Ampak kaj pa, če so te napovedi neresnične, kot so bile tiste, da bo leta 2000 po Nostradamusu se začelo nekakšno uničenje, 27- letna vojna....
Sem pa brala tudi knjižico Univerzalnega življenja, kjer Kristus napoveduje katastrofalne stvari, zaradi ubijanja živali, zaradi onesnaževanja planeta itd. Odlomek iz knjižice:
Quote:Ljudje boste vprašali, od kod naj vemo, da če škodujemo Zemlji, padejo posledice nazaj na nas? Ni nam bilo rečeno, ne škodujte Zemlji, ampak vzemite, kar nam Zemlja daje! Ali resnično jemljete, kar vam Zemlja daje? Ali si ne prizadevate vedno znova in znova iz Zemlje jemati še več? Resnično, povem vam, vi ljudje, še niste doumeli, da čim več hočete črpati iz Zemlje, tem manj vam bo dajala v prihodnosti, ker spreminjate njeno notranje življenje in s tem njen položaj. Vi ste povzročitelji prihajajočih dogodkov. Redki ljudje prepoznavajo, kaj prihaja. In če o tem slišijo, pomislijo na Boga, na Gospoda, ki kaznuje in graja. O, ne! Kar ste posejali, boste poželi- razen če se spreobrnete! Vsaka akcija rodi reakcijo, prihodnost prinaša to, kar so ljudje posejali v preteklih časovnih obdobjih in kar sejejo v sedanjem času.
Kajti kar sem nakazal kot Jezus iz Nazareta, se sedaj zgrinja nad človeštvo- vojne, naravne katastrofe, lakota, stiska.... Da, onesnažena Zemlja se upira in pogoltnila bo mnoge. Zemlja leži v vročici in oddala bo vse, kar ne spada k notranjosti Zemlje, k čisti biti. O glejte, viharji časa niso samo napovedani, vihrali in divjali bodo na vseh kontinentih. Toda to je šele začetek. Govoril sem o viharjih časa, ki bodo prizadeli Zemljo. Zemlja se segreva, led se topi, prihajajo povodnji, začenjajo se viharji. blizu je čas, ko bodo vode vzele veliko ljudi, ko se bo planet Zemlja vzpel in pogoltnil vse, kar si bo prisvojil. In zgodilo se bo, da bodo vode očistile mnoge dele Zemlje....
Spoznajte, vsaka žival čuti in občuti, kaj človek z njo namerava. O vi, ljudje, ali se ne zavedate, da brez narave, brez živali, rastlin in mineralov ne morete živeti? Mnogi tega niso doumeli in so že prestopili sredino, oskrunili so zemeljsko kraljestvo in ga še naprej skrunijo. Če umre narava, umre tudi človeški rod. Prišlo bo do preskoka polov....
Izgovoril sem svojo besedo. Svetovna apokalipsa teče. Kdor noče slišati, bo v vedno krajših presledkih svoje ustvarjene vzroke občutil kot posledice. Jaz sem Zemljo z njenimi rastlinami, živalmi in minerali povzdignil k Sebi. Kdor se bo še kljub temu spozabil nad Materjo Zemljo z vsemi njenimi življenjskimi oblikami, ta bo občutil posledice. Prenehajte mučiti, ubijati in moriti! Prenehajte, ljudje, s svojim okrutnim obnašanjem, ki zadeva samo vas in ne drugih bitij, kajti, kar storite najmanjšim vaših sostvaritev, to storite Meni in samim sebi. Dovolj je! Spreobrnite se, sicer se bo nadaljevala žetev, ki je vaša setev.