radovedni soncek
|
em,.. še neki gopsodična petra,..
Sam sem bil akr tepen dosti.
Po osnovni soli ko je bil sestanek rediteljsiki sestanek kot govorilne ure. Pride oče domov pa mi reče.
"Ti mali te sošolci malo tepejo v šoli al kako?"
jaz sme mu priznal, da me že celo leto garbajo ker se jim nisem pustil kontorlirati, .. pac 1 razred sej veste ako je.
No pol ap mi je reku:" Veš, če jim pustiš, da te tepejo zato k nočes problemov z tovršico ozirma če misliš, da te bodo pustili namiru ko te pretepejo se motiš. Sam vidiš, da te tepejo že celo leto."
Pol sme mu lagal, da me ne tepejo skoz sam enkrat na teden.
No polap sem dobil po prstih: MI rece oče:" Glej, razumem, da nočes se tepst, samo če ne bos se zase postavil, pol te bodo veno tepli in nikoli ne bos mel miru. Postavi se zase, če pa se bojis tovršice se bom pa jaz z njo zmeni. Samo neki si zapomni, nikoli ne izivaj, vedno se brani. Ko se braniš se daj z vsem kar imaš, toda nikoli ne smeš začet. In to velja tudi v zivljenju. Nikolien napdaj ampak poamgaj.
No fotra sem butasto gledal,.. kaj ap sme vedu,..
Pol pa mi ej reku še: Veš, ti se samo brani, če bo učitlejica kaj rekla ji ap reči da nj mene poklice pa se bom jaz ze psotavil zate tudi pres starsi od tistega k ga bos razbil.
Hjej,...
V pol leta sem razbil vse v razredu,.... . VEDNO v obrambi. Mel sme mir sosolke so me bolj jemale resno kot druge pa se boljs em se z puncami azcel druziti k so se leps emenile. Je bil ap en tipo z katerim sem se pretepal od 1 do 4 razreda vsak teden tudi po dvakrat. Samo kaj čes, ostli me pol več niso tepli.
Menim, da obramba je zaželjena v kolikor si napaden, toda nikoli nikoli ne napadat. Če se da zment umakniti pol se zmniš umaknš, ko ap nimaš se nikamro umakniti ko si v slepi ulici, potlej pa ni milosti. To sem dozivel v poklicni šoli. Tako,da vem kako je. Če se sprijazniš, da te bodo tepli, pol ok. Če se braniš moreš pa vedno sao enga zjebat ap te osli pustijo namiru. Pa da en boste mislili, veliko ljdui k tezi se sploh ne zaveda kako so rpimitivni. Mislim, potegnite si knjgo iz neta dol DIM MAK,.. 100 udarcov. Vam povem,.. določene udarce s elohak vsak clvoek nauci. Recmo kolega vedno unici koelno cloveku,.. pol ap s elohak prasas ali se spalca sepati cel lijfe zato da bo snemu sojo voljo vsilil. Sam sem tipa ze drzal za vrat z eno roko na tlah v drugi roki pa normlni format opeke k je bilo prirpalvjeno da bi mu glavo stolkel. Samo ko ti gre za to on ali ti, pol ni vec bliznic.
Obramba ja da se zascitis ok vse vredu napdatai pa nikoli razen ko napadas v obrambi to ej druga.
Kar ap se mene tiče pa ves petra nisem en primitivnez, smao res si zelim, da bi vse pucne na tem svetu mele v sonovni soli kak tecaj samoobrambe,... to biap res zelel no ce bom dkaj spoznal kako punco k ji bom vsec pa ce bom mel hcerko mogoce jo bom prov poslal nekam da jo naucijo malo brcati pa tako,.. . K punce bi tpa res mogel te reci znati.
pa nunchaki so tudi lepi,.. vem ks em jih v glavo dobil sem pa tja,.. hehe hitro zamenjas ko vrtislol
Ok lepo pozdravljena
mogoce si bial dkaj tepena od 5 ljudi ks o te pretepali,..
jaz sem bil akr vleiko tepen v lijfu,.. ker nisme tel ukriviti hrbta kot mald pobcek ze,..
po enem letu mi je oce reku da je slisal od ucitlejice da me pretepjao v osli,.. pac anekdota,..
in sme mu reku,.. da me res ap da s enočem tepst,.. oce mi je reku,.. kok casa te tepejo,..
sme reku ja celo leto
pol ap mi je reku,.. no, mogoce res noces se tepst samo ce mislsi da te bodo psutilinamiru ker se noces tepsti se motis ali so te pustili
|