Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 41 42 43 44 45 ... 416
(Read 1814640 times)
David
Ex Member

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #630 - 17.08.2009 at 14:53:28

..jaz sem na Robet Dean-u, zacelo se je s tem:
http://www.youtube.com/watch?v=U86vYJIXBNU&feature=channel

potem pa stric google
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #631 - 17.08.2009 at 16:59:25

satis wrote on 16.08.2009 at 11:22:59:
Quote:
..November bo hitro

A letošnji november? Mene pa bolj zanima, a se je Baba vanga zmotila, da bo drugo leto vojna ali res kaj bo na tem, kar upajmo, da le ne bo...

letošnji
menda da bo - vojna
edin če bomo tolk zadev ozavestl, da bomo samo od tega govoril kako smo jo preprečl ...
po najblj optimističnih napovedih naj bi šlo okrog miljardo in pol ljudi bajbaj - če hitr ne preprečmo kar se dogaja ...
spremenimo smeri usaj ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

satis
5

Reply #632 - 17.08.2009 at 18:02:19

Ampak kaj pa, če so te napovedi neresnične, kot so bile tiste, da bo leta 2000 po Nostradamusu se začelo nekakšno uničenje, 27- letna vojna....

Sem pa brala tudi knjižico Univerzalnega življenja, kjer Kristus napoveduje katastrofalne stvari, zaradi ubijanja živali, zaradi onesnaževanja planeta itd. Odlomek iz knjižice:

Quote:
Ljudje boste vprašali, od kod naj vemo, da če škodujemo Zemlji, padejo posledice nazaj na nas? Ni nam bilo rečeno, ne škodujte Zemlji, ampak vzemite, kar nam Zemlja daje! Ali resnično jemljete, kar vam Zemlja daje? Ali si ne prizadevate vedno znova in znova iz Zemlje jemati še več? Resnično, povem vam, vi ljudje, še niste doumeli, da čim več hočete črpati iz Zemlje, tem manj vam bo dajala v prihodnosti, ker spreminjate njeno notranje življenje in s tem njen položaj. Vi ste povzročitelji prihajajočih dogodkov. Redki ljudje prepoznavajo, kaj prihaja. In če o tem slišijo, pomislijo na Boga, na Gospoda, ki kaznuje in graja. O, ne! Kar ste posejali, boste poželi- razen če se spreobrnete! Vsaka akcija rodi reakcijo, prihodnost prinaša to, kar so ljudje posejali v preteklih časovnih obdobjih in kar sejejo v sedanjem času.

Kajti kar sem nakazal kot Jezus iz Nazareta, se sedaj zgrinja nad človeštvo- vojne, naravne katastrofe, lakota, stiska.... Da, onesnažena Zemlja se upira in pogoltnila bo mnoge. Zemlja leži v vročici in oddala bo vse, kar ne spada k notranjosti Zemlje, k čisti biti. O glejte, viharji časa niso samo napovedani, vihrali in divjali bodo na vseh kontinentih. Toda to je šele začetek. Govoril sem o viharjih časa, ki bodo prizadeli Zemljo. Zemlja se segreva, led se topi, prihajajo povodnji, začenjajo se viharji. blizu je čas, ko bodo vode vzele veliko ljudi, ko se bo planet Zemlja vzpel in pogoltnil vse, kar si bo prisvojil. In zgodilo se bo, da bodo vode očistile mnoge dele Zemlje....

Spoznajte, vsaka žival čuti in občuti, kaj človek z njo namerava. O vi, ljudje, ali se ne zavedate, da brez narave, brez živali, rastlin in mineralov ne morete živeti? Mnogi tega niso doumeli in so že prestopili sredino, oskrunili so zemeljsko kraljestvo in ga še naprej skrunijo. Če umre narava, umre tudi človeški rod. Prišlo bo do preskoka polov....

Izgovoril sem svojo besedo. Svetovna apokalipsa teče. Kdor noče slišati, bo v vedno krajših presledkih svoje ustvarjene vzroke občutil kot posledice. Jaz sem Zemljo z njenimi rastlinami, živalmi in minerali povzdignil k Sebi. Kdor se bo še kljub temu spozabil nad Materjo Zemljo z vsemi njenimi življenjskimi oblikami, ta bo občutil posledice. Prenehajte mučiti, ubijati in moriti! Prenehajte, ljudje, s svojim okrutnim obnašanjem, ki zadeva samo vas in ne drugih bitij, kajti, kar storite najmanjšim vaših sostvaritev, to storite Meni in samim sebi. Dovolj je! Spreobrnite se, sicer se bo nadaljevala žetev, ki je vaša setev.

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #633 - 17.08.2009 at 19:50:02

Quote:
letošnji
menda da bo - vojna
edin če bomo tolk zadev ozavestl, da bomo samo od tega govoril kako smo jo preprečl ...
po najblj optimističnih napovedih naj bi šlo okrog miljardo in pol ljudi bajbaj - če hitr ne preprečmo kar se dogaja ...
spremenimo smeri usaj ...

Ne verjamem, da bo vojna.
Sicer pa...kaj lahko spremenimo ?
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #634 - 17.08.2009 at 20:09:16

Odvisno o cem pricamo...
..vojne so skoraj ves cas, ce ni ze ves cas kje kaksna vojna?,

..vecja vojna?, vojna tukaj?

Upam da ne. Se teh ki divjajo je prevec...  ..blo bi dobro ce bi probali zivet brez.
Relax...

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #635 - 17.08.2009 at 20:46:12

Mislil sem tako, kot se omenja, da bo miljarda mrtvih.
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #636 - 17.08.2009 at 21:29:17

bluzim ga

Upam da je ne bo mozno je pa itak vse v teh casih...

Wink
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #637 - 17.08.2009 at 22:15:04

satis wrote on 17.08.2009 at 18:02:19:
Quote:
Ljudje boste vprašali, od kod naj vemo, da če škodujemo Zemlji, padejo posledice nazaj na nas? Ni nam bilo rečeno, ne škodujte Zemlji, ampak vzemite, kar nam Zemlja daje! Ali resnično jemljete, kar vam Zemlja daje? Ali si ne prizadevate vedno znova in znova iz Zemlje jemati še več? Resnično, povem vam, vi ljudje, še niste doumeli, da čim več hočete črpati iz Zemlje, tem manj vam bo dajala v prihodnosti, ker spreminjate njeno notranje življenje in s tem njen položaj. Vi ste povzročitelji prihajajočih dogodkov. Redki ljudje prepoznavajo, kaj prihaja. In če o tem slišijo, pomislijo na Boga, na Gospoda, ki kaznuje in graja. O, ne! Kar ste posejali, boste poželi- razen če se spreobrnete! Vsaka akcija rodi reakcijo, prihodnost prinaša to, kar so ljudje posejali v preteklih časovnih obdobjih in kar sejejo v sedanjem času.

Kajti kar sem nakazal kot Jezus iz Nazareta, se sedaj zgrinja nad človeštvo- vojne, naravne katastrofe, lakota, stiska.... Da, onesnažena Zemlja se upira in pogoltnila bo mnoge. Zemlja leži v vročici in oddala bo vse, kar ne spada k notranjosti Zemlje, k čisti biti. O glejte, viharji časa niso samo napovedani, vihrali in divjali bodo na vseh kontinentih. Toda to je šele začetek. Govoril sem o viharjih časa, ki bodo prizadeli Zemljo. Zemlja se segreva, led se topi, prihajajo povodnji, začenjajo se viharji. blizu je čas, ko bodo vode vzele veliko ljudi, ko se bo planet Zemlja vzpel in pogoltnil vse, kar si bo prisvojil. In zgodilo se bo, da bodo vode očistile mnoge dele Zemlje....

Spoznajte, vsaka žival čuti in občuti, kaj človek z njo namerava. O vi, ljudje, ali se ne zavedate, da brez narave, brez živali, rastlin in mineralov ne morete živeti? Mnogi tega niso doumeli in so že prestopili sredino, oskrunili so zemeljsko kraljestvo in ga še naprej skrunijo. Če umre narava, umre tudi človeški rod. Prišlo bo do preskoka polov....

Izgovoril sem svojo besedo. Svetovna apokalipsa teče. Kdor noče slišati, bo v vedno krajših presledkih svoje ustvarjene vzroke občutil kot posledice. Jaz sem Zemljo z njenimi rastlinami, živalmi in minerali povzdignil k Sebi. Kdor se bo še kljub temu spozabil nad Materjo Zemljo z vsemi njenimi življenjskimi oblikami, ta bo občutil posledice. Prenehajte mučiti, ubijati in moriti! Prenehajte, ljudje, s svojim okrutnim obnašanjem, ki zadeva samo vas in ne drugih bitij, kajti, kar storite najmanjšim vaših sostvaritev, to storite Meni in samim sebi. Dovolj je! Spreobrnite se, sicer se bo nadaljevala žetev, ki je vaša setev.

Lari-fari pridiga in grožnja s karmo.
Dejstvo je, da je tako na zemlji že vsaj 10 tisoč let. Realnost je, da so takšne pridige prisotne vseskozi in kaj se je spremenilo? Nič.
Beseda ni stvar. Beseda je nič. Pomembna so dejanja. Kaj v življenju narediš, udejanjaš. Ne spreobrnitev ampak opustitev takšnega načina razmišljanja in posledično načina življenja. Spreobrnitev zaradi grožnje navadno ni spoznanje ampak prisila. Tu pa ni svobode in dokler ni svobode bo človek trpel. Iskanje nekega zveličanja preko poti trpljenja pa te postavlja v čas.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #638 - 17.08.2009 at 23:10:21

Ampak kaj pa, če so te napovedi neresnične, kot so bile tiste, da bo leta 2000 po Nostradamusu se začelo nekakšno uničenje, 27- letna vojna....

Sem pa brala tudi knjižico Univerzalnega življenja, kjer Kristus napoveduje katastrofalne stvari, zaradi ubijanja živali, zaradi onesnaževanja planeta itd. Odlomek iz knjižice:

Quote:

Satis vegetarijanstvo kot odločitev posameznika ali zaradi zdravja ok. amak tole versko poudarjanje in strašenje je pa čisto navadno sranje.

Kot sledilka vaišnavizma očitno pozabljaš da so bojevniki kšatrije v vedskih časih jedli meso.  Menda niso bili bojevniki s korenčkom  Grin

Vsak danes lahko napoveduje katastrofalne stvari pa še fajn zasluži zraven univerzalno sranje, podajanje megle je tole.

Lep pozdrav  Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #639 - 18.08.2009 at 09:00:59

satis wrote on 16.08.2009 at 11:22:59:
Quote:
..November bo hitro

A letošnji november? Mene pa bolj zanima, a se je Baba vanga zmotila, da bo drugo leto vojna ali res kaj bo na tem, kar upajmo, da le ne bo...

Baba Wanga je lažni prerok, zato je sfalila kolikor je dolga + široka, pa še malo čez' .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #640 - 18.08.2009 at 09:01:36

Robi wrote on 16.08.2009 at 11:29:32:
Nekateri so se ujeli v začaran krog paničarjenja.

Zaradi nakopičenosti materijalizma in navezanosti, se posledično pojavlja veliko strahu. V zunanji svet pa se le odseva naša notranjost.

Precej blizu Cool. Podpis  Roll Eyes.

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #641 - 18.08.2009 at 09:04:35

Quote:
..jaz sem na Robet Dean-u, zacelo se je s tem:
http://www.youtube.com/watch?v=U86vYJIXBNU&feature=channel

potem pa stric google

W E     A R E      N O T      A L O N E    Exclaim

lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #642 - 18.08.2009 at 09:11:13

Quote:
Odvisno o cem pricamo...
..vojne so skoraj ves cas, ce ni ze ves cas kje kaksna vojna?,

..vecja vojna?, vojna tukaj?

Upam da ne. Se teh ki divjajo je prevec...  ..blo bi dobro ce bi probali zivet brez.
Relax...

Ja, bo mal' drugač, ... posebna "kriza" bo , ... takooo huda, da se bo začelo tako, kot je pred nekaj dnevi možakar v ZDA sodil roparjem kar sam. O tem si lahko preberete v Ponedeljkovih Slovenskih Novicah, na strani 9 .
In tako se bo začelo - Globalno, na žalost.
No, kriza se je pa itak že začela , kot že vemo.

Lp do naslednjič, čaw  Roll Eyes.
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #643 - 18.08.2009 at 21:01:19

Ampak kaj pa, če so te napovedi neresnične, ...

Napovedi so vedno resnične ...

... se pa redkokdaj uresničijo.  Cool
Back to top

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #644 - 18.08.2009 at 21:21:33

katere točno misliš satis? večina njih se že dogaja. 2012 se dogaja right now... saj ne bo vse se zgodilo točno na tisti dan. tisti dan, vsi točno povejo kaj je. je poravnava sonca s središčem naše galaksije. tam pa je črna luknja. in se bojo sprožile energije, ki se ponavadi ne dogajajo.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Pages: 1 ... 41 42 43 44 45 ... 416