satis
|
Boštyxz wrote on 25.10.2009 at 09:32:26:satis wrote on 24.10.2009 at 16:39:29:Bamby wrote on 18.10.2009 at 21:26:38:Še en film več za "dumije": Quote:... v slovenske kinematografe prihaja 12. novembra. Se spomnim leta nazaj, ko je kdo kje doma ali v družbi omenil tega Nostradamusa, ki je bil takrat bolj aktualen kot leto 2012, pa se je večina le nasmihala in imela za naivneže tiste, ki so verjeli v njegove napovedi. Zdaj pa ne rabiš več prerokov, članov raznih ver, ki napovedujejo apokalipso, da uvidiš, da nas neke spremembe res čakajo. Ne konec sveta, prej konec civilizacije. Za to je dosti, da samo pogledaš dnevne novice in vidiš takšne naslove: http://24ur.com/novice/svet/nacrta-b-ni-ker-tudi-planeta-b-ni.html Heh, paniko zganjajo, ... a da bi se pa poboljšali, to pa ne. Saj, pa naj se preselijo k nam , recimo v Sibirijo, a ne . Tam je še dost' placa, pa tud' poplavlo/zalilo jih nebo . Ampak, to neee, : tam je premrzlo za njihove razgrete-razvajene riti , tam je treba preveč garati za obstoj, itd, itd, ... pa še nečistovati je težje zaradi preveč mraza . No, pa naj grejo v Afriko, ... tud' tam je še ponekod dovolj prostora, ... Al' pa naj jamrajo še naprej in se preselijo v čolne, in odveslajo kamorkoli že hočejo . Jaz grem zdej po en materijal, ... Ajd' Tisti, ki živijo samo za ta svet in to telo, so res zanimivi. Sem prej debatirala z eno mojo že starejšo sorodnico, ko je na veliko razkladala, kako je tega daljnega žlahtnika skoraj kap, so ga komajda rešili, pa drugi čaka na operacijo noge, pa tretji še zelo mlad neozdravljivo bolan, vmes pa, kako so imeli med temi operacijami eno pa drugo pa tretjo požrtijo s kupom mesnine take in drugačne. Zgleda, da kot bi zajemali zrak med uživanjem in trpljenjem, nikoli pa ne gredo bolj v globino, kaj sploh so, to telo ali duh? Oziroma, čemu jim je kot večnim bitjem vsiljeno trpljenje?
|