Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 15 16 17 18 19 ... 416
(Read 1814590 times)
gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #240 - 30.03.2009 at 16:57:08

satis wrote on 30.03.2009 at 11:48:00:
Tele napovedi o koncu me spominjajo na krasno knjižico Univerzalnega življenja, kjer naj bi Kristus podrobno razlagal, da bo uničil civilizacijo zaradi zločinov nad materjo Zemljo, živalmi in rastlinami. Hecno je, ker se vse napovedi uresničujejo, pa verjeli ali ne v takšne preroke.

si me prow spomnla ... smo učeri gledal eno zadevo ...
2012 debunked (1 of 2)
http://www.youtube.com/watch?v=k8yMXINOh8U&feature=related
in
http://www.youtube.com/user/dieforwhatubelive
unga k je glavni ... prvi

in je bla ena taka varianta ... da kukr bo edn zdej sheku use te prerokbe ... in jih na laž postavu ... pa mi je blo neki čudn use skupi ... pol pa model razloži ... da zakaj bi verjel majem, da zakaj nevemkerimčudakom use, če je pa že jezus use lepo napovedu - piše u bibliji use lepo kako da bojo zadeve šle ...

sam datuma ni

Tongue

Smiley
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #241 - 30.03.2009 at 17:46:32

khm, khm... mogoče zato mayem, ker so vse to vedli, preden je jezus iz ata v mamo skočil?
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #242 - 30.03.2009 at 20:05:13

Nikogar ne bi rad žalil. Ampak v večini ste panični po nepotrebnem.
Še pred deževno dobo-galaktično jesenjo bo naša civilizacija zaživela popolnoma drugače.....IN NIČ hudega nam NE BO!!!!
Leto 2009 je prelomno leto,za zemeljsko življenje. Garantiram. Človek ni zaman kralj vesoljnega življenja in njegov duh je namogočnejši v stvarstvu. Zaupajte v sočloveka in vse bo ok.
Prosim nehajte bluzit in brcat v temo. VSI(večina) NEKAJ VESTE V BISTVU SE VAM ŠE SANJA NE KDO SPLOH STE!!!

Lp Alojz Cool Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

satis
5

Reply #243 - 30.03.2009 at 23:09:44

gape wrote on 30.03.2009 at 16:57:08:
satis wrote on 30.03.2009 at 11:48:00:
Tele napovedi o koncu me spominjajo na krasno knjižico Univerzalnega življenja, kjer naj bi Kristus podrobno razlagal, da bo uničil civilizacijo zaradi zločinov nad materjo Zemljo, živalmi in rastlinami. Hecno je, ker se vse napovedi uresničujejo, pa verjeli ali ne v takšne preroke.

si me prow spomnla ... smo učeri gledal eno zadevo ...
2012 debunked (1 of 2)
http://www.youtube.com/watch?v=k8yMXINOh8U&feature=related
in
http://www.youtube.com/user/dieforwhatubelive
unga k je glavni ... prvi

in je bla ena taka varianta ... da kukr bo edn zdej sheku use te prerokbe ... in jih na laž postavu ... pa mi je blo neki čudn use skupi ... pol pa model razloži ... da zakaj bi verjel majem, da zakaj nevemkerimčudakom use, če je pa že jezus use lepo napovedu - piše u bibliji use lepo kako da bojo zadeve šle ...

sam datuma ni

Tongue

Smiley

Med drugim je Jezus napovedal tudi preskok polov, ki se baje že začenja tudi po znanstvenih mnenjih.
Quote:
Tako imenovana zemeljska os se ne bo samo spremenila, ampak bo postala v svoji rotaciji tudi drugačna. V zemlji se bo izoblikovala sila, ki bo zamenjala zemeljsko os. Vendar ta nalom ljudem ni viden, ga pa občutijo, kajti letni časi se spreminjajo, čas teče hitreje. O, vi, ljudje, ali se ne zavedate, da brez narave, živali, rastlin in mineralov ne morete živeti? Mnogi tega niso doumeli in so prestopili sredino, oskrunili so zemeljsko kraljestvo in ga skrunijo še naprej. Če umre narava, umre tudi človeški rod. Če bi človek vedel, da brž, ko oskruni žival, poškoduje lastno telo...

Na to sem se spomnila, ko sem slučajno videla med pregledom tekočih novic temo na rtv forumu....

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=forum&op=viewtopic&mode=viewtopic&topic_...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

satis
5

Reply #244 - 30.03.2009 at 23:11:37

Alojz in Sandib wrote on 30.03.2009 at 20:05:13:
Nikogar ne bi rad žalil. Ampak v večini ste panični po nepotrebnem.
Še pred deževno dobo-galaktično jesenjo bo naša civilizacija zaživela popolnoma drugače.....IN NIČ hudega nam NE BO!!!!
Leto 2009 je prelomno leto,za zemeljsko življenje. Garantiram. Človek ni zaman kralj vesoljnega življenja in njegov duh je namogočnejši v stvarstvu. Zaupajte v sočloveka in vse bo ok.
Prosim nehajte bluzit in brcat v temo. VSI(večina) NEKAJ VESTE V BISTVU SE VAM ŠE SANJA NE KDO SPLOH STE!!!

Lp Alojz Cool Cool

Alojz, pa saj vidiš lahko okrog sebe, kako gre vse navzdol. Jaz poznam že ogromno ljudi, ki trepetajo za službe in golo preživetje, te stvari so se jim zgodile kar čez noč. In kam drugam lačne množice vodijo kot v revolucije in vojne?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #245 - 31.03.2009 at 11:29:11

satis wrote on 30.03.2009 at 23:11:37:
Alojz, pa saj vidiš lahko okrog sebe, kako gre vse navzdol. Jaz poznam že ogromno ljudi, ki trepetajo za službe in golo preživetje, te stvari so se jim zgodile kar čez noč. In kam drugam lačne množice vodijo kot v revolucije in vojne?

Satis

Že od nekdaj ljudje trepetajo za službe, ko je nimajo trepetajo, kako jo bodo dobili in ko jo imajo trepetajo kako jo bodo zgubili.  

V trepetu pa vseeno preživijo iz dneva v dan, vedno pa je bilo tako, že od nekdaj, da so razlike med ljudmi.

Lep pozdrav  Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #246 - 01.04.2009 at 10:47:17

Nahatee

Satis živi samo zato,da ljudi straši z bogom.O kakšnem resnem uvidu v trenutno civilizacijsko dogajanje(ki je naraven ciklični pojav)pa pri njej ni mogoče govoriti.
Je zgolj versko zaslepljena dušica ,ki o naši življenjski resnici nima blage veze.  Strah in vera idealno za cerkve. Undecided

Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #247 - 02.04.2009 at 11:18:50

Quote:
satis wrote on 30.03.2009 at 23:11:37:

Satis

Že od nekdaj ljudje trepetajo za službe, ko je nimajo trepetajo, kako jo bodo dobili in ko jo imajo trepetajo kako jo bodo zgubili.  

V trepetu pa vseeno preživijo iz dneva v dan, vedno pa je bilo tako, že od nekdaj, da so razlike med ljudmi.

Lep pozdrav  Smiley

Nahatee, še par desetletij nazaj večina ljudi sploh ni hodila v službo. Drži pa, da so vedno trepetali za preživetje.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #248 - 02.04.2009 at 11:47:57

Satis

Še par desetletij nazaj je bila vera vse.Danes ni več slepe vere.Redki jo še prakticirate.

Lp Alojz  Shocked
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #249 - 02.04.2009 at 11:49:43

satis wrote on 02.04.2009 at 11:18:50:
Nahatee, še par desetletij nazaj večina ljudi sploh ni hodila v službo. Drži pa, da so vedno trepetali za preživetje.

Satis, par desetletij nazaj je bila polna zaposlenost. Če si bil prijavljen na zavodu za zaposlovanje, ti je tekla pokojninska doba in dobil si solidno nadomestilo. Ne socialno pomoč, kot je zdaj.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #250 - 02.04.2009 at 12:03:21

Quote:

Satis, par desetletij nazaj je bila polna zaposlenost. Če si bil prijavljen na zavodu za zaposlovanje, ti je tekla pokojninska doba in dobil si solidno nadomestilo. Ne socialno pomoč, kot je zdaj.

Lp,Igor

Jaz mislim čase mojih dedkov in babic, ko ni nobeden nikjer delal. Živeli so skromno od kmetij, šolanje in službe so bile pa le za redke izbrance. Zato je takrat vsak nadarjen otrok revežev šel za duhovnika, ker druge možnosti skorajda ni imel.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #251 - 02.04.2009 at 12:07:15

satis wrote on 02.04.2009 at 12:03:21:
Quote:

Lp,Igor

Jaz mislim čase mojih dedkov in babic, ko ni nobeden nikjer delal. Živeli so skromno od kmetij, šolanje in službe so bile pa le za redke izbrance. Zato je takrat vsak nadarjen otrok revežev šel za duhovnika, ker druge možnosti skorajda ni imel.

Satis

Ne se sama sebi smiliti!!!! To mi vsi vemo! Vemo pa tudi to,da je prišla doba,ko bo vse kar vemo in živimo postala naša slaba temna preteklost! Civilizacijski temelji bodo popolnoma drugačni. Razmišljaj kje je rešitev na mi pa tule samo jokat ko kakšna kokoš.Imaš ja lastno pamet.

Lp Alojz Cool Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #252 - 02.04.2009 at 12:09:24

Quote:

Lp,Igor

To si šla pa nazaj za eno stoletje ali več. Sicer takrat tudi univerze ni bilo na ozemlju današnje Slovenije. Še več, tudi kakšne silne industrije ni bilo, Da ne govorim o administraciji, ki je tudi niso potrbovali. Ljudi je bilo manj in s tem več razpoložljive zemlje za kmetovanje.
Štipendije so pa vseeno bile, da so lahko študirali na Dunaju ali Pragi. Duhovščina je imela šolo doma.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #253 - 02.04.2009 at 12:22:53

VEČNO-SEDAJ

Živite,delujte sedaj,Naj vam misel služi sedaj_:kar je bilo, še bo in kar še bo, je že bilo-važno je sedaj. Tudi kmetoval bo še naš rod kot je že.
Fajn bi bilo,da bi mi bili manj """naučeni 'razumni""""" kmetje.

Lp Alojz Cool Cool
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #254 - 02.04.2009 at 23:01:46

Alojz in Sandib wrote on 02.04.2009 at 12:07:15:
Quote:

Lp,Igor

Satis

Ne se sama sebi smiliti!!!! To mi vsi vemo! Vemo pa tudi to,da je prišla doba,ko bo vse kar vemo in živimo postala naša slaba temna preteklost! Civilizacijski temelji bodo popolnoma drugačni. Razmišljaj kje je rešitev na mi pa tule samo jokat ko kakšna kokoš.Imaš ja lastno pamet.

Lp Alojz Cool Cool

Materialno mi ne manjka pravzaprav nič po milosti Vsemogočnega. Niti mi nikdar ni nič manjkalo, tako da me zase nič ne skrbi, če pa propade civilizacija, pač umreš in se spet nekje rodiš. Smrti tako ali tako ni, smrt je le prehod v drugo dimenzijo bivanja, zato je panika nepotrebna.  Wink
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 15 16 17 18 19 ... 416