Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 35 36 37 38 39 ... 416
(Read 1814360 times)
gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #540 - 23.07.2009 at 11:30:53

Quote:
je zadeva taka da na našem svetu deluje sila, ki potrebuje konflikt (beri strah) da lahko sploh preživi.

poznam to ... tud jest tko razumem zadevo

ne razumem pa kaj ti ne gre skupi ...

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

kreten40
Ex Member

Reply #541 - 23.07.2009 at 12:54:23

gape wrote on 23.07.2009 at 11:30:53:
Quote:
je zadeva taka da na našem svetu deluje sila, ki potrebuje konflikt (beri strah) da lahko sploh preživi.

Ne razumem kaj ne razumeš da meni  (kao) ne gre skupaj?Cheesy

Mogoče moje zavračanje kritikov ega? Po moje je ego tisti, ki tole življensko izkušnjo dela vredno izkušnje. Če ne bi bilo ega, bi bili rastline, vsi enaki in vsi eno. Saj smo vsi eno, vendar na globlji (ali višji, če tako hočeš) ravni. Tu pa smo zato da ravno ob pomoči ega širimo spoznanja enosti. Kontradiktorno? Mogoče. Ampak jaz si res ne predstavljam sveta (fizičnega seveda) kjer ega ne bi bilo, ker bi to pomenilo, da razmišljamo popolnoma enako. Tak tudi duhovni svet ni, ne angelski, ne  .... Drugače ne bi potrebovali različnih imen zanje, saj bi bili vsi enaki. Razumeš kam merim? Bojim se da duhovnopumparji (brez zamere prosim), zamenjujejo ego z blagostjo in dobroto. Tak si lahko tudi z egom. Ali pa žleht in krivičen brez njega, kot dokazuje ta sila o kateri tudi sam veš dovolj.

Ali pa sem zgrešil poanto tvoje pripombe? Bom zelo vesel popravka, če je tako Wink

(sveda pa ne trdim, da je moj pogled pravi, kaj šele da je edini zveličavni. pač mi zaenkrat mi dobro služi)
Back to top

IP Logged

kreten40
Ex Member

Reply #542 - 23.07.2009 at 13:34:26

Tole okrog 12 planeta je zelo zanimiva debata. Kakorkoli že, kmalu se bo vedelo ali drži ali ne. Če sem si prav zapomnil, naj bi bil na južni polovici že kmalu viden tudi za amaterje (v drugi polovici letošnjega leta. Torej ne bo treba čakati do konca leta 2012 s paniko, jo bomo lahko gonili že prej in to na podlagi dejstev, a ne  Cool
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #543 - 23.07.2009 at 13:49:33

Quote:
Tole okrog 12 planeta je zelo zanimiva debata. Kakorkoli že, kmalu se bo vedelo ali drži ali ne. Če sem si prav zapomnil, naj bi bil na južni polovici že kmalu viden tudi za amaterje (v drugi polovici letošnjega leta. Torej ne bo treba čakati do konca leta 2012 s paniko, jo bomo lahko gonili že prej in to na podlagi dejstev, a ne  Cool

2009 spdonaj hemisfera

2010 pa vsi

hec je v tem, da bo tako velik k luna,.. je pa 2 lai 3 večji kot mi nasa emlja,.

neki se govori da se bodo nlp umešavali ce bomo izumrlipanas preslili,.. sam baje da se oni ne vedo kaj bo ratlao,..

Kt se dojel gre za to, da ce se poajvijo zemlja in 10 planet na isti strani sonca bo sranej ce pa na nasrptoni pol ap bo ok

tudi ce pride ni nujno da nas kaj prizadeva ker vcaih pizradne vcasih ne

Po tem kar vem, da so zamaknili koeldarje se rpicakuje palent med 2012 do 2017 tunoter bi rpislo,..

in za mase nj bi ibl tudi kontakt

folk oborozite se,..

jaz grem z prvo placo po fraco
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #544 - 23.07.2009 at 14:14:15

tud slučajno se ne mislim oborožit in it nasilja.
"oborožit" se je treba z ljubeznijo in pogumom. to je vse kar je.

Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #545 - 23.07.2009 at 14:20:11

Petra. wrote on 23.07.2009 at 14:14:15:

Menim, da je lepo če s eprirpaviš na vs emozne načine, od ljubezni itd,.. kakos e kaj anredi kako anredis zavetje ce pride orkan kako vodo poisces pa tkao ce pride res sranje,.. ce pa nas anapdejo ufoti pa da kupis fraco p ajh bomo z fraco tepl c ene drgac,..

veš tako gledamjaz na to,. ce ti en reče da priahja dez po tv in nasledn dan hodis brez marele okol pol si sma kriv ce nisi vzel amrela ce pa ams marelo pa si se prirapvil,. nic ni narobe ce se prirapvis zscitis izobrazujes,... sje ne bos delal problemov ce mas fraco ce pa bo tebe kdo tel pa ga nazaj,..

Wink

p.s.: no jaz vzamem moj wok polap sem mortal kombat he,he,he,he,...

Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #546 - 23.07.2009 at 14:32:47

em,..
še neki gopsodična petra,..

Sam sem bil akr tepen dosti.

Po osnovni soli ko je bil sestanek rediteljsiki sestanek kot govorilne ure. Pride oče domov pa mi reče.

"Ti mali te sošolci malo tepejo v šoli al kako?"

jaz sme mu priznal, da me že celo leto garbajo ker se jim nisem pustil kontorlirati, .. pac 1 razred sej veste ako je.

No pol ap mi je reku:" Veš, če jim pustiš, da te tepejo zato k nočes problemov z tovršico ozirma če misliš, da te bodo pustili namiru ko te pretepejo se motiš. Sam vidiš, da te tepejo že celo leto."

Pol sme mu lagal, da me ne tepejo skoz sam enkrat na teden.

No polap sem dobil po prstih: MI rece oče:" Glej, razumem, da nočes se tepst, samo če ne bos se zase postavil, pol te bodo veno tepli in nikoli ne bos mel miru. Postavi se zase, če pa se bojis tovršice se bom pa jaz z njo zmeni. Samo neki si zapomni, nikoli ne izivaj, vedno se brani. Ko se braniš se daj z vsem kar imaš, toda nikoli ne smeš začet. In to velja tudi v zivljenju. Nikolien napdaj ampak poamgaj.

No fotra sem butasto gledal,.. kaj ap sme vedu,..

Pol pa mi ej reku še: Veš, ti se samo brani, če bo učitlejica kaj rekla ji ap reči da nj mene poklice pa se bom jaz ze psotavil zate tudi pres starsi od tistega k ga bos razbil.

Hjej,...

V pol leta sem razbil vse v razredu,.... . VEDNO v obrambi. Mel sme mir sosolke so me bolj jemale resno kot druge pa se boljs em se z puncami azcel druziti k so se leps emenile. Je bil ap en tipo z katerim sem se pretepal od 1 do 4 razreda vsak teden tudi po dvakrat. Samo kaj čes, ostli me pol več niso tepli.

Menim, da obramba je zaželjena v kolikor si napaden, toda nikoli nikoli ne napadat. Če se da zment umakniti pol se zmniš umaknš, ko ap nimaš se nikamro umakniti ko si v slepi ulici, potlej pa ni milosti. To sem dozivel v poklicni šoli. Tako,da vem kako je. Če se sprijazniš, da te bodo tepli, pol ok. Če se braniš moreš pa vedno sao enga zjebat ap te osli pustijo namiru. Pa da en boste mislili, veliko ljdui k tezi se sploh ne zaveda kako so rpimitivni. Mislim, potegnite si knjgo iz neta dol DIM MAK,.. 100 udarcov. Vam povem,.. določene udarce s elohak vsak clvoek nauci. Recmo kolega vedno unici koelno cloveku,.. pol ap s elohak prasas ali se spalca sepati cel lijfe zato da bo snemu sojo voljo vsilil. Sam sem tipa ze drzal za vrat z eno roko na tlah v drugi roki pa normlni format opeke k je bilo prirpalvjeno da bi mu glavo stolkel. Samo ko ti gre za to on ali ti, pol ni vec bliznic.

Obramba ja da se zascitis ok vse vredu napdatai pa nikoli razen ko  napadas v obrambi to ej druga.

Kar ap se mene tiče pa ves petra nisem en primitivnez, smao res si zelim, da bi vse pucne na tem svetu mele v sonovni soli kak tecaj samoobrambe,... to biap res zelel no ce bom dkaj spoznal kako punco k ji bom vsec pa ce bom mel hcerko mogoce jo bom prov poslal nekam da jo naucijo malo brcati pa tako,.. . K punce bi tpa res mogel te reci znati.

pa nunchaki so tudi lepi,.. vem ks em jih v glavo dobil sem pa tja,.. hehe hitro zamenjas ko vrtislol

Ok lepo pozdravljena

mogoce si bial dkaj tepena od 5 ljudi ks o te pretepali,..

jaz sem bil akr vleiko tepen v lijfu,.. ker nisme tel ukriviti hrbta kot mald pobcek ze,..

po enem letu mi je oce reku da je slisal od ucitlejice da me pretepjao v osli,..
pac anekdota,..

in sme mu reku,.. da me res ap da s enočem tepst,..
oce mi je reku,.. kok casa te tepejo,..

sme reku ja celo leto

pol ap mi je reku,.. no, mogoce res noces se tepst samo ce mislsi da te bodo psutilinamiru ker se noces tepsti se motis ali so te pustili
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #547 - 23.07.2009 at 18:36:56

Zdravo

Bi lahko klapo ozirma moske in zenske ozirma forum poprosil ce lahko vrzejo uc na tale video. Sem prirpavljal za selitev pa sme polusal mingrede,..

link:

http://www.youtube.com/watch?v=0Bz9YPriDLo&NR=1

pa lepo rposim za kometarje

elpo pozdravljeni,..

pridam nazaj za kako uro,.. morem po po kruh

lp
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #548 - 23.07.2009 at 23:54:14

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #549 - 24.07.2009 at 01:06:48

radovedni soncek wrote on 23.07.2009 at 18:36:56:
Zdravo

Bi lahko klapo ozirma moske in zenske ozirma forum poprosil ce lahko vrzejo uc na tale video. Sem prirpavljal za selitev pa sme polusal mingrede,..

link:

http://www.youtube.com/watch?v=0Bz9YPriDLo&NR=1

pa lepo rposim za kometarje

drugi del?
kaj točno te matra?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #550 - 24.07.2009 at 07:53:39

Quote:
Boštyxz wrote on 22.07.2009 at 17:09:40:
Quote:
Bošti, kaj ma tebe npr. večno vzgajat za hlapca? Boš pa ja menda kmalu prestopil pripravniško dobo in za večno postal hlapec. Potem boš za večno hlapec in vzgoja ne bo več potrebna. Za kršitve reda je pa tako tu Satan.

Lp,Igor

Glej ti slepi prijatelj : tudi ti si hlapec Stvarnika, ravno tako kot Satan, ali recimo jaz .

Razlika med nama je le v tem, da se jaz tega zavedam, ti pa očitno še ne .

No, pa dober pozdrav iz naših dobrav, čaw , ...

Ti govoriš o večni vzgoji sebe od strani boga. Pravim ti samo, da večna vzgoja za hlapca ni potrebna. Ko enkrat spoznaš, da si hlapec in to delo vestno opravljaš se ti tudi Satana ni potrebno bati. Bog se potem lahko ukvarja s čim pomembnejšim, kot pa s teboj, ki bi rad bil nek njegov večni problem.

Lp,Igor

....., ja, seveda, z nečim pomembnejšim, recimo z Ajgorjem, ali še čem bolj pomembnejšim, ...  Wink Grin Tongue Grin, ... jaz sem itak popolnoma nepomemben za Stvarnika - kot da me ni  Cool .

Dober pozdrav + #

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #551 - 24.07.2009 at 07:58:23

radovedni soncek wrote on 22.07.2009 at 23:50:10:
Boštyxz wrote on 22.07.2009 at 16:27:36:
gape wrote on 22.07.2009 at 11:35:59:
radovedni soncek wrote on 21.07.2009 at 21:34:42:
em

http://www.youtube.com/watch?v=6zSrg0IxHzI&feature=related

pogljte oba dela

gape kapo dol vzamem nazaj,.. nimam pojma o pojmu,...

kolk pa res norih modelov ...
jaojao

Ja, dobr' je namignu : namreč, četudi bi bilo Človeštvo preseljeno na drug Planet, bi pa potem še onega uničilo .

To vem, zato, ker smo enega zelooooo podobnega v našem osončju že uničili , z huuudo explozijo žal, ...

No, zato Bo Tokrat Pač Drugače : Namreč, Stvarnik Bog tega krutega konca ne bo več dopustil nam bednežem. ( i know why)

Vendar pa tudi Vesoljnih Potopov Ne bo več dopustil . Tako nam je obljubil.

No, ampak, bo pa dopustil druge nadloge , da pridejo nad izprijeno Človeštvo , ... da se "dokonča" človeški rod, in za njim vstane "Nova Doba" , vrednejša dostojanstva Življenja, ...

Grem delat' še malo, ... ker sem že v zamudi spet' , ... ker se ubadam preveč z posvetnim bliščem, ... = blišč + beda (aaa...) .

Lp + #

Em,. potope je preklical,..

samo a ves 10 palnet bo povzrocil ogenj tega p ani rpeklical
Wink

Ja, čist' možno, ... se s3njam, ...

Aaaampak še prej bo prišlo do huuuuuuudih explozij butana ki se zbira v atmosferi nad velemesti, kjer najbolj spušča, posledica pa bo da bodo cela mesta "odpihnjena" v pepel + ruševine .

Tako to bo , predvsem tam, kjer vlada največja brezbrižnost z krivicami vred .

Lp + Dp + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #552 - 24.07.2009 at 08:00:32

Petra. wrote on 23.07.2009 at 14:14:15:

Smiley Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #553 - 25.07.2009 at 11:36:57

juj juj juuuj

Project Camelot interviews Bill Deagle - Part 1 of 3
http://www.youtube.com/watch?v=htdNzesY0Wg&feature=related

ta je pa čistprevečneverjetn
mogoče mal preveč samopomembn ...
ampak
ma za kej tak bit ... majko mu ...
en od tistih ki so mel precej visok security clerance u ameriki, je nek doktor in to ...
je mel 2 obsmrtni izkušnji
je vidu lizarda u clintonovi teti ... ko je bil ob njej ...

tolk podatkov da sploh ne morem napisat ...
pa je res full pomembno, se bom potrudu ko bom gledu ponovno ... topot sm blj usput poslušu ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #554 - 25.07.2009 at 18:09:12

Quote:
gape wrote on 23.07.2009 at 11:30:53:
Quote:

Ne razumem kaj ne razumeš da meni  (kao) ne gre skupaj?Cheesy

Mogoče moje zavračanje kritikov ega? Po moje je ego tisti, ki tole življensko izkušnjo dela vredno izkušnje. Če ne bi bilo ega, bi bili rastline, vsi enaki in vsi eno. Saj smo vsi eno, vendar na globlji (ali višji, če tako hočeš) ravni. Tu pa smo zato da ravno ob pomoči ega širimo spoznanja enosti. Kontradiktorno? Mogoče. Ampak jaz si res ne predstavljam sveta (fizičnega seveda) kjer ega ne bi bilo, ker bi to pomenilo, da razmišljamo popolnoma enako. Tak tudi duhovni svet ni, ne angelski, ne  .... Drugače ne bi potrebovali različnih imen zanje, saj bi bili vsi enaki. Razumeš kam merim? Bojim se da duhovnopumparji (brez zamere prosim), zamenjujejo ego z blagostjo in dobroto. Tak si lahko tudi z egom. Ali pa žleht in krivičen brez njega, kot dokazuje ta sila o kateri tudi sam veš dovolj.

Ali pa sem zgrešil poanto tvoje pripombe? Bom zelo vesel popravka, če je tako Wink

(sveda pa ne trdim, da je moj pogled pravi, kaj šele da je edini zveličavni. pač mi zaenkrat mi dobro služi)

hehehehe

*Mogoče moje zavračanje kritikov ega?*
jest tega ne bi tko napisu, ker pa si že tko obrnu zadevo ...

to mi ne gre skupi
da veš da je ego 'kriv' za use
da so ga provzaprov izrabl za to da nas ufurajo kamr nas ufuravajo
(u ego)
in da ga še kr zagovarjaš ...

zakaj sm zadevo tkole obrnu
*ne razumem pa kaj ti ne gre skupi ... *
ve samo bog
jest namreč ne vem (več)
sm biu u toplicah ... in se mi zdi da sm zadnjič na hitr zaključu

itaq pa wedno te modele nore poslušam umes ...

in če se mal vrnem na ego ...
in tvoje zavračanje
kritikov

se mi zdi da si ego pomešu z idividualnostjo
pa umes je še osebnost
pa še kakšno sranje ...

nč ne rečem da ego pomembno ne pripomore k izkušnji, da je taka kot je ... zihr da ja ...

razmišlja tud ne ego
to dela razum ... recimo
da jih poseciram ... prasce ...

ego je pač šerif preživetvenih nagonov
on je instinkt
in
kar je najbljpomembno
on nisi ti

in če grem še mal nazaj, k mi je zanč časa zmanjkal
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1233678557/529#529
*na našem svetu deluje sila, ki potrebuje konflikt*
in ta sila deluje skozi ego
strah ni tebe ampak ego

*Jaz sem čisto lepo sam prišel sem in to popolnoma opremljen za tole življenje.*
kot si nekje drugje tud sam ugotavlju - niso usi te sreče

*Vsi zgoraj našteti pa so naredili vse že v otroštvu, da bi pozabil kdo sem*
kar so nardil
kar so naprogramiral
je use zapisano u egu

po kaj si prišel torej?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 35 36 37 38 39 ... 416