Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 101 102 103 104 105 ... 416
(Read 1817888 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #1530 - 22.11.2009 at 10:00:33

Quote:
..si please lahko bolj natancen/natancna kaj je dobrega tu? Me zanima
--

" In posledice so težave in problemi vseh vrst z boleznimi vred .dandanes rod človeški še vedno Ni zrel za pravo starševstvo, družino, ker daje prednost uživaštvu .
In posledice so težave in problemi vseh vrst z boleznimi vred
."
Torej, od obstoja do danes, clovek se vedno ni zrel za starsevstvo?

Ja, res, ni nič dobrega za tistega ki se noče poboljšati, vendar pa je veliko dobrega za tistega, ki se želi poboljšati.

Simple as that .

+ a goood day today, to all, wishing by brother boschty + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1531 - 22.11.2009 at 10:09:15

Robi wrote on 17.11.2009 at 10:17:21:
Kdo pa bo naredil selekcijo, da bodo le dobri preživeli ?
V pravljice ne verjamem.....ali pa v kakšnega odrešenika....Gripa in ostale bolezni pač ne izbirajo med dobrimi in slabimi....

Mar meniš, da je vse le plod slepega naključja butaste narave ?

Glej, ne bodi tako kratkoviden, ker se ti nebo nič dobro godilo v bližnji prihodnosti, ampak spreglej preko tega .

Namreč, vse je natančno + dobro + modro vodeno od Vrhovne Inteligence Stvarnika.

On: "To se bo seveda zgodilo samo tam, kjer bo to potrebno, kajti brez potrebe ne bo nič požgano ali uničeno."
( + poplavljeno, dodajam )

Zatorej so tudi bolezni skrbno načrtovane nadloge, ki služijo samo kot neizbežne posledice slabih dejanj Človeštva, ampak dopuščene Samo za poboljšanje .

Tako, na kratko , ... + lp .

Bošt + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1532 - 22.11.2009 at 10:31:26

Petra. wrote on 22.11.2009 at 01:42:56:
tajnica magda za bambija poroča:

Patient dies after being given swine flu vaccine

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1229929/Patient-dies-given-swine-flu-vac...

seveda, je umrl zaradi slabega zdravja. Cheesy

How 16 ships create as much pollution as all the cars in the world

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1229857/How-16-ships-create-pollu...

mal na temo svetovnega natega ekologije

Sister of British UN death plunge scientist rescues evidence from destruction in bid to disprove suicide theory

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1229836/Sister-British-UN-death-plunge-s...

zadnje čase kar nekaj znanstvenikov naredilo "samomor"

Zanimivo, zanimivo, ... itak se beda (+zmeda) današnjih poslednjih časov samo še stopnjuje in stopnjuje... do 2012, in potem še naprej, ... še nekaj časa, ...

... dokler samo Gospod ne reče S T O P . Šele takrat se bodo razmere začele resnično izboljševati . Do tedaj pa bodo razni domnevni "izhodi" iz krize / kriz, samo prevara in laži .

Lp + Dp do tedaj, čaw .
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1533 - 22.11.2009 at 11:58:28

Bamby wrote on 22.11.2009 at 07:54:30:
... , including

Dolgo te ni blo Bamby
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1534 - 22.11.2009 at 15:44:33

Bamby wrote on 22.11.2009 at 07:07:00:
Točno, vsi, ki so se in tudi tisti, ki se še bodo cepili bodo umrli.

Vsi ostali pa bodo živeli večno.

hudo
čeprow si verjetno hotu bit sarkastičen, si se precej prbližu dejanskemu stanju ...

drgač pa ... od 100 do 200 ni spet tolk deleč
in neglede na to a je 100 oblolelih al pa 200 ... je to full več kot nič ...  
ker pa so u usakem primeru še 3 nule zadi ...

at 4:44pm
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1535 - 22.11.2009 at 22:29:07

Napoved velike sodbe sveta izpred malo manj kot 2000 leti;

Tedaj se bodo tudi dogajala velika znamenja na zemlji, na morju in na nebu; Jaz bom obudil hlapce in ti bodo iz Mojih besed prerokovali in večkratno oznanjali prihajajočo sodbo. Toda človeški napuh jih ne bo poslušal, in tudi če jih bo, ne bo verjel njihovim besedam, temveč jih bo zasmehoval kot norce. Toda prav to bo najzanesljivejše znamenje, da bo povsem zanesljivo prišla velika sodba in z ognjem použila vse hudodelce.

Tisti čas bodo tudi marsikateri mladeniči dobili videnja in marsikatera dekleta bodo prerokovala o stvareh, ki se bodo zgodile. Blagor tistim, ki se bodo zaradi tega poboljšali in resnično spreobrnili.

To pa bo tako lahko spoznati kot spoznamo na figovem drevesu; ko postanejo njegovi poganjki sočni in začno nabrekati brsti vemo, da se bliža pomlad.

Tedaj bodo ponekod velike vojne med narodi in en narod bo napadel drugega; tedaj bo tudi velika draginja in nastale bodo vsakovrstne kužne bolezni, kakršnih dotlej med ljudmi še ni bilo. Pred tem bodo tudi veliki potresi, poplave in še druge elementarnih nesreče, da bi ljudi opomnili k pokori in dejavni ljubezni. Blagor tistim, ki se bodo spreobrnili.

Toda zelo veliko se jih ob tem ne bo spreobrnilo in bodo vse pripisovali slepim naravnim silam in preroke zmerjali za sleparje; mnoge bodo zaradi Mojega imena vrgli v ječo in jim pod grožnjo silnih kazni prepovedali govoriti v Mojem imenu in oznanjati prihajajočo sodbo. Kdor ne bo ravnal po volji velike hotnice Babilona, bo trpel veliko stisko.

Toda vse to se mora zgoditi približno sedemsto let pred sodbo, da na koncu nihče ne bo mogel reči, da ni bil dovolj opomnjen. Odslej pa ne bo minilo celih 2000 let, ko bo zemljo zadela velika sodba; in to bo tedaj očitno zadnja, toda obenem vesoljna sodba na tej zemlji.

Šele od tedaj naprej bo na zemlji raj, in volk in jagnje bosta mirno prebivala v istem hlevu ter skupaj jedla iz iste sklede.

No pa lep pozdrav.
Back to top
« Last Edit: 23.11.2009 at 09:31:35 by M.L. »  

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #1536 - 22.11.2009 at 23:09:18

M.L. wrote on 22.11.2009 at 22:29:07:

Tedaj se bodo tudi dogajala velika znamenja na zemlj, na morju in na nebu; Jaz bom obudil hlapce in ti bodo iz Mojih besed prerokovali in večkratno oznanjali prihajajočo sodbo. Toda človeški napuh jih ne bo poslušal, in tudi če jih bo, ne bo verjel njihovim besedam, temveč jih bo zasmehoval kot norce. Toda prav to bo najzanesljivejše znamenje, da bo povsem zanesljivo prišla velika sodba in z ognjem použila vse hudodelce.

Tisti čas bodo tudi marsikateri mladeniči dobili videnja in marsikatera dekleta bodo prerokovala o stvareh, ki se bodo zgodile. Blagor tistim, ki se bodo zaradi tega poboljšali in resnično spreobrnili.

To pa bo tako lahko spoznati kot spoznamo na figovem drevesu; ko postanejo njegovi poganjki sočni in začno nabrekati brsti vemo, da se bliža pomlad.

Tedaj bodo ponekod velike vojne med narodi in en narod bo napadel drugega; tedaj bo tudi velika draginja in nastale bodo vsakovrstne kužne bolezni, kakršnih dotlej med ljudmi še ni bilo. Pred tem bodo tudi veliki potresi, poplave in še druge elementarnih nesreče, da bi ljudi opomnili k pokori in dejavni ljubezni. Blagor tistim, ki se bodo spreobrnili.

Toda zelo veliko se jih ob tem ne bo spreobrnilo in bodo vse pripisovali slepim naravnim silam in preroke zmerjali za sleparje; mnoge bodo zaradi Mojega imena vrgli v ječo in jim pod grožnjo silnih kazni prepovedali govoriti v Mojem imenu in oznanjati prihajajočo sodbo. Kdor ne bo ravnal po voljii velike hotnice Babilona, bo trpel veliko stisko.

Toda vse to se mora zgoditi približno sedemsto let pred sodbo, da na koncu nihče ne bo mogel reči, da ni bil dovolj opomnjen. Odslej pa ne bo minilo celih 2000 let, ko bo zemljo zadela velika sodba; in to bo tedaj očitno zadnja, toda obenem vesoljna sodba na tej zemlji.

Šele od tedaj naprej bo na zemlji raj, in volk in jagnje bosta mirno prebivala v istem hlevu ter skupaj jedla iz iste sklede.

No pa lep pozdrav.

Lepo in prav,... .......  

Mi lahko pol poves kaj tocno se bo zgodilo in kako se mores  pokesati. ...

Mislim,.. resno bi prasal,. katera vera je prava,.. ... krscanska baej je zalgana,.. itd,.. vedno vec ko geldam bolj sme zejban,.... Kako lohak reces de je ne vem ena vera rpava ko pa sploh ne vemo ce je prava mislim krscanka nj bi bila izmilejna na podlagi ene zgobe k so jo rimljani govorili ... . Ne bom tuki sodnik toda rad bi par dejanskih for videl ne pa kr neki iz ene knjige ven prebrano ... Mislim, razumem de bo hudo samo pocaki malo, zakaj morem jaz naejbat,.. k sem cel lijfe bil zafukan od ljudi k jim je mar za socloveka,.. mislim,... pomoje je neki zelo narobe in mislim de ni prov de pises te reci tuki po forumu. Mislim,.. ok razuemm de te reci verjames toda daj pol meni lajiku malo lepo prosim rzalozi kako in kaj to toej pisanej pomeni.
...
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1537 - 22.11.2009 at 23:55:41

Boštyxz wrote on 22.11.2009 at 10:09:15:
V pravljice ne verjamem.....ali pa v kakšnega odrešenika....Gripa in ostale bolezni pač ne izbirajo med dobrimi in slabimi....

Glej, ne bodi tako kratkoviden, ker se ti nebo nič dobro godilo v bližnji prihodnosti, ampak spreglej preko tega .

Namreč, vse je natančno + dobro + modro vodeno od Vrhovne Inteligence Stvarnika.

On: "To se bo seveda zgodilo samo tam, kjer bo to potrebno, kajti brez potrebe ne bo nič požgano ali uničeno."

Zatorej so tudi bolezni skrbno načrtovane nadloge, ki služijo samo kot neizbežne posledice slabih dejanj Človeštva, ampak dopuščene Samo za poboljšanje .

Bošt + #

Ne verjamem v naključja.
Narava pa sploh ni butasta.

Sistem je tako narejen, da vsak sodi sebi.
Razlika je le, v kakšni meri se kdo tega zaveda.

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #1538 - 23.11.2009 at 01:51:03

Gabriele Stähler on Vitamin D3, with Bill Ryan : a Project Camelot interview

http://www.youtube.com/watch?v=HH1rB-Ya2UQ   Cool
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1539 - 23.11.2009 at 08:04:17

Petra. wrote on 23.11.2009 at 01:51:03:
Gabriele Stähler on Vitamin D3, with Bill Ryan : a Project Camelot interview

http://www.youtube.com/watch?v=HH1rB-Ya2UQ   Cool

Jaz mam že itak preveč holesterola, brez dodatnega "turbo"-D3 .

Meni je Bog iz Njegove kuhinje dal dovolj vsega (še preveč), zato ne potrebujem raznih dodatkov .

Njegova Kuhinja pa je daaaaaaaleč najboljša, zato ker je najbolj zdrava, zato ker je tam hrana najmanj predelana, in tudi najenostavnejša-najpreprostejša, zato, da duša potem lahko lažje loči sestavine v želodcu . Exclaim

Till 2012 + beyond. Cool
(Do 2012 + naprej  Cool)

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1540 - 23.11.2009 at 08:11:03

Robi wrote on 22.11.2009 at 23:55:41:

Bošt + #

Ne verjamem v naključja.

No, potem že skoraj nekaj (skoraj dovolj) veš za pot poboljšanja.

Dobra pot. Namreč; (malo drugače povedano) " vsak bo žel, kar bo sejal."

Narava-materija pa je sama po sebi mrtva + butasta .

Edinole Veliki Duh pa jo naredi "živo" , z svojo Energijo , in še to le posredno, prek duhov ki vzdržujejo materijo(Atome), da ne razpade, ampak da se z energijskimi (duhovnimi) silami/vezmi vse obdrži skupaj.

Lp +#
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1541 - 23.11.2009 at 10:11:24

Optimus T. Prime wrote on 22.11.2009 at 23:09:18:

Tedaj se bodo tudi dogajala velika znamenja na zemlj, na morju in na nebu; Jaz bom obudil hlapce in ti bodo iz Mojih besed prerokovali in večkratno oznanjali prihajajočo sodbo. Toda človeški napuh jih ne bo poslušal, in tudi če jih bo, ne bo verjel njihovim besedam, temveč jih bo zasmehoval kot norce. Toda prav to bo najzanesljivejše znamenje, da bo povsem zanesljivo prišla velika sodba in z ognjem použila vse hudodelce.

Toda zelo veliko se jih ob tem ne bo spreobrnilo in bodo vse pripisovali slepim naravnim silam in preroke zmerjali za sleparje; mnoge bodo zaradi Mojega imena vrgli v ječo in jim pod grožnjo silnih kazni prepovedali govoriti v Mojem imenu in oznanjati prihajajočo sodbo. Kdor ne bo ravnal po voljii velike hotnice Babilona, bo trpel veliko stisko.

No pa lep pozdrav.

Lepo in prav,... .......  

Mislim,.. resno bi prasal,. katera vera je prava,.. ... krscanska baej je zalgana,.. itd,.. vedno vec ko geldam bolj sme zejban,.... Kako lohak reces de je ne vem ena vera rpava ko pa sploh ne vemo ce je prava mislim krscanka nj bi bila izmilejna na podlagi ene zgobe k so jo rimljani govorili ... . Ne bom tuki sodnik toda rad bi par dejanskih for videl ne pa kr neki iz ene knjige ven prebrano ... Mislim, razumem de bo hudo samo pocaki malo, zakaj morem jaz naejbat,.. k sem cel lijfe bil zafukan od ljudi k jim je mar za socloveka,.. mislim,... pomoje je neki zelo narobe in mislim de ni prov de pises te reci tuki po forumu. Mislim,.. ok razuemm de te reci verjames toda daj pol meni lajiku malo lepo prosim rzalozi kako in kaj to toej pisanej pomeni.
...

Edino živa vera je prava vera, edino živa vera je dejavna v svoji ljubezni do bližnjega, brez dejavne ljubezni ni žive vere, zato nihče ne potrebuje zidanega templja in mrtvih malikovalskih kipov v njej, da lahko pride do prave vere.

Vsak človek, ki ima ljubezni polno srce in ljubi bližnjega boj kakor sebe ali vsaj enako, ima že vso pravo živo vero v sebi in mu mrtvi zidani templji in svetne lažne religije niso potrebne za dosego cilja in mu ga tudi ne omogočijo.

Takšen človek z živo dejavno vero v sebi je že v Nebeškem kraljestvu in je duhovno povezan z vsemi enakimi in Bogom. Ravo takšno cerkev je zgradil Jezus pred skoraj 2000 leti, in ne zidane templje, ki pa jo je postavil v človeško srce in za temeljni kamen uporabil ljubezen, ki je nobena sila ne more premagati.

Današnje vere in religije so vse mrtve, ker oznanjajo mrtvo črko brez žive dejavnosti, ampak z pretvezo skrbijo samo za svoje trebuhe. Slab je tisti učitelj, ki ne dela tako kot uči.

Zato je potrebno le naponiti svoje srce z ljubeznijo, še prej pa ga očistiti laži in prevar, kajti ljubezen in sovraštvo ne prebivata v isti hiši.

Pa lep pozdrav
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

satis
5

Reply #1542 - 23.11.2009 at 10:27:48

Robi wrote on 22.11.2009 at 23:55:41:

Bošt + #

Ne verjamem v naključja.

Dobro si tole zadel! Vsak sodi sebi, narava ima le vgrajen zakon karme, ki poravnava dobra in zla dejanja vsakemu posamezniku.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #1543 - 23.11.2009 at 10:51:41

M.L. wrote on 23.11.2009 at 10:11:24:
Optimus T. Prime wrote on 22.11.2009 at 23:09:18:

No pa lep pozdrav.

Lepo in prav,... .......  

...

Edino živa vera je prava vera, edino živa vera je dejavna v svoji ljubezni do bližnjega, brez dejavne ljubezni ni žive vere, zato nihče ne potrebuje zidanega templja in mrtvih malikovalskih kipov v njej, da lahko pride do prave vere.

Vsak človek, ki ima ljubezni polno srce in ljubi bližnjega boj kakor sebe ali vsaj enako, ima že vso pravo živo vero v sebi in mu mrtvi zidani templji in svetne lažne religije niso potrebne za dosego cilja in mu ga tudi ne omogočijo.

Takšen človek z živo dejavno vero v sebi je že v Nebeškem kraljestvu in je duhovno povezan z vsemi enakimi in Bogom. Ravo takšno cerkev je zgradil Jezus pred skoraj 2000 leti, in ne zidane templje, ki pa jo je postavil v človeško srce in za temeljni kamen uporabil ljubezen, ki je nobena sila ne more premagati.

Današnje vere in religije so vse mrtve, ker oznanjajo mrtvo črko brez žive dejavnosti, ampak z pretvezo skrbijo samo za svoje trebuhe. Slab je tisti učitelj, ki ne dela tako kot uči.

Zato je potrebno le naponiti svoje srce z ljubeznijo, še prej pa ga očistiti laži in prevar, kajti ljubezen in sovraštvo ne prebivata v isti hiši.

Pa lep pozdrav

Ti si cuden,...

Ce je tako polno ljubezni okol pol pa mi povej prosim zakaj pucne tako varajo tipe,.. zakaj je tok izksoicanja vojen itd,... daj lepo te prosim,.. jaz ne vidim nikjer ljubezni smao strah izkrosicnaje in prevare,.. lepo rposim, in tako ti povem, jaz ne ljubim nikogar ker ne vme kaj je to, nihce mi tega ni nikoli pokazal in podal, sploh pa kako nj ljubim nekog ain mam rad bliznjega ce me bliznji skoz jebe v glavi in isce razloge kako me bo unicil lepo rposim 100 in 1 noc 1000 in 1 razlog ti lohak dam ne vme kje ti vidis ljubezen jaz je ne vidim nikjer, kar se mene tice sem pomeben samo jaz to pa zato ker nihce mi nikoli ni poamgla nihce mi nikoli ni dal roke v pomoc ko sem bil an tleh jokal in se zlomil, nihce mi ni dal opore,. za vse sem jaz kej je bila vera takrat aja ze vem kje je bila,.. ko sme jo rabil je ni bilo in se zupnik me je odjebal ker moaj stra nista bial cerkveno porcena to ti je vera,.. posicejm se na vero,...

kje ti vidis ljubezen,. jaz je ne vidim,... ce pa jo imam jo imam zas ein za nikogar drugeg ane za bliznejga ne za mojo punco k je nikoli en bom imel ker ljubezen je vsme v pogubo k je folk tok gnil, de bi ap kaka ok punca pristala z mano skup pa ne bo ker raje polusajo prazen obljube zhinavstva,.

res bi rad govoril z bogom itd,.. en dan res,. pa g aprasla kaj ej toel za en skret,... na tem paelntu,..

kot pa mi govore ljudje,.. boga sploh ni,...  in to mi je zelo cudno, kar ap s ebibliej tice s emi pa zdio tehnicni prirocnik sma rpov ga mroes interpetirati,. zakaj pa bi bili ljudje polni ljubezni doborte zakaj ce vsi do teh ljudi goje sovrstvo mascevanej izkkoriscanje itd,.

nisme omejen, vem za kaj se gre toda poanvljam za kaj bi jaz nekomu dobro delal ce nazaj dobim salbo in v mojm lijfu je bilo vedno tako,.

lp

pa da vidim tojo vero,.. jaz je ne vidim kristjani predjajao pdojetja in ljuje so na cesti hodjio v cerkev itd muliuamni s ekoljejo itd,.. jehove price septkarjo itd,. daj no lepo te prosim kje mas kako vero kje mas koga KJE JE UCITELJ k te lahko kaj nauci,.. sam se islam s emi zdi vredi gede na to akr sem vidle oslo pa je za en kruac sploh po tem ko vidis od kod so te vere in kaj je za njimi se sam zamislis,. mormoni marija marija,...

lp
n eme ubit sam res mi ej vse cudno kako lohak govoris o ljubezni v tem svetu kjer je ni, jaz jo poznam toda je nikomur ne kazem ker se m bil vedno rpidzaet in zenske je pa sploh ne poznajo vsaj akr sem jaz mel orapvka do njih edino kar lohak res recem je to de mi zivla vraca ljubeezn ce bi mel hrcka ali zajcka sma on je odkrit in resnicen in se najvec mam veselje od nejga ce bi ga mel sam nejga pa ncoem ekr bo enrkt umrl in bom sept zabediran

lp

ljubezen se veste kaj to je ne pa mi boste govorili neki ene litanije,..

sori

ce si ucitelj poej kaj konrketnega zakj kako in kje ne pa citirati bukve

lp
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1544 - 23.11.2009 at 11:16:19

Tedaj se bodo tudi dogajala velika znamenja na zemlji, na morju in na nebu;

dobr si to najdu ml
od kje pa je?
source?

optimus ... usak sam sebe obsodi ... tko da ... po svojih merilih boš sojen in sam se boš obsodu
ignorance is bliss ... tudi u tem primeru

ampak če si u ignorance - maš pa 450e prihodka na mesec ... tko to gre ...

in če u pisanju od mlja ne vidiš resnice - si u ignoranci

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 101 102 103 104 105 ... 416