Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 610 611 612 613 614 ... 764
(Read 1311350 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #9165 - 22.03.2010 at 16:39:45

Alojz in Sandib wrote on 22.03.2010 at 14:35:54:
Titud

Ti enostavno pletinčiš sam sebe v neke filozofske samo zanke.Sam sebi zateguješ maneverski prostor s tem svojim brezveznim in neargumentiranim pleteničenjem;Moj argument odseva v celotni civilizacijski teološki duhovni in materialni zapuščini,ki je geografsko locirana in izpričana v vseh zadnjih tisočletjih našega novega civilizacijskega vala-življenja.

Jaz s svojim delom opravičujem ravno njen obstoj,ki ni naključje ampak--- naše življenjsko dejstvo.

In sedaj se je najdu nek Titud iz Slovenije s svojim pletičenjem in filozofiranjem,kako je on pametnejši od vse teološke človeške tradicije in da so oni ki o njej izpričujejo butlji. Ti hočeš biti pametnejši od Jezusa,Bude,Krišne, Zoroastra,Mohameda,Konfucija,Rame,Svetega Avguština,Manuja,Boga EA ,Amon Ra-ja Sončnega Boga,Ixvakuja
Od kje tebi osnove,da si tak pleteničar votlih košar in filozof brez resnega argumenta' od kje' odgovori,da  ti si pametnejši od Biblije.Kje v riti?  Ti Svetih spisov še brati ne znaš in komu jih boš potem ti razlagal ?Wink Wink Wink

Sedaj si mi še dodatno dokazal,da niti filozofov samih ne umetniškega sporočanja ne razumeš v bistvo-njihovih hotenj.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9166 - 22.03.2010 at 16:47:05

Titud
Jaz in ti ne moreva biti solidarna,ker solidaren s teboj sem samo jaz-ti nisi z menoj. Ti mene učiš,ki te učim vesoljne solidarnosti vsega življenja-ne samo nas ljudi med seboj. Ti vidiš zgolj sebe v tej vesoljni solidarnosti-jaz ne vidim zgolj sebe vidim celotno vesoljno življenjsko in elementarno samobitno solidarnost,ki pozna lastno nedeljivo vesoljno večno-sedanjo samobitnost in soodvisnost. Razmeš razliko? Jo lahko dojameš? Zakaj ti nisi začel P.D? Wink Wink Wink SmileyTe daje togota,kako je nek bedast Alojz zate,odprl to temo in ne jaz vrhovni filozof pleteničenja? Bodi solidaren če si lahko z Alojzem? Ne moreš,ker si ti sam tega ne dovoliš!! Grin Grin Grin Wink

Naredil si pa vsaj dobro delo,da bodo forumaši sploh dojeli Prometeja in ga povezali s še  eno sočasno osebo .To je z likom Asirskega- Gilgameša, ki je kot prvi živ Zemljan, za časa lastnega zemeljskega bivanja pridobil  božansko naravo. Titud in ti bi mene učil?? Cheesy Cheesy Cheesy Grin Lik Gilgameša in Prpmeteja sta popolnoma ista v teološki zapuščini in kar je še najbolj presunljivo časovno se pokrivata-samo geografsko in etnološko lokacijo imata različno-ti to kaj pove? Tebi bolj malo verjetno?
Veš kaj pravi 11 ploščica epa o Gilgamešu--Reši življenje-sovraži premoženje-pobrigaj se za življenje!!! A to ni solidarnost,ki pove kdo naj skrbi po božji (vesoljni) volji za vesoljno življenje!!! Tudi tega ne dojemaš?? Wink Wink
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #9167 - 22.03.2010 at 18:37:42

Alojz in Sandib wrote on 22.03.2010 at 16:47:05:
Titud
Jaz in ti ne moreva biti solidarna,ker solidaren s teboj sem samo jaz-ti nisi z menoj. Ti mene učiš,ki te učim vesoljne solidarnosti vsega življenja-ne samo nas ljudi med seboj. Ti vidiš zgolj sebe v tej vesoljni solidarnosti-jaz ne vidim zgolj sebe vidim celotno vesoljno življenjsko in elementarno samobitno solidarnost,ki pozna lastno nedeljivo vesoljno večno-sedanjo samobitnost in soodvisnost. Razmeš razliko? Jo lahko dojameš? Zakaj ti nisi začel P.D? Wink Wink Wink SmileyTe daje togota,kako je nek bedast Alojz zate,odprl to temo in ne jaz vrhovni filozof pleteničenja? Bodi solidaren če si lahko z Alojzem? Ne moreš,ker si ti sam tega ne dovoliš!! Grin Grin Grin Wink

Naredil si pa vsaj dobro delo,da bodo forumaši sploh dojeli Prometeja in ga povezali s še  eno sočasno osebo .To je z likom Asirskega- Gilgameša, ki je kot prvi živ Zemljan, za časa lastnega zemeljskega bivanja pridobil  božansko naravo. Titud in ti bi mene učil?? Cheesy Cheesy Cheesy Grin Lik Gilgameša in Prpmeteja sta popolnoma ista v teološki zapuščini in kar je še najbolj presunljivo časovno se pokrivata-samo geografsko in etnološko lokacijo imata različno-ti to kaj pove? Tebi bolj malo verjetno?
Veš kaj pravi 11 ploščica epa o Gilgamešu--Reši življenje-sovraži premoženje-pobrigaj se za življenje!!! A to ni solidarnost,ki pove kdo naj skrbi po božji (vesoljni) volji za vesoljno življenje!!! Tudi tega ne dojemaš?? Wink Wink

Se strinjam, Titud vse neki preveč po filozofsko obravnava vse, no vsaj za moj okus, ker sem sit filozofije od katere ti ostanejo le razni ČE.

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Dante
3

I Love!
Slo
Reply #9168 - 22.03.2010 at 18:50:53

Pozdrav!

Prvo bi hotel odgovoriti Alojzu, da bo še moral čakati na "mistične" odgovore, ker ... z razumskim špekuliranjem ni moč uvideti celostne kompleksnosti reda v tem Kozmosu. Ko ti bo zmanjkalo idej, besed.  Wink
Lahko o vsem tem razpravljaš do nezavesti, toda 99,9 % sem siguren da je velik del Stvarnosti skrit našim fizičnim očem. Sklepanje in ugotavljanje na podlagi čutil, tudi s pomočjo naprav (merilniki, teleskopi, ...) nas privede do stanja znanosti (naravoslovne, družbene), ki je postalo jalovo. Bolj človeštvo hoče napredovati v civilizacijskih dosežkih, več napora in energije mora vložiti. Prav gotovo je tu jasna težnja po več resursih in po še več energijskih virih.
V javnosti ni kaj dosti infromacij o samo dveh projektih, ki terjata enormno veliko napora znanosti in s tem denarnih sredstev. Ta dva projekta sta:
1* novi CERN - izpoljšani pospeševalnik delcev (Large hadron collider!) s katerim po novejših podatkih protonska jedra poženejo z močjo do 3,5 TeV. Blazno velika moč naj bi bila potrebna za preboj na lovu za najbolj iskanim delcem - imenujejo ga delec Tao, kar se imenuje v bistvu Higginsov bozon. Če bi to uspeli dokazati obstoj tega delca, potem bi se kvantna fizika kompletirala. V projekt bo vloženo nad 6 milijard evrov.
Dragi špas, ki najverjetneje ne bo uspel dokazati obstoj tega delca in teorija se postavi pod vprašaj. Vprašanje je: Ali je ta delec Tao, ki veže ostale delce v atomu sploh materialne narave? V samih atomih je med jedrom (proton+nevtron) in elektronsko ovojnico (en ali več elektronov) ena sama velika Praznina. Hočem rečti, da jedro z elektonsko ovojnico drži skup en sam NIČ - tu verjetno ni nič materialnega in če ni, potem smo s kakršnikoli napravami nemočni, je nedokazljivo po donašnjih načelih znanosti.
2* evropski projekt za razvoj fuzijskega reaktorja - pri tem projektu, kjer sodelujejo dobra polovica evropskih držav, pa je situacija podobna. Obetali se naj bi veliki reaktorji nad 2000 MW moči tam najhitreje okoli leta 2040. Projekt bo pobral neznano količino denarja - gotovo na desetine milijard evrov. To naj bi bil poskus simulacije fuzije z laserji. Ali bomo še živi, pa videli to?  Smiley Grin

Takšno je prevladujoče stanje zavesti v znanosti, usmerjeno v praktične pridobitve in v posel. Filozofija, nekaj ljudi, ki ima drugačen pogled na bit, dogajanje v tem Kozmosu, ne morejo ustaviti teh kolosalnih projektov, ki ne bodo uspeli. Ta neuspeh bodo plačevale naslednje generacije. Takšna je naša filozofsko razumska moč, nemoč.

Lahko bi še govoril na podoben način tudi o človeškem genomu. Kot vemo je bil uspešno končan dolgoletni projekt mapiranja celega genoma človeka, t.j. indentifikacije vseh genov na fizični ravni. Geni nosijo v sebi najrazličnejše strukture molekul DNK, v katerih je skrita del ali (po mnenju znanosti) vsa koda človeka. Toda človek ima še v sebi drugačne strukture - energijsko fino telo (eterični ovoj, ki je viden s Kirilianovo fotografiranjem), miselno (mentalno) telo - tudi misli imajo svojo "težo", so najfinejša vibracija materije. Človek ima še druge ovoje in predvsem najpomembnejšega - dušno telo. Duša naj bi bila glavni vir energije. Naši možgani lahko delujejo, ustvarjajo misli, občutke, predvsem zaradi večnega izvora energije shranjenega v duši. To lahko le posredno dokažemo. O tem drugič!
Imam nekaj izkušenj s energijskim in mentalnim delom v procesu zdravljenja človeka. Zdaj pa si podajmo vprašanje: Kako je porazdeljena absolutna vsa energija v vseh ovojih, strukturah človeka? Bral sem o enem zdravilci, ki pravi da je fizični genom v bistvu le 3% absolutnega celotnega genoma. V bistvu ta nevidni genom kontrolira vidni, fizični genom. To pomeni, da bo kakršnikoli manupuliranje z geni le preneslo neuspehe. V majhen dokaz so gensko predelane sorte pšenice, ki so v dveh letninah dale okrog 10% manjši donos pridelka od standardno križanih sort. Američani so genetiko za izboljšanje sort pšenic zavrgli zaradi poraznih rezultatov. Da ne govorim o ponesrečenih poskusih s krompirjem, ...
V bistvu je tako, da je na mentalnem nivoju dogodek le nakazan, se naredi kopija (odsanja!) na astralnem nivoju in šele nato uresniči na fizični ravni. Subtilno, duhovno vlada fizični ravni obstoja Kozmosa.

Civilizacijska "znanstvena" vednost je pregovorno že taka, da resničnost, popolno znanje še vedno lovimo za rep. Mistiki, resnični Učitelji bi na takšne poskuse le zamahnili z roko, ampak se ne vmešavajo v to "norost". Na nas je ali takšno stanje znanosti sprejemamo.

Dobro, dovolj za danes! Smiley Wink
Back to top

Pozorno prisluhni vsakomur,
vendar pa imej svoje mnenje.

IP Logged

Etrex
5

Reply #9169 - 22.03.2010 at 19:06:26

Dante wrote on 22.03.2010 at 18:50:53:
toda 99,9 % sem siguren da je velik del Stvarnosti skrit našim fizičnim očem.

Seveda je skrito nasim ocem, razne molekule so v zraku ceprav jih ne vidim, vse je prezeto z EM valovanjem ceprav ga ne vidim in tako naprej.

Vendar to ne pomeni tudi da nam ni poznano.

Ker poznano je vse, mentalno, astralno telo in vsi ovoji, vse to je le EM valovanje na razlicnih valovnih dolzinah.

Torej poznamo EM valovanje, fora je le da ne poznamo vseh valovnih dolzin, drugega nam skritega ocem kot so duhovni nivoji ni.

L.p.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9170 - 22.03.2010 at 19:27:41

Dante ali M.L., saj je zadaj ista oseba, ne? Pri obeh je zaznati po napisanem, identično mentalno leno osebo.
Napisal si neke neumnosti o mistikih in učiteljih. Zavedaj se, da ti to nisi. Tvoj dopis je zastarel in nedorečen. Blemiraš se z nekim opisom niča in procenti.

Lp,Igor

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9171 - 22.03.2010 at 19:40:18

Pozdrav!

Prvo bi hotel odgovoriti Alojzu, da bo še moral čakati na "mistične" odgovore, ker ... z razumskim špekuliranjem ni moč uvideti celostne kompleksnosti reda v tem Kozmosu. Ko ti bo zmanjkalo idej, besed.  Wink
Lahko o vsem tem razpravljaš do nezavesti, toda 99,9 % sem siguren da je velik del Stvarnosti skrit našim fizičnim očem. Sklepanje in ugotavljanje na podlagi čutil, tudi s pomočjo naprav (merilniki, teleskopi, ...) nas privede do stanja znanosti (naravoslovne, družbene), ki je postalo jalovo. Bolj človeštvo hoče napredovati v civilizacijskih dosežkih, več napora in energije mora vložiti. Prav gotovo je tu jasna težnja po več resursih in po še več energijskih virih.
V javnosti ni kaj dosti infromacij o samo dveh projektih, ki terjata enormno veliko napora znanosti in s tem denarnih sredstev. Ta dva projekta sta:
1* novi CERN - izpoljšani pospeševalnik delcev (Large hadron collider!) s katerim po novejših podatkih protonska jedra poženejo z močjo do 3,5 TeV. Blazno velika moč naj bi bila potrebna za preboj na lovu za najbolj iskanim delcem - imenujejo ga delec Tao, kar se imenuje v bistvu Higginsov bozon. Če bi to uspeli dokazati obstoj tega delca, potem bi se kvantna fizika kompletirala. V projekt bo vloženo nad 6 milijard evrov.
Dragi špas, ki najverjetneje ne bo uspel dokazati obstoj tega delca in teorija se postavi pod vprašaj. Vprašanje je: Ali je ta delec Tao, ki veže ostale delce v atomu sploh materialne narave? V samih atomih je med jedrom (proton+nevtron) in elektronsko ovojnico (en ali več elektronov) ena sama velika Praznina. Hočem rečti, da jedro z elektonsko ovojnico drži skup en sam NIČ - tu verjetno ni nič materialnega in če ni, potem smo s kakršnikoli napravami nemočni, je nedokazljivo po donašnjih načelih znanosti.
2* evropski projekt za razvoj fuzijskega reaktorja - pri tem projektu, kjer sodelujejo dobra polovica evropskih držav, pa je situacija podobna. Obetali se naj bi veliki reaktorji nad 2000 MW moči tam najhitreje okoli leta 2040. Projekt bo pobral neznano količino denarja - gotovo na desetine milijard evrov. To naj bi bil poskus simulacije fuzije z laserji. Ali bomo še živi, pa videli to?  Smiley Grin

Takšno je prevladujoče stanje zavesti v znanosti, usmerjeno v praktične pridobitve in v posel. Filozofija, nekaj ljudi, ki ima drugačen pogled na bit, dogajanje v tem Kozmosu, ne morejo ustaviti teh kolosalnih projektov, ki ne bodo uspeli. Ta neuspeh bodo plačevale naslednje generacije. Takšna je naša filozofsko razumska moč, nemoč.

Lahko bi še govoril na podoben način tudi o človeškem genomu. Kot vemo je bil uspešno končan dolgoletni projekt mapiranja celega genoma človeka, t.j. indentifikacije vseh genov na fizični ravni. Geni nosijo v sebi najrazličnejše strukture molekul DNK, v katerih je skrita del ali (po mnenju znanosti) vsa koda človeka. Toda človek ima še v sebi drugačne strukture - energijsko fino telo (eterični ovoj, ki je viden s Kirilianovo fotografiranjem), miselno (mentalno) telo - tudi misli imajo svojo "težo", so najfinejša vibracija materije. Človek ima še druge ovoje in predvsem najpomembnejšega - dušno telo. Duša naj bi bila glavni vir energije. Naši možgani lahko delujejo, ustvarjajo misli, občutke, predvsem zaradi večnega izvora energije shranjenega v duši. To lahko le posredno dokažemo. O tem drugič!
Imam nekaj izkušenj s energijskim in mentalnim delom v procesu zdravljenja človeka. Zdaj pa si podajmo vprašanje: Kako je porazdeljena absolutna vsa energija v vseh ovojih, strukturah človeka? Bral sem o enem zdravilci, ki pravi da je fizični genom v bistvu le 3% absolutnega celotnega genoma. V bistvu ta nevidni genom kontrolira vidni, fizični genom. To pomeni, da bo kakršnikoli manupuliranje z geni le preneslo neuspehe. V majhen dokaz so gensko predelane sorte pšenice, ki so v dveh letninah dale okrog 10% manjši donos pridelka od standardno križanih sort. Američani so genetiko za izboljšanje sort pšenic zavrgli zaradi poraznih rezultatov. Da ne govorim o ponesrečenih poskusih s krompirjem, ...
V bistvu je tako, da je na mentalnem nivoju dogodek le nakazan, se naredi kopija (odsanja!) na astralnem nivoju in šele nato uresniči na fizični ravni. Subtilno, duhovno vlada fizični ravni obstoja Kozmosa.

Civilizacijska "znanstvena" vednost je pregovorno že taka, da resničnost, popolno znanje še vedno lovimo za rep. Mistiki, resnični Učitelji bi na takšne poskuse le zamahnili z roko, ampak se ne vmešavajo v to "norost". Na nas je ali takšno stanje znanosti sprejemamo.

Dante ti sedaj pišeš kot bi mene samega kopiral. Vse to jaz govorim pojdi na stran topic Prebujeni gen.Malo si še kontradiktoren ker ne razmeš pojmov akumulirana vrednost INme mase-energije fotonsko telo (v našem primeru duša ki nosi začetno strukturo našega genoma) in pa realizirana vrednost mase energije,RIme ki nosi naše fizično-materijalno telo na osnovi fotonske vrednosti mi sploh fizično rastemo do višine,fotonskega -akumuliranega telesa ,ki ga že ob rojstvu imamo.

Elementarno snov se veže na dušo-na fotonsko telo-osnovo.Razumeš štos?

Cern je bedarija,ki jo je Einstein skuhal s enačbo EC2=M ---MC2= E ni razumel razmerja akumulirana -realizirana vrednost mase-energije-čeprav je sam prvi omenil fotone-ni jih pa dojel ne pravilno definiral.

Če je tvoja vrednost ob rojstvu X10me je ob smrti ista znotraj tebe se vrednosti samodejno zamenjajo-

Xme10= INme 7 AO EM  RIme 3 = Xme10 recimo rojstvo

Xme10= Inme 3 AOEM RIme 7=Xme10 ob smrti

Kaj se je zgodilo-v tvojem življenjskem ciklu ti si poduhovil realizirano fizično vrednost tvoje RI me.

Kaj v Cernu hočejo dokazati,nič drugega kako snov dobi maso-energijo-kar je pa nemogoče ker sta oba izraza znotraj vsakega delca tako vrednost,ki nima lastnega gravitacijskega polja mase energije kot vrednost,ki ima lastno maso enegijo-navzven se pa vedno kaše nevtralna vrednost vsakega delca,atoma,molekule itd.Jalovo početje je Cern.

Poglej to enačbo in jo primerjaj z bedasto znanostjo-in razmisli?

EM je elektromagnetna sila-izmenične rotacije IN--RI
Alfa Omega je sočasno konec ki je nov začetek cikla-načelo samoohranitve samozadostnosti samodelovanja znotraj vsakega Xpojava od kvarka do galaksije-vesega.

In je akumulirana fotonska vrednost mase energije RI je realizirana vrednost znotraj vsakega Xpojava mase energije.Enačbo primerjaj z Einsteinovo zmoto-Potem sodi Alojza!!!!

Xme 10= INme 7 AO-EM  RIme 3=Xme10 začetek cikla

Xme 10 INme 3 AO-EM Rime 7= Xme10 konec cikla nov začetek

Xme 10= INme 7 AO EM RIme 3= Xme 10 nov in tako večno-sedaj iz cikla v cikel..

Se menja vrednost Xme 10 konstanta- nikoli spremembe se dogajajo samodejno kjer je EM sila (teološko duh eter)sočasno vzrok in posledica nenehnih zlivanj obeh vrednosti med seboj kjer je vsak začetek konec in sočasno konec začetek tega vesoljnega samodogajanja znotraj vsakega Xme vesoljnega samopojava.

Sedaj pa ti mene poduči ne me samo obsojat kako in kaj bom jaz še moral spoznati.Se lahko vprašaš če to ni resnično obratno????? Wink Wink WinkVerjemi mi,da je tako,še veliko ti manjka,da bi ti mene učil. Wink WinkNič osebnega samo preveč ničevo pišeš!! Cheesy Cheesy
Za tole spoznanje človeštvo sploh nima denarja,da bi ga lahko plačalo-razumeš je brezplačno!!! Solidarnost-vesoljna!! Alojz ima samo avtorske pravice,ker se bodo našli kurčki,ki bodo to sebi prepisali Alojza pa v kot zbrcali-VSE VAS PA ZASUŽNJILI. No in g Dante in vaš pekel kako? Cheesy Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Undecided Sad Angry Wink Smiley
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #9172 - 22.03.2010 at 19:43:54

Quote:
Dante ali M.L., saj je zadaj ista oseba, ne? Pri obeh je zaznati po napisanem, identično mentalno leno osebo.
Napisal si neke neumnosti o mistikih in učiteljih. Zavedaj se, da ti to nisi. Tvoj dopis je zastarel in nedorečen. Blemiraš se z nekim opisom niča in procenti.

Lp,Igor

Da cakasta na misticne odgovore jim je ze skupno.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9173 - 22.03.2010 at 19:50:54

Etrex wrote on 22.03.2010 at 19:43:54:
Quote:

Lp,Igor

Da cakasta na misticne odgovore jim je ze skupno.

So dobili vsi ti MISTIKI ODGOVOR- so pametni in vejo glih tolk kot moj pes tule zraven mene.Ne žalim jih-samo bedarij in pametarjenja brez nekih lastnih spoznanj ne prenesem! Naj te papagaji božji nekaj res vesoljno samobitnega ven iz sebe stresejo---megla in papagajstvo je ves njihov samotrud. Grin Tongue
Filajo me s foramo,katere sem jaz že pozabil toliko so nepomembne. Grin Tongue Tongue Tongue Tongue
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9174 - 22.03.2010 at 20:39:35

Da boš razumel Dante samo H vodikov atom. Če je Atom velik kot Petrova cerkev v Rimu je jedro v atomu proton(realizirana vrednost atoma H)  velik kot gorčično zrno-elektron,ki je akumulirana vrednost atoma je pa še manjši. Ampak do njunega samozlitja ker med njima teče izmenično samoprelivanje pride hipno in njuno razmerje se znotraj atoma ponovno izpostavi in atom še vedno izraža navzven isto Xme vrednost. Njuno ciklično zlitje znanost danes zmotno enači s pojmom elektronskega spina,gre pa za ciklično samozlitje obeh vrednosti atoma.Ti bom dal še enkrat enačbo v odnosu proton-nevtron v H atomu.

Xme 10 H= INme 2 (elektron) AO EM RIme  8(proton)= Xme 10H

Zgodi se samozlitje zakaj zato ker se vrednosti medsebojno zamenjata in elektron pridobi na realizirani masi protonjo  izgubi-samodejno in pride do ponovne začetne izpostave razmirja proton elektron-EM sila je tako nosilna sila šibke močne jedrske sile in hrati določa gravitacijski ovoj obeh vrednosti znotraj in zunaj atoma.

Xme 10H=INme 8  AOEM  RIme 2=Xme 10 H je atom kaj zgubilna vrednosti ? Nič!!

Mi sploh materijo maso energijo ne vrednotimo pravilno-elektroni.protoni-nevtroni-pozitroni-mizoni kvarki imajo znotraj sebe vedno obe vrednosti zato navzven nikoli na spremenijo svoje konstantno izražene vrednosti recimo Xme !=-to je konstanta zaradi načela-samoohranitve-samozadostnosti in samodelovanja me- IN kaj bi ti mene učil?? Povej iskreno? Grin Grin Smiley

Dante sedaj ti bom povedal,zadevo o velikosti Sonca znotraj Osončja.
Zamisli si disk(ti grški mitološki metalec diska kaj pove) s premerom 120m v sredini pa 1 cm veliko kroglo,ki predstavlja Sonce v osončju.

Štekaš koliko je praznega prostora pa ves ta sistem urejata najbolj  dve kuglici Sonce 1cm in Jupiter s vojimi 2mm velikosti. Skoraj vse je prazen prostor,ki ga prežema EM valovanje teh majhnjih kuglic-ostalih planetov-satelitov.

Zemlja je bolj prah kot neka kuglica ,a poglej jo kako močne sile EM valovanje ima.

Zato Dante še malo žgančkov bo treba,da bi ti Alojza učil.Nič samovšečno ti se postavljaš v vlogo mojega učitelja!!!Q UPRAVIČENO?? VPRAŠAJ SE?? Wink Grin Grin Tongue
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #9175 - 22.03.2010 at 21:01:47

Alojz

Zadnjic ste reku da bolj ko bomo mi tehnolosko napredovali, vec naravnih katastrof bo.

Kot smo se zadnjic pogovarjali da hudic s katastrofami nastopi v jesenski galakticni dobi. To pomeni da je spica nasega razvoja tocno konec poletnega in zacetek jesenskega cikla.

Tako da ce pravilno predvidevate da smo na zacetku jesenskega cikla, smo socasno dosegli skrajni vrh razvoja?

L.p.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9176 - 22.03.2010 at 21:06:36

Etrex wrote on 22.03.2010 at 21:01:47:
Alojz

Zadnjic ste reku da bolj ko bomo mi tehnolosko napredovali, vec naravnih katastrof bo.

Kot smo se zadnjic pogovarjali da hudic s katastrofami nastopi v jesenski galakticni dobi. To pomeni da je spica nasega razvoja tocno konec poletnega in zacetek jesenskega cikla.

Tako da ce pravilno predvidevate da smo na zacetku jesenskega cikla, smo socasno dosegli skrajni vrh razvoja?

L.p.

Smo-Sedaj morajo to še ljudje  dojeti,da je konec hecanja in blefa!!Narava nas bo uničila in pahnila nazaj v temo,če se ne zbudimo.Ja tako je!!Narava ne misli-mislimo mi za življenje,ker smo življenje!!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9177 - 22.03.2010 at 21:23:04

Quote:

Lp,Igor

Igor

Pa ne more imeti en človek sto obrazov. Če je tako potem so ML Murči in Dante ena in ista oseba,ki je,če je to res- zame sam še egoistični bolni  gnoj!!
Se je pa začel učiti-vsaj prebral je kaj. Ko ni vedel kaj pomeni EM kratica- Je verjeten vse leksikone prelistal,da je tole nekaj (ničevo)skup zbrcal. Grin Tongue Smiley
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #9178 - 22.03.2010 at 21:47:53

Ja, nedvomno človek sluti, da obstaja nekaj več, vendar ne more dognati kaj je to. Nikoli ne bo prišel do tega nekaj več, dokler ne bo spremenil načina iskanja. Problem se pojavi ko človek hoče dokazati mentalno duhovnost z materialnimi dokazi, prav za prav hoče duhovni pojav dokazati z materialnimi sredstvi. To pa seveda ni mogoče, saj v duhovnem svetu delujejo povsem druge zakonitosti, kakor v materialnem.

Znanost še ni dokazala obstoj človeške duše, pa čeprav je duša sestavljena iz materialne substance. Če znanost ne more dokazati materialne duše, kar je možno z materialnimi dokazi, potem, kako daleč proč je še od duhovnega sveta, ki nima nič skupnega z materialnim in je materialno nedokazljiv. Sicer pa je vso znanje človeštvu že zaupano in razodeto, a vendar slepi človek, zaradi svojega napuha tega ne vidi.

Gensko spremenjene rastline pa ne bodo nikoli prinesle željenega rezultata. Tu gre za vzgojo materije brez bistvenega temelja, zato je nemogoče, da se obnese., ker iz smrti še nikoli ni nastalo življenje. Duhovni nosilec življenja si iz materije uredi materialno telo ustrezno doseženi stopnji inteligence ( genov ) duše, ki pa se postopno razvija iz mineralnega sveta.

Človeško telo je že materialno popolnoma izoblikovano, ni pa še izoblikovana njegova duhovna oseba, dokler  pa duhovno ne dozori tudi ne more sprejeti in spoznati duhovnosti. Ko pa nekoč duhovno dozori, je v njemu že tudi vsa modrost in vidi v vse globine stvarstva, kot bi ga imel na dlani pred seboj. Takšen človek se ne zmeni več za neumnosti, ki jih zganjajo posvetno zelo razumski ljudje, ampak nemo opazuje to brezglavo divjanje, ki je enako poti iščočega paničnega slepca iz labirinta.

No pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Etrex
5

Reply #9179 - 22.03.2010 at 21:58:01

Ja pa kaj ce znanost ni dokazala duse, jo pa je P.D. zato dokazal.

Spet nekaj muckas da so v presvetli duhovnosti cisto drugi zakoni, kako je to neomadezevano in nedotakljivo bla. bla bla...

Vi in vasi bedasti blefi, sama megla, pa te fore izpred 15. veka so samo se za na odpad, kaksni drugacni zakoni, ce pa je duhovno in materijalno temelj samemu sebi, pa ne vec blefirat, smo siti blefa ce imas kaj konkretnega za povedat povej, pa se bomo potem naprej menili.

Pa ne mi neki srat z forami, kako si ti od boga povelican mi ubogi revcki pa ne razumemo, potem ko pa nastopi razlaga pa se hitro izmotavat v stilu: kaj bi vam razlagal, ker niste od boga povelicani bla bla... M.L. ko te ne bi znao Tongue

M.L. wrote on 22.03.2010 at 21:47:53:
Ja, nedvomno človek sluti, da obstaja nekaj več, vendar ne more dognati kaj je to. Nikoli ne bo prišel do tega nekaj več, dokler ne bo spremenil načina iskanja. Problem se pojavi ko človek hoče dokazati mentalno duhovnost z materialnimi dokazi, prav za prav hoče duhovni pojav dokazati z materialnimi sredstvi. To pa seveda ni mogoče, saj v duhovnem svetu delujejo povsem druge zakonitosti, kakor v materialnem.

No pa ce bolj podrobno razlozim, ko je ze prej Alojz govoril o atomu, recimo... V vsakem delcku se medsebojno zlivata masa in energija- Xme- je tako ze v osnovi duhoven in materijalen, vidis kaksne bedarije govoris? Kje ti zdaj vidis kaksne druge zakone, ce pa zakoni ravno izvirajo iz medsebojne interakcije mase- energije? Torej so posledicno vzrocne sile kot so EM sila, gravitacija,... ravno iz interakcije tvojega opevanega duhovnega in materijalnega z roko v roki drzista obstoj, kot je obstoj cloveka odvisen od zenske in moskega enakovredno.

Tako da ne sanjari vec o tej izolirani duhovnosti, ker ne poznas osnovnega sistema delovanja iz katerega sploh so zakoni in vsi ti zakoni ki so v materiji so tako socasno v duhovnem Cool

Pojdi ti prvo v vrtec za (pre)duhovno(pre)materijalne egocentrike, potem pa ne bos vec bedarij pisal.

L.p. Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 610 611 612 613 614 ... 764