Alojz in Sandib wrote on 03.04.2009 at 11:39:03:Nahatee
Vprašaj Satis Boštya:Kje je sedaj njun bogec,da bi njima in vsem nam pomagal.Ga ni ker je večno-sedaj vse.Mi ga moramo kot takšnega spoznati v njegovi enotni vseobsežni vesoljni zakonitosti,ki nas bo naredila samostojne in prostovoljne varuhe vesoljnega in lastnega življenja.Mi moramo dojeti našo lastno odgovornost do življenja,ne bogec mi,ki smo hkrati večno-sedaj njegova živa samomanifestacija,ker je on večno-sedaj vse.
Jokat znajo in soditi,a se jim v tistih skurjenih naučenih in napumpanih glavah nič ne posveti.
Lp Alojz
seveda Boga v tvojem svetu ni, ker v tvojem večnem sedaj obstaja samo en Bog, in to si ti.
Poglej, če bi bilo vse tako lahko, kot si ti domišljaš, bi s preskokom zavesti v ta tvoj namišljeni večni sedaj človek presegel trpljenje, smrt, starost, bolezni....
Vse dokler si pa podrejen superiornejšim silam od sebe, ki te v celoti vržejo na kolena že z navadnim zobobolom, deluješ le kot noj, ki z mantranjem
večno sedaj, večno sedaj zatiskaš oči pred resničnimi bedami, ki so ti vsiljene s strani močnejših od tebe!
Večni sedaj resnično obstaja, ampak onkraj materialnih bed in univerzuma, v katerega smo ujeti zaradi posledic lastne karme.