Poet wrote on 13.02.2008 at 08:44:30:Bošti, Bošti: z ekstremnimi izjavami se bližaš nivoju Prometejca Alojza, kar pa mislim si ne želiš ne ti ne kdorkoli drug. Zato ni potrebno dajati nekih skrajnih sodb, ker smo že razumeli: ti Bošti si božji otrok in to ti vsi na tem forumu priznavamo. Jaz ti to priznavam, nahate ti to priznava, Dayaran, Petra, Devi, Plesnamesecu in drugi ti to priznavajo, zato se sedaj lahko sprostiš.
Vidiš, kot božji otroci smo si enaki in se kot taki lahko dopolnjujemo. Zato jaz ne bi rad kogarkoli izključeval, pa saj Prometejcev ne izključujem sam ampak se izključujejo kar sami, posebej pa ne avstralskih Aboriginov. Četudi sam ne smatram, da so to neki budistični menihi, so vseeno pač naravno ljudstvo in nikomur ne škodijo (za razliko od belcev).
Ooo, vem, vem + tudi čutim ( slutim ), da se z takimi izjavami zelooo nevarno približujem Prometejcem .
In, tega se zato tudi malo ogibam, kolikor se pač da . Vendar pa imam jaz v ozadju še " duhovni napredek", + še nekaj drugega, kot pa prometejci
.
Se pa sproščam bolj' počas' ...
( pa vendarle
)
Bošt' + #