Robi wrote on 27.09.2009 at 17:29:26:Glede naloge...
kaj velik ne morem spremeniti...tukaj je bistvena naravnanost, kam sem naravnan, tja me bo pripeljalo.
A se naj borim za star sistem...tega nočem...
Sem za spremembe..in zato so potrebne krize....ljudje se ne bodo spreobrnili..dvomim v to, da se bodo.
Zato razmišljam...
Če hočem lepšo prihodnost, potem se moram imeti za nekaj več, saj lepa prihodnost potrebuje take ljudi kot jaz..torej je moja naloga, da poskrbim za golo preživetje...
Slabi ljudje morajo izginiti, če hočem lepšo prihodnost....
Če hočem lepšo prihodnost, moram organizirati vojsko, s katero bom naredil red na svetu....
Če hočem lepšo prihodnost, se moram imeti za karizmatično osebnost, s katero bom ljudi razsvetlil, da mi bodo sledili in verjeli...
Zato..vsak naj spozna kaj je in sledi svoji viziji. Potem boš vedel, kaj je tvoja naloga.
kis my fuking pikovo rit
Slabi ljudje kdo je slab clvoek
tisi k hodi okol v reklucu in obleki in popis epogodbo azrdi akterega pocrka vleiko folak lai un k niam za kruh in ej azgfrustriran za radi lijfa,.
daj daj
vojska ja to bo ap kaj resilo vojska je ok v rokah rpavih drgc pa ni ok,. kar pogelj vec ovjn kot je sedja ikoli ni bilo daj en sanjaj,.
kdo ap hcoe v vojsko clvoek bozji redni vojaski rok je bil dolovljen da folk zivi v milih da ne bo teg anikoli upal zato da en bo velikih uporov ko se bo raj ahotela dvignt daj ne seri,..
ti pa ams pojma ja,. kar neki,..
vsaka pucna bi mogal zanti zaklat clvoeka pa ga ubiti in streljati in vsak moski sito ne pa da ko bo en vsilil ti voljo kaj bos filozofiral dal ti bo ce vna celo pa prtisnil ti pa bos gledal daj en seri,.
vleika popualcije je masovno zafrustriana in zabavana da en vidi rpavih stvari daj lepo rposim doelr bo veljajlo da je treba unicevati ljudi kdo je vec psil en bo nic
prosim lepo
vojske na rabis sploh,...
jaz osbno bi sle tja takoj ker bi lahko telo antreniral k to sme si v zdnjih eltih ful zelel da bi vec tekel pa to,. ljudi pa nikoli en ib mogel ubiti ze muhe ne mroem daj no lepo rposim,..
ves aj men s ezdi da ej tale forum nekej v soji csito dimnziji,..
kar koli rpasmane dobim anzaj dogovoroa
prasal sme za kamen modrosti,. jao,. to enobstaj aok pol pa nj mi kdo pov ekaj paemtenga ne sma o egu nakaldat,. renso milim
kr neki
kamen modrosti kdo kaj ve o tem je kdo akj mesal kaj pil kaj zauzil pa je dofrcal kam drgam,.
no,. je kdo,..
sprujem ker me zaniam in ne sprujemekr me ne zanima mogoc epoznam ljudi k to emsajo ap razikujjeo oziram smelsial za njih mi tuki ap raje solimo apemt en drugemu sploh p jaz k spluvam vse okol in tega se bom odvadu renso mislim,..
dajmo neki konrektnega slupis prviti renso mislim,.
ne vme
kak recept kako formulo kak vas ki jih je tok frej jazs me tkaoj za akcijo sma da dobim streho and galvo pa bom bajtoi popravil v letu dni ce je tkao pa anreidmo sojo drzavo v drzav i kaj jaz vem,.
konrketno ne nakladat,..
pogruntajmo kje so ta cepiv ak ans ogrozajo dajmo ven dokument k bo opisal rzaiskave itd,..
pogurnajmo kako masino za pridelvao velikih kolicin elektrike dajmo neki anreidit za dooborvit slvoeka in preuemrimo sedanji sistem v resorsni sistem,.
to rabis ne ap viojkse klanja milis da bo skaj resil z vojsko naroed zatira narod bolj ko ej anroed aztiran bolj se bojuje nazaj teroristi itd,.. daj ne lepo te prosim bratu ubijejo brata med druzinami s etolcejo se 100 elt kej rje vojan nikoli en bo miro dajte no
vse drzave pa tja prodajajo rore vojsko municijo akr koli ces,.
leporposim psovecena vija bitja tega foruma dajmo neki psotaviti skupaj,..
toel je ajvni forum
naj eden napsi eneki konrektnega
v soboto tega in tega se dobimo tam in tam in gremo pogedati tole vas deanr za bencin priensite s seboj snedvic dobite na busu alora gremo akcija,..
al pa ne vem
nova tema:
pricelo smo zraglabljanja kako bi z pomocjo elienga stikala naredili zastonj poganjanje stroja itd,.
ali pa elektromagentni motor njegova kosntrukcija z pridelavo elektrike
ali pa kaj ajz vem
,.
nova tema: joj jaz mam potek ob bajtiu pa bi rad malo stroam proizvedel ma kdo kako idejoo
gremo akcija
nacrte ven tesitve ven nacrt za idzelavo dokumaent,. pol pa nj ga gape da na server kao knjiznica dokumentov in pol ma s noter vs eod napetosti itd,. da si lohak doam naredi kako stvar,.
kaj jaz vem nova tema: ribe kako ribe vzgojiti aktere ribe kok stane hrana
hrana: vegetativna rast paradajza cebule kaj vem,.
KONKRETNO ne sma govoriti vem da sme kar en loj,. sma konrektno dajmo rpemaknimo se koelg aiz vrhnike z tega foruma bo naredil okrogle dele za nas magnetni motor k ma struznico pa mud amo neki sej nas je dobvolj dajmo neki skupis praviti,.
al ap elektroliza in kako z njo poganjas avto oziram se zastonj grejes oziroma rezes z eletrolizo vode jeklene plosce in celo samotno opeko,.
hho ohh dajmo alora gremo ion negativni gas,..
Ima dko ajjaca tega s elotiti sme rzaven,.
ce bom rpezivel toel pidzaijo