Boštyxz
5
I Love YaBB 2!
Slovenija
Alojz in Sandib wrote on 30.03.2010 at 10:17:42:Boštyxz wrote on 30.03.2010 at 07:55:38:Alojz in Sandib wrote on 29.03.2010 at 15:12:43:Boštyxz wrote on 29.03.2010 at 14:47:01:Alojz in Sandib wrote on 28.03.2010 at 20:35:09:Boštyxz wrote on 28.03.2010 at 19:25:30:Alojz in Sandib wrote on 28.03.2010 at 18:28:43:Brezveze, namreč : še bolj se ti bodo smejali kot se že itak takelim kot si ti katerih imajo še preveč dosti na pretek . Pa četudi bi res kaj učinka imel nanje, se bodo premalo zamislili/spremenili/poboljšali , tko da, ... jaz sem že obupal, ker bo za to poskrbljeno po drugi poti . Mi je že jasno , te dni še toliko bolj. Lp + # Bošty Razmisli tole Bog je večno-sedaj vseobsežna življenjska in elementarna vesoljna samobitnost-vse ti jaz vse je bog sam! Kaj se imaš za bati in zakaj bi trosil predsodke-to je zgolj obdržati svoj ego.Saj tvoj ego Bog v tebi sam samouničuje-zavedaj se tega. Bog ni stvarnik bog je vse sam-večno in sedaj-To dojemi!! In tako glej nase,če seveda lahko? Bog somodeluje skoz vse enako-Zakaj bi me skrbelo kaj drugi mislijo-če je vse večno-sedaj vesoljno samodelovanje.To lahko samo sapozpoznaš-vpliva na to božje (vesoljno)samodelovanje nimaš izven lastne biti,pa še ta je božji samoizraz. !! Bošty ko enkrat spoznaš da je vse in da smo vsi božja samopodoba,potem se lahko vprašaš kaj je več,ali manj od tebe samega. Saj kamen je tudi vesoljno elementarna samopodoba kot je vse življenje isto.Kamen nosi elementarnega duha,življenje življenjskega --vse pa je Bog sam!!! Kdo je več-kdo je manj,če je vse večno sedaj ista vesoljna samomanifestacija? Kdo in kaj je nad nami-po bogu nihče!! Po lastnem zlu(ker so nesamospoznani) pa so nad nami hijene- so pa zato po dobroti pod nami malimi ljudmi. Razmisli? Jah, par podatkov ti še manjka, pa bo . Škoda , da nimam več časa , da bi ti razložil , ker moram delati za pufe . Morda zvečer, če nebom preveč zmatran in če bom kaj kmalu frej. Bošty saj vsi nekaj delamo.Jaz sem v brunarco skačem vsako uro.Zunaj pa rože in drevje obrezujem-grabim idt. Tako,da ti samo izvoli povedat,kaj manjka-mogoče pa skupaj kaj pretuhtamo in spoznamo.Mislim,da tople vode glih ne bomo na novo odkrivali. Povej in vidimo! No, na hitro, ker pool morm iti delat na teren . Torej, glej, tvoja + moja duša nista samodelujoči - samostojni , vsaj zaenkrat še ne ( čeprav delamo na tem ) , zato, ker Taisti Stvarnik, ki je nad nami ki je ustvaril najine duše in vse kar jih obstaja, - ki ni ti , ali jaz, mora še vedno tudi dovajati vso potrebno energijo, da se ne samo atomi ne razpadejo, ne molekule ne razletijo, ampak tudi naše duše ne razgradijo v nižja energijska stanja . Upam da sem dovolj nazorno razložil, da boš sprevidel kje vse si ga zamešal . Lp + # Bošty tole je navadno skropucalo,ki nikomur nič ne pove konkretnega. Duša nikoli ni samodelujoča,ker je v našem genomu zakodirana kot brezčasna kolektivna spominska koda naše vrste,ki se ob tvojem spočetju individualizira.Na vse nas pa deluje (DELUJE) elementarne em frekvence galaksije ,ki naš genom od civilizacijskega vrha-padca -spet vrha ciklično zbujajo in tako prebudijo individualno brezčasno spominsko kodo v nas samih (dušo)neodvisno od našega samozavedanja in svobodne volje.Mi v času civilizacijske teme delujemo po lastnem osebnem navdihu,ker nismo vesoljno dozoreli-samospoznani.Zato imamo miljarde napačnih teorij kdo smo od kje in kam gremo-živimo v temi.Zadeva je vesoljno samodelovanje neodvisno od kogarkoli Bog je večno-sedaj vse sam-tudi mi in vse.To je t.i. vesoljno samodogajanje-samodelovanje. Mi ne moremo kot vesoljno (božje)samospoznano življenje dozoreti izven časa,ko vesoljno elementarno em valovanje ni ugodno za prebuditev naših duš-Jabolka dozori ob točno določenem času-mi isto na našem genskem(rodovnem) drevesu.To razumi in ne boš več sanjal pravljic!! Saj sem vedel da neboš razumel . To pa zato, ker žal premalo+napačno veš o teh stvareh . V tej tvoji teoriji pa ti svojo odgovornost prelagaš na "čas vesolja" , namesto da bi sam kaj storil za to . Vidiš, to je pol dodatni problem, da odgovornosti za svoja dejanja prelagaš na nekoga drugega , v tvojem primeru na "vesolje" , čeprav nevem na katero , ker jih je več . No, zdaj pa že res moram iti, ker bi že moral biti na terenu . Lp + #
|