Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 70 71 72 73 74 ... 416
(Read 1815707 times)
Mateja B.
4
p

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #1065 - 22.09.2009 at 11:23:13

Pole Shift Climate Earth Change

http://www.youtube.com/watch?v=wsqiw0_xVbA&NR=1
Back to top

I love to live and I live to love.
WWW WWW  
IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1066 - 22.09.2009 at 13:01:47

Mateja B. wrote on 22.09.2009 at 11:23:13:
Pole Shift Climate Earth Change

http://www.youtube.com/watch?v=wsqiw0_xVbA&NR=1

Hm,...

Jaz sem zadevo nekoliko pregeldal in imam neki vprašanj.

1.) Nibiru bo prišel o tem ni dvoma. Tega ne mormeo zanikati. Ker preveč zadev s strani vladnih organizacij se je zgodilo da bi bilo tole čsito naklučje. Prikrivanja, obekti, programi in celo amaterski objekti namenjeni tem rečem.

(imamo i majstra v slovniji za ta palnet leta 1992 sem bral njegovo knjigo)

Torej dejstvo je da nibiru prihaja. Velik naj bo postal tako kot luna in naj se bi ga videlo z našega planeta (juzna hemisera proti letu 2012 cel palnet) Glede vpliva nibiruja je pa malo tezko za govort. Če predpostavim po moji glupi betici, da je luna umetni votli satelit (zelo dolga zgodba), kateri je namenjen bibavici ozirma plimovanju, potlej se moremo prašati kako bo velik vpliv tega planeta na zemljo ki je isto velik ali večji oziroma polen in ima IZJEMNO večjo maso. Moj mnenje je da bi mogel biti vpiv 10 večji vsaj. Sedaj so plimovanaj in oseke v velikosti 15 metov (atlatnka obala), medtem ko bi lahko videli malo hujše zadeve pri tem početju. Zanimivo je to, da bo vpliv planeta prihajal počasi kar bo povecevalo tranja in sile na zemlo. To pomeni princip konjev. Ko vlece 10 konjev en breme v breg, en crkne in od tistih 9 spet en crkne k ne more tega bremena vleci. Po domace konjev je vedno manj vsak konj more vec vlect in vsak konj ne more vedno vecje tovore vlečt. In pol vsi omagajo. Isti princip bi bil tukaj. Vse kar se bi zgodilo bo postopoma prihajalo, najbolj unicevalno bi lahko bilo velik potres potresov. Res je da se potresi vedno bolj poajvljajo toda to je zato ker je zemlja vedno bolj poseljena in ker je vedno vec mediejv. Vcasih se je dogajalo si to potresov pa ni bilo tok ljudi na vseh podrocjih da bi jih zacutili.

Mene zanima kaj se bo zgodilo oziroma ce pozna koga kje kdo k bi toel vrgu v racunlnik pa malo zmodeliral.

Če prdie do potresov ok bo prišlo to se ne bo tak velik problem.

Ok stevilke. največji potresi se merijo v stevilkah torej pospeskih. za to se uproabla g Najhušji potres z psopeskom oziroma drugace povedano, najvecji vertikalni pospešek izemjen pri potresu je bil 1.2 g. To pomeni. ce si tezek 10 kil te vrze z t10 kialmi v luft. Oziroma drugace povedano ce lezi noz na mizi in ti kuhas dobis noz v telo z isto silo kot ga zemlaj privlac. Na japonskem imajo vse omare itd,.. privijacene v steno.

Probelm bo nastal ko se bodo zacele prelivati mase vode.

Nekej sem zasledil, da nagelizi na veliko kupujejo zemljo v ameriki. To pomeni, da anglije ne bo več se malo napovedujemo v prihodnost. To tudi pomeni, da bi mogli dvigniti za povprecno visino anglije morsko dno in bi vidlei kej smo. veliko evrope gre v poden.

Em sem omenil karte za pdozemna zavetišča v ameriki,... pojdite na torente malo en tipo to lepo poakze kaj se gradi.

2.) V tem prispevku in tudi drugih govore o premiku polja. No ja,. dajmo zadevo malo bolej pod drobnogeld vzeti.

Predpostavimo, da razumem mehaniko zemlje. To pomeni, da razumemo potrese in eventuelno njeno zgradbo. Predpsotavimo tudi da to kar vemo da je rensicno in pravilno.

Predstavljajmo si, da imamo neko veliko kroglo iz trde materije in okol nje plavajo 3 tokovi sfere magme. Na njej pa lebdi skorja itd,.. (skorja recmo da je plsoca in vse to kar plava zgori).

Sedaj pa naredimo se eno veliko rpedpostavko in rečmo, da je zemlja resno taka kot jo poznamo. Odmislimo, da ima zemlaj se tri notranej planete. (dolga zgodba uradna amriska procila o tem govore proti koncu 2 svetovne vojne,.. nocete vedet cela flota je bila odposlana v vojno tja,...).

Torej: rečmo, da ta magma inducira določen magnetno polje zemlji. To pomeni, da to polej se tepe z sončevim outputom, produkt pa je polarni sij. (em,.. od severa proti jugu nese vse to).

IN sedaj se zamislimo da ustavimo stvar, in zamenjajmo pola. Hja ce se spomnimo filem titanik pol vemo, da tako velike ladje ne more ustaviti kaj sele v trenutku rikverc furat. In če vzamemo veliko kolicino magne in veliko maso magme katera se fura okol nasega centra tudi te ne mores ustaviti v trenutku. Iz tega lahko zakjucimo, da se to v trenutku oziram v parih dneh oziroma v parih tednih ali letih ne more zgoditi. Recmo,... . (10 let ni nic v primerjavi z miljoni let=trenutku).

Če bi to tel anrediti, bi mogel magmo ustaviti. Efekt bi bil isti kot ce pokusis v trenutku vstviti vlak. No recmo hipotetično da se drzimo teroije 3 dni.(WTF od kod te tri dni zakaj ap ni 7 dni al pa 4 recmo) Zemlja se bo ustavila za tri dni in pol se bo vrteti zacela v drugo smer. Hja ce bo zemlja 3 dni primiru oziroma notranja magma da se ne bo vrtela pol zgubimo elektromagnetno polje in smo mrtvi. Nekje sem bral da do 200 metrov v skorjo ne bo rpezivela niti bakterija.
Em,.. sone iam tok močen output itd,.. sevanje ir zarki itd,... to bi bilo sito k v mirkoalovki (osbtaja en filem na to temo)).

In pol bomo zaganli magmo nekako in sli naprej.

Malo verjetno. Po mojem,no.

Kot pa na sliki kaze se je pol premaknil samo za kilometre in ne iz ene hemisfere na drugo to pomeni oziroma lahko iz tega potegnemo, a se magma ne bo ustavila in mi ne bomo zgibili scita. Bomo le videli ptice kako ne vedo kam bi sli. Magma se bo preusmerila oziroma tok magme kateri iducira sever in jug preko silnic se bo spremnil. Tok se bos premnil silnice se bodo spremnile in zato sever ne bo na severu vec oziroma cez tok in tok casa se bo narava in vse valda na sevenrem delu drevesa itd vse popravilo in bo sver na sveru.

Problem je v tem,.. da v tej teoriji je neki luken. PRva je ta, da se bliza nek palnet in en vemo kaj bo naredil z nasim planetom. Druga pa je sledeca fora z zimo. Ce pride do kake take zadeve in ce pride do kakih hudih potresov izburhov vulkanov (zadnji potres mh st. helen je znizala temperaturo ozracja na celi zemlji za 1% upam da ej t apdoatek rpavilen islim da je to okol 2 stopinje naredil je crto okol in okol zemlje), potlej se lohak zgodi da rata nova ledena doba.

NO eventuelno lohak recemo da ce bo premalo toka v vodi  vse zivali v moju umrejo dobimo cianid k se bo pivlelkel na zemljo in bomo vsi pomrli.

Vprašanja:

Kako hitra bi mogla biti preusmerjenost magme pod zemeljsko skorjo, da bi le ta povzročila dovolj veliek pospeške v nehomogeni zemljski skorji, da bi le ta manifestirala zadostno količino pritikov kateri bi se naprej manifestirali kot enormni potresi.

Zanima me tudi zakaj pred leti ni bilo problmov ko se je reklo da bodo palneti zelo potegnili zemjo ko so se poravnali.

Zakon en govori o tem da se vse reci med seboj privlacijo v odvinosti od razdalje. To mi je zelo zanimivo. Recmo luna zemljo privlaci isto kot mi njo. Fora je v tem da vsak del lune zemlja isto privlaci in zardi privalcnsoti ne bismelo biti problemov. Ce pa bi pol lune hotelo iti v kontar privlacnost kot druga polovic apolpa bi bil strizni efekt.

Ok bom nehu kem boste splucal k tok psiem
Back to top

IP Logged

Mateja B.
4
p

Reply #1067 - 22.09.2009 at 14:54:04

Še en link na to temo ...

http://www.youtube.com/watch?v=XAtgPaggeTM&feature=related
December 21 2012 the END? (Part 1 of 6)
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1068 - 22.09.2009 at 15:21:16

nč ni nujno
niti nubiru ni nujno da uleti

full nas je ki vemo kaj bo
ampak usak po svoje - usak ve mal drugač

bistveno pa je to, da bo to, kar bomo nardil
(najblj žalostno pa je, da delamo, kar delamo ...)
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1069 - 22.09.2009 at 16:10:54

Quote:
(najblj žalostno pa je, da delamo, kar delamo ...)

Res je.
in dvomim, da bodo ta lepe stvari prišle kar spontano.
Če nimaš odprtih oči, lahko imaš pred sabo zaklad, pa ne boš reagiral.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1070 - 22.09.2009 at 20:56:04

Pa ne vem, zakaj bi moralo biti konec sveta, če se Majev koledar konča pri letu 2012.
Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1071 - 22.09.2009 at 21:31:00

Sej sem vam že reku, da bo šlo Samo za "Konec starega sveta" , ... in Začetek Novega sveta . Preobrazba ( preobrat) .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Mateja B.
4
p

Reply #1072 - 23.09.2009 at 10:10:58

Petra. wrote on 20.09.2009 at 18:27:56:

Cela beda, tole so že dal dol z youtuba z obrazložitvijo: "This video is no longer available due to a copyright claim by Manticore, LLC d/b/a The Veritas Show."
Če kdo najde na novo objavljenga (jaz ga nisem) al pa če ma slučajno kako shranjenga, se priporočam ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1073 - 23.09.2009 at 12:30:13

Mateja B. wrote on 23.09.2009 at 10:10:58:

Cela beda, tole so že dal dol z youtuba z obrazložitvijo: "This video is no longer available due to a copyright claim by Manticore, LLC d/b/a The Veritas Show."
Če kdo najde na novo objavljenga (jaz ga nisem) al pa če ma slučajno kako shranjenga, se priporočam ...

ufuf
dost si upajo
zbenat od cliffa besede ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1074 - 23.09.2009 at 21:04:00

Mislim, de se to dogaja z rečmi katere so pomebne.

Tak obcutek imam pri you tub.

lp
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1075 - 23.09.2009 at 23:26:55

..od jutranjih porocil, dnevnika, do pravljice za lahko noc
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #1076 - 24.09.2009 at 00:26:58

mh, to so nardila zarad modelov iz veritas showa. so enmu že prepovedal objavo, pa je pol ta objavil k sm link dala... pa so ga spet. žal.

http://www.halfpasthuman.com/
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

OMEN SAT
5

I Love YaBB 2!

Reply #1077 - 24.09.2009 at 09:18:52

gape wrote on 23.09.2009 at 12:30:13:
Mateja B. wrote on 23.09.2009 at 10:10:58:

ufuf
dost si upajo
zbenat od cliffa besede ...

take bedarije bi mogl vse zbrisat ker folk samo pozornost namenja temu in čaka na nekaj kar misli da se bo zgodilo,sedajni trenutek pa gre mimo brez zavedanja da sploh živi.
kaj češ folk še spi in raje posluša pravljice kot bi se posvetu sedajnemu trenutku.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1078 - 24.09.2009 at 11:25:37

jup
denar je sveta vladar
tud resnice - veritas (show)

men ne zgleda da skrivajo 'kar je pomembno'
ampak preprosto skinejo tisto kar zahtevajo kešatorji (lastniki kapitala) - njihovi odvetniki mogoče ...

omen sat, ti se maš za pametnga, kukr ... povej mi, kaj, če ne resnica, ki sledi iz sedanjega trenutka, kaj bo ljudi zbudil? da se bojo začel zavedat - sedanjega trenutka? kaj jih bo zaustavlo, da ga bojo sploh lahko opazl?

sm že enkrat skušu razložit kaj dela cliff, pa je verjetno zarad šuma izginlo ...
bom probu še enkrat
cliff je starejši gospod, ki se je celo življenje, za največje ameriške korporacije ukvarju z 'data mining'-om
po slovensko - kopanje po podatkih - rudarjenje bi lahko reku
nekje u 90ih letih je zasnoval program (AI) ki je kopu po poročilih sajtih ipd od delnic ... z namenom predvidet kam se bojo delniški tečaji gibal ...
in je predvidu - predobr
in je cliff reku, da zakaj pa ne bi te iste zadeve uporabu da prekoplje internet in iz njega proba izluščit kaj se bo dogajal.
in je
in je napovedu full zadev - use pravilno
kle je pol umes še malo morje detajlov, ki pa bi samo podaljšal moj text da bi postal nezanimiv, tko da, lahko napišem več
je pa prowzaprow tko, da na začetku skor usakega showa (vedno so oni radijski) razloži postopek kako je on do podatkov pršu ... preko arhetipov, kolektivnega nezavednega, ipd

tko da
omen sat
al ne veš o čem govoriš (ponavad)
al pa si preprosto na strani tistih ki itaq nočejo da bi raja kdaj dojela sedanji trenutek.
od tvojega prispevka danes, namreč ne bo. ampak se bo zgodil kar je reku cliff.
nikol se nobena stvar ne zgodi usem ljudem - do konca
ampak manjši ali večji skupini ljudi

grem u sedanji trenutek nazaj
delat ... še dobr da ni tolk tečn deu ... kar pa bi težko reku za rajo
majo deu težek, ki ga nočejo opravljat
in ko ga skadijo jokajo za njim
nikol jim ni prow
nikol nočjo bit u sedanjem trenutku - je pretežek
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1079 - 24.09.2009 at 12:27:38

Quote:
nikol nočjo bit u sedanjem trenutku - je pretežek

Jaz bi bolj povedal, da ne morejo.....saj se ne morejo osvoboditi preteklosti.
To breme je le preteklost.

Opažam, da ima veliko ljudi, precej stvari za razpucati.Seveda tudi jaz. Smiley
Tudi, če živiš v sedanjosti, te neka nerazpucana zadeva ali travma, takoj vrže nazaj v preteklost in nisi svoboden, dokler je ne razpucaš in razumeš.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 70 71 72 73 74 ... 416