satis wrote on 25.10.2009 at 13:48:11:Robi wrote on 25.10.2009 at 13:04:56:Se strinjam..mediji so namen samemu sebi..skrbijo za svoj obstoj, ne za eksistenco človeka.
Ustvarjanje panike človeka ne bo odrešilo, ampak pametne ideje in rešitve trenutnih težav.
Če bo človeštvo ali pol človeštva izumrlo, bo to zaradi strahu, na pa zaradi gripe. Iz strahu se bo večina cepila.
To ne pomeni, da zagovarjam neko neodgovorno življenje...skrbim za sebe in se zavedam lastne odgovornosti..vendar, če mi je namenjeno, da bo 2012 konec z mano, potem pač bo..in ne mislim skakati po luftu....saj ne mislim živeti večno....
Mediji živijo na senzacijah, katastrofah, paniki.. Glede te gripe pa je to ena najbolj zadnjih stvari na svetu, ki se mi zdi nevarna za moje zdravje. Še nisem videla stvari, ki bi bila tako prenapihnjena, seveda s skritimi motivi v ozadju, kot je tale s to gripo.
Meni pa se ne zdi nevarna.
Quote:to je krasen naslov
da veš kaj dogaja folku/raji/ovcam
in nikar si ne domišlji, da to kar se dogaja njim, pa četudi samo u njihovih glavah, da se teb ne bo začel dogajat ...
Če je to krasen naslov, ki kaže neko objektivnost..a potem to pomeni, da v glavah ljudi ni ničesar drugega, kot le strah ? Da ni več nobene ljubezni..nobenega upanja..samo še strah pred koncem.....torej to se dogaja..se širi...in ni druge možnosti...ali kaj ?
Zakaj trditev, da je to pravi naslov...zakaj širiti le ta del, ki je v glavah ljudi ?
Od kdaj pa je širjenje strahu že koga osvobodilo in mu pokazalo pravo pot ????
Strah je nalezljiv in ker so ljudje pod vplivom medijev, se po svetu širi le ta del realnosti in videnja..videnja konca sveta. In ljudje se ne zavedate, da je vse najprej v mislih in misli se materializirajo in ravno to širjenje strahu, v posamezniku povzroči, da izgubi vso upanje, kar se potem spet odraža v naših življenjih, saj je vedno več nesreč in potem spet še bolj začnemo verjeti, da je vse to res, kar verjamemo in kar nam prikazujejo mediji.....začaran krog iz katerega ni rešitve.....Če sem beden ,sem pač beden in bom še naprej beden...in beden sem zato, ker hočem, da v zavesti posameznika zaživi še kaj drugega, kot pa samo strah in čakanje na konec sveta, kot ga prikazujejo ta "pravi" naslovi.
Dogaja se in zakaj se dogaja ?
Zakaj so nastale Pozitivke ?
A niso zato, da bi bile neka protiutež vsem ta "pravim" naslovom, ki podajajo le negativne novice...omenjajo zarote in tako vzbujajo v človeku odpor do življenja in sovraštvo. In kaj je človeštvo pripeljalo v tak položaj, kot je sedaj ? Kaj povzroča vojne ?
A ni to strah ?
Kaj nas bo pripeljalo v lepšo prihodnost ? Strah ali ljubezen ?
Radi bi nekaj spremenili..in kje je ta moč..v strahu ?
Ali v čem drugem....