Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 76 77 78 79 80 ... 416
(Read 1815934 times)
Nahatee
Ex Member

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #1155 - 27.09.2009 at 15:41:45

Robi wrote on 27.09.2009 at 15:09:00:
Quote:
Robi tudi kura  je vegi, pa dobro in zdravo je, ampak pametna pa ni preveč.  Grin

Preveč pametna si samo ti. Grin

S kurje perspektive pa res.  Grin Grin Grin

Lep pozdrav  Smiley
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1156 - 27.09.2009 at 16:56:18

mhm
naj mikro pojasnim
kot sm napisu,
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1233678557/1125#1135
mi je igor fajn napisu
u smislu, da bi si mogoče lahko kdo kej pomagu s tem, kar je napisu ...
te zadeve so ble povečini zapisane pred quotanim textom.
kar pa se njega tiče ...
sm se zgubu
hotu pa sm povedat, da ker kriza BO, ima večina ljudi do prihodnosti nekako tak odnos kot si zapisu robi.
imho
in ker ima večina tak odnos, prihodnost natanko taka tud bo.
taka kot jo bomo nardil.
čeprow je odnos, da se ni kej za sekirat ampak je za uživat življenje čist ok, provzaprow superkrasen - vsaj - proti temu da se sekiraš in zato ne uživaš ampak trpiš,
je pa še vedno prešvoh!
to je moj point
čist premal

in  kle nekje
ko si se tolk ozavestu, da štekaš, pride u igro naloga ...

zakaj sm kle, kašn je moj namen, kaj mi je početi?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1157 - 27.09.2009 at 17:29:26

Glede naloge...
kaj velik ne morem spremeniti...tukaj je bistvena naravnanost, kam sem naravnan, tja me bo pripeljalo.
A se naj borim za star sistem...tega nočem...
Sem za spremembe..in zato so potrebne krize....ljudje se ne bodo spreobrnili..dvomim v to, da se bodo.
Zato razmišljam...
Če hočem lepšo prihodnost, potem se moram imeti za nekaj več, saj lepa prihodnost potrebuje take ljudi kot jaz..torej je moja naloga, da poskrbim za golo preživetje...
Slabi ljudje morajo izginiti, če hočem lepšo prihodnost....

Če hočem lepšo prihodnost, moram organizirati vojsko, s katero bom naredil red na svetu....

Če hočem lepšo prihodnost, se moram imeti za karizmatično osebnost, s katero bom ljudi razsvetlil, da mi bodo sledili in verjeli...

Zato..vsak naj spozna kaj je in sledi svoji viziji. Potem boš vedel, kaj je tvoja naloga.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1158 - 27.09.2009 at 17:40:26

Ja, Gape, to je ta tradicionalna miselnost od starih grkov naprej, ki jo tudi Robi zagovarja. Omenil sem rek s seljakom, je pa tudi "kad se propada, nek se propada otmeno". Po tem reku se sedaj večina obrača in se vidi v hedonizmu. V čutnih užitkih vseh vrst, ki postajajo instantna ponudba, mit današnjega časa in način življenja. Postal je ideologija oz. vera, smisel življenja. Je pa zadeva čisti ego, nobene poglobitve v sebe. Površinsko življenje, ki vodi v propad takšne družbe. Družbe v kateri živim in zato se me tudi tiče.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1159 - 27.09.2009 at 17:42:32

Quote:
čeprow je odnos, da se ni kej za sekirat ampak je za uživat življenje čist ok, provzaprow superkrasen - vsaj - proti temu da se sekiraš in zato ne uživaš ampak trpiš,
je pa še vedno prešvoh!

Odgovornost je potrebna, saj to vedno poudarjam. Ker, če bi trdil, da ni, bi govoril proti sebi.
Saj sem že večkrat napisal, da je potrebno prevzeti odgovornost, če hočeš biti gospodar svojih misli.

Ampak nekdo, ki je obupal nad življenjem, težko sprejme še dodatno nalogo glede odgovornosti in tega, da si je za vse sam kriv...

Odgovornost pride šele z razumevanjem.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1160 - 27.09.2009 at 17:46:04

Quote:
Ja, Gape, to je ta tradicionalna miselnost od starih grkov naprej, ki jo tudi Robi zagovarja.

Kje sem napisal, da jaz to zagovarjam ?

Kaj bluziš ?

Smiley

Ti zagovarjaš užitke, ker so to počeli veliki  ljudje v zgodovini.
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1161 - 27.09.2009 at 23:09:14

gape wrote on 27.09.2009 at 12:51:22:
(verjetno se bom še mal poeditiru, tko da me ne citirat kot celoto - pls - sm skaku in zihr razumu - umu - logičnemu delu možganov - levemu - to ne bo sedlo ... prow fejst)

mater vola ... če so marcela uspel prepričat da so teorije zarot samo teorije, pol res nč ne pomaga, če se razkrije kakršna kol resnica o čemerkoli (virusi gripe in cepljenje proti njim, wtc 911, chemtraili, )
ljudje s premalo zavesti pač ne bojo dojel
dokler ne bo prepozn, kar je več kot očitno edini namen
zdej ko o tem o čemer mi bluzimo že leta, pišejo na rtvslo.si, je jasno da je že prepozn ...

in morm rečt da u tem šusu mi je pa igor prow fajn napisu zadeve
ne-edino-zveličavno, ampak fajn
bom elaboriru
Quote:
Robi wrote on 27.09.2009 at 11:09:40:
Jaz pač ne verjamem vsega, kar preberem.
Če praviš, da bo taka kriza, da nas bo ostalo le še milijon, potem se nimam kaj sekirati, pač pa še uživati teh par let.

Zaradi takšnega mišljenja so vsi ti problemi na tem svetu

je preslabo artikulirano
ampak se miljardo strinjam
frdrmore
da se obregnem nazaj na zavest
in kaj sm tuki jest
jaz sem
ki sem (zelo pomembno - nism napisu: ki živim)
mam jest zavest
in mam ne-zavest - podzavest - nezavedno - ipd (ego prowzaprow)
kolk je kere - u procentih za analitičaje, je odvisno samo in izlkjučno od moje zavesti
ta - nje količina, pa nadalje natanko odvisna od zavesti moje okolice
in ... ko jest živim življenje
in sm ga zavesten - večji del - je veselje
za mene
za življenje pak ne
življenju takemu kot smo ga poznal se čas izteka
ker se bodo telesom ki življenje živijo celice nadgradile
na naslednjo stopnjo
za to nadgradnjo je potrebna odsotnost ega ...
...
in pol
ko vsak od nas živi zavest al pa nezavest

sm se zgubu
lol
pa pogledam na thread ...
Robi wrote on 27.09.2009 at 12:15:30:
Ker je bilo že veliko govora o Vasi...sem zasledil, da je v Sloveniji že 60 naselij, ki so brez enega samega prebivalca.
Predvsem na območju Kočevja.

A je kdo kaj razmišljal glede tega ?

nego?!?
še mal pa bo prepozn
maš kašno? da jo grem(o) pogledat?

(morm dokončat, če mi rata)

eko sonček ena zate
dihi (počas in kolkr globok lahko):
vdih
izdih
ena
vdih
izdih
dva
vdih
izdih
tri
...
in štej do sto
ko boš pršu do 100 brez da bi se zmotu (pozabu kaj je bla prejšnja številka - zgubu zavest - prowzaprow) si vesel
in dihaš in šteješ od 100 nazaj
in ko prideš čez - nazaj do 0
lahko rečeš da si bil u zavesti
Tongue
in pol ... sam dihaš - nč ne šteješ
in opazuješ misli
se ne pogovarjaš, ne obsojaš, ne komentiraš ...
samo opazuješ, če pride kej ...

poznam to,..

ti gape daj zrihti eno vas se obm rpeslil na vas pa obmo vasnaredili renso mislim,....

zrihti bom sel dol pa zimo rpezivel ansleden let pa kmetoval dejmo
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1162 - 27.09.2009 at 23:12:32

Robi wrote on 27.09.2009 at 14:11:37:
Ne razumeš, da če bo svet propadel, bo propadel zaradi takih, ki imajo probleme in se sekirajo, saj svoje nezadovoljstvo širijo vsepovsod na okolico in življenje.
Človek, ki uživa življenje in živi tukaj in zdaj, ne širi negativne energije okrog sebe.

Ljudje ne delajo samomorov zato, ker bi uživali življenje, ampak zato, ker imajo probleme in ga ne znajo uživati.

Če uživaš življenje, ga spoštuješ in skrbiš zato, da boš  še naprej lahko užival to življenje.

Človek, ki ima probleme, pa ne spoštuje žilvljenja, saj meni, da je proti njemu, zato ga uničuje.

Ustvarjanje panike in strahu, pa ne vem, komu koristi..verjetno tistemu, ki je že poln tega, zato , da dobi potrditev.

Če želite, da bo zavest delovala pozitivno, mora človek biti tu in zdaj in osredotočen na ta trenutek, ne pa obremenjen s preteklostjo.

Biti odgovoren do življenja, pomeni se obnašati odgovorno do življenja.
Najprej je za to treba poskrbeti pri sebi. Kdor ne živi zdravo..je meso...kadi..pije alkohol...Tisti sigurno NI odgovoren do življenja.

ti otle je kozlanje ti dam lopato da bs lazej nakladal,.

pvoe mi kako nj bom srecen ker sem na cesti pa povje mi kako nj dobim siht oziram zakaj sihta ne mreom dobiti da bi se temu ognil
res sme vsel ja renso
az skozlat,.
toko psie sk da smov si butli renso, mislim nism tega tel noben noce in kako bos vesel ce si lacen

to mi pvoej si bil lacen kdja

jaz ti grem staviti da pojes 5 vec ko jaz sedaj pol leta
kako ap bos pol vesle

te je kdaj glav aoblel aod pomnjkanja
ti je bilo daj salbo zaradi pomanjkanja
dvomim
pol ap bos vesel
lepo to mislis
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1163 - 27.09.2009 at 23:14:49

Robi wrote on 27.09.2009 at 14:37:07:
Quote:
Ne se sprenevedat in pametovat. Ti si pisal o užitku (še nekaj let-prihodnost) ne o uživanju.

Če uživaš, potem je to užitek. Občutiš užitek.
Brezveze komplicirati....

A me hočeš prepričati, da se nekomu svetoval, da naj naredi samomor ?
Ali kaj sem jaz komu svetoval ?

Svetoval sem užitek ali uživanje, saj je vseeno...Da človek ne bi obupal, še posebno zdaj, ko je toliko zastraševanj v  medijih, sajlahko obupan človek, še prej obupa in obupan človek ne bo koristil prihodnosti.
Zato sem svetoval užitek ali uživanje, da vidi, da življenje ni samo trpljenje. In ko bo užival, bo mogoče dojel, da se splača živeti in poskrbeti za življenje.

Sem pa pričakoval takšen odziv od tebe, Igor, ko sem videl, da se Gape s tabo strinja. Potem si postal močan.
Smiley

jaz uzival ko si ga dkralm enkrat na pol leta, ap se to emej mililo

jebes ttv,. ti men siht dobi jebem m,. vsem straohom
najprej aloto in l potesit
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1164 - 27.09.2009 at 23:15:59

Quote:
Robi tudi kura  je vegi, pa dobro in zdravo je, ampak pametna pa ni preveč.  Grin

Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1165 - 28.09.2009 at 07:48:43

Quote:
Boštyxz wrote on 26.09.2009 at 19:04:22:
... he, he, ... tud' jaz sem šel stran  Grin Wink Tongue Roll Eyes Exclaim Cool

Hvala Modremu Bogu da mi je to omogočil  Cheesy Cool

Lp + #

Sedaj pa imaš Modrega, ki je končno dovolj prozoren za tvojo prozornost.  Grin

Lep pozdrav  Smiley

Itak  Smiley Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1166 - 28.09.2009 at 07:51:06

Quote:
Robi wrote on 27.09.2009 at 11:09:40:
Jaz pač ne verjamem vsega, kar preberem.
Če praviš, da bo taka kriza, da nas bo ostalo le še milijon, potem se nimam kaj sekirati, pač pa še uživati teh par let.

Smiley

Zaradi takšnega mišljenja so vsi ti problemi na tem svetu. Uživati brez kompromisa, saj bom tako umrl. In potem me ne bo več, problemi, ki jih bom naredil, se mene ne bodo več tikali. Nobene odgovornosti do življenja, sem samo jaz in moja smrt, potem me tako ni več in račune naj plačajo drugi. Robi, to je zelo ozko delovanje.

Lp,igor

Nooooo, to si pa zelo dobro + modro razložil, Igor. ( po dolgem času ) .

In dober dan vam želim, vsemskupaj, še naprej.

Bošt + #
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1167 - 28.09.2009 at 11:26:49

Robi wrote on 27.09.2009 at 17:29:26:
Glede naloge...
kaj velik ne morem spremeniti...tukaj je bistvena naravnanost, kam sem naravnan, tja me bo pripeljalo.
Sem za spremembe..in zato so potrebne krize....ljudje se ne bodo spreobrnili..dvomim v to, da se bodo.
Zato razmišljam...
Če hočem lepšo prihodnost, potem se moram imeti za nekaj več, saj lepa prihodnost potrebuje take ljudi kot jaz..torej je moja naloga, da poskrbim za golo preživetje...

Če hočem lepšo prihodnost, moram organizirati vojsko, s katero bom naredil red na svetu....

Če hočem lepšo prihodnost, se moram imeti za karizmatično osebnost, s katero bom ljudi razsvetlil, da mi bodo sledili in verjeli...

Zato..vsak naj spozna kaj je in sledi svoji viziji. Potem boš vedel, kaj je tvoja naloga.

tukaj je bistvena naravnanost, kam sem naravnan, tja me bo pripeljalo.
to je to
kot pa je reku igor
*Družbe v kateri živim in zato se me tudi tiče.*
si del okolja in ono je tud naravnano
nekam
in pol razmišlji ... kje se bo končalo

kar pa se tvojga razmišljanja tiče, upam da widš da pelje u hitlerja ...
za spremembe se ne rabijo krize
ampak zavest
krize rabi zavest, da spozna, da neki ni ok
(mogoče pa moraš samo zadeve pravilno postavt u glavi - določene - in boš lahko vodja)

preživetje pa bog zagotovi
noben človeček sam sebe ne preživi

in ker smo vpeti v okolje, ma usak svojo nalogo, mora pa bit zanjo zrel, da jo lahko izpelje
moja npr, kot sm uspel z leti dekodirat, je preprosta - naučit se povedat (drugim) to kar vem ...

hehe
prevzet odgovornost
za kaj? kero od useh neštetih zadev?
tiste katere te družba programira, al mogoče tist kar sam VEŠ da je treba

izi je bit 'odgovoren' po teh bednih družbenih pravilih

sonček
ber zdej natančno
spomn se kdaj si pršu na tale forum
jest se spomnem točno
sm ti takrat use povedu kar rabš vedet in delat
kaj si ves ta čas počel? kolk si časa vložu v to da bi vas najdu?
ta čas, ki si ga medtem zapravu za brezveznosti, je bil, po moje, zadnji čas za to izvest.
jest sm 7 let žveu u hiši pri gozdu, s punco in ker je use še kr spalo, se je tko napletl da sva se preselila k staršem nazaj
in pedenava tuki.
če bi se edn mrdnu - ti naprimer - bi pedenala kje drugje ...
zdej sm kle kjer je skor čist zastonj - mava dve skor cele hiše
tko da ... časa je premal
in prihaja zima
čeprow
wedno se da ... prejšnjo hišo sm pedenu celo zimo
mogoče bom spet
ampak
rabm da se premaknete
usaj edn
ker mi2 sva že 2
in še edn smo trije
in je že množina
Wink

tko da
ne bo gape nč zrihtu
če bi blo mišljeno da bi gape zrihtu - on lahko zrihta namreč VSE - bi že zrihtu ... pa ne more/nima časa/volje gape, da bi sam zrihtu vas ... za ta projekt on rabi vas - ostale.

to tko pač je
tko da - trenutno mi je edina varianta u glavi - zate - od lojzeta kmetija ... ker pa je tud lojze obupu nad ... vami - družbo ... ker je preprosto časa postalo premalo ... bo težko
če pa boš hotu sonček - bo izi!
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1168 - 28.09.2009 at 12:19:01

Glede naloge...
Zato razmišljam...

kis my fuking pikovo rit

Slabi ljudje kdo je slab clvoek
tisi k hodi okol v reklucu in obleki in popis epogodbo azrdi akterega pocrka vleiko folak lai un k niam za kruh in ej azgfrustriran za radi lijfa,.
daj daj

vojska ja to bo ap kaj resilo vojska je ok v rokah rpavih drgc pa ni ok,. kar pogelj vec ovjn kot je sedja ikoli ni bilo daj en sanjaj,.
kdo ap hcoe v vojsko clvoek bozji redni vojaski rok je bil dolovljen da folk zivi v milih da ne bo teg anikoli upal zato da en bo velikih uporov ko se bo raj ahotela dvignt daj ne seri,..

ti pa ams pojma ja,. kar neki,..

vsaka pucna bi mogal zanti zaklat clvoeka pa ga ubiti in streljati in vsak moski sito ne pa da ko bo en vsilil ti voljo kaj bos filozofiral dal ti bo ce vna celo pa prtisnil ti pa bos gledal daj en seri,.

vleika popualcije je masovno zafrustriana in zabavana da en vidi rpavih stvari daj lepo rposim doelr bo veljajlo da je treba unicevati ljudi kdo je vec psil en bo nic
prosim lepo

vojske na rabis sploh,...

jaz osbno bi sle tja takoj ker bi lahko telo antreniral k to sme si v zdnjih eltih ful zelel da bi vec tekel pa to,. ljudi pa nikoli en ib mogel ubiti ze muhe ne mroem daj no lepo rposim,..

ves aj men s ezdi da ej tale forum nekej v soji csito dimnziji,..

kar koli rpasmane dobim anzaj dogovoroa

prasal sme za kamen modrosti,. jao,. to enobstaj aok pol pa nj mi kdo pov ekaj paemtenga ne sma o egu nakaldat,. renso milim

kr neki

kamen modrosti kdo kaj ve o tem je kdo akj mesal kaj pil kaj zauzil pa je dofrcal kam drgam,.
no,. je kdo,..

sprujem ker me zaniam in ne sprujemekr me ne zanima mogoc epoznam ljudi k to emsajo ap razikujjeo oziram smelsial za njih mi tuki ap raje solimo apemt en drugemu sploh p jaz k spluvam vse okol in tega se bom odvadu renso mislim,..

dajmo neki konrektnega slupis prviti renso mislim,.
ne vme

kak recept kako formulo kak vas ki jih je tok frej jazs me tkaoj za akcijo sma da dobim streho and galvo pa bom bajtoi popravil v letu dni ce je tkao pa anreidmo sojo drzavo v drzav i kaj jaz vem,.

konrketno ne nakladat,..

pogruntajmo kje so ta cepiv ak ans ogrozajo dajmo ven dokument k bo opisal rzaiskave itd,..
pogurnajmo kako masino za pridelvao velikih kolicin elektrike dajmo neki anreidit za dooborvit slvoeka in preuemrimo sedanji sistem v resorsni sistem,.
to rabis ne ap viojkse klanja milis da bo skaj resil z vojsko naroed zatira narod bolj ko ej anroed aztiran bolj se bojuje nazaj teroristi itd,.. daj ne lepo te prosim bratu ubijejo brata med druzinami s etolcejo se 100 elt kej rje vojan nikoli en bo miro dajte no
vse drzave pa tja prodajajo rore vojsko municijo akr koli ces,.
leporposim psovecena vija bitja tega foruma dajmo neki psotaviti skupaj,..

toel je ajvni forum

naj eden napsi eneki konrektnega

v soboto tega in tega se dobimo tam in tam in gremo pogedati tole vas deanr za bencin priensite s seboj snedvic dobite na busu alora gremo akcija,..

al pa ne vem

nova tema:

pricelo smo zraglabljanja kako bi z pomocjo elienga stikala naredili zastonj poganjanje stroja itd,.
ali pa elektromagentni motor njegova kosntrukcija z pridelavo elektrike

ali pa kaj ajz vem

,.

nova tema: joj jaz mam potek ob bajtiu pa bi rad malo stroam proizvedel ma kdo kako idejoo
gremo akcija
nacrte ven tesitve ven nacrt za idzelavo dokumaent,. pol pa nj ga gape da na server kao knjiznica dokumentov in pol ma s noter vs eod napetosti itd,. da si lohak doam naredi kako stvar,.

kaj jaz vem nova tema: ribe kako ribe vzgojiti aktere ribe kok stane hrana

hrana: vegetativna rast paradajza cebule kaj vem,.

KONKRETNO ne sma govoriti vem da sme kar en loj,. sma konrektno dajmo rpemaknimo se koelg aiz vrhnike z tega foruma bo naredil okrogle dele za nas magnetni motor k ma struznico pa mud amo neki sej nas je dobvolj dajmo neki skupis praviti,.
al ap elektroliza in kako z njo poganjas avto oziram se zastonj grejes oziroma rezes z eletrolizo vode jeklene plosce in celo samotno opeko,.

hho ohh dajmo alora gremo ion negativni gas,..

Ima dko ajjaca tega s elotiti sme rzaven,.
ce bom rpezivel toel pidzaijo
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1169 - 28.09.2009 at 12:29:16

gape wrote on 28.09.2009 at 11:26:49:
Glede naloge...
Zato razmišljam...

tukaj je bistvena naravnanost, kam sem naravnan, tja me bo pripeljalo.
to je to
kot pa je reku igor
*Družbe v kateri živim in zato se me tudi tiče.*
si del okolja in ono je tud naravnano
nekam
in pol razmišlji ... kje se bo končalo

kar pa se tvojga razmišljanja tiče, upam da widš da pelje u hitlerja ...
za spremembe se ne rabijo krize
ampak zavest
krize rabi zavest, da spozna, da neki ni ok
(mogoče pa moraš samo zadeve pravilno postavt u glavi - določene - in boš lahko vodja)

preživetje pa bog zagotovi
noben človeček sam sebe ne preživi

in ker smo vpeti v okolje, ma usak svojo nalogo, mora pa bit zanjo zrel, da jo lahko izpelje
moja npr, kot sm uspel z leti dekodirat, je preprosta - naučit se povedat (drugim) to kar vem ...

hehe
prevzet odgovornost
za kaj? kero od useh neštetih zadev?
tiste katere te družba programira, al mogoče tist kar sam VEŠ da je treba

izi je bit 'odgovoren' po teh bednih družbenih pravilih

sonček
ber zdej natančno
spomn se kdaj si pršu na tale forum
jest se spomnem točno
sm ti takrat use povedu kar rabš vedet in delat
kaj si ves ta čas počel? kolk si časa vložu v to da bi vas najdu?
ta čas, ki si ga medtem zapravu za brezveznosti, je bil, po moje, zadnji čas za to izvest.
jest sm 7 let žveu u hiši pri gozdu, s punco in ker je use še kr spalo, se je tko napletl da sva se preselila k staršem nazaj
in pedenava tuki.
če bi se edn mrdnu - ti naprimer - bi pedenala kje drugje ...
zdej sm kle kjer je skor čist zastonj - mava dve skor cele hiše
tko da ... časa je premal
in prihaja zima
čeprow
wedno se da ... prejšnjo hišo sm pedenu celo zimo
mogoče bom spet
ampak
rabm da se premaknete
usaj edn
ker mi2 sva že 2
in še edn smo trije
in je že množina
Wink

tko da
ne bo gape nč zrihtu
če bi blo mišljeno da bi gape zrihtu - on lahko zrihta namreč VSE - bi že zrihtu ... pa ne more/nima časa/volje gape, da bi sam zrihtu vas ... za ta projekt on rabi vas - ostale.

to tko pač je
tko da - trenutno mi je edina varianta u glavi - zate - od lojzeta kmetija ... ker pa je tud lojze obupu nad ... vami - družbo ... ker je preprosto časa postalo premalo ... bo težko
če pa boš hotu sonček - bo izi!

Polus tip

IZZIVAM TE:

Povej mi vse kar rabiš da lociram toel tojo vasico. Pa da si uredimrpevoz do tja, v soboto sme lohak tam, za 3 tedne mam bajto urejeno. Mislim, ce sem pr 17 zanl anrediti hiso sam pol bom porapviti tudi znaj to kar imas. Kar se tiče folak pa lohak neki ljdui s epotegnem. sam je dovisno do lokacije kejr si itd.

Nism spal te dni, sem lepo cedno veliko casa od prvega koraka na ta forumanredil. Predvsem razen rzaiskave itd,.. koenc kocnev sme velikor eci pogruntal itd. Sedaj ap koenc hecov.

TI mi povej kje mas tisto vas. pa zaniam me problemi azradi lastništva. ker ce bom nekam neki vlagal mroem vedet na cigvem sem da nmene bodo ven metali.

SPomaldi ap bomo zrihtali vse ostlao ko bomo sadili lohak itd,.. od pradajza do soale.
in to ej to.

NA delo
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 76 77 78 79 80 ... 416