Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 617 618 619 620 621 ... 764
(Read 1310780 times)
El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #9270 - 31.03.2010 at 07:38:35

Alojz in Sandib wrote on 30.03.2010 at 16:30:05:
Malo  bom še igral tule to vesoljno samoigro,potem bo treba tudi kaj udejanit- delovat še malo širše. Smiley Smiley Smiley

Dejmo, ja. Da ne bodo Slovenci dobri sam za hlapce in tarnajoče omejence.

Lp
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9271 - 01.04.2010 at 19:14:49

El Pesnik wrote on 31.03.2010 at 07:38:35:
Malo  bom še igral tule to vesoljno samoigro,potem bo treba tudi kaj udejanit- delovat še malo širše. Smiley Smiley Smiley

Lp

Danes sem pisal vodji projekta CERN-za Slovrenijo na IJF in na FMF.Bom videl kakšen bo odziv,če bo.? Wink WinkPripravljam članek za arXiv.org NY-te dni ga pošljem.  Cheesy WinkNi mi všeč,druge ni! Sad
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9272 - 02.04.2010 at 08:02:10

Alojz in Sandib wrote on 01.04.2010 at 19:14:49:

Lp

Danes sem pisal vodji projekta CERN-za Slovrenijo na IJF in na FMF.Bom videl kakšen bo odziv,če bo.? Wink WinkPripravljam članek za arXiv.org NY-te dni ga pošljem.  Cheesy WinkNi mi všeč,druge ni! Sad

KAkšen članek imaš to? Anglosaksofonski? Tam piše, da morajo vsi prispevki ustrezati določenim akademskim standardom. To uštimaj pa ga bodo mogoče vsaj pogledali.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9273 - 02.04.2010 at 10:41:37

El Pesnik wrote on 02.04.2010 at 08:02:10:

Lp

KAkšen članek imaš to? Anglosaksofonski? Tam piše, da morajo vsi prispevki ustrezati določenim akademskim standardom. To uštimaj pa ga bodo mogoče vsaj pogledali.

Ga boš priredil- jaz dam osnovno informacijo,ti ga pošlihtaš.Si za?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9274 - 02.04.2010 at 10:56:22

Robi je dal informacijo,da danes živi na Zemlji več ljudi,kot jih je do sedaj sploh živelo na Zemlji!!!!

Sedaj pa prosim Danteja,Boštija in ML ,pa tudi one,ki sanjajo v posmertno življenje duše???? Cheesy Cheesy Cheesy

Njih prosim,da mi pokažejo tisto vesoljno (šajtrgo)s katero Bog duše iz posmrtnega življenja sem na Zemljo vozi??? Grin Grin

Povedal sem kaj je duša-brezčasna kolektivna akumulirana spominska koda človeškega rodu(reprodukcije) znotraj našega genoma-vrste,ki se v trenutku našega spočetja individualizira.Ob smrti se vse naše sebstvo vrne v elementarno vesoljno samopojavnost. DuŠa kolektivna še naprej živi v našem genomu-reprodukcijski verigi in vsak na novo rojen jo dobiPO  dednoSTI!!!Zato problem duš ne obstaja tudi če bi nas bilo 100milijard. Ajde pesniki (božje  šajtrge) za prevoz duš-odgovorite!!!  Smiley Cheesy Wink
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9275 - 02.04.2010 at 11:36:07

Alojz in Sandib wrote on 02.04.2010 at 10:41:37:
El Pesnik wrote on 02.04.2010 at 08:02:10:

Lp

Ga boš priredil- jaz dam osnovno informacijo,ti ga pošlihtaš.Si za?

Moram respectfully zavrnit, ker imam vse preveč drugega dela, enostavno nimam časa. Sem pa zato, da bi enkrat celotno vsebino P.D.-ja pripravili za svet, to pa ja. Da bi to v bistvu bila knjiga s poglavji, ki bi jo skupaj uredili in dodelali in spedenali. Bo tu več haska, jaz mislim, kot pa razdrobljene objave.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9276 - 02.04.2010 at 11:39:09

SE dogovorimo!!! Tudi jaz sem sedaj v neki medfazi-čakam neke projekte in naročila.Ko se malo pošlihta zadeva se slišmo!Hvala za tvojo pripravljenost.Bomo Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9277 - 02.04.2010 at 11:55:41

Alojz in Sandib wrote on 02.04.2010 at 10:56:22:
Robi je dal informacijo,da danes živi na Zemlji več ljudi,kot jih je do sedaj sploh živelo na Zemlji!!!!

Sedaj pa prosim Danteja,Boštija in ML ,pa tudi one,ki sanjajo v posmertno življenje duše???? Cheesy Cheesy Cheesy

Njih prosim,da mi pokažejo tisto vesoljno (šajtrgo)s katero Bog duše iz posmrtnega življenja sem na Zemljo vozi??? Grin Grin

Povedal sem kaj je duša-brezčasna kolektivna akumulirana spominska koda človeškega rodu(reprodukcije) znotraj našega genoma-vrste,ki se v trenutku našega spočetja individualizira.Ob smrti se vse naše sebstvo vrne v elementarno vesoljno samopojavnost. DuŠa kolektivna še naprej živi v našem genomu-reprodukcijski verigi in vsak na novo rojen jo dobiPO  dednoSTI!!!Zato problem duš ne obstaja tudi če bi nas bilo 100milijard. Ajde pesniki (božje  šajtrge) za prevoz duš-odgovorite!!!  Smiley Cheesy Wink

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9278 - 02.04.2010 at 16:53:37

Ni ga čez vesoljno samodelujočo živo in elementarno vseobsežno samopojavnost (BOGA)- ki je večno in sedaj vse sam.!!!

Kdo smo potem pa mi??? Ja živ bog sam, tako kot je vse večno in sedaj on sam -tudi mi- njegove male samopodobe---egoistične male zverinice,ki ne dojemajo,da so božje-samopodobice  !! Sistem zgleda pa ciklično takole Smiley Smiley Smiley Smiley  Smiley Štekate??? Cheesy
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #9279 - 02.04.2010 at 18:17:07

Uuuu, madonca si zblojen .

Ti si samo še za v šajtrgo, če boš tkole primitivno razmišlu-študeru .

Škoda da nimam več cajta, da bi ti razložu, ker morm spet nad pufe it .

Morda ju3 zjutraj , pred delom utegnem razložiti kje vse se motiš.

Lp do tedaj ,
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9280 - 02.04.2010 at 18:20:42

Boštyxz wrote on 02.04.2010 at 18:17:07:

Uuuu, madonca si zblojen .

Ti si samo še za v šajtrgo, če boš tkole primitivno razmišlu-študeru .

Škoda da nimam več cajta, da bi ti razložu, ker morm spet nad pufe it .

Morda ju3 zjutraj , pred delom utegnem razložiti kje vse se motiš.

Lp do tedaj ,

UHUHUUH Bošty kaj si ti mojster!!! Zakaj nikoli nimaš časa si ujet u potrošništvu-Da ni dolar tvoj edini bog v katerega veruješ??? Vse bolj te vidim čist zgubljenega!!! Wink Wink WinkTi razlagaj svoji ''stari mami'''svoje Lorberjeve pravljice!!! Tongue
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9281 - 03.04.2010 at 17:12:58

Tole bom napisal za vse,ki se še iščete;

Vesolje(Bog) vse-jaz=duša-duh-telo=jaz +elementarna vesoljna samopojavnost in njen duh,ki neodvisno od vesoljnega življenja in mene vpliva skozi lastne cikle na lastno vesoljno življenjsko pojavnost.Vesoljni paradoks-človeškega bivanja,ki je tako kot vse vesoljna (božja)samomanifestacija.Kdor tole dešifrira lahko reče,da je živa-idividualna vesoljno samospoznana (božja)samomanifestacija na Zemlji. Malo in vse hkrati!!! Wink Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9282 - 03.04.2010 at 19:46:19

Po mojem mi kot civilizacija prehajamo v zelo težko obdobje,ko bomo vsakodnevno bolj in bolj spoznavali svoje zmote in svojo zlobo.
Spoznali bomo,da smo v bistvu čist navadna razpuščena planetarna banda--ki živi v totalni duhovni življenjski temi.

Mi smo po meni nasproti svoji planetarni (očetovi)civilizaciji,kot izgubljeni vsa zagledani samovšečni neuki otroci.Resda nič krivi,ker so naši predniki sprejeli ob zadnjem vnebovhodu pred 28ooo leti prostovoljno odločitev,da ostanejo tu.S tem pa so se podvrgli naravni zakonitosti življenja,kjer elementarni cikli delujejo na nas in nas zbujajo neodvisno od nas..

Žal so izgubili vedenje,ki bi njim in nam naredilo življenje tu prijaznejše. Mislim,da smo uničili vse kar se je uničiti dalo tu na Zemlji. Zadnji čas je,da se vesoljno samospoznamo.Če sveti teološki spisi držijo potem je ta čas že tu!! Če nič drugega smo lahko strpnejši drug do drugega in bolj odprti za življenje.Včasih se mi zdi,da samo še žalost in smrt hodi po Zemlji. Wink SmileyRes je vse tako kot je-še vedno pa imamo svojo svobodno voljo,ki jo lahko krotimo!!Pa malo bolj se lahko poslušamo in manj sodimo drug drugega!! Vse na Zemlji nam je bilo zaupano-poglejmo si danes v oči-eno samo sranje lažnivo zavistno in grabežljivo. Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #9283 - 03.04.2010 at 20:14:00

Alojz in Sandib wrote on 03.04.2010 at 19:46:19:
Po mojem mi kot civilizacija prehajamo v zelo težko obdobje,ko bomo vsakodnevno bolj in bolj spoznavali svoje zmote in svojo zlobo.
Spoznali bomo,da smo v bistvu čist navadna razpuščena planetarna banda--ki živi v totalni duhovni življenjski temi.

Mi smo po meni nasproti svoji planetarni (očetovi)civilizaciji,kot izgubljeni vsa zagledani samovšečni neuki otroci.Resda nič krivi,ker so naši predniki sprejeli ob zadnjem vnebovhodu pred 28ooo leti prostovoljno odločitev,da ostanejo tu.S tem pa so se podvrgli naravni zakonitosti življenja,kjer elementarni cikli delujejo na nas in nas zbujajo neodvisno od nas..

Žal so izgubili vedenje,ki bi njim in nam naredilo življenje tu prijaznejše. Mislim,da smo uničili vse kar se je uničiti dalo tu na Zemlji. Zadnji čas je,da se vesoljno samospoznamo.Če sveti teološki spisi držijo potem je ta čas že tu!! Če nič drugega smo lahko strpnejši drug do drugega in bolj odprti za življenje.Včasih se mi zdi,da samo še žalost in smrt hodi po Zemlji. Wink SmileyRes je vse tako kot je-še vedno pa imamo svojo svobodno voljo,ki jo lahko krotimo!!Pa malo bolj se lahko poslušamo in manj sodimo drug drugega!! Vse na Zemlji nam je bilo zaupano-poglejmo si danes v oči-eno samo sranje lažnivo zavistno in grabežljivo. Wink Wink Wink

Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9284 - 03.04.2010 at 20:45:53

Loto

Danes zgleda ,da sem bolj cmerave volje.Sem nahoden,da mi iz nosa in oči teče.Se bojim če rečem,da '''sem prehlajen'',da se ne najde nekdo ki mi bo rekel,da sem v glavi.Zloba nima mej.Bošty bi takoj pograbil!!! Tako,da sem spoznal,da tam kjer se veliko govori o duhovnosti-duhovnosti in strpnosti sploh opaziti ni-ali pa le pri redkih.Vsak ima svojo teorijo-nobeden pa univerzalnega samospoznanja. Uživaj! Wink Wink Wink

MI u Sloveniji bi moral sprejeti zakon za izvoz človeških papagajev iz Slovenije
Kolikor jaz razumem je tale forum slovenski vsak drug post ali pa link je pa aglosaksonski.

EL Poeta je tule maher za angleščino in jo najmanj uporablja,ker se zaveda svojih maternih korenin. Oni ki jim je draga aglosaksonska kultura in njihovo blebetanje naj gredo tja limat svoje linke.Če nimajo sami kaj za povedat naj pa utihnejo. Vsak drug link je aglosaksonsko skropucalo.Zavedimo se kdo smo!!Potem bo mo0goče kaj iz naqs Slovencev!! Nisem nacionalist samo me moti,to papagajstvo na tem forumu. Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 617 618 619 620 621 ... 764