Quote:Bošti, si ti res mislil, kot te je nasral Alojz, da to pomeni 12 apostolov? Eno leto in pol si rabil, da si pogruntal to šalo. Hahahaha.
Ponev, samo na hrano misliš. Ne vidiš, da je zlat (imenuje se Galaktični metulj), vrti se pa, kot se vrti galaksija. Ta prispevek(na 24 ur) je bolj za amaterje in arheologe, ki nekaj ugibajo. Ne govorijo o koledarju Tune, ki je koledar galaktične zavesti. Ta spirala je spirala galaktične zavesti v času, čas se krajša, zavest se širi. Ti rogovi so pa evolucijski prelomi, zavesti v času. To je moja razlaga, tu je link pa preštudiraj
http://www.mayanmajix.com/gb250.htmlPrav tako sem že lani dal film na to temo, vendar je dolg (preko dve ure), pa si ga je ogledal samo pisun. Preberi si na linku- majevski koledar pri zananjih.
Lp,Igor
Katero šalo ? Kakih 12 apostolov ? Kaj da me je Lojze nakakal ? Heh, ti maš pa več kot le buuujno domišljijo , ...
No, včasih pa tudi kaj zadaneš : recimo da preveč na hrano mislim : galaktična ponev , heh.
No, tudi to, da se čas krajša mi je znano že cca 15 let. Torej si tudi tu zadel , približno .
Rogovi ? Da ti morda že ne poganjajo ? Malo se potipaj po glavi.
Bom pa zdaj še malo pregledal tele koledarje, ....
Lep pozdrav, čaw .
Bošt' + #