Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 364 365 366 367 368 ... 416
(Read 1925698 times)
Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #5475 - 21.12.2012 at 15:06:32

Devi wrote on 21.12.2012 at 13:11:58:
sam da se dogaja Smiley
drugač pa se mi pa niti ne zdi, da bi blo velik straha v ozračju, je pa definitivno velik jeze

Tudi veliko strahu je. Strahu pred spremembami in pred tem, kaj bo prinesel jutrišnji dan.
Za marsikoga pa, kako bo preživel jutrišnji dan....

Jeza je posledica tega, ker se ljudje čutimo izkoriščane in zlorabljene s strani vladajočih in pohlepnih egoistov.
Back to top

IP Logged

ego(3p
Ex Member

Reply #5476 - 21.12.2012 at 15:30:35

Petra. wrote on 21.12.2012 at 14:34:54:
ja, naj še naprej vlada materializem in intelekt, da bojo vsi naegotripani.  Smiley k tega nam pa ful manjka, a ne?

življenje in mi vsi smo ful več kokr lahko klele s svojim omejenim umom štekamo. srce je organ s katerim treba gledat, doživljat, čutit, mislit. pa bo. še vedno verjamem v pozitivne spremembe, kjer bo tehnologija končno služila vsem ljudem in jim olajšala bivanje, da bo časa še za kaj več kot preživetje in alko.  

tko, da nameravam, krasen prehod v zlato dobo, zdaj lahko rečemo by by železna doba, si nas velik naučila, ampak prišel je čas, ko ženske prevzemamo položaje in kažemo pot, ki je lahko ljubeča do vseh bitij tega planeta.

egič, sarkazma pa delanje norca je pa itak že povsod preveč, se ti zdi, da tega manjka klele na forumu?

Ja pa kaj si tako občutljiva da te že sarkazem rani verjetno si v lajfu nasedla vsakem ki te je lepo ogovarjal zdaj si pa jezna na vse tipe  . Razmišljam js z glavo za to jo namreč mam da ne nasedam vsaki teti pa stricu ki pripoveduje zgodbe o angelih ,ti se pa zamisli sama kaj manjka na forumu in poglej malo linke za nazaj ki jih je dosti ki tak večino cajta te limaš ko pa kaj poveš je pa že nek konflikt . Kaj se ti to zdi ljubeče do vseh bitij?  Pa ko boš pokazala da znaš pozabit ta egotrip na kerga se vedno zgovarjaš in se z njega norčuješ ti bom verjel da veš kaj pomeni nekaj več kot omejen um .
Ps kaj si lejzbika mogoče  Tongue
Back to top

IP Logged

ego(3p
Ex Member

Reply #5477 - 21.12.2012 at 15:39:59

gemba wrote on 21.12.2012 at 14:49:05:
Quote:
Ta leva buckasta bi bila kaj praviš za zadnje dni predn udari armagedon,pa še na ukulele bi lahko brenkala Smiley

Ja, bi bla. Lepa je tota blondinka.
Evo jo z ukulele  http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=U-lt3vVA-4I  and she won   http://www.youtube.com/watch?v=iouXOMyu9a8
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #5478 - 21.12.2012 at 21:27:48

Robi wrote on 21.12.2012 at 15:06:32:
Devi wrote on 21.12.2012 at 13:11:58:
sam da se dogaja Smiley
drugač pa se mi pa niti ne zdi, da bi blo velik straha v ozračju, je pa definitivno velik jeze

Tudi veliko strahu je. Strahu pred spremembami in pred tem, kaj bo prinesel jutrišnji dan.
Za marsikoga pa, kako bo preživel jutrišnji dan....

Jeza je posledica tega, ker se ljudje čutimo izkoriščane in zlorabljene s strani vladajočih in pohlepnih egoistov.

mam veliko stika z ljudmi vseh sort in je strah. pa tud brezup, obup, nekateri ljudje morjo preživet s 150e na mesec. ljudje pa tud nimajo pravih informacij, rajo se je že od nekdaj urilo v strahu pred avtoriteto. ljudje so razočarani zelo, so celo življenje garali, zdaj pa komaj preživijo. je to uspeh? je to višek civilizacije? nein danke za tak svet. eh, saj bo. je bil dooooolg teden. Grin zdaj pa veselje do 2.1., ko gremo nazaj delat, ljubi parlamentarci so si pa podaljšali dopust do 10.1.  Smiley
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #5479 - 21.12.2012 at 21:28:35

Quote:
Ps kaj si lejzbika mogoče  

mogoče pa res.  Smiley

Quote:
Razmišljam js z glavo

s srcem razmišlji. glava ni taprava. Tongue
Back to top

IP Logged

ego(3p
Ex Member

Reply #5480 - 21.12.2012 at 21:51:23

khm am mmmm če si pa po vrhu še medicinska sestra si bi blo pa popolno Smiley
aja
Prvo ti morm povedat da se ne jezi če se js s kire tete alpa strica delam budalo ker je mišljeno za njih ne zate, ker tebe v bistvu sploh ne poznam bi te tudi težko delal budalo.
Drugač pa mam srce menda tudi jaz pa brez skrbi da ga tudi čutim, morm pa tudi glavo kdaj rabit ki jo že tak premalo  Tongue

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #5481 - 21.12.2012 at 22:00:36

saj me ne jezi, sam včasih si mal dosadan, k vem, da je v teb ful več kot tvoj sarkazem.

a veš, pa tud linki, ki jih lepim tu gor zadnjih deset let, tud ne pomen, da jaz vse to verjamem. mam svojo teorijo. lepim pa jih zato, ker mi je zanimivo, pa tud večina ima pozitivno sporočilo, glede prav teme 2012, pa sem lepla zato, ker se je na koncu izkazalo, da noben nima pojma kaj bo. bo to, kar bo vsak posameznik nardil. in ko bomo dojel, da resnično kar delamo drugim, v resnici delamo vsak sebi, pol se bo zgodil nenaden preobrat, kjer bo svet mal bl prijazen do vseh, ker verjamem, da je večina ljudi še vedno pretežno pozitivnih, verjetno pa malo prenaivnih, da se že tok časa pustimo tkole žejne čez vodo vodit.
Back to top

IP Logged

ego(3p
Ex Member

Reply #5482 - 21.12.2012 at 22:25:41

Zato je pa ql da me kdo spomni če sem preveč dosaden ,to je ok .
Ja pol pa napiš zravn linka kaj ,js ko vidim enga strica ki poln sam sebe razlaga da občasno potuje z tujimi bitji okol po vesolju si mi pač meni kot čist navadnem človeku zdi trčen in če še iz istega stola razlaga kako smo vsi eno vsi isto se mi zdi kontradiktoren. Zato pa napišem komentar tak kot ga čeprav sem že tečen s tem . Pa morda me tudi zanima kaj ti praviš o tem kar linkaš saj konc koncev ni samo forum smo tudi folk tu zadaj ki tipkamo .
Aja pa nisi odgovorila če si medicinska sestra al ne  Tongue
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #5483 - 21.12.2012 at 23:09:42

nisem sestra.  Smiley

pa saj kdaj kaj natipkam, hehe, sam k itak ni več kaj dost za povedat.
pa forum je tud ena taka fajn stvar, kamor popaš stvari, k lahko pol preveriš. tko k recimo un striček k je napovedal potrese. dva sta mu ratala za december. 18.12. k je pa on rekel, da bo potres 8+, je bil "samo" 6.1. danes pa itak ni bilo unga 10+, kot je napovedal. sicer, ok, dan nekje še traja. mogoče mu rata.  Wink

men je pa lih to ful zanimivo, ko se enim dejansko dogaja, da vidijo angele itd. a veš, res je vse možno.  in sigurno si tud ti že doživel moment, ko si videl čez meje razuma in doživel nek trenutek, dogodek, kaj pa če...?
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #5484 - 22.12.2012 at 00:08:08

no, s tem se precej strinjam.  Wink
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #5485 - 22.12.2012 at 15:09:18

Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #5486 - 22.12.2012 at 16:44:52

V preteklih letih smo bili priča raznoraznim prerokbam, ki se deloma uresničujejo, ni pa kar konec sveta. Tu se lahko zamislimo nad modrostjo Svetega pisma, kjer Jezus pravi:

Resnično, povem vam: Tu zagotovo ne bo ostal kamen na kamnu, ki bi ne bil zrušen. ... 36 »Za tisti dan in uro pa ne ve nihče, ne angeli v nebesih ne Sin, ampak samo Oče. ...

in na koncu res lahko vidimo, da vsi raznorazni prerokovalci ne vedo ne ure ne dneva, ampak samo ugibajo.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

ego(3p
Ex Member

Reply #5487 - 22.12.2012 at 17:33:06

Petra. wrote on 21.12.2012 at 23:09:42:
nisem sestra.  Smiley

pa saj kdaj kaj natipkam, hehe, sam k itak ni več kaj dost za povedat.
pa forum je tud ena taka fajn stvar, kamor popaš stvari, k lahko pol preveriš. tko k recimo un striček k je napovedal potrese. dva sta mu ratala za december. 18.12. k je pa on rekel, da bo potres 8+, je bil "samo" 6.1. danes pa itak ni bilo unga 10+, kot je napovedal. sicer, ok, dan nekje še traja. mogoče mu rata.  Wink

men je pa lih to ful zanimivo, ko se enim dejansko dogaja, da vidijo angele itd. a veš, res je vse možno.  in sigurno si tud ti že doživel moment, ko si videl čez meje razuma in doživel nek trenutek, dogodek, kaj pa če...?
Ok nima veze pač čist tk sem se šel malo šloganje in so te karte pokazale v zd  Smiley
O ja videl sem vsesorte enkrat tudi govoreče ploščice na zidu ampak je blo pa vse pod vplivom različnih gobanov in podobnega šavja  Smiley
Drugače prav tako zares pa ne verjamem da je kdo videl kako tako mističnjo bitje iz drugih dimenzij če seveda ni blo zraven vsaj malo domišlije pa ajd recimo tako kot si rekla vse je možno in kaj pa če... je tudi ql .
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #5488 - 22.12.2012 at 17:37:43

Petra. wrote on 21.12.2012 at 22:00:36:
lepim pa jih zato

svoboda do obveščenosti
je moje prvo vodilo
kaj je res in kaj ni res je tko odločitev posameznika
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

ego(3p
Ex Member

Reply #5489 - 22.12.2012 at 17:43:36

Tk kot si zadnji stavek povedal je stvar samo v tem v kaj kdo verjame in se odloči da je zanj to res . Sam nemorš pa ignorirat dejstva da marsičesa v kar verjamemo na svetu ni .
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 364 365 366 367 368 ... 416