[quote author=ajgor link=1233678557/1021#1021 date=1253302236]
radovedni soncek wrote on 18.09.2009 at 20:36:18:Quote:Kolega,....
neki ti povem,.. ko bo moj dohtar odgovarjal za to akr j enaredil,.. pol obm sprmnil mnenje sori,... prepeljali so me napolmrtvega v klinicnega po aprih mesecih,... dosbesedno in mi nasli akr uan kurba ni mogla najdet,...
pol ap je spizila na pocitnice itd,.. daj ne seri,...
ves kaj ti pvoem,.. iam rpsica sreco de nism to mascevalen k bi sle s sekrio domov pa naredil enacaj,..
pol leta sme zgubil azradi nje stipednijo in se deanra sredstva da en govirim se kaj drugega,..
daj daj
smao profesijonlnost vidis,..
sori kolega oni imajo belo knjigo nj sorkatovo ne vme kaj nj to jemljejo resno ne pa kar neki,.
ce ap si brez no,.. pride iz faksa p amisli da vse ve kurac moj ve,...
jazs em tudi iz faksa pa vem da ne vem nic ker sma rpaksa ti da,. daj ne i neki jokat,..
ko ti bo doktaraca otorak ubila bos isto reku,. mhm me rpov zanima,..
se dnes imam poledice azradi tega,.. in celo zivljenje jih bom mel azradi tega
tkao da sploh en bit apemten o rpefesioanlnsoti,.
nasledn dohtar k bo moj dohtar,... ga obm rpasla po rezimeju tkao apc je,..
Ti govoriš o maščevanju, zob za zob. O namerno slabem izdelku. Torej ste si enaki. Ker, kaj pa če je tistemu dohtarju že kak gradbenik naredil slabo hišo in se sedaj maščuje?
Na koncu bodo obe stroke znane po slabi izdelavi. Malomarnosti, pišmeuhovstvu in neodgovornosti. Pa, kaj že niso?
Lp,Igor
Lej,...
Če te en skoraj ubiej iam za to odgovonost za odgovajrati.
Te reči niso heci,...
Če dzravnik zafuka nekaj ma za dogovajrati ne ap da se ven maze.
Ce bi recmo duhonvik ti posilil hcerko kaj bi rkeu da ni to prov lai da smo vis isti in ne vem kj se vs eiz sitega izvora in mu dopustil,...
No ravno slucajno je se duhovnik mimo toje hcerke pa mu je kurac k s eje spotakinil padel v tojo hcerko,...
mhm.,..
pa te fore po tv k so zasustreli otroak
pa ko andjejo v bolnici dojecka...
v smeteh k joka itd,..
dajelpo rposim,..... ..
Ce si me zafukal bos palcal pika,. ce te zenska rpevara more palcat tkao pac je,.. vsi se daens neki igrajo pa daljo hdu drugemu,..
En zelo vredu soselc mi je reku (eden redkih) To zivljenje je zanimivo imas svojo odlocitev prsote volej kaj hoces pcoeti in vsaka dolocitev za seboj priense odgovonrost. Ce si pozimi brez pokritih eldvic in ce si fensi pol te bodo bolela ledvica itd,..
Torej ce vars tiap pol mroe spalcat,... jaz bi dal zakon da se te reci daje v casopis tkao da se lepo taek ljudi da na javno tablo in tako da vis vedo kdo je kdo,. in tkao bodo tisti k mso resni (k mas je zelo malo) lahko izbrali nekog ak ej resen vse kube in kubiji pa nj se fukajo z unimi k so loji toko pa cje to,..
No sej so mi vsec fore iz mulimanske vere ko zaszcejo ubijejo in ubesijo zenske ce presustuje,. ce bi to vzel bi nareidl tako za oba spola,..
Koenc kocnev ni vpranje zakaj mam tak mnenje,.. bolj bi s emogel rpasati kaj sme dal skoz v lijfu da tkao gnilo agresivno sovrazim te reci,... .. pa vejremi,... tok k zasn ljubiti zas vsaj se 2 tok mocno sovraziti
lp
p.s.:če pa mislsi da ni dogovnosti pol ap s elohak azcnemo akr pobijati pa mir,...
pa podji sosedu v stlo pa mu pobij vse rkave,. in ga podji v poljo zbiditi ap mu pveoj kaj si anredil,.
sej dolconi to pono pa jim nobn nic ne upa rect,.
lp