gape wrote on 11.03.2009 at 12:28:54:najmanj kar je, je zanimivo
zanimivost/zabavnost je verjetno odvisna tud od tega kolk si v ta sistem vpet - s pufi ipd sranjem ... kolk si odvisen od njega, kaj vse si pripravljen narest za to da on obstane ... kolk časa si še to pripravljen delat ... odlagat neizbežno ...
pol zna res ratat zanimivo ...
ko se je treba odločt ...
Gape zanimive misli pa še resnične.
Kar se tiče osebnega odločanja,je dejstvo,da je večino strah? Najbolj zanimivo je vprašanje zakaj so tako prestrašeni? Družbeni sistem kakorkoli ga že imenuješ je brezpogojno represiven v odnosu do posameznika.
Stvarstvo je samodelujoča(najpametnejša) naravna samobitnost ,ki ima v ljudeh garancijo ohranitva lastnega vesoljnega življenja,zato je v njih tudi samomanifestirana, samozavedna,najbolj inteligentna in najbolj dobra in tudi najbolj zlobna hkrati.
Jaz pravim če poznaš in razumeš vseobsežno vesoljno elementarno in življenjsko samobitnost in njeno zakonitost---veš,da je strah pred čemerkoli odveč.
Zveličavna odrešitev po človeku sploh ni iz trte zvita vesoljna zadeva.
Je resnica,ki bi jo mnogi (države-oblast-cerkve-znanost-učni sistemi LOBIJI) NOČEJO PRIZNATI ,KER VEDO,DA JE TO ZEMELJSKO PRIHAJAJOČE ZVELIČANJE(PREPOROD) NJIHOV LASTNI PADEC.
Zato jaz pravim,nasilna revolucija ni potrebna,ker jo bo vesoljna samobitnost izvedla po človeku in po sebi lastni zakonitosti.
Samo zaupanje v to in bo vse!!!! To je moje sporočilo vsem!!!
Lp Alojz
Tole sem pisal-preberi razčleni- in ni problema,da zadevo ne razčistimo!!!! Na topicu lačni zaradi pomora čebel bom pa tudi dal svoj post naprej in ga bova razčlenila-kje je in kaj je mene strah?