radovedni soncek wrote on 19.09.2009 at 16:39:43:kaj je moja naloga,... po pravici pvoedano,.. o tem nocem niti govoriti,... ker ce je to akr se mi zdi oziroma ce me kdo vodi v mojo nalogo celo zivljenje na podlagi mojih izkusenj in to,.. bi me mogli takoj sedaj zazgati na mestu,... en tajim da ne nosim vleiko mscevanja do ljudi v sebi,... toda z caoma vidis da ej vse isto in pol pocsi dojemas da svet ni to kot mislsi da je in pol vidis lazi vsepovod. In azradi tega sem sploh rpsiel na ta forum, ker mi je tok stvari bilo dolgo casa skreganih,.. daens pa vidim resnico nekoliko drugace,...
moj smisel v lijfu moji cilji,.. nimam pojma,... em sam to da bi rad mel apr kvadratov zemlje z hisko majhno gor pa da me vsi pusitjo anmiru,.... pretepov ganjanaj sodisc strupov in havnskih for sem videl az dve zivljneji,...
Naloga sploh ni tolk težka, je v bistvu samo (pre)živet. Za to ne rabiš nobene odločitve, nobenga modela, je samodejno in unikaktno. Za življenje se ne odločiš, si vanjga vržen skupaj z vso potrebno opremo, sploh ni težko, je spontana igra. Jeba se je ne odločit za življenje, ampak to ni več spontana igra, je odločitu, ki s spontanostjo in unikatnostjo življenja nima nobene zveze. Je posledica nekih zunanjih 'dejstev', ki si jih potranjil in jim sam pridal pomebnost in veljavo, čeprav s tvojo nalogo (pre)živeti nimajo nobene zveze. Seveda je (pre)živetje nujno vezanano na osebno rast in ravzoj (ozaveščanje), ni življenja brez rasti in razvoja, in seveda je tud smrt del tega prosesa, ampak samo če je spontana in unikatna kot življenje samo, ne pa zavesten model za razrešeanje življenja kot problema, ki si ga itak nakoplješ zaradi napačne izbire modela, po katerem naj bi živel...