gape wrote on 19.08.2009 at 13:36:42:bo to kar bomo nardil ...
mogoče bomo dobil pomoč, mogoče ne, odvisno je od nas ...
vanga je kr dobr rekla
fora je samo u tem, da kar je napovedano do 2012 je kr ok
vse ostalo pa je odvisno od tega kaj bomo nardil u teh težkih časih - kaj bomo izbral
kaj bomo izbiral ... vsak dan - vsak trenutek ...
frdrmore
obstajajo 3 glavne resničnosti u katere se bomo razdelil
tisti ki ostanejo u tretjem svetu - tisti ki bodo doživljal use katasrofe in ostala sranja
tisti ki si bojo nafural iluzijo - superfinolepo - ampak še vedno iluzijo
in pol končno tisti ki bomo šli z zemljo tja kamor je namenjena - u četrto dimenzijo
če še nism lahko nadalje elaboriram zakaj tko
in tud
kašna jeba bo nastala zarad teh ki bojo ostal u tretji dimenziji
in unih ki bojo ostal u iluziji ...
je pa vse vedenje
informacije in disinformacije
nasrano na linkih u teh 44 straneh ...
btw
to da nismo sami u vesolju upam da je že usem jasno ...
komur ni - izobrazt se
asap
Pozdrav gape,...
Imam par vprašanj,..
kako az bozjo voljo p anj pridem v 4 dimenzijo
verjemi mi eno stvar,.
vse kar si resno premišljeval da je resno in cisto je lahko zavajanje,..
edini vir informacij bos videl ko bos na odloctvi ko je prepozno,..
edini vir k ga jaz jemljem kot ultimativni vir so ti ljudj ek so sciteni od zunaj oziroma 100% da veskj bo je pa da gres po uno rastlino in se zadaens k en zadetko in gres sam na drugo stran rpasat kaj bo,....... ..
Problem je v tem ce toji mozgani to lohak dojamejo in prenesjo,. kak trening za to je potreben ne gom govoru k ne vem,.. je ap res,.. de mi ne srat z tem spet kak sem zabit k to pisem,.. poln piekr mam tega k vsi neki skrivate pa nobn ne upa povedati direktno zaradi tega dejstva sme pomoje najbolj prbit tip na tem forumu k povem vse kar vem,.
mingrede ljduej odhajajo z tega foruma,.. zaradi tega problema,... oprostite poznam skoraj dva k bosta sla ozirma sta ze sla dol ,..
ne nabijat
kaj povedat,..
men ej vsec ta forum k so res prijazni ljduje gor,.. sma mam pa malo pomisleke na dolocene fore, kot me je oni gospod napizdil zadnjic,..
torej
1.)spucite telo
2.)meditirajte (napisite javno na forum ap vas bo osba kontaktirala, ne izdam nejgovega nicka)
3.)pokusite potegnt ven to kar ste in premilite.
kot je rekel nekdo na enem crnobem filmu,...
morete iti vase pregledati premiliti predikutirati vsako drobec seb in potlej boste vedeli in pri tem vam ne more poamgti nihce noben guru mojster itd,.. ker ste smai guru mosjter mistik itd,...
kot jaz dojemam tole ta set kot mi je bil razdoet v zadnjem emsecu,.. oziroam v zadnjih 54 urah,... je tale svet matrica,... smao dovisno je kok si mocen da poseze spo ultiamtivni resnici,...
Lepo prosim da me ne ubiejte,.. samo povem nocem biti bitje k kali red in mir,...
Mingrede,... opazam da je problem da noben noce nic pvoedati ker se obji da bo zginu cez noc,.. zato pa ste vis na tem forumu do dolcoene mere skrivnsotni le redki si upajo ap s eto po privt psrocilih,..
lepo podzravljeni
Veliko srece pogovora osbnega zadovoljstva in miru vam zelim,... in s eisl za konec.
Kar koli s ezgodi vedite da je vse tako mišljeno, v teh receh kot jaz razumem ni kazni, ce ne naredis sedaj razreda bos ponavljal kokc asa zelsi da ga bos vse pa je odvisno od vas samih kaj si zelite ce bi radi bili kmetje in sadili krompir vse zivljenja pol boste to akr vas odrecuje ce pa vas fuirbec kaj je v 4 dimeziji pol ap boste tja sli,. bistvo je harmonija in radost,... (prejoj,. radost,... ne me sprsevat mam rpobelme z tem,. sam tale knjig ami ej al apo riti.)
lp