Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 67 68 69 70 71 ... 416
(Read 1815789 times)
Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #1020 - 18.09.2009 at 21:29:54

Quote:
in ker si reven ne bos mel bajte itd,. picke ,. itd,. in bos cel lijfe delal za epst riza in crknu in zviel v bedi,.

To je že neko dejstvo, ki ga ne razumeš in si zato žrtev.
V tem vesolju vladajo neki zakoni..in lahko se proti njim boriš kot trmast otrok, ki nikoli zato ni zadovoljen..Lahko pa zakone razumeš, jih spoštuješ in svoje želje prilagodiš nekim vesoljnim zakonom in tako lepo srečno pluješ skozi življenje.
Podobno je s tem 2012..će pridejo neke katastrofe, se lahko s svojim željami še naprej boriš za prejšnje stanje, lahko pa to sprejmeš in se prilagodiš novemu okolju.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1021 - 18.09.2009 at 21:30:36

[quote author=radovedni_soncek link=1233678557/1014#1014 date=1253298978]Quote:
Kolega,....

neki ti povem,.. ko bo moj dohtar odgovarjal za to akr j enaredil,.. pol obm sprmnil mnenje sori,... prepeljali so me napolmrtvega v klinicnega po aprih mesecih,... dosbesedno in mi nasli akr uan kurba ni mogla najdet,...

pol ap je spizila na pocitnice itd,.. daj ne seri,...

ves kaj ti pvoem,.. iam rpsica sreco de nism to mascevalen k bi sle s sekrio domov pa naredil enacaj,..

pol leta sme zgubil azradi nje stipednijo in se deanra sredstva da en govirim se kaj drugega,..

daj daj
smao profesijonlnost vidis,..

sori kolega oni imajo belo knjigo nj sorkatovo ne vme kaj nj to jemljejo resno ne pa kar neki,.

prosim no,.. pride iz faksa p amisli da vse ve kurac moj ve,...

jazs em tudi iz faksa pa vem da ne vem nic ker sma rpaksa ti da,. daj ne i neki jokat,..

ko ti bo doktaraca otorak ubila bos isto reku,. mhm me rpov zanima,..

se dnes imam poledice azradi tega,.. in celo zivljenje jih bom mel azradi tega

tkao da sploh en bit apemten o rpefesioanlnsoti,.

nasledn dohtar k bo moj dohtar,... ga obm rpasla po rezimeju tkao apc je,..

Ti govoriš o maščevanju, zob za zob. O namerno slabem izdelku. Torej ste si enaki. Ker, kaj pa če je tistemu dohtarju že kak gradbenik naredil slabo hišo in se sedaj maščuje?

Na koncu bodo obe stroke znane po slabi izdelavi. Malomarnosti, pišmeuhovstvu in neodgovornosti. Pa, kaj že niso?

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #1022 - 18.09.2009 at 21:51:35

Robi wrote on 18.09.2009 at 08:19:02:
Quote:
robi, tebe pa ne razumem čist dobr kaj točno si mislil?

Mislil sem to, ker praviš, da bomo s telepatijo vsi ljudje kao transparentni, potem ima lahko nekdo drug v svoji glavi tiste misli in občutke, katere imam v svoji.
Potem ni več meje med posameznimi osebami.

pa saj to imaš že zdaj. misli drugih... po mojem se vsem to dogaja. saj tko nas tud programirajo. ene bolj, druge manj... po mojem... ker se ne zavedamo še dovolj samih sebe..
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1023 - 18.09.2009 at 22:37:21

Robi wrote on 18.09.2009 at 21:29:54:
Quote:
in ker si reven ne bos mel bajte itd,. picke ,. itd,. in bos cel lijfe delal za epst riza in crknu in zviel v bedi,.

To je že neko dejstvo, ki ga ne razumeš in si zato žrtev.
V tem vesolju vladajo neki zakoni..in lahko se proti njim boriš kot trmast otrok, ki nikoli zato ni zadovoljen..Lahko pa zakone razumeš, jih spoštuješ in svoje želje prilagodiš nekim vesoljnim zakonom in tako lepo srečno pluješ skozi življenje.
Podobno je s tem 2012..će pridejo neke katastrofe, se lahko s svojim željami še naprej boriš za prejšnje stanje, lahko pa to sprejmeš in se prilagodiš novemu okolju.

Lej robi, ti si en pokloniteljsi vic renso mislim,.

Lej koelga in to velaj tudi za druge.

Ce mislit emi dajati ene fore hude teroije in en vem kj se vse,. pol mi jih djate sma ne mi nakaldat.

Glej mene boli kruac za zakon razumes ce nimam nci od nejga.

kr ap se tice teh reci pa mi lepo rposim povej kaj bolj konkrtenga mislim kako bos ti z 500 krucevimi evri imel stanovanej babo in se mucla daj mi to pvoej,.

pidza materna omejna,..

Resno kolega robi,. si me malo preterja in v jezo rpvil tkao da tega ne bom spustil
povej mi konkretne dejstva da te unicimo enkrat,...

Resno mislim,.. ne mi nabiajti o necme filozofskem,. govori konkrteno,.. pvoej kera bo anslednaj zamgovlana cifr aza loto ali ap kaj takega,..
dajte no,.

na tem forumu miu je zanimivo to de vleiko folak rpdie kelpetati in vsak soj rok piha da bi ap skupi pvoedlai eno rec katera je skupna rensican in dejanka pa ne.

Torej resitve mene zanimajo ne jamranje,..

kako do eh reci rpidet p ane s ezmikat
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1024 - 18.09.2009 at 22:39:50

[quote author=ajgor link=1233678557/1021#1021 date=1253302236]radovedni soncek wrote on 18.09.2009 at 20:36:18:
Quote:
Kolega,....

neki ti povem,.. ko bo moj dohtar odgovarjal za to akr j enaredil,.. pol obm sprmnil mnenje sori,... prepeljali so me napolmrtvega v klinicnega po aprih mesecih,... dosbesedno in mi nasli akr uan kurba ni mogla najdet,...

ves kaj ti pvoem,.. iam rpsica sreco de nism to mascevalen k bi sle s sekrio domov pa naredil enacaj,..

pol leta sme zgubil azradi nje stipednijo in se deanra sredstva da en govirim se kaj drugega,..

daj daj

sori kolega oni imajo belo knjigo nj sorkatovo ne vme kaj nj to jemljejo resno ne pa kar neki,.

prosim no,.. pride iz faksa p amisli da vse ve kurac moj ve,...

jazs em tudi iz faksa pa vem da ne vem nic ker sma rpaksa ti da,. daj ne i neki jokat,..

Ti govoriš o maščevanju, zob za zob. O namerno slabem izdelku. Torej ste si enaki. Ker, kaj pa če je tistemu dohtarju že kak gradbenik naredil slabo hišo in se sedaj maščuje?

Na koncu bodo obe stroke znane po slabi izdelavi. Malomarnosti, pišmeuhovstvu in neodgovornosti. Pa, kaj že niso?

Lp,Igor

Koelga gradbniki niso mislim da niso no na slabem glsu ko kupis hiso se jaz nikoli nsim rpasla ko sme jo gldal das emi podre ko ap jo kupsi iams pa 100% mnenje da te bodo nategnili dovetnriki pri pogodbah,. tao de,..... ... .
Lepo rposim,.

Jaz govorim o sodniji o krivdi,. ce si azfukal enga mas da odgovajras,.
Glejr

Recmo da ti dohtar ubije otroka kaj bos anredil,..

ali ap da ti duhovnik posili hcerko,... vejrmei tega ej veliko,. no da slisim kaj bi anredil,..

De vidim kok iasm vijega jaza da bos reku ja vsi smo eno s eje zmotil,. ja itak ravno ena vleika stopnic aje bial tma in nejgov kurac je slucajno apdel v tojo hcerko,..

m ezaniam kaj bos odpisal,.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1025 - 18.09.2009 at 22:45:52

Radovedni, sedaj se ven vlečeš. Govoril si, da bi naredil dohtarju slabo hišo. Prebe4ri si za nazaj.

Sicer sem pa jaz delal na dosti gradbiščih in to ne malih, kot je ena bajta. Zadevo dobro poznam, sodeloval sem v njej, kot izvajalec.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1026 - 18.09.2009 at 22:48:13

[quote author=ajgor link=1233678557/1021#1021 date=1253302236]radovedni soncek wrote on 18.09.2009 at 20:36:18:
Quote:
Kolega,....

daj daj

ce ap si brez no,.. pride iz faksa p amisli da vse ve kurac moj ve,...

Lp,Igor

Lej,...

Če te en skoraj ubiej iam za to odgovonost za odgovajrati.

Te reči niso heci,...

Če dzravnik zafuka nekaj ma za dogovajrati ne ap da se ven maze.

Ce bi recmo duhonvik ti posilil hcerko kaj bi rkeu da ni to prov lai da smo vis isti in ne vem kj se vs eiz sitega izvora in mu dopustil,...

No ravno slucajno je se duhovnik mimo toje hcerke pa mu je kurac k s eje spotakinil padel v tojo hcerko,...

mhm.,..

pa te fore po tv k so zasustreli otroak
pa ko andjejo v bolnici dojecka...
v smeteh k joka itd,..

dajelpo rposim,..... ..

Ce si me zafukal bos palcal pika,. ce te zenska rpevara more palcat tkao pac je,.. vsi se daens neki igrajo pa daljo hdu drugemu,..

En zelo vredu soselc mi je reku (eden redkih) To zivljenje je  zanimivo imas svojo odlocitev prsote volej kaj hoces pcoeti in vsaka dolocitev za seboj priense odgovonrost. Ce si pozimi brez pokritih eldvic in ce si fensi pol te bodo bolela ledvica itd,..
Torej ce vars tiap pol mroe spalcat,... jaz bi dal zakon da se te reci daje v casopis tkao da se lepo taek ljudi da na javno tablo in tako da vis vedo kdo je kdo,. in tkao bodo tisti k mso resni (k mas je zelo malo) lahko izbrali nekog ak ej resen vse kube in kubiji pa nj se fukajo z unimi k so loji toko pa cje to,..

No sej so mi vsec fore iz mulimanske vere ko zaszcejo ubijejo in ubesijo zenske ce presustuje,. ce bi to vzel bi nareidl tako za oba spola,..

Koenc kocnev ni vpranje zakaj mam tak mnenje,.. bolj bi s emogel rpasati kaj sme dal skoz v lijfu da tkao gnilo agresivno sovrazim te reci,... .. pa vejremi,... tok k zasn ljubiti zas vsaj se 2 tok mocno sovraziti

lp

p.s.:če pa mislsi da ni dogovnosti pol ap s elohak azcnemo akr pobijati pa mir,...
pa podji sosedu v stlo pa mu pobij vse rkave,. in ga podji v poljo zbiditi ap mu pveoj kaj si anredil,.

sej dolconi to pono pa jim nobn nic ne upa rect,.
lp
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1027 - 18.09.2009 at 23:02:37

Quote:
kr ap se tice teh reci pa mi lepo rposim povej kaj bolj konkrtenga mislim kako bos ti z 500 krucevimi evri imel stanovanej babo in se mucla daj mi to pvoej,.

Saj pa sem imel kar nekaj let le 500 evrov plače pa otroke, pa žensko( ki je imela službo)....pa sem preživel.
Ne zgovarjaj se, da ni nobenih služb....vedno se iščejo razni natakarji in električarji za terensko delo v tujini.
Delaj na terenu pa ne rabiš plačevati najemnine za stanovanje.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1028 - 18.09.2009 at 23:05:47

Quote:
pa saj to imaš že zdaj. misli drugih... po mojem se vsem to dogaja. saj tko nas tud programirajo. ene bolj, druge manj... po mojem... ker se ne zavedamo še dovolj samih sebe..

To že, da imamo podobne misli, saj je družba organizirana in se moramo podrejati nekim vzorcem razmišljanja, da lahko normalno funkcioniramo...če ne še te kam odpeljejo... Smiley
Vendar so to misli iz spomina, niso pa trenutne misli nekoga drugega, ki bi ga bral kot knjigo.
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1029 - 18.09.2009 at 23:08:42

Robi wrote on 18.09.2009 at 23:02:37:
Quote:

Saj pa sem imel kar nekaj let le 500 evrov plače pa otroke, pa žensko( ki je imela službo)....pa sem preživel.
Ne zgovarjaj se, da ni nobenih služb....vedno se iščejo razni natakarji in električarji za terensko delo v tujini.
Delaj na terenu pa ne rabiš plačevati najemnine za stanovanje.

Na terenu,...

No to je ap lep rpimer,..
Koelga zadnji ko sem delal na terenu kto rpavis sem imel 2000 na uro,...

Ne vem kej ti pol vidis 500 evrov do 2000 an mesec sem dobil ne ap 500 evorv,..

Glej,.. z 500 evri an mesec jaz ne morem preziveti,. sori,. psloh pa ej tako,. akter apicka pa hcoe met tiap k iam 500 evorv na emsec pa nima nicesar,.
ce si ti dobil 500 an emsec si pol futr apridelal na polju ali pa ti ni bilo treba najemnine palcevati tkao da elpo rposim
daj ne nabiji
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1030 - 18.09.2009 at 23:11:23

Oprostite lepo prosim.

Nekaj folak i je reklo da bo nekaj se zgodilo elta 2012,. tako lepo so mi to rekli tuki an forumu kot da se bo zgodilo. Mi lahko lepo rposim nekdo pove,.. kaj se bo zgodilo ker nekako sta bal vsaj dva tkao elpo prerpicana da veste akj se bo zgodilo.

MIslim pa bi res rad direkten dogovor ker ce je kaj tekga da bom pomrli pol re sne vidim smsila zakaj bis e zivel teh neki elt v revscini lakoti in zivotarjenju kto do sedaj.

lp

P.s.: 50 na mesec ima vleiko ljudi sam jaz en vem kako lohak z tem rpzivijo odkrito receno,.. z tem denarjem si ne mreo skupiti nicesar sploh ap en stnaovanja,.

lp
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1031 - 18.09.2009 at 23:14:15

Kaj to praviš, 2000€ na mesec al kaj? Torej si bil vodja projektov. In zakaj si pustil?

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1032 - 18.09.2009 at 23:15:00

Quote:
Na terenu,...

No to je ap lep rpimer,..
Koelga zadnji ko sem delal na terenu kto rpavis sem imel 2000 na uro,...

Ne vem kej ti pol vidis 500 evrov do 2000 an mesec sem dobil ne ap 500 evorv,..

Tega pa res ne zastopim...
A si delal na terenu pa imel 2000 Evrov na mesec ?
Ali 2000 na uro....In zakaj nisi zadovoljen , če si imel...
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1033 - 18.09.2009 at 23:19:20

Quote:
MIslim pa bi res rad direkten dogovor ker ce je kaj tekga da bom pomrli pol re sne vidim smsila zakaj bis e zivel teh neki elt v revscini lakoti in zivotarjenju kto do sedaj.

Ne bomo pomrli.
A če ne bomo pomrli, pa ima smisel živeti v revščini ?
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1034 - 18.09.2009 at 23:22:51

Quote:
Kaj to praviš, 2000€ na mesec al kaj? Torej si bil vodja projektov. In zakaj si pustil?

Lp,Igor

nisme bil vodja projektov,...

pucal sem oknske okvirje,...

kao restavracija,. receno butsto,..

2000 v mesecu dni,...
v evrih

2000 sit na uro ali 8 evrov na uro v avstriji neki elt nazaj

nism psutil kocnalo s ej e
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 67 68 69 70 71 ... 416