Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 69 70 71 72 73 ... 416
(Read 1815786 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #1050 - 19.09.2009 at 20:16:44

Quote:
Ajde, ajde. Prepričaš človeka ko govoriš po resnici. Pa kaj ti misliš, da boš takoj nek šef in ti bodo dali v roke projekte, al kaj? Ne veš, kaj je montaža v objektih. Od štroma, stropov do tekočih trakov za proizvodnjo.
Kako tega ne veš, po montaži se začne proizvodnja. Prav sedaj, kakor vem, montirajo pizdarije v novem terminalu letal. v Londonu.

Lp,Igor

Vaginarije  ?
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1051 - 19.09.2009 at 22:15:27

Ne, scala Bošti.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1052 - 20.09.2009 at 08:57:58

Boštyxz wrote on 19.09.2009 at 20:16:44:
Quote:
Ajde, ajde. Prepričaš človeka ko govoriš po resnici. Pa kaj ti misliš, da boš takoj nek šef in ti bodo dali v roke projekte, al kaj? Ne veš, kaj je montaža v objektih. Od štroma, stropov do tekočih trakov za proizvodnjo.
Kako tega ne veš, po montaži se začne proizvodnja. Prav sedaj, kakor vem, montirajo pizdarije v novem terminalu letal. v Londonu.

Lp,Igor

Vaginarije  ?

A montirajo vaginarije ?
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1053 - 20.09.2009 at 11:11:09

Še enkrat;

Ne, scala Bošti.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1054 - 20.09.2009 at 11:52:22

Hej,...

Je kdo mogoce s ekaj ukvajrasl z opazovanjem nibiruja, ker nbaej da nj bi se pocsi azcel videveti na celi zemlji pod vecer oziram ponoci in proti letu 2012 nj bibil velik kot luna z gledalci od zemlje. Je kaj novega tukaj,..

lp
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1055 - 20.09.2009 at 13:14:24

Quote:
Še enkrat;

Ne, scala Bošti.

Lp,igor

Skala ali lulala ?  Undecided  Roll Eyes Questioning
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1056 - 20.09.2009 at 13:19:16

Da ti razložim, vidim, da Lorber o tem ni nič spregovoril;

Scala je star slovenski izraz (uporabljal se jev tudi v medicini tja do 60 let prej. stoletja) za organe, ki sodeljujejo pri izločanju urina in dreka. Nadaljevanje prebavnega trakta.

lp,Igor
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #1057 - 20.09.2009 at 18:27:56

Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1058 - 20.09.2009 at 18:53:00

Petra. wrote on 20.09.2009 at 18:27:56:

To je zano,...

prbm je v tem da pole tu 2012 ne napsi enicesar niclo vjs atiso kar sme jaz gedal
...

Vprasanej ej to pomoje na ne bo vec tega dne,.
torej
hitro delat pizdaije pos vetu
dokerl amte se cas
...
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1059 - 21.09.2009 at 09:25:42

Petra. wrote on 18.09.2009 at 21:51:35:
Robi wrote on 18.09.2009 at 08:19:02:
Quote:
robi, tebe pa ne razumem čist dobr kaj točno si mislil?

Mislil sem to, ker praviš, da bomo s telepatijo vsi ljudje kao transparentni, potem ima lahko nekdo drug v svoji glavi tiste misli in občutke, katere imam v svoji.
Potem ni več meje med posameznimi osebami.

pa saj to imaš že zdaj. misli drugih... po mojem se vsem to dogaja. saj tko nas tud programirajo. ene bolj, druge manj... po mojem... ker se ne zavedamo še dovolj samih sebe..

Sem razmišljal o tem....
Na nek način imam res. Sicer niso ravno misli, ampak bolj občutki. Se še premalo zavedam sebe, da bi lahko v določenem trenutku znal razložiti, kaj je moje in kaj ne.

Sicer pa, kot sem drugje pisal, lahko spremenimo ta svet in tudi ego lahko utihne...in sicer tako, da se naham oodzivati le nagonsko, ampak, da se zavestno vprašamo ZAKAJ. Tako bomo razumeli sočloveka, kar pomeni, da ego ne bo več dobival potrditev.
Živali ne morejo ne vem kako spreminjati sveta, obnašajo se nagonsko, kot imajo zapisano......Le človek lahko v določenem trenutku uporabi zavest in se vpraša ZAKAJ. Da se vprašamo zakaj se to dogaja, kar se dogaja..in ko razumemo, reagiramo drugače...s tem smo ustvarili nekaj novega..postavili smo temeljie za nov svet. Ego pa se ob nepričakovani reakciji lahko le čudi in utihne. Šele takrat se zavemo v kakšnih iluzijah živimo, saj zunanji svet več ne pritrjuje notranjemu.
Vendar je za  ta prestop potrebna zavest.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1060 - 21.09.2009 at 10:24:01

Robi wrote on 21.09.2009 at 09:25:42:
Vendar je za  ta prestop potrebna zavest.

Zavest imaš, Robi, sicer od akvarijske ribice, ampak jo le imaš.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1061 - 21.09.2009 at 10:35:30

Quote:

Scala je star slovenski izraz (uporabljal se jev tudi v medicini tja do 60 let prej. stoletja) za organe, ki sodeljujejo pri izločanju urina in dreka. Nadaljevanje prebavnega trakta.

lp,Igor

Aja, torej si skoraj 50 let zadaj, za časom.

No, tudi v redu .

Lep dan, še naprej, juhej .  Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1062 - 21.09.2009 at 10:45:04

Boštyxz wrote on 21.09.2009 at 10:35:30:
Quote:

lp,Igor

No, tudi v redu .

Bošti, sodobnejšega izraza ni. To je edini, medicina ga ne uporablja, ker radi komplicirajo. Mislijo, da so potem bolj učeni. Tko kot ti, ki hodiš lulat.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #1063 - 21.09.2009 at 12:24:51

radovedni soncek wrote on 19.09.2009 at 16:39:43:
kaj je moja naloga,... po pravici pvoedano,.. o tem nocem niti govoriti,... ker ce je to akr se mi zdi oziroma ce me kdo vodi v mojo nalogo celo zivljenje na podlagi mojih izkusenj in to,.. bi me mogli takoj sedaj zazgati na mestu,... en tajim da ne nosim vleiko mscevanja do ljudi v sebi,... toda z caoma vidis da ej vse isto in pol pocsi dojemas da svet ni to kot mislsi da je in pol vidis lazi vsepovod. In azradi tega sem sploh rpsiel na ta forum, ker mi je tok stvari bilo dolgo casa skreganih,.. daens pa vidim resnico nekoliko drugace,...

moj smisel v lijfu moji cilji,.. nimam pojma,... em sam to da bi rad mel apr kvadratov zemlje z hisko majhno gor pa da me vsi pusitjo anmiru,.... pretepov ganjanaj sodisc strupov in havnskih for sem videl az dve zivljneji,...

Naloga sploh ni tolk težka, je v bistvu samo (pre)živet. Za to ne rabiš nobene odločitve, nobenga modela, je samodejno in unikaktno. Za življenje se ne odločiš, si vanjga vržen skupaj z vso potrebno opremo, sploh ni težko, je spontana igra. Jeba se je ne odločit za življenje, ampak to ni več spontana igra, je odločitu, ki s spontanostjo in unikatnostjo življenja nima nobene zveze. Je posledica nekih zunanjih  'dejstev', ki si jih potranjil in jim  sam pridal pomebnost in veljavo, čeprav s tvojo nalogo (pre)živeti nimajo nobene zveze. Seveda je (pre)živetje nujno vezanano na osebno rast in ravzoj (ozaveščanje), ni življenja brez rasti in razvoja, in seveda je tud smrt del tega prosesa, ampak samo če je spontana in unikatna kot življenje samo, ne pa zavesten model za razrešeanje življenja kot problema, ki si ga itak nakoplješ  zaradi napačne izbire modela, po katerem naj bi živel...      
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1064 - 21.09.2009 at 15:37:43

Quote:
Boštyxz wrote on 21.09.2009 at 10:35:30:
Quote:

lp,Igor

No, tudi v redu .

Bošti, sodobnejšega izraza ni. To je edini, medicina ga ne uporablja, ker radi komplicirajo. Mislijo, da so potem bolj učeni. Tko kot ti, ki hodiš lulat.

Lp,Igor

Eh, kaj naj kompliciram še.
Nič.
Fajn se mejte.
Ajd'. Cool
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 69 70 71 72 73 ... 416