gape wrote on 01.10.2009 at 10:34:02:tresl bo tresl ...
pa še kej druzga tud ... težko se bomo izognl ... posamezniki in posamezne skupine že ...
večina težko
sonček ...
kot sm ti napisu že prej
treba se bo odločt ...
tm na blokah - od ribnice naprej - ni NIČ
samo zemlja od mojga prjatla - travnik in gozd in rečica
elektrike ni ... use je treba narest ...
nimam jest samo 2 dni časa
tolk ga maš ti
jest ga mam ... več ...
No, končno dobim toj odgovor.
Elektrika,... Če imaš potok, se da nareidti genertor za elektriko vija vode,... to ni tak problem,.. tako, de lohka priklop elektrike in z tem povezano infrastrukturo odmislimo( prišparamo denar). So pa sistmi za 80 evrov k lohak elektriko mas,.. sonce itd. Obstajajo tudi drugi viri sam o tem ne obm govoril k nočem met problemov.
Voda,.... je ta voda pitna,... ali misliš na šterno,...
Koliko ljudi bi slo gor oziroma bi sploh bilo zainteresiranih da se tole sprvi pod streho, glede na to da še ni ničesar. kak seznam bi bilo lepo dobiti da veš na koga se lohka zaneseš.
Zanima me kako se bo ta projekt financiral.
Zanima me tudi ce je ta zemlja v katastru narejena kot zazidljiva parcela ali je kmetijsko zemljišče. Potrebujes dovoljenja itd,... (čas denar veze)
Imaš že kako vedenje ali vizijo o tem kako nj bi zgledal ta objekt katerega bi rad gor postavil,... oziroma kaka konstrukcija bi bila materijal sestava sob urejnost itd,...
Zanima me ali to misliš bolj na eno kočo kot v gorah ali da bi imel vec hiš,....
Problem je v tem, da ce mislis to delati rabis imeti papirje oziroam ce ni papirjev kot je meni znano lohak postavis začasne objekte z 50 kvadratnimi metri,...
svoboda stane,..... mene zaniam kej boš vzel da bo palcal to svobodo,.... in z cim se bo to financiralo,...
No daj malo se razpiši, ker če si par let o tem premiščkljeval pol veš veliko več kot jaz,..
če rabis kake plane pa to povej bomo ustimal ce ne jaz pa folk k ga poznam,..
,.... ce mas vsaj neki fedra in papirje,.. glede na to da je pa sam zemlja smo na zacektu in ker je tako pol lahko recemo, da gledamo projekt kateri bo trajal 1 do 5 let predn bos zabil prvi zebelj,...
Pač daj malo povej o teh rečeh,..
kar se mene tice odpade letos kar koli da se selim gor,... edino ce mas en velik kup lesa tam gor kako kasco dve pol pa se da koco narediti v enem tednu,...
hehe se pticki gor pojejo
lp