Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 52 53 54 55 56 ... 416
(Read 1815301 times)
radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #795 - 11.09.2009 at 20:11:40

Zdravo

Ok toel vs bo bolelo
I AM BACK

pisal bom direktno ekr mam sam s enki dni zivljeja ker bom umrl tkao da azcnimo,..

1.) kdo ap mislsi da ti bo dal kaj a ti smrkec mislim kaj ti nijasno, kdo pa mislis da ti bo dal kaj hrane psil bo do tebe ti zabil velik kol v vrat in si spsuil kri ter te fuknu v jark kri pa bo fuknu na polje da pognoji zemljo,.. clvoek bozji ne me fukat

2.)kdo ap mislsi da kaj zan,. veste kaj vem povem tel epike ane k se smao neki ritajo so dobre sam za v zemljo in teli krucevi hianvski kubiji od tipvo ista fora dko pa mislsi da kaj zna se to en vedo kaj je gnoj, kar rpileze iz riti pa ne pogeldjao nisi lsucjano kaj sele da bi anlizirali kako dela drek inkaj je prosim lepo no bucke daj ti dam lopato da bosnakaldal

3.) Vleiko folak am zemjo pa pluvajo po njej ista fora je z gozdom, gozd ruls sam mroe sdalti z njim ker pa azdeva niam vrednsoti je vs ev pdonu,..

4.)Mislim gospdo k pravite ko bo zanjkala dobav apa to dajte mi pveodati ali mate kako res dobro asmtno palcano sluzbo mislim sedja ko jaz vidim stvar je tkao vsi kruci palci gredo k strsem domo jajca rpakat tisi pa k nimam za palcilo stanovanja pa mso v pizdi sluzeb ne mores dobiti ap da se jebes mislim fak of kj vam ni ajsno

KONEC

Ko bo tako dalec prislo vam sam enor ec povem ni vazno kaj si i stric teta brat sestra sosolec ko bom mel maceto in bol macen teti odbijem gavo te nasadim na kol in te specem tkao bo slo ne vi men sedaj nabiajti da boste komu drugemu pozimi dali hrano ko bodo vasi otroci lacni in jihboste geldali kako umirajo mislim fak of,..

resno ste kandidati za kak uzn da bi razrapljali
vidim da ste rpev ziher da mate vs enis teogorzeni ko bost elacni bost epogeldali za sojo rit in ni vszno ali vam je sosed ali ne glav abo sal pol ap v nejgov haldilnik tkao da lepo rposim,..

in se lepa prihodnsot

pozimi bo odpsucanja velik oazvod se ej sesedu poeltbo izoljsanje in naslejdo zimo bodo unicili vse tkao da dorodsli v pizdi kupitie si fraco da boste tolkli majke mi

Mislim kdo ap bo delal na polju se tisi k majo zemjo so tako leni in zabiti da je ncoejo obdelovati k so tako zamaseni v glavo,. pa jih pozanm akr neki lenobe lene,..

jao jao

rad berem sma toel so ap sakvtske,.
p amingrede lepo rposim vsak pri sebi nj razmisli ce bi komu kaj dal ce bi bil sam lacen pa da bo se dlil psloh ce iasm doma soje otroke djate no ne mi nabiajt
vidim da vsi k take psiete niste bili lacni in pdohranejni renso pol ap mi govorite da bo kao vs elepo pa ne vem kj se vs ekaj bo slvoenci bomo pocrkjali juzni narodi nas bodo pokalli k zajce ker smo slovenic picke majk emi sploh ap ce pogeldamo zgodovino si podjite malo pogeldati mislim fak off,.. ce bi biel slvoenek puce za kaj nas ne bi nikoli drugi anroedi tkao zejabli kot so ans sej v sloveniji sloncev ni vec slovenci smo manjsina v alsnti drzavi majke mi pokazit emi 1 miljon ljudi k sta starsa slovenc akura cmoj sta mami mesanka med hravotm macdzaromitaljanom akr neki
daj te no ne nabijat,..

ja itak ko bo hrane zmanjkalo pol bomo ap posteni daj te srat je kdo od vas psoten dnae sni vsi hainvte kredete in ritilzite da dobite kurac od fedra da lohak zivet eze sedaj nist epsoteni kaj sle pol ko bo poclo,.
lepo rpsoim

NSvet: podjte v merkur po vrv ker ko jo bo rabilo veliko ljdui bo cena narasla tkao de si priravite strik moj nsvet da greste na laks tako da zihe ne prezivete ekr lakote niste navajeni s evma rpevec godi,.
renso
LJUDJE smo tako zelo dobri psoteni itd,. ja res pol pa nj mi dko pove kako kurc ne mreo sdobi psorenga sihta,..
no akrkokoli uapm da bom v trugi repd oktobrom,.
lol

jaja

Koelg ako bo hrane malo rpidi do mene oziram bom jaz rpsiel k tebi pa da vidiva ce me bos uil al me bos psotregel z hrano ko bo toaj familiaj lacna
res ste v iluziji

lp
pa kometrje napisit ekake konkretne
lp
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #796 - 11.09.2009 at 20:14:12

Quote:
Petra. wrote on 09.09.2009 at 19:31:24:
kle je ful prednost v sloveniji, ker so kmetje tudi v glavnem mestu in načeloma ne bi smel nikoli biti problem glede prehrane in semen. seveda pod pogojem, da začnejo ljudje res ful sodelovat med sabo. praktično se pa lahko celo slovenijo prepešači v nekaj dneh podolgem in počez. in če upoštevamo, da naj bi se na splošno ful dvignila zavest nad egom, potem sploh ne bo problemov.

Problem je, da sedaj v Sloveniji ne proizvedemo dovolj hrane za sebe. Pri hrani nismo samozadostni in jo uvažamo. Sicer je pri nas 110 000 traktorjev, vendar je premalo obdelovalne zemlje. Prerastel jo je slab, neuporaben gozd od katerega ni koristi. Brez nafte bi tudi vsa obdelava obstala. Ročnih plugov ni, prav tako ni več vprežne živine. Kmetje bi verjetno komaj proizvedli dovolj zase in svoje bližnje sorodstvo.

Lp,Igor

Lepa beseda,....

nafte v svetu ni ker nafta so organizmi ko tsmo ljuje zivali in zato smo jo izkrositli produkije nafte je uapdla in zato ej tok vojn pos vetu,..
nafta ti da gnojila vse mogoce reci in azto je downhil,.. tkao da rpirapvite s ena pidzaije ce ne bo gnojil kaj bos naredu usral s ebos sred polja pa sopal hidopponiko na urin kto mate na you tubu,.. jajaj kr veselo geldat

Ajgor dobro si povedal rpesnica boli, v sloniji je premalo obdelovalnih povrsin ker smo razgibani tam k pa so ap ljuje nocejo saditiker nimajo trzen vrednsoti ker od drugod pritegenjo vse kar rabimo,..
pol ap slovene prasa kaj bom jedzu majke mi kemte zatiramo itd,.. mleko uvazamo v itlaijo kejr vec dobimo zanj itd,..
dajt eveliko sliko pogeldati

mingrede ali ammo sploh se kako naso tovarno v sloniji al je vse prodanod rugam se to rpeverte mingrede,.

ajgor ti ruals
lp
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #797 - 11.09.2009 at 20:15:39

Quote:
..dobro je da jo imajo kje pridelat - in da jo znajo pridelat

ukuc

daj mi povej lai ti zasnrpidealti aprdajz,..

mislim resno
vecian pick in tipvo ter fegetov misli da to pride iz trgovine otorci risejo rkave kot milka cokoalda pol apsmo tam,..
toel bo zanimivo,..

jap
,.
lp

prizanm da sme na kemtih odrascal sam vsega ne vem osnovne fore vem da bi ap senico sopal pa vse reci pa nimam pojma kaj sel ene k ej cuzakl v mestu vse dobrote lp
in dijo
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #798 - 11.09.2009 at 20:18:50

radovedni soncek wrote on 11.09.2009 at 20:15:39:
Quote:
..dobro je da jo imajo kje pridelat - in da jo znajo pridelat

ukuc

daj mi povej lai ti zasnrpidealti aprdajz,..

..kaj si me vprasal?
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #799 - 11.09.2009 at 21:22:54

Radovedni, si pa uletel s svojim pesimizmom. Pesimizem je samo druga stran optimizma. Oboje je iluzija. Računat na nekaj česar v realnosti ni in tudi vse gledat brez zaupanja je ista beda. Zaupaj življenju, ki je umiranje, vsak trenutek.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #800 - 11.09.2009 at 21:56:06

Quote:
Radovedni, si pa uletel s svojim pesimizmom. Pesimizem je samo druga stran optimizma. Oboje je iluzija. Računat na nekaj česar v realnosti ni in tudi vse gledat brez zaupanja je ista beda. Zaupaj življenju, ki je umiranje, vsak trenutek.

Lp,Igor

Ves kaj ti povem,..

Ta svet je prekelt in zelim si da se nikoli en bi rodil,..

zakaj

zakaj sme s efual cel krucev lijfe zato a bi tel met eno picko pa familijo pa tok casa bil alcen ap vs
ena koncu apvidim da bom crknu zaradi ene krueve receije k jo je povzrocil enkurac od cleokega bedenga intelekta,..

mislim
pesimizam

daj mi neki pvoej
kaj ap je peismizem in optimizem renso

ko kruca tisi v babo mas 5 sekund lepega lijfa
potlej ap ti baa zacne moriti pa to pa ono itak so babe ene kruceve rpasice pol ap govorijo ja piek treba sptovati kaj spstovati zakalt jih ej treba piak jim amterna,..

ista fora je z hrano
dko ap ti bo kaj
dal
mislim
Polus kdo ti bo dal ce se sam nima jaz vem da ne dam nobnmu vec nicesar ce hoce da mu pvoem kok je 2-1 mi bo palcal majk emi, noben reci ne povem vec, folk ej zabit haivnski gnil in prevarantski in ti mislsi da ti bo kdo kaj dal od tega folak kruac moj zaklal te bo pa fuknu rpsicem katere bo pital da s ebo naejdu ne apda ti bo neki dal solidarnost solidarnsot je za salbice,.. vsi tisti ki majo kaj pojam o lijfu vedo da mroes zamgat in 2 emsta ni

Pizda materna,..

predemn mi j e mati umral sme jo rapsal,... zakaj me ni vrgla skozi okno,... moj foter j eitak reku da bi si ga mogu fuknt na roke v skret,...

tak da ce mene rpasas sploh ne vem zakaj bi sploh s ekdo mel mucle itak nobn do sedaj oziram s enobnga starsa nism videl k bi mucla zan vzgojiti kar ap s epik tice pa itak jim vse v rit vstavijo da je noro,..

majke mi

pa se to bi reku,..

akr sme pogruntalv zadnjih 72 urah je to da baej da s emesa ne sme jest tkao de,..

zacnite saditi zele pa je to to

majke mi
pesimizem psiciejms e na pesimizem
piek mi recejo da sme pesimsit majke mi kaj apso one kruceve praznogave krube k samo iscejo kej bodo od tiap neki ptoegnile nimajo pa pojma o pojmukakos e mucal nafutra ali pa kaj skuha majke mi dajte no,.
otpimisti velikiv eslei polni zivlnjenja grem staivti da bi vsak do vas zaklal clveoak k bi rpsiel lacen red vrata in bi vas rposil za futer ce bi mel sam jabuk v zepu majk emi,..

lahko s eje delati elepga p aen vem kjs e vse,.. ko ap niste nikoli rpobali,.
majk emi

pizda sej ne mreo sbit inormalenna tem svetu tudi ce se trusi ne mreo sbiti tak gnoj k ostli drgac sploh ng re

ajde ajgor,..
napis ikaj nazaj,.
moj ego ap prosim namiru pusti ker sploh ni bistven
rpeberi si amtriko in to ej to
sem k ovca v albirintu boljs e trusi slabi je,.. majek i ce ap s eodlcosi da bi crknu pa itak ni bistvo ste se kdaj vprali zakaj ok folk pocrka in zaka sam rpsaci ostanejo majke mi to je res,. kar pogeltje okoli po svetu kako ej to res,.
in pol nj mi dko rece da nj zauapm soji picki,. ja ma krua cmoj bombo ji je treba na glavo anvzat pa na dalicna in se gps v rit da ves kej se provia
pisza materna
cist s emi ej sfukal danes

Obstaja en zanivm hormon kateri rste ce jeste soije proteine in proteine iz melka tkao da pravijo ce rste telo rastejo tudi pidzaije in zato k pidzaje rastejo mroe sjest cim manj teh reci te rhane katera bi rasla  oziram narekoval atelsu da raste
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #801 - 11.09.2009 at 22:32:10

Ne seri tolk okrog nekih proteinov, ter hrane in vibracij, ki z njo nastanejo. Pa ta tvoja osebna obsedenost s tradicijo in travma po nečen, kar v otroštvu nisi imel. Skoz trobezljaš o štalci, pošteni kravci in malem teličku-kar bi rad od življenja. Želiš si neko tradicijo. Življenje, kot so ga omeli tvoji dedje. Iluzija. Tudi oni niso tako živeli, nihče ne živi tako, to je tvoja iluzija, tvoj optimizem. Si zelo optimističen človek, idealist. In za ta ideal, se bi ti rad pokončal? Ker ne dobiš sanj?

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #802 - 11.09.2009 at 22:52:30

Quote:
Ne seri tolk okrog nekih proteinov, ter hrane in vibracij, ki z njo nastanejo. Pa ta tvoja osebna obsedenost s tradicijo in travma po nečen, kar v otroštvu nisi imel. Skoz trobezljaš o štalci, pošteni kravci in malem teličku-kar bi rad od življenja. Želiš si neko tradicijo. Življenje, kot so ga omeli tvoji dedje. Iluzija. Tudi oni niso tako živeli, nihče ne živi tako, to je tvoja iluzija, tvoj optimizem. Si zelo optimističen človek, idealist. In za ta ideal, se bi ti rad pokončal? Ker ne dobiš sanj?

Lp,Igor

Em,.. skoci an you tube pa napisi eat meet pol ap tam je ena posentek k os mogel najdt pa ti lepo ovpove.

Kitajci jedo hrano tako kto se zagre emso z zelenjavo itd,. in ful starejsi so. Medtem ko amriski ancin k jedo vs ecez vse zejeb sistem ful prej. Hecje v tem da so tili zdravniki k majo toel foro za hrano mhm,.. nitrucionisti clovek k se z hrano bavi pa temi recmi rekli da na okianvi ljuej docajao 100let in pdobne fore in da so 4 palci an zemlji. Fora ej v tem,. vsi ti ljudje unicijo ta rstni hormon k je pdobeninzulinu.
Dej ncoem biti pameten,.. samo a ves povem smao mogoce bo komu poamgalo ekc ej v tem da ljduej rastemo in ko rstemo pojemo rhano da rstemo ko ap smo odrasli pa oremo rhano zamenjati da ne rastemo vec ker unicimo oziram zelo zamnjsamo ta hormon k ej pdoben inzulinu (nzulin1 ) in pol si bolj zdrav. Cela eroija jetma napsiana,..
Pc glej vegetariajsntvo rula sam en v cisti obliki tkao da koelgi inkoelgice poejjte zelenajve veliko in cim manj mesa. Nocem vedet sam je veliko renice v tem vsajkot so na bbc dokumentarec piakzali dv eelti nazaj.

T ej to
koelga skliki zguglej poznaimi se in s eneki clvoek ni bil anrejen za emso vsaj kar sem dobil procente tega kok dejasnko pojemo tega emsa in beljakovin v smislu izkoricnosti inkaj rata po telesu. Ce ma dko akj se za pvoedati nj pove bi rad se kaj naucil sje ven vem kaj mi bo koristilo sam vseneo

lp
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #803 - 11.09.2009 at 23:09:24

Kot sem rekel v prvem stavku , preveč se ukvarjaš s hrano. Tuhtaš o tem, kako bo preko hrane neka tvoja prihodnost boljša.
Zopet tvoj ideal, neko boljše stanje. Sanje, kako bo prihodnost boljša zaradi prehrane.
Poglej realnost. Kaj ljudje jejo? Slabo hrano jedo, to je reanost. In sedaj ti to veš, vidiš da ne bo nič bolje, tvoji ideali se sejujejo in ti hop v pogubo. Zaradi tega, ker ti to veš (o hrani), drugi pa ne, ker ti veš, da jih zavestno poneumlja propaganda in laži.
Idealiziraš življenje in to te pripelje do ubogega jaza. Misel ti reče tako ne morem več živeti, ta svet ni za mene. Ubogi jaz. Pesimizem je podoben z istim zaključkom.
Hrana je pa še vedno takak, kot je.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #804 - 11.09.2009 at 23:11:12

narobe si razumel,...

odakr sem rpsie an ta forum sem vsako stvar pogledal malo bolj tkao da sem si razjansil,.
jaz nimam niti za hrano tako da sori jem 1 obrok an dan spagetov pa se teh mi je vceri zamnjkalo,..

niam veza hrana,.. r nimam denarja,..

toko de,...

ce pasmo pri tem kaj rabim in kaj me mtoi
ej to da niamm sihta
in da nimam pucen k bi me mela rada p ak biemre smeal rada ne ap kar neki kto sopiek dens
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #805 - 11.09.2009 at 23:21:27

radovedni soncek wrote on 11.09.2009 at 23:11:12:
narobe si razumel,...

odakr sem rpsie an ta forum sem vsako stvar pogledal malo bolj tkao da sem si razjansil,.
jaz nimam niti za hrano tako da sori jem 1 obrok an dan spagetov pa se teh mi je vceri zamnjkalo,..

toko de,...

ej to da niamm sihta
in da nimam pucen k bi me mela rada p ak biemre smeal rada ne ap kar neki kto sopiek dens

No vidiš, to je realnost. Nimaš denarja. Ne pa neke pičke in sanje o boljšem življenju. Nimaš denarja, to je dejstvo. Na to se osredotoči, da dobiš denar. Sedaj. Ne pa na to, kaj bi z njim naredil, če bi ga imel. Če rabiš denar, rabiš denar. Kaj potem kvaziš o nekem bednem življenju o pičkah in vsem. Ti rabiš denar in delaj samo na tem.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #806 - 11.09.2009 at 23:32:41

Quote:
radovedni soncek wrote on 11.09.2009 at 23:11:12:
narobe si razumel,...

toko de,...

ej to da niamm sihta

No vidiš, to je realnost. Nimaš denarja. Ne pa neke pičke in sanje o boljšem življenju. Nimaš denarja, to je dejstvo. Na to se osredotoči, da dobiš denar. Sedaj. Ne pa na to, kaj bi z njim naredil, če bi ga imel. Če rabiš denar, rabiš denar. Kaj potem kvaziš o nekem bednem življenju o pičkah in vsem. Ti rabiš denar in delaj samo na tem.

Lp,igor

tip jaz ne rabi denarja ker je prpozno iz fleta eltim in to je to,. pasta la vsita baby,.

sluzbo drabim konrketno p eje ne dobim to ej rpoblem,..
takod a elpor psim
pa tucdi ce bom mel deanr bodo picek iste itd,.. tkao da ne mi nabiajt
poln krauc mam tega
folk sam piek igra in haivnce da bi komu kaj rekl doebsno konrektenga paen sje vidim kako
je
nobden ne poamga nobnmu azto bom jaz tudi azcel meteti poelna pdo noge vsakemu ker o jih meni tudi
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #807 - 11.09.2009 at 23:41:41

Kako boš dobil denar je pa tvoja stvar. S poleni, kar je najlažje. Osredotoči se na denar in prišel bo. Način, kako bo prišel je pa življenje. To delovanje, ko dobivaš tisto, kar si želiš je življenje. Sedaj je ta želja, ta denar tvoje življenje. Seveda je življenje tudi brez želja, ampak sedaj je to tvoja nuja, dobiti denar. Način kako ga boš pridobil je pa tvoja lastna izbira. Seveda, če se tega zavedaš, kaj je izbira.
Sicer pa to ni važno, to je že širše. Osredotoči se samo na denar.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #808 - 11.09.2009 at 23:50:55

tip,..

jaz rabim punco k mebo meal rada pa sluzbo,..

in odkio ti povem da nimam nikakrsnega dvoma o tem da je toel akr neki oziram nimam nikakrsne zelej vec zivet,.. topa zato ker:

tudi ce dobim denar bodo piek s evendo taki gnoji
tudi ce semreven sopiek gnoji
sploh en verjamem vec ob vsh teh kurbah da lohak splohnomalen lijfe zivis
isto velja za haivnce k folk ej itak gnil do konca
in res res res, akr bi rad ej smao to da me neki azdane pa da umrem,.. renso
ne da se mi jebat vec znobno stavrjo ker vidim da bolj k sme se trudil ap delal pa boril salbije,. tisti hianvci na temsvetu apmajov s elepe piek sluzbe fotr amamcie k mu v rit vse dajo in to ni prov,. na kocnu aps esihta ne mreo sdobiti arzdi tega folka

ne rabim denarja sori,.

o me vrejo iz felta bom sle v park s euegu pa crknu pa uaopm da ne bo dolgo trjal
pluvi me boli mekurac,..
pac sme obupal  in mislim da mam vso pravico po vem kar sme dal cez to jeto

ne rabim kurb inen vem kj es enroman lijfe sma to ni mozn
tako da najbolej dagremanzaj dokrder sme rpsiel
in to ej to
toel krucevo dnk pa nj crkne in zgniej tuki nekje
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #809 - 11.09.2009 at 23:59:56

folk ta svet mor eiti v poden,...

renso rpavim,..

ljudje s emed sabo nazigajoit,. itak da mor eiti v poden,. zakaj ap bi zivel in ko bo sle bo zadnaj glivica pocral ana tem paletnu tkao da seja mate s enekic asa da se varte nazigte ko zivaliitd,.in toej to

tako de
jap do azdnej bakerije mroe vs epocrkat tuki,. k itak ni nic paemtenga sam sranej in ubostvo nategnacija izkrosicanje revno prebivlasto in trplejnej

toko de
jebs toel o 2012 vsi bomo sli v zemljo tam pa boo zgnili cez tok aptok elt pa bodo iz ans delali anfto in pasltiko itd,.
lp
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 52 53 54 55 56 ... 416