Quote:radovedni soncek wrote on 17.09.2009 at 21:58:22:Hvala to je lepo povedano si bom zapomnil,..
No kakro koli,. ce me bodo cepili bom pa pocakal dohtarja zvgecer pred hiso zs ekiro pa bova poracunala in preracunala,..
mingrede me ej dohtarca zafukala,.. veste kj je naredila,... spremnial mi kartoteko,... majko ji,....
edina fora k jo imam je izjava iz klinicnega,... da ej res vse sotalo pa zgleda k da sme mel rpehlad,..
resno,..
veste, ko bom delal hise bom az zdrvniek anredil posbn bonus in popust k jih mam tok rad,...
sam mor emi povedati kok elt bo zivel noter v bajti da bom lohak rperacunal kdaj s emu bo na glavo podrla,..
sej je isto,..
dohtr k ne zan zdrviti lai ap fusar k pozabi dati kako palco noter to je pa to,..
milo za drago,.
Vsaj pri delu bi lahko bil profesionalen. Takšno kuhanje zamere in maščevalnost, potem se pa zgražaš nad drugimi. Poglej se vsaj malo, prav nič drugačen nisi.
Površno bi delal in kao izgovor bi mel, ker se je tudi tebi naredilo nekaj slabega. Stvar je taka, da če delaš z veseljem, potem tudi narediš korektno, tudi če ne, si pa na to zavezan, ker si prevzel odgovornost s tem ko si prevzel delo.
Lp,igor
Kolega,....
neki ti povem,.. ko bo moj dohtar odgovarjal za to akr j enaredil,.. pol obm sprmnil mnenje sori,... prepeljali so me napolmrtvega v klinicnega po aprih mesecih,... dosbesedno in mi nasli akr uan kurba ni mogla najdet,...
pol ap je spizila na pocitnice itd,.. daj ne seri,...
ves kaj ti pvoem,.. iam rpsica sreco de nism to mascevalen k bi sle s sekrio domov pa naredil enacaj,..
pol leta sme zgubil azradi nje stipednijo in se deanra sredstva da en govirim se kaj drugega,..
daj daj
smao profesijonlnost vidis,..
sori kolega oni imajo belo knjigo nj sorkatovo ne vme kaj nj to jemljejo resno ne pa kar neki,.
prosim no,.. pride iz faksa p amisli da vse ve kurac moj ve,...
jazs em tudi iz faksa pa vem da ne vem nic ker sma rpaksa ti da,. daj ne i neki jokat,..
ko ti bo doktaraca otorak ubila bos isto reku,. mhm me rpov zanima,..
se dnes imam poledice azradi tega,.. in celo zivljenje jih bom mel azradi tega
tkao da sploh en bit apemten o rpefesioanlnsoti,.
nasledn dohtar k bo moj dohtar,... ga obm rpasla po rezimeju tkao apc je,..