Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 102 103 104 105 106 ... 416
(Read 1817953 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #1545 - 23.11.2009 at 11:36:04

gape wrote on 23.11.2009 at 11:16:19:
M.L. wrote on 22.11.2009 at 22:29:07:
Napoved velike sodbe sveta izpred malo manj kot 2000 leti;

Tedaj se bodo tudi dogajala velika znamenja na zemlji, na morju in na nebu;

dobr si to najdu ml
od kje pa je?
source?

optimus ... usak sam sebe obsodi ... tko da ... po svojih merilih boš sojen in sam se boš obsodu
ignorance is bliss ... tudi u tem primeru

ampak če si u ignorance - maš pa 450e prihodka na mesec ... tko to gre ...

in če u pisanju od mlja ne vidiš resnice - si u ignoranci

Ves kaj mi gre na zivce na tem forumu,... vsi vse vedo noben pa ne pove direktno.

Glej lahko ti povem par reci k se kregajo z tojo teorijo.

In se tok bom reku jaz mam tako palco kot si rkeu ker simpel ne morem dobiti boljse sluzbe tako da lepo prosim,..

Vsi mesate vse reci skupi, lai sam sebe sodis lai ti bo sojeno kaj bo,. vsi govorite o jabukih in hruskah,. dajte se odlociti,... ce milite de mores biti dober zakaj pol dobri vedno najebemo resno vas prasam, mislim, ce si priden dober pa to vedno najbes, polpa mi povej zakaj jaz nimam vseh reci,. zakaj jaz recmo nimam pucne k bi me spotovala ne pa varala, m zakaj ce je vse tkao kot pravis,. zakaj tisi k so dobri dobijo za zeno in obratno nega k je slab daj lepo rposim,..

Rad bi da se odlocite po forumu vidim kako begate in niti eden ne pove tocno kako se gre, zame osbno niste resni.

Pac nareidte en teorem in to je to.

Recmo, ce dvignes frekvenco gres v drugo dimenzijo in za to ni potrebno da si dober to se ujema ce pa reces de s ene ujema pol pa trdis da vsi k so na visji dimnziji so dobrio kar pa se krega ker na zemlji poteka vojna,... in to ne ustreza stanju.

Pac lepo prosim rzalozi mi ce si tkao pameten,. sma ne mi pol neki govoriti.

Pac ce neki ves pol more vse to kar ves resno ustrezati vsme recem...

Lepo prosim sel dosti let bil priajzen pa dober pa sem bil vendo izkosicen sedja pa boste rekli da sme se pusil izostiti lepo rposim kako pa veste de vas vas partenr vene vara,. to je nemogoce,. tkao da sam sme si sodil kako de sem vsako picko k sme  jo mel dobil kurbo,. lepo prosim ne me jebat,. to ni logika sploh,..

Pa lepo prosim ne se delat visokega povje kot je lepo strnjeno ne pa neki nabiajt,. s emi zdi da vis tuki jemlejte ljudi tkao,.. ce ne razuem ga odjebete pac ce ne razumes,. ok glej ce en neki ne razuem se mu pove zralozi ne ap odjebe torej dejstvo je da salbih ucencev ni so samo slabi ucitelji

lpp

pa ne mi pisat bedarij lepo prosim,.. pisi mi to je to zato k je to tkao tuki ams knjigo k temlji an tem in tem napsial jo je ta preberi si,. ne pa ti niams pojam k ne razumes,..

torej ce ti vse razuems od kod pa tebi vse to znanje sedja bos reku kar od nekje ne,. rad bi videl sors od kot ti to zannej kje si ga dobil lai ej to zraslo v toji glavi na osnovi ne vem cesa,. ce neki ves pol si to rpebral lai priensel z druge strani in pol ej vir nekdo k je neki anreidl v lijfu in neki ve izkusnje ne pa en clvoek k blodi in zavaj druge reci,. sori

Ce ti jaz recem neki ti bom znal toel razloziti in bom razumel in ti bom zracunal ce tega ne znam ti MENE ne smes jemati renso,. lahkop apr ecem da ti ne razumes k sme slabo rzalozil v tem primeru pa sem jaz butelj,.

lp
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #1546 - 23.11.2009 at 11:43:00

gape wrote on 23.11.2009 at 11:16:19:
M.L. wrote on 22.11.2009 at 22:29:07:
Napoved velike sodbe sveta izpred malo manj kot 2000 leti;

Tedaj se bodo tudi dogajala velika znamenja na zemlji, na morju in na nebu;

dobr si to najdu ml
od kje pa je?
source?

optimus ... usak sam sebe obsodi ... tko da ... po svojih merilih boš sojen in sam se boš obsodu
ignorance is bliss ... tudi u tem primeru

ampak če si u ignorance - maš pa 450e prihodka na mesec ... tko to gre ...

in če u pisanju od mlja ne vidiš resnice - si u ignoranci

Lej gospod gape. Ce vi veste in razumetete reci,.. prosim me naucite,. ce veste te visje resnice,... . Potlej boste nali mene nauciti, pol mi povjete od kod vam te informacije od kot vase for eviri itd,.. ...

Potlej se bom pa ucil, mislim,. ce mi nekdo rece de ne razumem,. ok to ni ravno rpava fora, jaz razumem toda ce je to kar mi ti govoris,.. potlej bi mogel svet temu odgovarjati,. teorija k v praksi ni drzala ni bial vredna nic,. zato pa sprujem. Poglej svet,. kak ej zakaj ej tak, ker je vleiko ljubezni,. no ce je to re spol bi mogli rect da je sovrastvo ljubezen ker ce je vleiko ljubezni na svetu pol pa vidimo de je tok vojne in tegob de ni res pol to ni rpava beseda za to akr je dobro.

Ne vem,.. ..

pac prasam,. knjiga katera: vir avtor ime knjige od kod si to dobil to teorijo,.

Vska teorija ima svoj vir knjigo nekoga k ej to vedel pogruntal torej,.. ... to pomeni de vsaka rec ma knjigo od 1000s trani sje si doktor bos pa ja vedel,.
lp
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1547 - 23.11.2009 at 13:53:32

Najprej moram Optimusu in gapetu povedati, da svojih postov ne prepisujem in ne citiram iz nekih knjig ali estrani. Edini vir mojega vedenja in pisanja je Sveti duh, ki veje v Svetem Pismu, in sicer v Janezovem velikem evangeliju. Tu je zapisano vse, kar je bilo, kar je in kar še bo, skratka z največjo modrostjo Božje previdnosti povedano o vseh stvareh.

To modrost pa nosi le Sveti duh, ki prebiva v teh zapisanih besedah. Same besede so le mrtve črke zapisane na papir, če se ne prepozna v njih Duha. Duha v Božjih besedah je pa zelo težko prepoznati, če ga dotični nima prebujenega v svojem srcu. Enako spozna enako, duh spozna istega duha, ljubezen spozna ljubezen, ne more pa materialno spoznati duha in ne more sovraštvo spoznati ljubezen. Kako bi lahko nekaj spoznalo nekaj, kar še nikoli ni videlo in slišalo zanj.

Res je, da sem post o napovedi sodbe citiral iz knjige, to pa zato, ker se mi je tako zdelo prav, in ne zato ker moj Duh ne bi znal to prerokbo zapisati s svojimi besedami in pri tem ohraniti Avtorjevo misel.

O marsičem se pogovarjamo in pišemo, kako bi pa to izgledalo, da bi vsako misel, ki bi hotel zapisati, šel iskat v knjige in hotel dobesedno zapisati ali povedati. Z svojim duhom pa v trenutku spoznaš povedano ali izraženo misel, ter tako lahko po velikosti svojega Duha primerno odgovoriš. Zato pa mora v vsakem povedanem in napisanem obstajati duh, ki vzdržuje misel napisanega in povedanega. Kdor ne poseduje velikosti tega duha v sebi, bo težko kaj razumel in z svojim slabotnejše razvitim duhom v sebi bo prepoznal povedano misel le za toliko, kolikor bo njegov duh prepoznal sorodnega v napisani ali pa izrečeni misli.

Zato je nujno potrebno vzgajanje in postopno večanje duha, če hočemo napredovati v duhovnem razvoju, kajti naš telesni razvoj je že zdavnaj končan, dozoreti moramo še duhovno in popolnost bo dosežena. Za duhovno rast pa ni druge poti kakor ljubezen do bližnjega. V sebi je potrebno prebuditi nesebično ljubezen, kajti ljubezen, ki služi sama sebi ni ljubezen, ljubezen ki se ne razdaja po svoji svobodni volji ni ljubezen, ljubezen ki po svoji volji služi drugim, postaja vedno večja in neuničljiva, ljubezen ki pa gleda sama sebe in se na koncu zaljubi v samo sebe, nosi v sebi in okrog sebe trosi smrt.

Ravno zaradi samovšečne ljubezni je toliko sovraštva, laži, prešuštva, vojn in še veliko grozljivih stvari na tem svetu, če bi se pa ta ljubezen spreobrnila v ljubezen do bližnjega, bi bil pa takoj raj že na tem svetu.

Pa lep pozdrav.
Back to top
« Last Edit: 23.11.2009 at 16:53:49 by M.L. »  

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1548 - 23.11.2009 at 15:05:46

Ljubezen se ne more spreobrnti do bližnjega ,ker ni ljubezni do sebe.
To ni možno zato, ker človek trpi. In človek izraža to, kar čuti.

Neka brezpogojna ljubezen obstaja le v pravljicah.

Ljubezen katero živimo pa je le sebična ljubezen. Kdor ne razume, zakaj ga drugi ne marajo, če pa je sam poln ljubezni, je pravzaprav največji sebičnež, saj od drugih veliko pričakuje. Pričakuje, da bodo takšni, kot on sam.
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1549 - 23.11.2009 at 16:44:28

Robi wrote on 23.11.2009 at 15:05:46:
Ljubezen se ne more spreobrnti do bližnjega ,ker ni ljubezni do sebe.
To ni možno zato, ker človek trpi. In človek izraža to, kar čuti.

Neka brezpogojna ljubezen obstaja le v pravljicah.

Ljubezen katero živimo pa je le sebična ljubezen. Kdor ne razume, zakaj ga drugi ne marajo, če pa je sam poln ljubezni, je pravzaprav največji sebičnež, saj od drugih veliko pričakuje. Pričakuje, da bodo takšni, kot on sam.

Načeloma se strinjam s tabo, a vendar ima vsak človek ljubezen v sebi. Tisti, ki ljubezen posvečajo samo sebi, takšni tudi zelo trpijo navznoter, in so praktično brez ljubezni do sebe in drugih. Tisti, ki pa svojo ljubezen začno obračati navzven in jo deliti z drugimi, se ljubezen v njih začne večati in veselje do razdajanja ljubezni se ne konča.

Kaj se pa pravzaprav razume pod ljubezen; le dobra dela, ki si jih storil drugemu z veseljem in nikoli ne pričakuješ ali zahtevaš povračilo. Nekateri to ljubezen zamenjujejo za telesno ljubezen, ki pa je nekakšna sebična uživaška strast in nič drugega.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1550 - 23.11.2009 at 18:56:13

Optimus T. Prime, ni carobne tabletke, ne plave in ne rdece, in ni carobne frekvence in podobnih zadev ki bi te kar izstrelil nekam v neke druge dimenzije kar tako, bos kr tukaj se kar nekaj casa, imas se veliko dela za postorit, kot mi vsi. Nihce ti ne more na pladnu servirat tega kar bi ti rad.
Beri veliko zadev, razlicnih, tuhtaj, opazuj, in prakticiraj...  Ukvarjaj se in delaj na sebi, veliko stvari bo tako "samih" prislo.
Plava in rdeca tabletka ce se enkrat uporabim to prispodobo sta samo v Matrici, filmu.

peace
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1551 - 23.11.2009 at 19:04:02

Quote:
Optimus T. Prime, ni carobne tabletke, ne plave in ne rdece, in ni carobne frekvence in podobnih zadev ki bi te kar izstrelil nekam v neke druge dimenzije kar tako, bos kr tukaj se kar nekaj casa, imas se veliko dela za postorit, kot mi vsi. Nihce ti ne more na pladnu servirat tega kar bi ti rad.
Beri veliko zadev, razlicnih, tuhtaj, opazuj, in prakticiraj...  Ukvarjaj se in delaj na sebi, veliko stvari bo tako "samih" prislo.
Plava in rdeca tabletka ce se enkrat uporabim to prispodobo sta samo v Matrici, filmu.

peace

Ja, tako je David, samo bi še dodal, da učitelj pride, ko je učenec pripravljen in ne obratno.

Lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1552 - 23.11.2009 at 20:16:50

Optimus T. Prime wrote on 23.11.2009 at 11:43:00:
pac prasam,. knjiga katera: vir avtor ime knjige od kod si to dobil to teorijo,.

Vska teorija ima svoj vir knjigo nekoga k ej to vedel pogruntal torej,.. ... to pomeni de vsaka rec ma knjigo od 1000s trani sje si doktor bos pa ja vedel,.
lp

Začni brati. Obišči knjižnico vendar.
Glej naslove in preglej vsebino. Če ti leži jo preberi, drugače vzemi drugo. Začni brati.
Enkrat nazaj sem ti že rekel, da lahko začneš s Sokratom od Kocijančiča, če ti ne leži, pa drugo knjigo.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1553 - 23.11.2009 at 20:35:21

Še ena napoved izpred malo manj kot 2000 leti iz Janezovega velikega evangelija;

Dokler ne bo čista ljubezen in njej ustrezna ponižnost urejali in vodili ljudstev, tako dolgo bo tudi na splošno tema na zemlji. Zanesljivo pa bodo vedno obstajali posamezniki, ki bodo v svetlobi, toda takšnih bo zmeraj le malo. Dokler bodo na svetu posvetni ter nadvse ošabni in slavoljubni vladarji, tako dolgo se bo tudi v vseh plasteh človeštva bohotilo seme napuha in pohlep po oblasti in z zemeljskih tal se noč, tema,sebičnost, nevoščljivost, skopost,preganjanje in izdaja kot resnični elementi pekla ne bodo umaknili vse do velike sodbe, ko bom zemljo znova očistil z ognjem. Po tem času ne bo nad nobenim zemeljskim ljudstvom vladal nobeden kralj več, ampak edino Božja svetloba.

In prav tako se bo zgodilo ob koncu tega časa svetnih ljudi - ne pa morda tudi zemlje; ljudje v tistem času bodo z različnimi stroji, ki jih bo poganjala moč ognja, po neverjetno globokih jaških in luknjah začeli prodirati v zemljino notranjost, od tam pa bo prodrla na zemljino površje velika količina nadvse gorljivih plinov (gorljive vrste zraka ). In ko bo nekoč atmosferski zrak preveč nasičen s temi plini, se bodo ti vneli skoraj po vsej zemlji in vse sežgali v pepel. Ob tem pa bo le malo ljudi ostalo pri življenju. Vendar pa bodo potem tisti, ki bodo ostali tudi ljudje starega kova. Ti bodo potem prebivali na resnično povsem obnovljeni zemlji.

Šele odtlej bo Moje kraljestvo docela razširjeno na tej zemlji in ljudje sonca bodo z Mojimi otroki te prenovljene zemlje stopili v polno in enakopravno skupnost ter rasli v ljubezni Mojih resničnih otrok.

In tako se bo zgodilo, vsi pa lahko sprejmete kot povsem resnično, da se na zemlji skoraj vsakih dva tisoč let zgodi velika sprememba. In tako se bo, računano od zdaj, tudi zgodilo.

No pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #1554 - 23.11.2009 at 20:56:02

Global Upheaval & Strange Creatures

http://www.youtube.com/view_play_list?p=7ABFE1554A2A4944

Author and researcher Steve Quayle discussed a variety of topics including the global implications of the pneumonic plague in Ukraine, the precarious
economic situation, the dangers of the volcano Anak Krakatoa in Indonesia and the CERN collider, as well as strange creatures and giants. The current virus
hitting Ukraine, appears to be more deadly than Swine Flu and shows evidence of being a genetically created mutation, he declared. The "elitists" hold the
world's population in contempt and have created ethnically or geographically targeted bioweapons to wipe out large numbers of people, and possibly replace
them with "transgenic beings," he added.

Quayle also commented on the recent death of a young Canadian chemistry professor who had been studying H1NI and was said to die of the virus. He suggested
that his death might be tied into the mysterious deaths of microbiologists and scientists (list) that has been going on for some time. The financial system
is ready to be "crashed on cue," and could be replaced by a new monetary currency like the Amero, he warned.

Quayle gave an update on his research into giants, noting that Israel and Egypt have many skeletons of giants, but the U.S. has asked them to hush up the
evidence. He also recounted a report of "cave demons" in Afghanistan, where a 9ft. tall demon with the face of a woman was said to tear through a military
contingent of 10 men. The incident (video clip) was recreated on Animal Planet's program Lost Tapes.

Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1555 - 23.11.2009 at 22:20:00

[quote]Petra. wrote on 23.11.2009 at 20:56:02:

Quayle gave an update on his research into giants, noting that Israel and Egypt have many skeletons of giants, but the U.S. has asked them to hush up the
evidence.

Je mogoče kaj povezave z temi velikani, ki so opisani v Janezovem velikem evangeliju;
Poslušajte! V tistem času, približno sto sedem let pred prvim od obeh brezimnih prednikov ( to je približno 5000 let od današnjega leta 2000 nazaj) je po Gospodovi dopustitvi v globokem prostorju stvarstva zelo velika zemljina krogla ( planet Malona ) razpadla na veliko kosov. Na njej je prebivala silna množica velikanskih ljudi.

Ob nenadnem uničenju, ki ga ni nihče predvideval, čeprav je bilo tistim ljudem večkrat napovedano, se je zgodilo, da je sedem velikanov s planeta Malona padlo v Zgornji Egipt na več javnih krajev te velike dežele in so s svojim težkim padcem povzročili zelo močan potres.

Ta človeški dež je trajal več kot deset dni, se pravi od padca prvega do poslednjega velikana. Prebivalci dežele so ob tem preživeli veliko strahu in groze.

Kar pa so si Egipčani od teh najbolj velikanskih človeških teles vendarle zapomnili, je bilo to, da je spomin nanje prešel v njihov smisel za vse velikansko, za kar so njihovi prvi kipi več kot oprijemljiv dokaz.

Egipčani, ki so prej skoraj goli hodili okrog, so se začeli oblačiti v nošo kakršno so na sebi imeli velikani, zato pa tudi do današnjega dne vidimo vsa stara trupla tako oblečena. Njihove mumije in sarkofagi so polni takšnih okraskov.

Pa lep pozdrav.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #1556 - 23.11.2009 at 23:30:35

Zdravo

1.) mislim de vem stvar ali dve in ravno zato ker poteka vojna na vseh pdorocjih ne mrem zaupati nobenmu.

2.) Imam rad da me prcate ker tkao vidim kdo ste in vem ali zgubim upanej v vas,  Ne iscem knjig iscem teorijo,.. Ce je nekaj res pol to drzi pol za to obstjajao knjige te knjige so tajne in ne mreos donjih, se bolj ap je zanimivo de knjig ek so na polcii niso rensicen lohak azvajajo,. .
3.) Prosil bi za pomoc ucitelja, enega ze imam, toda bojim se de bi potreboval kakega bolj ahrd ceprov morem rect da tudi navkom sedanejga ucitelja ne mroem slediti in se vleiko kregava se cudim de me sploh se prenasa.. Ce je kje kak ucitelj rade volej sledim in s eucim,.. toda kako bom vedel da je rpavi,.. mislim,.. svet ni to akr je videti na rpvi pogled. In hude krize in fore mi en diijo.

4.) Ce zelim poglobiti znanej s emorem odklopiti in zapustiti svet kot ga poznam, punce denar itd iti v temlj in toej to...  menim ap da stvari ne mroejo biti tkao zakomplciirane, mislim de ce bi prebral eno knjigo k opisuje vse reci pol bi ti ratalo vse doejti. Toda to znanje s erkiva navadnim lajikom po drugi strnai ap se sprujem kaj mi bo to mi bo to sploh poamglao ziveti. itd,..

5.) Kot jaz razumem,.. kar sme studiral danes zjutraj je z temi frekvencami vleiko hudeg aker z tem lahko sojo frekvenco spmijnjas,.. o tme ne obm govoil toda je res,.. in hrana ima vleiko zraven tega itd,.. . Problem ej v tem de mroe se rpavilno obansati de to pocnes, to ap ni lahko ekr zivimo v svetu kateri nam laze in ko vidis povod samo lazi ves. Pslohap nimam nci proti bibliji toda rad bi dobil rpavo biblijo v roke ne pa to rpeurejno modificirano k jo mamo mi, ker baej da je biloveliko skritega zbriaanega itd.

lp

p.:: lepo prosim ce mi lahko pvoeste katere knjige se spalca prebrati in si jih bom azpisal in jih rpebral,. pac de vidim kaj berete inkaj mi sveutejte d nej preberem,. (je kdo bral celetinsko  prerokbo sme jov idel v knjgarni pa en vem kaj ej to pozan kdo=

lp

.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1557 - 24.11.2009 at 07:42:55

Ja, Celestinska Prerokba je le mali začetek za začetnike, Vendar tudi te Ni za izpustiti.

Prava reč je šele Novo Razodetje, kjer skozi Jakoba Lorberja, spregovori sam On Ki Je .

Takrat šele spoznaš ničvrednost človeških razmišljanj/blodenj/razglabljanj.

In učitelj pride, ko je učenec pripravljen .

Najboljši Učitelj pa je Bog .

Lp do tedaj, čaw .

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1558 - 24.11.2009 at 07:53:37

[quote author=M.L. link=1233678557/1555#1555 date=1259011200] Quote:
Petra. wrote on 23.11.2009 at 20:56:02:

evidence.

Je mogoče kaj povezave z temi velikani, ki so opisani v Janezovem velikem evangeliju;
Poslušajte! V tistem času, približno sto sedem let pred prvim od obeh brezimnih prednikov ( to je približno 5000 let od današnjega leta 2000 nazaj) je po Gospodovi dopustitvi v globokem prostorju stvarstva zelo velika zemljina krogla ( planet Malona ) razpadla na veliko kosov. Na njej je prebivala silna množica velikanskih ljudi.

Ob nenadnem uničenju, ki ga ni nihče predvideval, čeprav je bilo tistim ljudem večkrat napovedano, se je zgodilo, da je sedem velikanov s planeta Malona padlo v Zgornji Egipt na več javnih krajev te velike dežele in so s svojim težkim padcem povzročili zelo močan potres.

Ta človeški dež je trajal več kot deset dni, se pravi od padca prvega do poslednjega velikana. Prebivalci dežele so ob tem preživeli veliko strahu in groze.

Kar pa so si Egipčani od teh najbolj velikanskih človeških teles vendarle zapomnili, je bilo to, da je spomin nanje prešel v njihov smisel za vse velikansko, za kar so njihovi prvi kipi več kot oprijemljiv dokaz.

Egipčani, ki so prej skoraj goli hodili okrog, so se začeli oblačiti v nošo kakršno so na sebi imeli velikani, zato pa tudi do današnjega dne vidimo vsa stara trupla tako oblečena. Njihove mumije in sarkofagi so polni takšnih okraskov.

Pa lep pozdrav.

Ja, vem za Malono katero je razneslo, ampak , zanimivo, da se še najdejo okostja teh naših ubogih mrtvih bratov velikanov .

Morda bodo še kaj več odkrili o njih .

lp do tedaj, čaw .

Bošt' + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1559 - 24.11.2009 at 07:58:03

Quote:

peace

Res je, ja  + dobro/resnično povedano .

Namreč, vsi moramo dati tu na tewm Planetu določene "lekcije" , šele pol bomo frej' tele bedne materije. Do takrat pa imamo še kar nekaj dela, še precej.
No, pa še tudi še pol ne gremo kar na nek "dopust" lenarjenja, ampak se še več dela nadaljuje še tudi še potlej, Onstran .

Lp do tedaj, morm' it' delat' zdaj, čaw .

Bošt' + #
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 102 103 104 105 106 ... 416