Boštyxz wrote on 01.10.2009 at 11:59:23:satis wrote on 01.10.2009 at 11:10:26:Boštyxz wrote on 01.10.2009 at 10:53:53:Točn' tko , ja, Gape. Cca polovica jih bo šla od tod, stran iz obličja Zemlje.
Ravn' učeri je že spet hotu en moj prjatu iti v duhovni svet . Ampak je izbral dvojno napačno pot. In se mu ni izšlo. Je kr lepo ostal tukaj, v še večji bedi kot poprej .
Folk, to ne gre tko. Ne smeš si jemati življenja iz obupa, če si ga pa nisi sam dal, podaril.
Samo Bog odloča o tem. Če pa to odločitev potem sam vzameš v svoje roke, potem pa tudi zle posledice nosiš sam .
Nasilje ni rešitev . Še najmanj pa nad samim sabo.
Ljubezen Je Rešitev. Bog Je Ljubezen. Bog Je Rešitev.
Lp + #
Peace with you .
Če se je hotel prijatelj ubit, s tem nič ne rešiš. Iste probleme moraš reševat v naslednjih življenjih, čeprav je res, da so včasih stiske tako hude, da ne vidijo ljudje več izhoda drugje, kot da dvignejo roko nadse.
Ja, vidiš, to sem mu tudi jaz vse lepo razložil, da ne more večno bežati pred problemi, itd, itd, ... pa je vseeno šel in to ponovil - že v drugič.
Eh, kaj čmo. Takle majo ( mamo) .
Očitno se Zemlja že očiščuje slabih (slabotnih na duhu) ljudi , ... kakorkoli, ...
Lp + #
Hm,...
veš kaj ti bi jaz reku, pa lepo prosim ne me tepst,...
Jaz biti porinil nekam eno slabotno lesno palico,...
mislim, lahko je pamet soliti ko mas rit na toplem, polno rit futra in prazen kurac,....
itd,..
si kdaj probal kaj hudega mogoce,...
mislim,. sam sem veliko premiljevla o tem da bi se pospravil predvsem v tistem casu ko sem bil na posli tikpred tem da crknem,...
Problem ni v tem, de ne moreš problem je v tem da ce si dovolj osredotocen in zagnan pol bos anredil,.. lohka se gres pozanimati v knjiznico kako se ubit, de ne bos mel rpoblemov,.. to je to, ne ap delati neki akr bo se slabi,. ce deas nareid tkao k se zagre,...
oziroma veste kako je z tem,.... ce s ehoces ubit,.. in ce v to res verjames,.. pojdi v gozd na en debl,... in tam pocaki da crknes,.. ce mas tkao mocno psiho in ce tako verjames da je tovj cas bs apdel skupi in te bo pobralo,... ce pa si en tip kti spiha skace v rit ker ti je mami uzela najljubso cokolado pol pa bos prisel nazaj v 25 urah garant,...
Tko de,... to je mera,... ce si ziher,.. pojdi umret v gozd,... ce bos zdrzal dosti casa bos zacutil kako mas otrple noge,.. in pol je konec,... bos zmrznu in je to to,. sma dosti jajc mores met da bos ene 48 ur na tistm hlodu stal,...
Menim, pa da bs v prih 35 urah veliko o sebi dojel,.. in s eob spolrpemislil,..