gape wrote on 03.08.2009 at 10:54:11:ni kej
noben ni za ubit
še tatečni insekti ne ... čeprow sm glih učeri poslušu enga taodfukanga ki je razlagu kako celice od živega bitja, ko ono umre, se ... nekako ... spremenijo (ob prisotnosti silicijevega oksida (katerga je u Zemlji ko dreka)) u celice ki so zahtevane za telo 'višjega nivoja' ... se prawi, če sm dobr razumel, za izdelat telesa višje frekvence/nivoja (kamn,roža,žival,človk,...) treba pobit zadost teles nižje frekvence ...
po drugi strani pa je isti striko tud govoru kako so zmerl, kako se silicijevi kristali u zemlji pumpajo z energijo in, če sm dobr razumel, se prozaprov boota (zaganja) 'računalnik', ki bo premaknu zemljo iz 3dimenzionalne frekvence u 4. s tem pa tud telesa - in to tko, da bo apgrejdu dnk ... da bodo ona višje frekvence - manj gosta
lol
usak nadaljni model mi poveze že par manjkajočih blodenj od prej u zgodbo ki stoji skupi ...
dan burisch
http://www.youtube.com/watch?v=KhK3Os_eE4gin
kar mi je blo najblj fascinantno, model tolk obvlada, da pozna poleg vseh teh tačudnih lizardov ipd ET sranj ki so pršli iz drugih prostorov, še modele ki so pršli iz drugih časov
in on jih imenuje pač timeline + tolk tisoč let kolkr so naprej ... če sm dobr razumu 'naši' zanamci ... zakaj sm napisu 'naši'
ker je to tanajbljfascinatno
skratka - on jim reče yayrods al neki ... ker prihajajo iz drugega časa
leta 1950+ so ameri 'ujel' taprve - iz 24.000 let naprej so uletel
pol ma še ene k so 48.000 let naprej - oboji ti dvoji so greys - tamali in taveliki
oni so kao nasledniki od teh ki so katastrofe preživel - pod zemljo
in pol so še eni - 52.000 let naprej - od tm prihajajo ... ti ... ti pa so visoki - blond, plavih oči ... skratka tall blondes - oni - oni so nasledniki teh ki so katastrofe preživel in NISO šli pod zemljo ...
živijo pa tud na različnih delih vesolja - tall blonds in greys
in najbljfascinatno mi je da se modeli še iz 52.000 let naprej vračajo da bi odfukal kar bomo zdele zafukal ...
vračajo se tud in predvsem iz nam bližjih časov
menda pa je 'težava' u superimpoziciji detajlov ki se - analiza scena - razstavljanje - več stvari - vedenja, znanja ... ki se manifestira tukaj in zdaj ... (verjetn da bi nam ja končno ratal)
skoz ta potovanja pa se očitno tud vzpostavljajo novi timelini - vzporedni časi - časovne realnosti provzaprov ...
skratka
bottom line
je zdej zgleda res tak čas, ki ga ne bo še nadaljnjih 50.000 let, da nardimo iz sebe kar je za narest ...
mi je zelo zal,..
toda, ensotavno mam prevec sojih rpoblemv da bi s elotil kae taek reci in raziskovanja kot jih imas ti tuki, v bistvu sme opustil premilejvanje o teh receh,..
bi ap tako reku,..
ucim se rad ni problem, sam dokelr nima sonovnih pogoejv itd,.nimas kaj delati,.. sicer pa mi ej zelo zanimivo,.
kaj smo pa mi tako krucevo razlicni renso slim,.
enormno palentov je okol, enormno , in zakaj vsi prisli sem nazaj ne vem no,..
mislim,...
je en vecji point v vsem temkot clvoek prizna samo kak pa je pa nikol nobn ne bo vedu,..
umrl bos resetral se bos in ansedn lijf ebos iste bedarije ali reci pokusal doejti ce bos prsiel do tega al pa bos cel lijfe krmap ap lapto gonil za pest riza ozirma umrl kot otroci ki umirajo za pomnjknje rhane
Sem dobil en mail k sme videl kako amti vsa shirana k so jo kosti pa koza drzi mrtuga otorka ozirma dete polno kosti in koze rped sabo,..
j ama bog enda,..
samo gledal sem 2 minute v uno sliko,.. pa jih je bilo vec
majke mi,.. sej sem mel apr zajebanih pizdarij v lijfu, samo če ne bom spsoben otorku dat vsaj dvakrat tok kot sme jaz mel,.. ga nocem met,... samo nekomu bm lijfe zafukal nej gre drgam k se bo bolje mel ,..
lol folk ap sopa mucle k da so igrace,. sje ni cudno da gre vs e vpm,..
pl