj iščemo.
Smiley

Lahko tudi po logiki rečeš; da njegova ideja, da s pijačo bo pa pozabil, deluje. In res ta njegova ideja, z akcijo (pitje alkota) delujem, je pozabil. Tako je, ideja je obrodila sadove, le ti so kisli. Sadež je neužiten. In potem se najde novi z idejo in te kisle sadeže spreša, doda veliko sladkorja in ti ga proda, kot vino.
In smo v krogu.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9121 - 20.03.2010 at 20:57:21

Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
No ja bomo vidli ko pride tisti čas . Mogoče se jaz tui preveč obremenjujem s tem kaj bo pa kdaj bo ker pol pozabim na tukaj pa sedaj  Smiley
Igor je verjetno mislo zam reko je reko glede logike  Smiley Pa se strinjam . Nova logika na starih temelje postavljena ki niso na pravem mestu tudi ne koristi , samo spet brez logike ne mormo biti  Smiley vedno pa ni pravilna vrjetno  Smiley

Za vsakdanje delo logika zadostuje, sem tudi omenil. V šoli jo že rabiš kdaj pa kdaj, pri delu, pri šopingu.....
Ne govorim, da je logika neumnost, ampak pri natolcevanju o neki kvazi duhovnosti, te bo popeljala na povsem napačno stran.

So vprašali pijanca zakaj pije in on odgovori; da bi pozabil. Ga vprašajo; kaj pa bi rad pozabil? On odgovori; sem pozabil. No, kaj ti pove tukaj tvoja logika? Kakšen zaključek bi naredila, loto?

Lp,Igor

Hm , da pijanc laže sam sebi .
Alpa da včasih nekaj iščemo tako zagreto da pozabimo zakaj iščemo.
Smiley

Lahko tudi po logiki rečeš; da njegova ideja, da s pijačo bo pa pozabil, deluje. In res ta njegova ideja, z akcijo (pitje alkota) delujem, je pozabil. Tako je, ideja je obrodila sadove, le ti so kisli. Sadež je neužiten. In potem se najde novi z idejo in te kisle sadeže spreša, doda veliko sladkorja in ti ga proda, kot vino.
In smo v krogu.

Lp,Igor

Potem prodaja ''toukuc''. Grin Wink SmileySaj ti veš kaj je to! Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9122 - 20.03.2010 at 20:58:46

Alojz in Sandib wrote on 20.03.2010 at 20:52:51:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 20.03.2010 at 20:28:12:
Quote:
Ideje so vedno posledica razuma in s tem logike. Intucija ti da vedenje in s tem rešitev problema.
Npr. Greš čez cesto in približuje se ti avto. Ko iščeš idejo (preko logike, kako hitro vozi in ali je bolje iti nazaj ali naprej), kaj narediti, te navadno avto že povozi. Če deluješ trenutno, takoj akcija (brez logike in idej), odskočiš in vedno je to najboljša rešitev. Trenutna akcija brez psihološkega časa (nekateri se bodo zopet zmrdovali), brez ideje.
Imaš pa še, da se ustrašiš in okameniš, možgani te blokirajo.

Lp,igor

Za trenutne akcije imamo mi v možganih vozlišče,ki se imenuje mandelj-ta je za trenutne akcije-in je hkrati nosilec za kratkoročni in dolgoročni spomin,ki lahko kasneje povzroči travme,ko se zavemo situacije v kateri smo bili. Primer ti si na zelenici in zagledaš cev za vodo tvoj mandelj jo pa vidi kot kačo-ti nagonsko odskočiš-ko ozavestiš vidiš zmoto-cev. Wink Wink

Intuicija je naš primarni izraz življenjskega inelekta,ki se prebuja in raste z nami samimi,to je danes v bistvu izraz naše duše. Wink Wink.

To ni trenutna akcija, saj si uporabil spomin iz nezavednega in to je psihološki čas (čas med videnjem cevi, prikazom slike s kačo in šele nato akcija. S pozornostjo-popolno, se ti to ne more zgoditi.

Lp,Igor

Igor to ni psihološki čas-to je reakcijski čas življenja samega.

Psihološki čas je v mislih-naprej nazaj.je umska kalkulacija in špekulacija,ki ne upošteva tvoje biti v  času sedaj.

Reakcijski čas življenja je psihološki čas. Jaz poznam samo dva časa, realni-zunanji in psihološki-notranji. Brez psihe, se ti ne more prikazati slika kače, namesto cevi.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9123 - 20.03.2010 at 21:05:03

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 20.03.2010 at 20:52:51:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 20.03.2010 at 20:28:12:
Quote:
Ideje so vedno posledica razuma in s tem logike. Intucija ti da vedenje in s tem rešitev problema.
Npr. Greš čez cesto in približuje se ti avto. Ko iščeš idejo (preko logike, kako hitro vozi in ali je bolje iti nazaj ali naprej), kaj narediti, te navadno avto že povozi. Če deluješ trenutno, takoj akcija (brez logike in idej), odskočiš in vedno je to najboljša rešitev. Trenutna akcija brez psihološkega časa (nekateri se bodo zopet zmrdovali), brez ideje.
Imaš pa še, da se ustrašiš in okameniš, možgani te blokirajo.

Lp,igor

Za trenutne akcije imamo mi v možganih vozlišče,ki se imenuje mandelj-ta je za trenutne akcije-in je hkrati nosilec za kratkoročni in dolgoročni spomin,ki lahko kasneje povzroči travme,ko se zavemo situacije v kateri smo bili. Primer ti si na zelenici in zagledaš cev za vodo tvoj mandelj jo pa vidi kot kačo-ti nagonsko odskočiš-ko ozavestiš vidiš zmoto-cev. Wink Wink

Intuicija je naš primarni izraz življenjskega inelekta,ki se prebuja in raste z nami samimi,to je danes v bistvu izraz naše duše. Wink Wink.

To ni trenutna akcija, saj si uporabil spomin iz nezavednega in to je psihološki čas (čas med videnjem cevi, prikazom slike s kačo in šele nato akcija. S pozornostjo-popolno, se ti to ne more zgoditi.

Lp,Igor

Igor to ni psihološki čas-to je reakcijski čas življenja samega.

Psihološki čas je v mislih-naprej nazaj.je umska kalkulacija in špekulacija,ki ne upošteva tvoje biti v  času sedaj.

Reakcijski čas življenja je psihološki čas. Jaz poznam samo dva časa, realni-zunanji in psihološki-notranji. Brez psihe, se ti ne more prikazati slika kače, namesto cevi.

Lp,Igor

BREZ OČI -NAJPREJ!!!čUTILO TE ZAJEBE-NE PSIHA. Wink Wink Wink Smiley
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9124 - 20.03.2010 at 21:06:07

Alojz in Sandib wrote on 20.03.2010 at 20:57:21:

In logika se vpraša? Kaj je boljše, biti pijanec ali prodajalec toukuca?

In ti kvazi duhovni ljudje, ki blebetaju o času razkritja, so prodajalci toukuca. Sadeža, ki so ga z idejo mešanja s sladkorjem pripravljeni prodajat. Sadež ni njihov so ga povzeli. Danes se takemu človeku reče poslovnež. Je pa v bistvu prodajalec odvisnemu človeku. Oba sta odvisna drug od drugega. Zopet krog, nič novega.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9125 - 20.03.2010 at 21:08:30

Quote:

In ti kvazi duhovni ljudje, ki blebetaju o času razkritja, so prodajalci toukuca. Sadeža, ki so ga z idejo mešanja s sladkorjem pripravljeni prodajat. Sadež ni njihov so ga povzeli. Danes se takemu človeku reče poslovnež. Je pa v bistvu prodajalec odvisnemu človeku. Oba sta odvisna drug od drugega. Zopet krog, nič novega.

Lp,Igor

NE ZAJEBAVAM SE S TOUKUCAM,ker večina sploh ne ve kaj mislim. Se sploh ne prepiram. Nisi me razumel v hecu. Wink Wink
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9126 - 20.03.2010 at 21:10:48

Alojz in Sandib wrote on 20.03.2010 at 21:05:03:
BREZ OČI -NAJPREJ!!!čUTILO TE ZAJEBE-NE PSIHA. Wink Wink Wink Smiley

Ni čutilo. Čutilo prikaže napačno sliko, ker jo je psiha napačno izbrala v spominu. Če ne bi vedel, da je kača nevarna žival, ki piči, bi jo vzel kot cev, nenevarno. Psiha ti reče, to je pa nevarno. Saj to je prav, zato tudi imamo psiho. Vendar včasih kaj tudi pomeša.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9127 - 20.03.2010 at 21:15:23

Alojz in Sandib wrote on 20.03.2010 at 21:08:30:
Quote:

Lp,Igor

NE ZAJEBAVAM SE S TOUKUCAM,ker večina sploh ne ve kaj mislim. Se sploh ne prepiram. Nisi me razumel v hecu. Wink Wink

Saj sem tudi vzel kot hec. Le naprej sem uporabljal logiko s (toukucem-mešano sadje, ki je zavrelo) in prišel do tega logičnega zaključka.
Da se ne izplača biti ne pijanec ne poslovnež s toukucem, ker sta na istem.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9128 - 20.03.2010 at 21:22:53

Še najboljš varianta,da smo- kar smo!! Wink Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9129 - 21.03.2010 at 10:21:27

Boštyxz wrote on 19.03.2010 at 15:47:37:
Alojz in Sandib wrote on 19.03.2010 at 09:43:17:
Bošty
No vidiš,da te poznam. Oh ah lojze kaj on ve in oh saj je sam ošaben-egoist,kaj on ve. Potem pa še poste dveh istih pajacev kot si sam dodaš-kako pa onadva iz srca pišeta. Srce imata pa v roki tolko sta dobra-čista in enkratna. Zame ste trio ML-Dante in ti, duhovni mojstri mešanja lastne megle.Če bi vi res kaj vedeli potem bi to tudi povedali,ne pa da trajbate čarovnice in leteče krave po tem forumu. Grin Grin Grin Cool

BOŠTY RAZLOŽI MI O RASTLINSKI DUŠI??? Prosim te!!! Naj ti Dante in ML Pomagata !!! Trije Sveti kralji duhovne teme boste pa ja to vedeli!!! Wink Wink

Drugače pa drži,da je bila''zmeda''' človeštva napovedana za te zadnje dni. Vi trije se te napovedi striktno držite in jo tudi prakticirate pri sebi- kot vidim!!!! Grin Grin

Za tole ne rabim pomoči drugih .

Duša neke rastline je precej primitivna napram človeški, pa vendarle dovolj sposobna , da vzdržuje celotno materijo rastline , vendar to z pomočjo obdajajočih duhov (naravnih duhov) ki ji pri tem pomagajo in jo vodijo .

Še kaj več te zanima ?

Lp + #

(bošty izpod pufov)

Bošty

Drugič,da si povedal nekaj resnice. Sedaj pa ša malo razmisli in boš prišel do živalske dušu in na vrhu do človeške. Na vse pa vplivajo enako  naravni duhovi,ki jih jaz samo opredelim (pravilno) kot elementarno elektromagnetno samodelovanje.

Na dušo rastlin vpliva em duh Zemlje,na dušo favne -em duh zemlje in osončja-(če bi kdo naredil analizo živali bi ugotovil,da 60 let njihova miselnost raste-60 pada) samo ni heroja,ki bi to uspel proučevati- na človeka delujejo trije naravni duhovi-zemlje-osončja-galaksije. Cikel Zemlje je eno leto,osončja 123 let-galaksije od 25-28ooo let odvisno od njene velikosti. Rastlinski sistemi življenja imajo letne cikle-živali letne in daljše-človek letne-osončja in galaksije,kar pomeni mi v vsakem galaktičnem ciklu dozorimo psihofizično in se zato samospoznamo. Sedanjii čas je čas našega psihovizičnega zorjenja. Zato ta zmeda na tem planetu. Sedaj Bošty veš vse,kar moraš vedeti. Ti  Boga nikoli ne boš srečal, on živi in deluje skozi nas,da se sam preobrazi v človeka -boga.Bošty tako,da tvoja komunikacija z Bogom( VEČNO SEDANJO VESOLJNO SAMOPOJAVNOSTJO)lahko poteka samo tako kot sem ti jo opisal. Si dojel? Smiley Shocked Wink
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #9130 - 21.03.2010 at 12:33:26

(bošty izpod pufov)

pa kaj je s tabo in s to mantro?

s temi pufi?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9131 - 21.03.2010 at 14:01:35

gape wrote on 21.03.2010 at 12:33:26:
(bošty izpod pufov)

s temi pufi?

Gape- bi se moral Bošty spomnit na ZDA,ki imajo takšen proračunski primankljaj,da bodo moral  Američani - še 100 let po Zemlji plenit,da ga bodo pokrili. Wink Wink Smiley
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #9132 - 21.03.2010 at 14:59:33

Alojz in Sandib wrote on 21.03.2010 at 14:01:35:
(bošty izpod pufov)

s temi pufi?

Gape- bi se moral Bošty spomnit na ZDA,ki imajo takšen proračunski primankljaj,da bodo moral  Američani - še 100 let po Zemlji plenit,da ga bodo pokrili. Wink Wink Smiley

ja, saj ga ma slovenija tudi.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #9133 - 21.03.2010 at 15:07:03

Ej,. ....... .

FOLK, mi lahko en pove neki.

Resno, sme bral malo tele reci tuki pa me zanima.

.......

OD KOD VAM TOLE; KJE SO VIRI?

Se to vi sami zmislite malo, malo nakaldate scfi fime uproabite al potuejte na drugo stran. Oziroma ste ljudje ki ste se reinakrnirali tuki da zasuznite ta palnet in ste s eurli temu ter takoel flancate.

Nej mi kdo pvoe o virih.

Ker drgac ko se mi sfuka bom res sam sel na drugo strna pa rpeveril tele pisanja.

TOko de od kod vam tole.

Lp.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9134 - 21.03.2010 at 15:08:48

Petra. wrote on 21.03.2010 at 14:59:33:
Alojz in Sandib wrote on 21.03.2010 at 14:01:35:
(bošty izpod pufov)

s temi pufi?

ja, saj ga ma slovenija tudi.

Petra ima: ali ga nam je treba imeti? Pri taki lepoti -naravnem bogastvu samo pri vodi smo  najbogatejši -prvi v EU-les itd.Najbolj važno pa je,da ne znamo pri vsej pameti (dokazano smo naravno najpametnejšimi zemljani- kot narod-enačijo nas z Judi po inteligenci.To so z genskimi  testi in meritvami že dokazali. Slovenci imamo ravno zato toliko samomorov,ker nam država jebena-oblast-- ne dovoli in omogoča svoje talente realizirat.Sedaj pa tuhtajmo vsi-kaj je nam za delati? Vlado in hijene u rit zbrcat pa zapore z njimi napolniti! Wink Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 607 608 609 610 611 ... 764