gape wrote on 23.11.2009 at 11:16:19:M.L. wrote on 22.11.2009 at 22:29:07:Napoved velike sodbe sveta izpred malo manj kot 2000 leti;
Tedaj se bodo tudi dogajala velika znamenja na zemlji, na morju in na nebu;
dobr si to najdu ml
od kje pa je?
source?
optimus ... usak sam sebe obsodi ... tko da ... po svojih merilih boš sojen in sam se boš obsodu
ignorance is bliss ... tudi u tem primeru
ampak če si u ignorance - maš pa 450e prihodka na mesec ... tko to gre ...
in če u pisanju od mlja ne vidiš resnice - si u ignoranci
Ves kaj mi gre na zivce na tem forumu,... vsi vse vedo noben pa ne pove direktno.
Glej lahko ti povem par reci k se kregajo z tojo teorijo.
In se tok bom reku jaz mam tako palco kot si rkeu ker simpel ne morem dobiti boljse sluzbe tako da lepo prosim,..
Vsi mesate vse reci skupi, lai sam sebe sodis lai ti bo sojeno kaj bo,. vsi govorite o jabukih in hruskah,. dajte se odlociti,... ce milite de mores biti dober zakaj pol dobri vedno najebemo resno vas prasam, mislim, ce si priden dober pa to vedno najbes, polpa mi povej zakaj jaz nimam vseh reci,. zakaj jaz recmo nimam pucne k bi me spotovala ne pa varala, m zakaj ce je vse tkao kot pravis,. zakaj tisi k so dobri dobijo za zeno in obratno nega k je slab daj lepo rposim,..
Rad bi da se odlocite po forumu vidim kako begate in niti eden ne pove tocno kako se gre, zame osbno niste resni.
Pac nareidte en teorem in to je to.
Recmo, ce dvignes frekvenco gres v drugo dimenzijo in za to ni potrebno da si dober to se ujema ce pa reces de s ene ujema pol pa trdis da vsi k so na visji dimnziji so dobrio kar pa se krega ker na zemlji poteka vojna,... in to ne ustreza stanju.
Pac lepo prosim rzalozi mi ce si tkao pameten,. sma ne mi pol neki govoriti.
Pac ce neki ves pol more vse to kar ves resno ustrezati vsme recem...
Lepo prosim sel dosti let bil priajzen pa dober pa sem bil vendo izkosicen sedja pa boste rekli da sme se pusil izostiti lepo rposim kako pa veste de vas vas partenr vene vara,. to je nemogoce,. tkao da sam sme si sodil kako de sem vsako picko k sme jo mel dobil kurbo,. lepo prosim ne me jebat,. to ni logika sploh,..
Pa lepo prosim ne se delat visokega povje kot je lepo strnjeno ne pa neki nabiajt,. s emi zdi da vis tuki jemlejte ljudi tkao,.. ce ne razuem ga odjebete pac ce ne razumes,. ok glej ce en neki ne razuem se mu pove zralozi ne ap odjebe torej dejstvo je da salbih ucencev ni so samo slabi ucitelji
lpp
pa ne mi pisat bedarij lepo prosim,.. pisi mi to je to zato k je to tkao tuki ams knjigo k temlji an tem in tem napsial jo je ta preberi si,. ne pa ti niams pojam k ne razumes,..
torej ce ti vse razuems od kod pa tebi vse to znanje sedja bos reku kar od nekje ne,. rad bi videl sors od kot ti to zannej kje si ga dobil lai ej to zraslo v toji glavi na osnovi ne vem cesa,. ce neki ves pol si to rpebral lai priensel z druge strani in pol ej vir nekdo k je neki anreidl v lijfu in neki ve izkusnje ne pa en clvoek k blodi in zavaj druge reci,. sori
Ce ti jaz recem neki ti bom znal toel razloziti in bom razumel in ti bom zracunal ce tega ne znam ti MENE ne smes jemati renso,. lahkop apr ecem da ti ne razumes k sme slabo rzalozil v tem primeru pa sem jaz butelj,.
lp