Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 82 83 84 85 86 ... 416
(Read 1816931 times)
Nahatee
Ex Member

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #1245 - 01.10.2009 at 22:19:13

Boštyxz wrote on 01.10.2009 at 11:59:23:
Ja, vidiš, to sem mu tudi jaz vse lepo razložil, da ne more večno bežati pred problemi, itd, itd, ... pa je vseeno šel in to ponovil - že v drugič.

Eh, kaj čmo. Takle majo ( mamo)

Res si mu lepo razložil, zelo uspešno, še v drugo se je hotel ubiti, zelo so mu pomagale tvoje pridige.  Lips Sealed
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #1246 - 01.10.2009 at 23:03:59

Boštyxz wrote on 01.10.2009 at 08:19:32:
Hja, tole niti ni posledica klimatskih sprememb, ...

Itak pa so to samo začetki . Nismo videli še Nič. Glavno šele prihaja . To bo še zanimivo, vam povem  Cheesy . Samo pogumno.  CoolNe se bat . Smiley
Kdor se bo poboljšal, in stal pri Bogu, ga bodo te prihajajoče katastrofe mirno obšle.  Ostali pa bodo odstranjeni iz obličja Zemlje.

Lp + #

Ja seveda,vernik fanatični sedaj na varnem se šopiriš, v primeru katastrof pa boš najbolj prestrašeno od vseh reševal svojo rit.
Sploh pa, v primeru potresa, ti bo prvo padel na bučo, tvoj veliki betonski križ.  Grin
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1247 - 01.10.2009 at 23:19:33

Boštyxz wrote on 01.10.2009 at 11:59:23:
satis wrote on 01.10.2009 at 11:10:26:
Boštyxz wrote on 01.10.2009 at 10:53:53:
Točn' tko , ja, Gape. Cca polovica jih bo šla od tod, stran iz obličja Zemlje.

Ravn' učeri je že spet hotu en moj prjatu iti v duhovni svet . Ampak je izbral dvojno napačno pot. In se mu ni izšlo. Je kr lepo ostal tukaj, v še večji bedi kot poprej .

Folk, to ne gre tko. Ne smeš si jemati življenja iz obupa, če si ga pa nisi sam dal, podaril.

Samo Bog odloča o tem. Če pa to odločitev potem sam vzameš v svoje roke, potem pa tudi zle posledice nosiš sam .

Nasilje ni rešitev . Še najmanj pa nad samim sabo.

Ljubezen Je Rešitev. Bog Je Ljubezen. Bog Je Rešitev.

Lp + #

Peace with you .  Smiley

Če se je hotel prijatelj ubit, s tem nič ne rešiš. Iste probleme moraš reševat v naslednjih življenjih, čeprav je res, da so včasih stiske tako hude, da ne vidijo ljudje več izhoda drugje, kot da dvignejo roko nadse.

Ja, vidiš, to sem mu tudi jaz vse lepo razložil, da ne more večno bežati pred problemi, itd, itd, ... pa je vseeno šel in to ponovil - že v drugič.

Eh, kaj čmo. Takle majo ( mamo) .

Očitno se Zemlja že očiščuje slabih (slabotnih na duhu) ljudi , ... kakorkoli, ...

Lp + #

Hm,...

veš kaj ti bi jaz reku, pa lepo prosim ne me tepst,...

Jaz biti porinil nekam eno slabotno lesno palico,...

mislim, lahko je pamet soliti ko mas rit na toplem, polno rit futra in prazen kurac,....

itd,..

si kdaj probal kaj hudega mogoce,...

mislim,. sam sem veliko premiljevla o tem da bi se pospravil predvsem v tistem casu ko sem bil na posli tikpred tem da crknem,...

Problem ni v tem, de ne moreš problem je v tem da ce si dovolj osredotocen in zagnan pol bos anredil,.. lohka se gres pozanimati v knjiznico kako se ubit, de ne bos mel rpoblemov,.. to je to, ne ap delati neki akr bo se slabi,. ce deas nareid tkao k se zagre,...

oziroma veste kako je z tem,.... ce s ehoces ubit,.. in ce v to res verjames,.. pojdi v gozd na en debl,... in tam pocaki da crknes,.. ce mas tkao mocno psiho in ce tako verjames da je tovj cas bs apdel skupi in te bo pobralo,... ce pa si en tip kti spiha skace v rit ker ti je mami uzela najljubso cokolado pol pa bos prisel nazaj v 25 urah garant,...

Tko de,... to je mera,... ce si ziher,.. pojdi umret v gozd,... ce bos zdrzal dosti casa bos zacutil kako mas otrple noge,.. in pol je konec,... bos zmrznu in je to to,. sma dosti jajc mores met da bos ene 48 ur na tistm hlodu stal,...

Menim, pa da bs v prih 35 urah veliko o sebi dojel,.. in s eob spolrpemislil,..
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1248 - 01.10.2009 at 23:20:00

Quote:
Sploh pa, v primeru potresa, ti bo prvo padel na bučo, tvoj veliki betonski križ.  Grin

jaooo hehe, huh, smeh pred spanjem
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1249 - 01.10.2009 at 23:20:57

Boštyxz wrote on 01.10.2009 at 11:56:48:
satis wrote on 01.10.2009 at 11:08:18:
satis wrote on 30.09.2009 at 22:27:05:
Kaj pa tile potresi, ki smo jim zadnje dni priča, a je to le slučaj, da se kar vrstijo, ali bomo priča vedno silovitejšim posledicam klimatskih sprememb?

http://24ur.com/novice/svet/po-potresu-stevilne-zrtve-nevarnost-cunamijev-prekli...

Itak pa so to samo začetki . Nismo videli še Nič. Glavno šele prihaja . To bo še zanimivo, vam povem  Cheesy . Samo pogumno.  CoolNe se bat . Smiley
Kdor se bo poboljšal, in stal pri Bogu, ga bodo te prihajajoče katastrofe mirno obšle.  Ostali pa bodo odstranjeni iz obličja Zemlje.

Lp + #

Kdaj pa naj bi se vse tole zgodilo, do leta 2012? Po drugi strani so govorili tudi o prelomnici leta 2000, ko naj bi nas pol šlo s tega sveta, pa smo še zmeraj tu, tako da ene spremembe nedvomno bodo, mogoče bodo pa spet v bolj mili verziji brez nekih globalnih uničenj. Tule mislim da bo vedno več vegetarijancev, da bo kmetijstvo bolj bio itd.

No, sej to je problem, ker ljudje ne vedo, da v vseh Vesoljih Stvarstva Ni NiČ točno časovno določenega , ker se vse dogaja v zaporedju pogojev : ko se zgo di to in to, se potem zgodi še to in drugo.

In tako avtomatsko odpadejo vsa vedeževanja o nekih točnih datumih, ker tega Ni možno predvideti, ker je Človeštvu dana Svobodna Volja, da se svobodno odloča kaj in kako .  
Tako tudi datumi variirajo glede na svobodne odločitve Človeštva.
Vedeževalci pa so zavajalci, ker ubijajo svobodo duha .

Lp + #

sem mislil, da so vedezevalci neki res ok, posveceni ljudje z razliko o vikend vedezevalcih,.

mislim,...

vedezevalci so ok,. ker lohak pvoedo sam kar jim ej dovoljeno,.. samjh jemalo

lp
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1250 - 01.10.2009 at 23:25:01

Boštyxz wrote on 01.10.2009 at 10:53:53:
Točn' tko , ja, Gape. Cca polovica jih bo šla od tod, stran iz obličja Zemlje.

Ravn' učeri je že spet hotu en moj prjatu iti v duhovni svet . Ampak je izbral dvojno napačno pot. In se mu ni izšlo. Je kr lepo ostal tukaj, v še večji bedi kot poprej .

Folk, to ne gre tko. Ne smeš si jemati življenja iz obupa, če si ga pa nisi sam dal, podaril.

Samo Bog odloča o tem. Če pa to odločitev potem sam vzameš v svoje roke, potem pa tudi zle posledice nosiš sam .

Nasilje ni rešitev . Še najmanj pa nad samim sabo.

Ljubezen Je Rešitev. Bog Je Ljubezen. Bog Je Rešitev.

Lp + #

Peace with you .  Smiley

Brez zamere kolega,.... če ej ta osba tovj prijatelj, pol si mu slab prijatelj,... renso mislim,......

Vsak k se je ubil se je ubil zato, ker ni videl izhoda, vejremi mi in zato so prijatelji na svetu,... če pa so oni za en kurac,.. pol pa ni vredno da ti rece prijalej,.. ce ti prijatlej ne more prisluhnt,.... pol je vse skupi za dpad,... ok z punco s ene mores vseh reci poment, ker ce bi se se bi locil naslednji dan,..,...

sori kolega,.. ljudje k se ubeisjo so razlicnih profilov in izobraznosti,... in vis majo to skupno de en vidjo anrpej,...

ce obosjas njih obosjas sebe,...

sem jaz posiljni punci poamgal pa tudi kakemu k s eje milil likvidirat,.. pa vem kaj to pomen,.. clvoek rab sam mal upanja par novih stvari malo casa pa je nazaj prerojen in pripravljen na nove izzive,...

toko je,...

Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1251 - 01.10.2009 at 23:29:51

satis wrote on 01.10.2009 at 11:08:18:
satis wrote on 30.09.2009 at 22:27:05:
Kaj pa tile potresi, ki smo jim zadnje dni priča, a je to le slučaj, da se kar vrstijo, ali bomo priča vedno silovitejšim posledicam klimatskih sprememb?

http://24ur.com/novice/svet/po-potresu-stevilne-zrtve-nevarnost-cunamijev-prekli...

Lp + #

Kdaj pa naj bi se vse tole zgodilo, do leta 2012? Po drugi strani so govorili tudi o prelomnici leta 2000, ko naj bi nas pol šlo s tega sveta, pa smo še zmeraj tu, tako da ene spremembe nedvomno bodo, mogoče bodo pa spet v bolj mili verziji brez nekih globalnih uničenj. Tule mislim da bo vedno več vegetarijancev, da bo kmetijstvo bolj bio itd.

Hej

Tole nj bi s ezgodilo,.. to pomeni, kar koli se bo zgodilo bo trajalo daljse obodbje.

Shift bo trajal veliko let,..

dnk se bo spremenila tudi v neki letih vse bo trajalo,..

Pomebno ej vedeti da so s eeni heclai z koeldarjem in ta obdobje bo prsiel med 20012 in 2019,..

Bi pa s eneki rekel,..

ve mogoce kdo zakj je obhod horoskopskega znamenja 3600 let oziroma zakaj ima ura 3600 sekund,....

baje zato ker je to obhod paelnta nibiru,..

No obstaja se ena teroija,.
vsakic ko je 3600 elt mimo se zemlja pribliza eni točki. Zemlja potuje okoli ravnine crne luknje v nasi galaksiji kot sinusoida  kordiantem sistemu ce jo pozante. In pot od enega konca dodrugega je 3600 let cel krog paopise v 7200 letih. In v tem delu ko potuje imo te ravnine se zgodijo razne stvari to pomeni da potuje zemlja 8 let skozi to dobo,... to crto,..

in to nj bi bilo med eltom 2008 do 2012 tukise bo azcelo in trajalo do 2016 do 2020 toko da se to ujema z unimi forami de je bil koeldar zamakjnen torej 7 el trazliek ane,.serece 2012 do 2019,..

TO je to,..
Dokumentarec pa vom lohka posicem ce ga nadjem ce kdo hoce videti tole..

Mislim da ga imam na kompu nekje,..

lp

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1252 - 01.10.2009 at 23:52:15

kdor tega še ni vidu
The Maya Of Eternal Time - 2012 part 1/14 (Drunvalo Melchizedek)
http://www.youtube.com/watch?v=LeUozRqJQXI&feature=related
nujno videt
sama pozitiva ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1253 - 02.10.2009 at 17:46:57

in še en od istiga strička
Drunvalo Melchizedek Pt.1
http://www.youtube.com/watch?v=KcJdmw2tbcY
priporočam
oba
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1254 - 02.10.2009 at 18:24:34

marija marija,....

sej ne vem kjnj si mislim,...

majke mi,. kbi mi vsaj en pvoedal rensico

tole rpiprocam,.. samo lepo rposim ce amte otroke zraven dajte jihs tran pa ce si pod 18 ne glej tega
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1255 - 02.10.2009 at 18:26:37

primer in konkreten dejanski princip akko bodo cepili

majke mi,.....

http://web.me.com/walkonby/7stage/The_Series/Entries/2009/9/23_Martial_Law_Massa...

ljduej po frace v trgovino majke mi,.. gremo v sumo pizda
v rit
Angry Angry Angry Angry Angry
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1256 - 02.10.2009 at 19:34:09

Em,...

Ljudje pozane kakega ok Župnika?

lp
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #1257 - 02.10.2009 at 23:23:41

radovedni soncek wrote on 02.10.2009 at 19:34:09:
Em,...

lp

Poznam enga ful kul hudga župnika, ki ljubi moške.  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1258 - 03.10.2009 at 00:09:13

Quote:
radovedni soncek wrote on 02.10.2009 at 19:34:09:
Em,...

lp

Poznam enga ful kul hudga župnika, ki ljubi moške.  Grin Grin Grin

hm,.. nene, prae zupnke,..
ta ej rpeenvaren
Wink
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1259 - 03.10.2009 at 08:39:38

Quote:

Lp + #

Ja seveda,vernik fanatični sedaj na varnem se šopiriš, v primeru katastrof pa boš najbolj prestrašeno od vseh reševal svojo rit.

Ne, nebo betonski, pa tudi predaleč stran bo če že bo ko bo .

Jaz sem ti razložil kako miren bom , ker vem kako bo takrat in kaj bom moral storiti. Zdaj, ker pa ti tega ne razumeš, pa si domišljaš o meni kot si domišljaš da bom. Nič drugače.

Lp + #
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 82 83 84 85 86 ... 416