gape wrote on 21.07.2009 at 15:13:08:Quote:Petra. wrote on 20.07.2009 at 11:56:36:zastonj energije na trgu ni zato, ker so petro kemični lobiji premočni in preveč pokvarjeni.
Recimo! Ampak vsi mi se pa zgovarjamo in spremljamo garažne mojstre, ki so že kar nekaj naredili (izumili in spravili v pogon kar nekaj gizmotov). Zakaj ti ljudje ne napišejo knjige o tem? Zakaj ne dajo načrtov (pravih, izvedljivih) na trg? So tudi tu zadaj petrokemični lobiji?
fora je, ponavad, da je ego premočn ... da bi kr neki NAJVEČJIGA kar je človk pogruntu, kr dau - zatonj ... na net ipd
ponavad ne gre ... hočjo ti ljudje pol to prodat
vsi
in ... ko to nekdo kupi ... pol je on lastnik ... in mu tega ni treba narest ...
patent scena ...
tko da ... istiti lobiji so to ... ki furajo človeštvo v ego
čeprov je zdej konec časa za ego ...
ego u četrti dimenziji ne more obstajat ... zato, tisti ki ga bo še kr meu, pač ne bo mogu na naslednji nivo, kamr bo zemlja šla ...
zato jo hočjo 'mafijci' potegnt s planeta ...
zato so nas use ufural u to, da iščemo pot ...
ampak
pot je samo in izključno skozi razsvetljenje ...
to pa njim ni povšeči ... ker majo prevelik ego ...
bom rajš nehu ...
Tole o egu in zaslužkarstvu bi se kar strinjal. Vraga, če bi jaz kaj pametnega pogruntal, bi tudi hotel kaj imeti od tega
. Jeba je le, da ta logika zdrži povsod drugod, le pri energetskih in medicinskih zadevah (vsaj revolucionarnih) pa ne. To je zgodovina že pokazala. Čeprav ..., menda so izumitelji, ki so se s tem da so se "prodali" čisto lepo preskrbeli do konca življenja ... . Kdo bi vedel
.
Problem v vsakem primeru nastane za nas navadne smrtnike. Ki bi hoteli zastonj energijo in učinkovite medikamente in ... No ja, se bomo pač še naprej poskušali znajti, a ne
Kar pa se tiče ega kot metafizike; nisem prepričan, da je to kar ti praviš res tisto pravo. Tako kot jaz vidim svet (ob pomoči Icke- ja in Hickovih; oči odpirajoče branje, toplo priporočam), je zadeva taka da na našem svetu deluje sila, ki potrebuje konflikt (beri strah) da lahko sploh preživi. A smo to silo sami poklicali ali ne, a jo zaslužimo al ne je stvar razprave v katero se jaz ne bi spuščal.
Kakorkoli že; moje videnje sveta in našega obstoja tukaj je, da smo mi, fizična bitja tu prostovoljno (sami smo izbrali življenjev teh telesih) in smo v bistvu samo podaljšek nefizične zavesti, ki se je razdelila na posamezne skupine (otočke) zavesti, smo pa še vedno vsi skupaj povezani med seboj in z "matično"zavestjo. In čisto verjamem, da so se razno razni otočki zavesti materializirali na različnih ravneh (frekvencah, dimenzijah in podobni sranjih). Torej v mojem scenariju ni prostora za persionificiranega Boga, Stvarnika, Jezusa, Svetega Duha, Alaha, Krišno, Budo in ne vem koga še, ki da nas je posla sem zato, da se jebemo do smrti za njegovo zabavo (kao da se odkupujemo za karkoli že). Osebno tudi zavračam idejo/princip karme (in namena, ne poznam sanskrtskega imena za to, spomin mi ni najmočnejša stran
). Vsi ti principi in ideje so nastali zato, da nas ločujejo, nam vzbujajo slab občutek, občutek krivde. In potem nujno potrebujemo nekoga, da nam pove kako se pa prav dela in živi (duhovnike, učitelje, voditelje ...). E, nema. Jaz sem čisto lepo sam prišel sem in to popolnoma opremljen za tole življenje. Vsi zgoraj našteti pa so naredili vse že v otroštvu, da bi pozabil kdo sem, po kaj sem prišel in da ima vgrajen popoln sistem vodstva skozi življenje. Pravzaprav so ta sistem uporabili proti meni in namenoma (ali pa iz nevednosti) zelo močno poudarili samo en del tega vodstva: občutek krivde in nezadovoljstva. Vse pizdarije v življenju pa potem sledijo samodejno - zakon privlačnosti.
(uh sem se namatral s temle tipkanjem, grem malo počivat k šefu
)