Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 92 93 94 95 96 ... 416
(Read 1817598 times)
Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #1395 - 31.10.2009 at 13:05:09

To že..ampak, če se večina ne bo hotela cepiti, potem ne bo panike.
Pa tudi, če bo panika..a misliš, da ljudje nimajo toliko pameti, da bodo ugotovili, da je vzrok obolevanja, cepljenje ?

V Sloveniji bi naj skoraj 200 ljudi prebolelo to gripo in ni nobeden umrl...menda pa ljudje niso tak tupasti, da ne bi ugotovili, kaj je bolj riskantno.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1396 - 31.10.2009 at 13:24:46

Pandemija že je, vsaj v glavah ljudi. Kdor veliko premišljuje o tej gripi in razmišlja o cepljenju je že kandidat.

Želja nima tu nič zraven. Nastane s premišljevanjem o tem.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #1397 - 31.10.2009 at 13:37:25

Robi wrote on 31.10.2009 at 13:05:09:
Pa tudi, če bo panika..a misliš, da ljudje nimajo toliko pameti, da bodo ugotovili, da je vzrok obolevanja, cepljenje ?

V Sloveniji bi naj skoraj 200 ljudi prebolelo to gripo in ni nobeden umrl...menda pa ljudje niso tak tupasti, da ne bi ugotovili, kaj je bolj riskantno.

Zaenkrat očitno je tako, da so ljudje ( večina )  zavedeni in iščejo v cepivih neko varnost pred boleznimi, ker cepljenja je vedno več in kao novih  bolezni tudi.

Lep pozdrav
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1398 - 31.10.2009 at 14:19:46

Problem je to, da ljudje iščejo bližnjice do zdravja v cepivih in zdravilih.
Problem je, ker je denar sveta vladar, kar farmacevtske družbe s pridom izrabljajo in smo zato podvrženi pranju možganov preko medijev in tako naprej...Ljudje verjamejo, da jim ni treba ničesar narediti na sebi ali spremeniti svojih navad...dovolj  je le, da vzameš čudežno tabletko ali cepivo.
To me spominja na tiste reklame o hujšanju...lahko še naprej ješ, kot do sedaj, le spiješ čudežni napitek in boš shujšal....

Na nek način te razne združbe izkoriščajo psihične ali osebnostne značilnosti človeka, v svoj prid.
Ena izmed teh je sigurno ta, da želimo s čimmanjšim vložkom energije ali truda, doseči čimvečji rezultat.Idealno bi bilo, če bi bila dovolj le misel. ki bi se v trenutku realizirala. To nam sicer že v omejenem obsegu omogoča virtualni svet računalnikov.

Je pa človeštvo v dobi pubertete. Vso to dogajanje me spominja na pubertetnika. Smiley
Back to top
« Last Edit: 31.10.2009 at 17:42:38 by Robi »  

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1399 - 31.10.2009 at 15:39:30

Quote:
Pademijo in strah bodo ( jo že )  napihnili preko medijev in takrat, se bo veliko neodločnih odločilo za cepivo, tudi veliko  tistih, ki zdaj še zatrjujejo, da se ne bodo cepili.

Res je največje orožje za manipulacijo množice ljudi strah. Če je narod prestrašen nima možnosti, da razmišlja o kakšnih drugih stvareh, ki se medtem, ko je vzpostavljen “strah” delajo “podtalno”. To je preprosti način delovanja na način - PROBLEM - REAKCIJA - REŠITEV. Naprej ustvariš problem, nato ustvariš reakcijo (prestrašene ljudi)i in nato ponudiš rešitev.

Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #1400 - 31.10.2009 at 17:20:08

Quote:

Zaenkrat očitno je tako, da so ljudje ( večina )  zavedeni in iščejo v cepivih neko varnost pred boleznimi, ker cepljenja je vedno več in kao novih  bolezni tudi.

Lep pozdrav

Na kraj pameti mi ne pride, da bi se šla cepit. Tudi nobeden od mojega ožjega in širšega poznanstva ne razmišlja o tem. Paničarji pa bodo po mojem tudi pretehtali kaj naredit, saj krožijo tako svarila pred cepljenjem kot pred gripo in zna bit oboje potencialno nevarno.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #1401 - 31.10.2009 at 20:59:41

satis wrote on 31.10.2009 at 17:20:08:
Na kraj pameti mi ne pride, da bi se šla cepit. Tudi nobeden od mojega ožjega in širšega poznanstva ne razmišlja o tem. Paničarji pa bodo po mojem tudi pretehtali kaj naredit, saj krožijo tako svarila pred cepljenjem kot pred gripo in zna bit oboje potencialno nevarno.

Dobro ti poznaš razmišljanja ožjega in celo širšega poznanstva, imaš nadnaravne sposobnosti. Daleč seže tvoja vidljivost. A je širše in ožje poznanstvo, tudi kdo izven hare-hare.  Smiley
Back to top

IP Logged

OMEN SAT
5

I Love YaBB 2!

Reply #1402 - 31.10.2009 at 21:16:35

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1403 - 31.10.2009 at 23:02:15

OMEN SAT wrote on 28.10.2009 at 08:26:12:
Boštyxz wrote on 28.10.2009 at 08:19:34:
OMEN SAT wrote on 27.10.2009 at 20:39:36:
Quote:
OMEN SAT wrote on 27.10.2009 at 13:53:00:
a ne 7.11.

Preveč si neučakan.

Lp,Igor

al si pa ti preveč obremenjen s časom

Hehe, heh, da nista oba ?  Wink

Ajd', Lp + #

bošti ti skoz neki omenjaš v bližnji prihodnosti s svojim bogcem
ampak realnost je ta da ni prihodnosti in ne tvojga bogca
to se lahko izmisli samo slep um ki se domšilja neko prihodnost in nekega bogca.

No, to kar pa si ti domišljaš da si jaz domišljam, pa je le posledica duhovne omejenosti tvojega omejenega uma .
Simple as that .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1404 - 31.10.2009 at 23:11:02

satis wrote on 31.10.2009 at 17:20:08:
Quote:

Lep pozdrav

Meni tudi še manj na kraj pameti pride , da bi bil cepljeni cepec .
Namreč, če vem, da to sploh Ni bližnjica do zdravja, ampak le obvoz do britofa, mi je jasno, da je to "nateg" , prevara .

Imam pa res okrog sebe precej preveč takih "dvomljivcev", kot jih omenja Nahatee.
In ti bodo padli prvi . Žal tko mora biti, zato, da z svojimi dvomi ne vplivajo kvarno še na nedvomljivce, zdravomisleče.

Lp, till ( do )  2012 .  Wink Cool Roll Eyes

Bošte + #
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #1405 - 31.10.2009 at 23:18:15

Boštyxz wrote on 31.10.2009 at 23:11:02:
Meni tudi še manj na kraj pameti pride , da bi bil cepljeni cepec .
Namreč, če vem, da to sploh Ni bližnjica do zdravja, ampak le obvoz do britofa, mi je jasno, da je to "nateg" , prevara .

Imam pa res okrog sebe precej preveč takih "dvomljivcev", kot jih omenja Nahatee.
In ti bodo padli prvi . Žal tko mora biti, zato, da z svojimi dvomi ne vplivajo kvarno še na nedvomljivce, zdravomisleče.

Lp, till ( do )  2012 .  Wink Cool Roll Eyes

Bošte + #

A boš kaj molil za njih, ti močne vere fant.  Roll Eyes
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1406 - 31.10.2009 at 23:46:32

OMEN SAT wrote on 31.10.2009 at 21:16:35:

Tu Mooji želi prikazati psihološki čas. Opazovalec brez psihološkega časa se razblini, izgubi identiteto opazovalca.

Malo nerodno pove, pa vseeno, bo že.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #1407 - 01.11.2009 at 00:15:15

Niti ni potrebno pogledati daleč nazaj po temi: Wink

Quote:

Lep pozdrav

Dobro ti poznaš razmišljanja ljudi, imaš nadnaravne sposobnosti? Globoko seže tvoja vidljivost?  
Back to top

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #1408 - 01.11.2009 at 00:39:41

Bamby wrote on 01.11.2009 at 00:15:15:
Dobro ti poznaš razmišljanja ljudi, imaš nadnaravne sposobnosti? Globoko seže tvoja vidljivost?  

Seveda, še boljše ime imam za to gripo, morala bi se imenovati oslovska gripa, s cepljenjem za osle in vse ostale kopitarje. ( tudi srne )   Grin

Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1409 - 01.11.2009 at 01:05:34

Cepljenje je pomembna zadeva, samo vprašanje je kako in s čem se cepimo.

Cepiti se je potrebno z poštenostjo, odgovornostjo, ponižnostjo in resničnem delovanjem ljubezni do bližnjega, šele takrat smo lahko deležni blagoslova in šele takrat se nas polasti zaščita, ki nas varuje pred vsemi bolezmi.

Veliko ljudi to ne verjame, ampak ravno to je posledica podedovanega tako imenovanega izvirnrga greha. Iz tega izvira vso zlo tega sveta, čeprav nezavedno, ampak to je cilj temë.

Današnji človek je zelo ranljiv, ker je zaradi svojega neumnega dejanja postal brez zunanje življenske svere in posledično temu brez naravne zaščite. Tako ves današnji svet podlega raznim boleznim. Z pokvarjenostjo človeštva se rojevajo nove bolezni, ki bodo pomorile človešto, le pošteni v srcu in do bližnjega bodo premagali vse bolezni.

Tem, ki bodo v srcu spoznali in začutili ljubezen do bližnjega, bo oznanjeno kdaj in kako se umakniti pred pogubljenjem tisočerih, zato kdor bo omahoval, bo pogubljen.

Nikar se ne sprenevedajmo, ampak začutimo ljubezen in spoznali bomo.

Pa lep pozdrav.

Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Pages: 1 ... 92 93 94 95 96 ... 416