Quote:gape wrote on 11.03.2009 at 12:28:54:najmanj kar je, je zanimivo
zanimivost/zabavnost je verjetno odvisna tud od tega kolk si v ta sistem vpet - s pufi ipd sranjem ... kolk si odvisen od njega, kaj vse si pripravljen narest za to da on obstane ... kolk časa si še to pripravljen delat ... odlagat neizbežno ...
pol zna res ratat zanimivo ...
ko se je treba odločt ...
Ko gledaš s strahom, ti ni zanimivo in se bojiš. Ko veš, kaj se dogaja in sam sem del tega dogajanja, prav tako kot ti, so ti zanimive reakcije vlad, ljudi, ki naj bi po tvoje odločali ter tudi ostalih, ki ne zmorejo sprejetja novega in se na vse oklepe držijo in forsirajo staro. Ti gledaš z očmi starega, tradicionalnega, na podlagi nekih izkušenj in priučene morale. Odpri se novemu, spoznaj ne boj se odločitev.
Lp,Igor
nekak mam filing da mi hočeš tečnart
da mi očitaš strah al kajjestwem
opazu sm da o strahu velik govoriš
men to neki pove ...
teb pa ...
probi(te) doumet, da jest sm kjer sm, sm kar sm, grem kamr grem in delam kar delam ...
eni so pak nekje drugje
in
ker ne berejo tega foruma samo tisti ki ga ustvarjamo (po njem pišemo) mi je (upam da) dovoljeno zbirat informacije na kup, bit nad njimi navdušen, jih šerat z drugimi ...
tko da, probi bit blj jasen kaj hočeš povedat, k se mi zdi da neki hočeš povedat ... jest pa ne vidm kaj ...
Alojz in Sandib wrote on 11.03.2009 at 12:55:22:Kar se tiče osebnega odločanja,je dejstvo,da je večino strah? Najbolj zanimivo je vprašanje zakaj so tako prestrašeni? Družbeni sistem kakorkoli ga že imenuješ je brezpogojno represiven v odnosu do posameznika.
jest mislm da veliko večino je strah
vesel sm da komi koga od te večine poznam
pomoje kr nobenga ...
zakaj (je ljudi strah)?
je zanimivo - mogoče ... dejstvo je pak, da vzrok vsak od nas vidi v čem drugem
ti v samobitnosti, igor v naravi ... jest pa v egu ... v egu teh ki furajo to use skupi - lastnikov kapitala ... frdrmore v egu vsakega posameznika ki se zgleduje po teh egih
če si ogledaš polovico filmov ki sm jih nalinku izveš še eno od možnosti - za vzrok - da zakaj je tko, da zakaj je ljudi strah ...
strah pred čemerkoli je odveč tkoitaq
strah je znotri votu, okrog pa ga nč ni ...