Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 616 617 618 619 620 ... 764
(Read 1310873 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #9255 - 29.03.2010 at 14:20:49

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 29.03.2010 at 14:00:18:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 29.03.2010 at 13:38:17:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 27.03.2010 at 14:28:08:
Vsem

Vsakogar tule prosim,da mi naj napiše v kakšnem svetu bi rad živel???
Kaj je sam storil za tisti svet,ki si ga želi?

Jaz osebno si želim svet,kjer bi bili vsi vesoljno samospoznani-torej bi bili  nosilci vesoljne življenjske samosvetlobe,ne teme- tako smo sedaj.To bi nas naredilo soodgovorne in vesoljno življenjsko ozaveščene in uravnotežene v lastni biti.Iz nas samih izhaja vse zlo,ki ga občutimo na sebi in ga povzročamo-nevedni in vesoljno neozaveščeni kot smo. Wink Wink

Jaz bi rad živo v svetu kjer bi vsakemu bil na prvem mestu on sam ,kjer bi se vsak zavedal da je 100% odgovorn za vse v svojem
življenju in kjer bi se mi vsi zavedli da je vsa norost v svetu  odraz nas samih . Da bi lahko vsak od nas z lahkoto pogledal v sebe in se tega zavedal in začel urejat tam namesto zunaj sebe .Kjer bi izraz spremenit svet dobil drugačen pomen kot ga razumejo ljudje zdaj .In kjer bi človek pusto drugemo da je in živi u miru .

Kaj jaz delam za to, skušam živet tak kot sn opisal zgoraj .

Loto

To kar si napisal je vse res-in korektno mišljeno. Razmisli ker vem da znaš! To so tvoje in vsakogar med nami osebne želje in če bi to zmogli,bi bilo na Zemlji vse ok. Vprašanje je:je to res dovolj? Kdo naj seli,varuje,vzdružuje,skrbi za ostalo nižje vesoljno življenje??  Mi ne živimo samo zato,da nam je lepo mi moramo spoznati in se prostovoljno zavezati služiti vesoljnemu življenju ne samo sebi. Kdo bo živali in floro prenesl izven tega osončja ko se bo samozlilo. Taknih osončij kot je naše je v galaksiji na miljarde!! Kdo tam seli življenje in njegovo reprodukcijo?? Ljudje- mi se moramo tega zavedati ozavestiti,ker potem lahko naš rod živi-drugače nas ni!!Vem,da težko razumeš vsaj skušaj-vprašaj? Wink Wink

Ja bo res , verjetno nismo tu samo zato da mi sami uživamo , mamo verjetno nalogo kot si  reko vzdrzevat življenje nekaj večjega kot samo vzdrževat svojo rit  Grin
Vseeno bi si pa želel da ljudje več gledajo sebe pa svoje napake kot druge pa se vtikajo povsod samo pri sebi nihče ne more pogledat svojih felerjev , zarad tega pol vse zjebemo namesto da bi skrbeli za vse okol nas .

Bravo Loto-resnica!!! Smiley

Problem je sam vesoljni paradoks,da ima bog samomanifestiran v nas življenjsko samozavedanje in svobodno voljo-a hkrati neprebujenega vesoljnega duha v nas samih. Zato mi in bog v nas ciklično zorimo tako dolgo-vsakih 28ooo let se življenjsko vesoljno samospoznamo bog v nas in mi v njemu-vzajemna živa vesoljna samopspoznana podoba.
Vesoljni paradoks-vse je tako kot je-neodvisno od nas samih vesolje (BOG) samodeluje skozi nas in v nas.Ko pride čas se ponovno ciklično zbudimo.Razumeš? Smiley

Razumem , samo verjetno se sam sebi se vedno zdim preveč pomembn ker bi si želel  da se tako samospoznanje zgodi  zaj ko sn jaz se tukaj , recimo čez kako leto  Shocked  Roll Eyes

Vidiš-jaz!!! Se ne da izsiliti in to ljudje ne zmorejo dojeti!!!Vesoljno ciklično samodelovanje na in skozi človeško podobo. Vsi bi vse- ne gre tako. Saj sam veš!!! No bodi vesel,da živiš v času tega našega vesoljnega samospoznanja.To se dogaja sedaj in tu!!!Razmisli! Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #9256 - 29.03.2010 at 14:47:01

Alojz in Sandib wrote on 28.03.2010 at 20:35:09:
Boštyxz wrote on 28.03.2010 at 19:25:30:
Alojz in Sandib wrote on 28.03.2010 at 18:28:43:
Danes sem napisal pet-šest težkih emailov Vladi in RKC . Naj se malo za glavo držijo,ko bodo videli kakšno meglo trajbajo po Sloveniji. Cheesy Cheesy Tongue Smiley

Brezveze, namreč : še bolj se ti bodo smejali kot se že itak takelim kot si ti katerih imajo še preveč dosti na pretek .

Pa četudi bi res kaj učinka imel nanje, se bodo premalo zamislili/spremenili/poboljšali , tko da, ... jaz sem že obupal, ker bo za to poskrbljeno po drugi poti .

Mi je že jasno , te dni še toliko bolj.

Lp + #

Bošty

Razmisli tole Bog je večno-sedaj vseobsežna življenjska in elementarna vesoljna samobitnost-vse ti jaz vse je bog sam! Kaj se imaš za bati in zakaj bi trosil predsodke-to je zgolj obdržati svoj ego.Saj tvoj ego Bog v tebi sam samouničuje-zavedaj se tega. SmileyBog ni stvarnik bog je vse sam-večno in sedaj-To dojemi!! In tako glej nase,če seveda lahko? WinkBog somodeluje skoz vse enako-Zakaj bi me skrbelo kaj drugi mislijo-če je vse večno-sedaj vesoljno samodelovanje.To lahko samo sapozpoznaš-vpliva na to božje (vesoljno)samodelovanje nimaš izven lastne biti,pa še ta je božji samoizraz. Wink!!
Bošty ko enkrat spoznaš da je vse in da smo vsi božja samopodoba,potem se lahko vprašaš kaj je več,ali manj od tebe samega. Saj kamen je tudi vesoljno elementarna samopodoba kot je vse življenje isto.Kamen nosi elementarnega duha,življenje življenjskega --vse pa je Bog sam!!! Kdo je več-kdo je manj,če je vse večno sedaj ista vesoljna samomanifestacija? Kdo in kaj je nad nami-po bogu nihče!! Po lastnem zlu(ker so nesamospoznani) pa so nad nami hijene- so pa zato po dobroti pod nami malimi ljudmi. Razmisli? Smiley Smiley

Jah, par podatkov ti še manjka, pa bo .

Škoda , da nimam več časa , da bi ti razložil , ker moram delati za pufe .

Morda zvečer, če nebom preveč zmatran in če bom kaj kmalu frej.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9257 - 29.03.2010 at 15:12:43

Boštyxz wrote on 29.03.2010 at 14:47:01:
Danes sem napisal pet-šest težkih emailov Vladi in RKC . Naj se malo za glavo držijo,ko bodo videli kakšno meglo trajbajo po Sloveniji. Cheesy Cheesy Tongue Smiley

Brezveze, namreč : še bolj se ti bodo smejali kot se že itak takelim kot si ti katerih imajo še preveč dosti na pretek .

Pa četudi bi res kaj učinka imel nanje, se bodo premalo zamislili/spremenili/poboljšali , tko da, ... jaz sem že obupal, ker bo za to poskrbljeno po drugi poti .

Lp + #

Bošty

Razmisli tole Bog je večno-sedaj vseobsežna življenjska in elementarna vesoljna samobitnost-vse ti jaz vse je bog sam! Kaj se imaš za bati in zakaj bi trosil predsodke-to je zgolj obdržati svoj ego.Saj tvoj ego Bog v tebi sam samouničuje-zavedaj se tega. SmileyBog ni stvarnik bog je vse sam-večno in sedaj-To dojemi!! In tako glej nase,če seveda lahko? WinkBog somodeluje skoz vse enako-Zakaj bi me skrbelo kaj drugi mislijo-če je vse večno-sedaj vesoljno samodelovanje.To lahko samo sapozpoznaš-vpliva na to božje (vesoljno)samodelovanje nimaš izven lastne biti,pa še ta je božji samoizraz. Wink!!
Bošty ko enkrat spoznaš da je vse in da smo vsi božja samopodoba,potem se lahko vprašaš kaj je več,ali manj od tebe samega. Saj kamen je tudi vesoljno elementarna samopodoba kot je vse življenje isto.Kamen nosi elementarnega duha,življenje življenjskega --vse pa je Bog sam!!! Kdo je več-kdo je manj,če je vse večno sedaj ista vesoljna samomanifestacija? Kdo in kaj je nad nami-po bogu nihče!! Po lastnem zlu(ker so nesamospoznani) pa so nad nami hijene- so pa zato po dobroti pod nami malimi ljudmi. Razmisli? Smiley Smiley

Bošty saj vsi nekaj delamo.Jaz sem v brunarco skačem vsako uro.Zunaj pa rože in drevje obrezujem-grabim idt. Tako,da ti samo izvoli povedat,kaj manjka-mogoče pa skupaj kaj pretuhtamo in spoznamo.Mislim,da tople vode glih ne bomo na novo odkrivali. Povej in vidimo! Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #9258 - 29.03.2010 at 23:43:07

Hm, ....... .

Mogoče tole ne bo korektern post.

Torej. Nekako sem dojel in prejel podatke, da gospod jezus ni obstajal. Bil ej smao anvaden clvoek k so mu sopali iluziej da se je pusil krizati.

Res pa je bil mesaja pri nas. Iz 12 dimenzije.

Nejgovo ime je bilo JOHN 12. Žensko Magdaleno so nekkao zejbali. Tako, da ni ostlao nič. In potlej je mogel oditi. Toda preden je res odšel, zgleda umrl al kaj jaz vem. Poskrbel je da je imel 6 otrok. Prihod nejga je zelo hud pokus rešitve naše rase. Problem je bil v tem, da so naše angele varuhe uničili! Rase katere nj bi nas varovale sta bili dve. 1,5 je uničene.

Potek je bil ponovno napisati zgodovino človeštva. To pomeni, da vse kar veste je laž. In pol je prišel JOHN 12. Ljudje so si ob tabonih ognjih govorili, in zelo tezko ej bilo oblastem preprciti to. tkao da so skrbniki, to je rasa katera je srkbela za nas ozirma ne vem tocno kako bi jim reku. Oni so nareidli hudo pizdaijo, ker so ljudej pogrutnalir ensico za dolocen cas. Sedaj s enekateri kazejo in opirajo. Zelijo podati podatke kot so sami a'p s emroemo dolcoiti.

Zelimo živeti kot eternal beings & imortal!

To ej to kar jaz vem o jezusu. Zdruzenje celeja je bilo urejeno v odiv tega odpora. Tam se je uredilo to knjigo.

Pol ej biblija bila od model ak je bil mason. In ostlo ej zgodovina.

Meni ne gre ena rec v postev. Biblija je ena in ti spisi zakaj jih en obajvijo. Povem s eneki, ogormno pdoatkov je v svetme pismu ki bi reku de je neka vrsta azpsucina nasih rpedkonv. Povedno drugace. Predniki so dali v knjigo noter pisati v kodi vse kar je bilo in da bi lahko to knjigpo vzeli kot pomoc.

.......

RESNO! Sveto pimso, je brutalno močna knjiga. TAKO ZELO BRUTALNO de si nism mislil.

15 nivojev , 15 nivojev stopnej DNK. !% nivojev v katere lohak razlicen rase narpedujejo.

Lp.
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9259 - 30.03.2010 at 07:44:14

Bošty, Bošty, tolk delaš za svoje pufe, pa da nisi ti sam en velik ... puf?!  Grin Cheesy

V glavnem Bošty, nek vragec te pelje žejnega čez vodo, ti se mu pa pustiš, saj cele dneve samo delaš. Delaš pa za vragece, ki ti še zvečer ne pustijo mira. Tak da lahko sam pri sebi vidiš, da so toti vrageci tudi tebe samega spremenili v en velik mehek puf!  Cheesy Wink Kiss Grin

Bošty, se moraš kaj kmalu odpufat, ker kaj pa misliš, da je tvojemu Bogu všeč, da toliko delaš za vragece? O ne ne, on bi htjel, da ti več za njega delaš, te pa ti bo poslal božji srd, če mu kmalu ne izkažeš potrebne naklonjenosti, potem bo pa od tebe res ostal samo še en velik ... puf!  Lips Sealed Embarrassed Undecided Cheesy Wink
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #9260 - 30.03.2010 at 07:55:38

Alojz in Sandib wrote on 29.03.2010 at 15:12:43:

Lp + #

Bošty

Bošty saj vsi nekaj delamo.Jaz sem v brunarco skačem vsako uro.Zunaj pa rože in drevje obrezujem-grabim idt. Tako,da ti samo izvoli povedat,kaj manjka-mogoče pa skupaj kaj pretuhtamo in spoznamo.Mislim,da tople vode glih ne bomo na novo odkrivali. Povej in vidimo! Wink

No, na hitro, ker pool morm iti delat na teren .

Torej, glej, tvoja + moja duša nista samodelujoči - samostojni , vsaj zaenkrat še ne ( čeprav delamo na tem ) , zato, ker Taisti Stvarnik, ki je nad nami ki je ustvaril najine duše in vse kar jih obstaja, - ki ni ti , ali jaz, mora še vedno tudi dovajati vso potrebno energijo, da se ne samo atomi ne razpadejo, ne molekule ne razletijo, ampak tudi naše duše ne razgradijo v nižja energijska stanja .

Upam da sem dovolj nazorno razložil, da boš sprevidel kje vse si ga zamešal .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9261 - 30.03.2010 at 10:17:42

Boštyxz wrote on 30.03.2010 at 07:55:38:

Lp + #

Bošty

Torej, glej, tvoja + moja duša nista samodelujoči - samostojni , vsaj zaenkrat še ne ( čeprav delamo na tem ) , zato, ker Taisti Stvarnik, ki je nad nami ki je ustvaril najine duše in vse kar jih obstaja, - ki ni ti , ali jaz, mora še vedno tudi dovajati vso potrebno energijo, da se ne samo atomi ne razpadejo, ne molekule ne razletijo, ampak tudi naše duše ne razgradijo v nižja energijska stanja .

Lp + #

Bošty tole je navadno skropucalo,ki nikomur nič ne pove konkretnega. Duša nikoli ni samodelujoča,ker je v našem genomu zakodirana kot brezčasna kolektivna spominska
koda naše vrste,ki se ob tvojem spočetju individualizira.Na vse nas pa deluje (DELUJE) elementarne em frekvence galaksije ,ki naš genom od civilizacijskega vrha-padca -spet vrha ciklično zbujajo in tako prebudijo individualno brezčasno spominsko kodo v nas samih (dušo)neodvisno od našega samozavedanja in svobodne volje.Mi v času civilizacijske teme delujemo po lastnem osebnem navdihu,ker nismo vesoljno dozoreli-samospoznani.Zato imamo miljarde napačnih teorij kdo smo od kje in kam gremo-živimo v temi.Zadeva je vesoljno samodelovanje neodvisno od kogarkoli Bog je večno-sedaj vse sam-tudi mi in vse.To je t.i. vesoljno samodogajanje-samodelovanje. Mi ne moremo kot vesoljno (božje)samospoznano življenje dozoreti izven časa,ko vesoljno elementarno em valovanje ni ugodno za prebuditev naših duš-Jabolka dozori ob točno določenem času-mi isto na našem genskem(rodovnem) drevesu.To razumi in ne boš več sanjal pravljic!! Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9262 - 30.03.2010 at 10:30:49

Bošty, pa če ti nisi prismuknjeno zapufan od svojega lastnega prismuknjenega sanjaškega pufa, potem sem jaz Jakob Lorberjev davno izgubljeni spermij!

A ti nikoli ne dojadi tvoje sanjanje? Ker tole tvoje sanjanje pokuri veliko energije, da ti lahko to tvoje sanjanje vzdržuješ dan za dnem. Po mojem si že čist na koncu z vitalnostjo, k se tok boriš z mlini na veter.

Ajd, pejdi zdaj delat za tote tvoje pufe!
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9263 - 30.03.2010 at 10:37:46

Optimus T. Prime wrote on 29.03.2010 at 23:43:07:
Hm, ....... .

Mogoče tole ne bo korektern post.

Torej. Nekako sem dojel in prejel podatke, da gospod jezus ni obstajal. Bil ej smao anvaden clvoek k so mu sopali iluziej da se je pusil krizati.

Res pa je bil mesaja pri nas. Iz 12 dimenzije.

Nejgovo ime je bilo JOHN 12. Žensko Magdaleno so nekkao zejbali. Tako, da ni ostlao nič. In potlej je mogel oditi. Toda preden je res odšel, zgleda umrl al kaj jaz vem. Poskrbel je da je imel 6 otrok. Prihod nejga je zelo hud pokus rešitve naše rase. Problem je bil v tem, da so naše angele varuhe uničili! Rase katere nj bi nas varovale sta bili dve. 1,5 je uničene.

Potek je bil ponovno napisati zgodovino človeštva. To pomeni, da vse kar veste je laž. In pol je prišel JOHN 12. Ljudje so si ob tabonih ognjih govorili, in zelo tezko ej bilo oblastem preprciti to. tkao da so skrbniki, to je rasa katera je srkbela za nas ozirma ne vem tocno kako bi jim reku. Oni so nareidli hudo pizdaijo, ker so ljudej pogrutnalir ensico za dolocen cas. Sedaj s enekateri kazejo in opirajo. Zelijo podati podatke kot so sami a'p s emroemo dolcoiti.

Zelimo živeti kot eternal beings & imortal!

To ej to kar jaz vem o jezusu. Zdruzenje celeja je bilo urejeno v odiv tega odpora. Tam se je uredilo to knjigo.

Pol ej biblija bila od model ak je bil mason. In ostlo ej zgodovina.

Meni ne gre ena rec v postev. Biblija je ena in ti spisi zakaj jih en obajvijo. Povem s eneki, ogormno pdoatkov je v svetme pismu ki bi reku de je neka vrsta azpsucina nasih rpedkonv. Povedno drugace. Predniki so dali v knjigo noter pisati v kodi vse kar je bilo in da bi lahko to knjigpo vzeli kot pomoc.

.......

RESNO! Sveto pimso, je brutalno močna knjiga. TAKO ZELO BRUTALNO de si nism mislil.

15 nivojev , 15 nivojev stopnej DNK. !% nivojev v katere lohak razlicen rase narpedujejo.

Lp.

OTP

Tvoj post je čisto korekten.Malo jih bo razumelo vsebino -si pa blizu-resnice!!!! Zemeljske rase na Zemlji so v večini iz planetrarnih sončij Orionovega rokava-galaksije sedeža-in Siriusa.Jezusovo poreklo je iz Siriusa-to je našega planetarnega(očetovega) sončnega sistema.Jezus je bil navaden (tesar) kar pove,da samospoznanje ni stvar intelekualcev,ampak je neodvisno kdo si ,Jezus je X človek-eden izmed nas,ki se je v zadnjem civilizacijskem vrhu prvi vesoljno samospoznal.Jezus je krščanski nosilec teološke zapuščine (kar si ti pravilno ugotovil).Buda ,Mohamed,Krišna,Rama,Manu,IXvaku,Machu Inka,Zoroaster,itd AmonRa-so nosilci geografsko enotnoloških zaokroženih tradicionalnih verstev in so popolnoma enakovredni Jezusu-so samospoznani-oz. opis samospoznanih o katerih govori brezčasna teološka vesoljna človeška zapuščina. V sedanjem 28ooo letnem civilizacijskem (ciklu) vrhu bo prvi samospoznani s svojim vesoljnim samospoznanjem pokril -enakovredno vso zemeljsko teološko zapuščino in jo obrazložil po vseh verstveh enako-ne bo versko opredeljen,ker je sam realiziran živ ki pokriva teološki opis-prvega samospoznanega.Vsi sveti spisi in vsa gradbena-templjarska gradjna-ustno šamansko izročilo je po vsej Zemlji-ni kraja na svetu kjer je ni!!!Vso to sveto zapuščino pa nihče ne razume.No nekaj nas je tule,ki zadevo že razumemo-da ne bom delal krivice-na tem forumu jih je že nakaj..Poet,Tomaž, Igor in še Robi itd !!OTP čist ok razumeš zadevo!! Wink Wink Smiley  
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9264 - 30.03.2010 at 13:54:34

Da ne bom vsepovsod vse komentiral,bom tu povedal še eno zadevo,ki si jo je dober zapomniti. V kolektivnem smislu je človeški genom in tako genom vsake življenjske vrste navzven podoben na individualni ravni je pa vsak življenjski pojav določene vrste(flore-favne-človek) povsem unikaten-ciklično življenjsko enkraten.Ta enkratnost individualnega izhaja iz kolektivnega genoma vsake vrste.Zato imamo tudi različne odzive-na notranje in zunanje em samodogajanje-talente itd. Zato tudi svoje genske-življenjske danosti različno uresničujemo-in dojemamo. Vsak pa mora najti v sebi danosti,ki mu jih življenje namenja in jih tudi spoznati.Mi tudi različno( ne z veliko razliko) metafizično zorimo glede na elementarne em frekvence,ki skozi tisočletja delujejo na naš genom. Nek genom se preje vesoljno samoprebudi,kot drugi in to je normalno,ker se mi različno individualno odzivamo na te elementarne em frekvence,ki delujejo na nas neodvisno od nas samih.Naši odzivi na te frekvence pa so genetsko pogojeni. Vsak ni za vse-vsak pa je za nekaj. Upam,da sem toliko jasen,da se zadevo,da razumeti!!! Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9265 - 30.03.2010 at 15:52:58

No, kaj pa je pol treba vseh teh besed? In razlag?

Alojz, najbrž se strinjaš, da zgolj z besedami in razlagami ne moremo vplivati na genom, jeli? Kar pomeni, da vse prav nič ne pomeni! Jupiiii!!! Wink Cheesy Grin

Z drugimi besedami: če bi se ti samo lepo usedel nazaj bi dosegel isti učinek kot če 24 ur na dan razlagaš Sveto Pismo. Zakaj? Ker besede/misli/razlage ne morejo doseči genoma. Pika. In potem ne moreš nič, lahko edin vesolje kaj sproducira, drug ne more noben živ al pa hladen kurc!
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9266 - 30.03.2010 at 15:57:14

El Pesnik wrote on 30.03.2010 at 15:52:58:
No, kaj pa je pol treba vseh teh besed? In razlag?

Alojz, najbrž se strinjaš, da zgolj z besedami in razlagami ne moremo vplivati na genom, jeli? Kar pomeni, da vse prav nič ne pomeni! Jupiiii!!! Wink Cheesy Grin

Z drugimi besedami: če bi se ti samo lepo usedel nazaj bi dosegel isti učinek kot če 24 ur na dan razlagaš Sveto Pismo. Zakaj? Ker besede/misli/razlage ne morejo doseči genoma. Pika. In potem ne moreš nič, lahko edin vesolje kaj sproducira, drug ne more noben živ al pa hladen kurc!

Mwahaha!

Po drugi strani pa ne moreš prav nič storiti, da ne bi razlagal Svetega Pisma! Tak da, fire away!

Živeli!  Smiley
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9267 - 30.03.2010 at 16:30:05

Dober si povedal ELPoeta- si se verjeteno sočasno že pri pisanju  spomnil,da je vse izraz vesolja samega tudi najino vsako naprezanje tule,da bi se razpihala ta tisočletna megla. Imaš prav, takoj ko dojameš zadevo -dojameš kako hitro lahko pozabiš,da je vse vesolje samo- tudi ti jaz vse.Vse in vsi smo izraz in del te samoigre. Vesolje deluje skozi vse in  na vse enako.Eni preje- drugi kasneje ,to dojamejo.Takšni kot smo-- tako se vesolje samo v nas in skozi nas izraža. Nekateri smo že osvestili sebe in vesolje drugi ga še bodo -vsi pa ga- neodvisno od naše ego volje.Malo  bom še igral tule to vesoljno samoigro,potem bo treba tudi kaj udejanit- delovat še malo širše. Smiley Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9268 - 30.03.2010 at 18:24:08

Alojz in Sandib wrote on 30.03.2010 at 13:54:34:
Da ne bom vsepovsod vse komentiral,bom tu povedal še eno zadevo,ki si jo je dober zapomniti. V kolektivnem smislu je človeški genom in tako genom vsake življenjske vrste navzven podoben na individualni ravni je pa vsak življenjski pojav določene vrste(flore-favne-človek) povsem unikaten-ciklično življenjsko enkraten.Ta enkratnost individualnega izhaja iz kolektivnega genoma vsake vrste.Zato imamo tudi različne odzive-na notranje in zunanje em samodogajanje-talente itd. Zato tudi svoje genske-življenjske danosti različno uresničujemo-in dojemamo. Vsak pa mora najti v sebi danosti,ki mu jih življenje namenja in jih tudi spoznati.Mi tudi različno( ne z veliko razliko) metafizično zorimo glede na elementarne em frekvence,ki skozi tisočletja delujejo na naš genom. Nek genom se preje vesoljno samoprebudi,kot drugi in to je normalno,ker se mi različno individualno odzivamo na te elementarne em frekvence,ki delujejo na nas neodvisno od nas samih.Naši odzivi na te frekvence pa so genetsko pogojeni. Vsak ni za vse-vsak pa je za nekaj. Upam,da sem toliko jasen,da se zadevo,da razumeti!!! Smiley Smiley

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #9269 - 31.03.2010 at 06:54:31

Alojz in Sandib wrote on 30.03.2010 at 10:17:42:
Boštyxz wrote on 30.03.2010 at 07:55:38:

Lp + #

Bošty

Lp + #

Bošty tole je navadno skropucalo,ki nikomur nič ne pove konkretnega. Duša nikoli ni samodelujoča,ker je v našem genomu zakodirana kot brezčasna kolektivna spominska
koda naše vrste,ki se ob tvojem spočetju individualizira.Na vse nas pa deluje (DELUJE) elementarne em frekvence galaksije ,ki naš genom od civilizacijskega vrha-padca -spet vrha ciklično zbujajo in tako prebudijo individualno brezčasno spominsko kodo v nas samih (dušo)neodvisno od našega samozavedanja in svobodne volje.Mi v času civilizacijske teme delujemo po lastnem osebnem navdihu,ker nismo vesoljno dozoreli-samospoznani.Zato imamo miljarde napačnih teorij kdo smo od kje in kam gremo-živimo v temi.Zadeva je vesoljno samodelovanje neodvisno od kogarkoli Bog je večno-sedaj vse sam-tudi mi in vse.To je t.i. vesoljno samodogajanje-samodelovanje. Mi ne moremo kot vesoljno (božje)samospoznano življenje dozoreti izven časa,ko vesoljno elementarno em valovanje ni ugodno za prebuditev naših duš-Jabolka dozori ob točno določenem času-mi isto na našem genskem(rodovnem) drevesu.To razumi in ne boš več sanjal pravljic!! Wink Wink Wink

Saj sem vedel da neboš razumel .

To pa zato, ker žal premalo+napačno veš o teh stvareh .

V tej tvoji teoriji pa ti svojo odgovornost prelagaš na "čas vesolja" , namesto da bi sam kaj storil za to .

Vidiš, to je pol dodatni problem, da odgovornosti za svoja dejanja prelagaš na nekoga drugega , v tvojem primeru na "vesolje" , čeprav nevem na katero , ker jih je več .

No, zdaj pa že res moram iti, ker bi že moral biti na terenu .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 616 617 618 619 620 ... 764