Quote:Radovedni, si pa uletel s svojim pesimizmom. Pesimizem je samo druga stran optimizma. Oboje je iluzija. Računat na nekaj česar v realnosti ni in tudi vse gledat brez zaupanja je ista beda. Zaupaj življenju, ki je umiranje, vsak trenutek.
Lp,Igor
Ves kaj ti povem,..
Ta svet je prekelt in zelim si da se nikoli en bi rodil,..
zakaj
zakaj sme s efual cel krucev lijfe zato a bi tel met eno picko pa familijo pa tok casa bil alcen ap vs
ena koncu apvidim da bom crknu zaradi ene krueve receije k jo je povzrocil enkurac od cleokega bedenga intelekta,..
mislim
pesimizam
daj mi neki pvoej
kaj ap je peismizem in optimizem renso
ko kruca tisi v babo mas 5 sekund lepega lijfa
potlej ap ti baa zacne moriti pa to pa ono itak so babe ene kruceve rpasice pol ap govorijo ja piek treba sptovati kaj spstovati zakalt jih ej treba piak jim amterna,..
ista fora je z hrano
dko ap ti bo kaj
dal
mislim
Polus kdo ti bo dal ce se sam nima jaz vem da ne dam nobnmu vec nicesar ce hoce da mu pvoem kok je 2-1 mi bo palcal majk emi, noben reci ne povem vec, folk ej zabit haivnski gnil in prevarantski in ti mislsi da ti bo kdo kaj dal od tega folak kruac moj zaklal te bo pa fuknu rpsicem katere bo pital da s ebo naejdu ne apda ti bo neki dal solidarnost solidarnsot je za salbice,.. vsi tisti ki majo kaj pojam o lijfu vedo da mroes zamgat in 2 emsta ni
Pizda materna,..
predemn mi j e mati umral sme jo rapsal,... zakaj me ni vrgla skozi okno,... moj foter j eitak reku da bi si ga mogu fuknt na roke v skret,...
tak da ce mene rpasas sploh ne vem zakaj bi sploh s ekdo mel mucle itak nobn do sedaj oziram s enobnga starsa nism videl k bi mucla zan vzgojiti kar ap s epik tice pa itak jim vse v rit vstavijo da je noro,..
majke mi
pa se to bi reku,..
akr sme pogruntalv zadnjih 72 urah je to da baej da s emesa ne sme jest tkao de,..
zacnite saditi zele pa je to to
majke mi
pesimizem psiciejms e na pesimizem
piek mi recejo da sme pesimsit majke mi kaj apso one kruceve praznogave krube k samo iscejo kej bodo od tiap neki ptoegnile nimajo pa pojma o pojmukakos e mucal nafutra ali pa kaj skuha majke mi dajte no,.
otpimisti velikiv eslei polni zivlnjenja grem staivti da bi vsak do vas zaklal clveoak k bi rpsiel lacen red vrata in bi vas rposil za futer ce bi mel sam jabuk v zepu majk emi,..
lahko s eje delati elepga p aen vem kjs e vse,.. ko ap niste nikoli rpobali,.
majk emi
pizda sej ne mreo sbit inormalenna tem svetu tudi ce se trusi ne mreo sbiti tak gnoj k ostli drgac sploh ng re
ajde ajgor,..
napis ikaj nazaj,.
moj ego ap prosim namiru pusti ker sploh ni bistven
rpeberi si amtriko in to ej to
sem k ovca v albirintu boljs e trusi slabi je,.. majek i ce ap s eodlcosi da bi crknu pa itak ni bistvo ste se kdaj vprali zakaj ok folk pocrka in zaka sam rpsaci ostanejo majke mi to je res,. kar pogeltje okoli po svetu kako ej to res,.
in pol nj mi dko rece da nj zauapm soji picki,. ja ma krua cmoj bombo ji je treba na glavo anvzat pa na dalicna in se gps v rit da ves kej se provia
pisza materna
cist s emi ej sfukal danes
Obstaja en zanivm hormon kateri rste ce jeste soije proteine in proteine iz melka tkao da pravijo ce rste telo rastejo tudi pidzaije in zato k pidzaje rastejo mroe sjest cim manj teh reci te rhane katera bi rasla oziram narekoval atelsu da raste