Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 54 55 56 57 58 ... 416
(Read 1815352 times)
radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #825 - 13.09.2009 at 17:28:10

Quote:
radovedni soncek wrote on 11.09.2009 at 23:50:55:
tip,..

jaz rabim punco k mebo meal rada pa sluzbo,..

in odkio ti povem da nimam nikakrsnega dvoma o tem da je toel akr neki oziram nimam nikakrsne zelej vec zivet,.. topa zato ker:

imaš željo do štalce, lepe poštene kravce in .....

Realnost je, da tega nimaš.
Realnost je, da nimaš za preživetje in zato si obupal.
Ta črnogledost je motnja, psihološka motnja. To je bolezen. Če boš prišel v tak grozen obup, pojdi po pomoč na psihiatrijo. Vendar ko boš na koncu in ko boš spoznal, da je to bolezen. Pomagali ti bodo, ker boš vedel, da je bolezen in bodo tudi oni vedeli, da je bolezen.

Lp,Igor

Pizda materna v pizdo amterno,...

Prov utrgal s emi bvo pset toel bo spet ena serija dreka,..

Mislim res en mreom vedeti v kakem krucev svetu zivim da smao dv amogoce 1 dejankso butro upraobljajo islim fak of,. jebi veter kajajcegrabez kruciga,..

Človek jaz vem kaka je moja realnost in vse toel kar pravis da nimam az rpezivetje sem jaz vkalkuliral 10 let nazaj in sme se priajznil z tem ker sme tel met dolcoene reciopravljene za prihodnsot ker sem vlagal. Toda dejstvo je, da ensotavno ni pogojev da dobis siht. Mjak emi. Kar ap se tice bolezni pa tako, res ne vem kaj ti msilsi da je bolezen sam jaz vidim da ej vsaka kruceva stvar k te hcoe v neki prericat manipualciaj rpti tojemu anravnem stanju.

Si se kdaj vprasal zakaj se folku tok trga ker simpel en jebe drugega sistem je tkao anrejen da dela strah obup in unicevanje temljnega bita vsakega clveoka ko pades na nisan sizakjucil profitirajo ap od tega doloceni ljudje k sploh nocem rect ekr em bodo cez noc pospravili ce kaj takega sploh napsiem,...

Bolezen, Polusi koelga naslednic k srecm piko k je kurba jo bom peljal v polej pa reku da nj jo zaprejo dol psihiatri oni jo bodo nafukali z raznimi tabelti ienkcijami da jei se oblj mozgen operejo in to je to daj en seri ti mislsi da spihiater poamga clvoek daj en seri niams pojam o pojmu zelim ti d anikoli en vidis psihiatra ke ros nejvecje picek kar koli jih je svet videl,... psihiater je msa zato da te se bolj zejbe ko bi te mogu porpavit pa se tok ti pvoem sem sel enrkt z kolgom do enga k sta bial rpjatla ob kofetu so s eneki mnili jazs em bil cel cas tih,. pol ap se je tipo akr naem sprvil ti pvoem v 15 minutah sme ga tkao ubil z ebsedami o rlansoti da je smao gledal na koncu jereku tipu koelgu da sme neumen ja seveda sme neumen ekr je bil nacuen da mroe ljudi uncevati nikoli ap s ene rpasa za vzroke majko mu noben ncoe prizanti da je druzba gnila sploh pa vsi jemljo tele poeldice z iglo in tabelti mozgani imjo 3 ventre za te reci in ce jih zejebs si splohv pizdi ne timen rect da so ljudje k so v pizdi butsti k so bulani ni res sam ljudje so jih tok zejbal da seim utrga to je ve kar je
naemsto da bi piko k je vara tiap ubesl na mestu ,.. ji dajo emdlajo tipo pa dozivi 5 takih pol ap se mu sfuka sejd ap bodi apemten
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #826 - 13.09.2009 at 17:29:56

Petra. wrote on 12.09.2009 at 00:08:39:
sem se prijavi:

Do you have a financial challenge at the moment?  Be part of our Financial Intention of the week.  Send your name, age, location (town/country), details of your circumstance and your photo to: cs@livingthefield.com

namreč, ravno se izvaja projekt:

Intention of the Week: Patrick Reid
Help him to keep his house

This is the first of our Financial Intentions of the Week.  Patrick Reid, who is 53, was injured at work a year ago, and had to go on workers compensation.  'This killed my savings,' he says, 'and I had to refinance my home at a very high (8 per cent) interest rate.

'I have been back at work since November but have been unable to keep up with the mortgage payments. I am currently heading for foreclosure and it's up to the bank to let me remain in the home I've lived in for thirty years.

'I have applied for a mortgage modification and it's currently under review. If approved, it would mean everything to me and to the people who depend on me for a home. I can afford to stay in my home if the rate is lowered and the past due amount is placed to the end of the loan.

'I know a lot of people are in my situation and I'm not special, but other people who could not afford to live anywhere else are tenants of mine, and they would become homeless as well.

Thank you all so much, having hope is very comforting after a long time living with none.'

Come onto the site on Sunday, September 13, at 5 pm GMT (see www.theintentionexperiment.com for your time zones), and send the following intention for 10 minutes:

'My intention is for Patrick Reid's mortgage modification to be approved, for the rate to be lowered, for him and his tenants to remain in his home and for him to flourish financially.'  

Obstaja zakon ozirma otek v anlgescini consideration ne vem kj to poemni v slovenscini toda na ta princpi lohak unicsi banko so legalni rpiermi ko so ljudje to nareidli an sociscu
..
it
d
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #827 - 13.09.2009 at 17:31:21

Robi wrote on 12.09.2009 at 09:04:21:
Quote:

Ne more imeti, če vse povprek obsoja.
V prvi vrsti seveda sebe.

Res si pameten,....

ti ap ne obsojas nobnga al kako.
Mjke mi,.. me re szaniam ce bi ti emne obsojal ce uazmem en dolg jeklen roro ap te vskae pol ure udarim po galvi da se ti bo malo meslao v njej. Mislis da ne bi meen osbojal k te tepem,..
proti temu apne mroe snarediti nic,.

mmm?

res si biser inteligence
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #828 - 13.09.2009 at 17:35:41

Quote:
Robi wrote on 12.09.2009 at 09:04:21:
Quote:

Ne more imeti, če vse povprek obsoja.
V prvi vrsti seveda sebe.

Ni krivo obsojanje, ampak sistem. Ni za vse kriv sam, človek. Vsi smo krivi.
Ti si sedaj krivdo postavil na posameznika in si s tem po  neki lastni morali opral roke.

Lp,Igor

To je res,.... ne rečem, da nism rkiv za dolocene reci v mojem lijfu, apc sem za dolocene katere sme pricakoval in vedel da se bodo zgdile, toda nism ap kriv za to da s ene mreo spobrati. Ozirma ljudje delamo drek eden drugemu ker smo repstraseni in drugega v drek tisimo zato da bomo mi meli vec oziram delao tkao da mamo mis  eleps epa ce prav drugi trpijo. To ej kriv sistem katerega nam ej dal nekdo (ne bom pvoedal kdo) in ljudej so v sitemu tako anuceni da recejo ja sma jekri ne ni res ce bi se vsak prasal kako je prsiel do tega stanaj bi videl da nikoli nisi kriv sam. Osebno vem da sluzbe na dolcoenih firmah nism dobil in tudi vem zakaj ne ekr so me ljudej zaejbali in vem antanco kateri in zardi tega k so me jim bom vrnil nekoc,.. samo kaj je razliak ce ti en vzaem danr za tojo hrano ali ap te ubije z sekiro aktero ti polej v celo nobena zato vam povem da se koljemo med sabo.

Le izjemni ljduej kateri so enakteri tudi antem forumu ti lohak pvoedo razne reci in iz vseh teh buekv dreka in sranja bi posameznik ce geldaa objktivno in zapsuti senco soje realnsoti uvidel da se grizemo med sabo ,...

STAR STAR PREGOVOR ERPAVI.. Kjer se tepeta dva tretji dobicek ima,.. in ta rpegovor trenutno in zeakr nekaj casa drzi za celo zemljo

mi pa smo zjbenai emd seboj in s egiorzemo emd seboj mozgnai nasi pa so na ravni bebcev,.. po sledeih knjigah sk sm ejih rpebral ne mreom drgac rect,.. k sem jaz tudi gledal
lp
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #829 - 13.09.2009 at 17:37:30

Quote:
psihiater je msa zato da te se bolj zejbe ko bi te mogu porpavit pa se tok ti pvoem sem sel enrkt z kolgom do enga k sta bial rpjatla ob kofetu so s eneki mnili jazs em bil cel cas tih,

V vglavnem je res tako, da nimajo časa in ne volje za kaj več, kot le tablete, ki človeka le še bolj omrtvičijo. Človek postane na nek način mrtev in neobčutljiv. Problem pa ostane.
Isto je, če vzameš analgetik proti bolečinam.
Zdravila bi naj bila le v skrajni sili za uporabiti.
Redki so, ki se posvetijo posamezniku.

Quote:
ti ap ne obsojas nobnga al kako.
Mjke mi,.. me re szaniam ce bi ti emne obsojal ce uazmem en dolg jeklen roro ap te vskae pol ure udarim po galvi da se ti bo malo meslao v njej. Mislis da ne bi meen osbojal k te tepem,..
proti temu apne mroe snarediti nic,.

Seveda tudi obsojam, vendar ne vse.
Kdo pa tebe tolče po glavi vsake pol ure ?
Če mi  drek smrdi, ne bom dregal v njega. Smiley
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #830 - 13.09.2009 at 17:39:00

Robi wrote on 12.09.2009 at 09:40:52:
Obojanje je le odraz žrtve in pasivnost.
Dokler bo le obsojal, bo še naprej podpiral tak sistem, ki ga obsoja.

Sistem je odraz ljudi.

KOelga ti si res padel na beton majke mi,..

VEš se mizdi da si ti en tistih ljudi akteri so mi bili omenjeni do teh ok ljdui an tem forumu za katere mesajo drek in manipulirjao,...

1.) sistem ni odraz ljudi,.. pa nj ti bo to jasno,.. ce pa misli tkao pa pojdi ap si glavo poriti v ne vem kam,..

ve skaj ti pvoem
ne vme kdo si kaj si sam iz tjih ust pada ven veliko sranja,..

predlagam ti da da 5 evrov za knjiznico ap da gre malo brat ce sem jaz rpsiel v pickih 45 dni do dreka nevem kakih razseznsotih bos ti pr soji vnemi in spsobnostih ta drek nasel v 10 dneh,.. v knjiznico skoci pa nehi srat tuki ap se izobrazuj mjke mi,...

MIslim,.. ce bi reku da en ves sam s emi zdi da ves kaj je bistvoin ravno azrdi tega drek emsas tuki da zavirs ostli folk prianrepdku,...

resno,..

sistem je odraz ljudi,. daj mi pol pvoej kdo so polj ljudj eozimra kdo je nareidl ljudi da tkao mislijo oziram s eoblejkdo je ljudem dal tak sistem,..
no de te vidim
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #831 - 13.09.2009 at 17:41:32

Quote:
..tezko ti kdo pomaga ce sam ne nardis nic, ali ce celo zavracas pomoc, ne sistem ne soljudje.
..ce sam premaknes za zacetek mali kamen bo na koncu lazje premaknit skalo, s pomocjo taksno in drugacno.
Pasivnost ti ni v pomoc
ce pa si ze aktivn v resevanju "problema" pa se bo nekaj ze premaknilo.
Je pa tudi res da je ogromno "faktorjev" v igri
ki poleg tebe pihajo v jadra in te nosijo enkrat naprej enkrat nazaj..
samo ce nic ne pihas...

Nic ni tak crno kot je videt  

Koelga pa nism ti jaz cigo,... ok resno,.... mislim vis tkao lepo pamtni vitezi v oklpu na belem konju,.

koelg adaj podji na zavod pa mi pol povej kok sihtov so ti dali pol apa za foro pokusi dobiti sluzbo napreim za kak soj foh,.. pa da te vidim ce pride spod 2 mesecev skozi no akr daj,..

ce bi til tok len pol s eziehr ne bi fukal z tok bustimi stvrmi v lijfu k mi priensejo na dan po krucevih 10 evrov da mam sploh za kurcev obrok
u pizd amterno,. mdetem ap pdopirate kruceve klosarje k samo rkadejo pa pijejo pir majke mi,. dajte no ste s ekdaj suedli z klosrjem dol,. prejsen tedem sem jaz toanredu,. pa mrikja pogruntal tka da djat eodpreit oci lepo rposim
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #832 - 13.09.2009 at 17:43:35

Quote:
Ozirma ljudje delamo drek eden drugemu ker smo repstraseni in drugega v drek tisimo zato da bomo mi meli vec oziram delao tkao da mamo mis  eleps epa ce prav drugi trpijo. To ej kriv sistem katerega nam ej dal nekdo (ne bom pvoedal kdo) in ljudej so v sitemu tako anuceni da recejo

A nimaš svobodne volje ?
Sistem in ljudje nista ločena. Sistem so ljudje.
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #833 - 13.09.2009 at 17:44:46

Robi wrote on 12.09.2009 at 09:51:03:
Quote:
..dobro je da jo imajo kje pridelat - in da jo znajo pridelat

Res jo imajo kje in jo znajo..vendar vedno manj jo znajo.
Vedno manj je mladih, ki ostanejo na kmetih. Ker ne vidijo neke perspektive.
Se spomnim, da je pred kakšnimi petnajstimi leti, še vsaka hiša na vasi imela kakšno kravco..dandanes tega (skoraj) ni več.

ODGOVOR:

oce je butl da ni kaj dere se na sine in oni gredo kemtija pdopade zakaj ekr foter prevec pije v osterijiin prevec gelda tv ozimra mu baba mori. Zakaj foter pije  gre v soteijo in gelda tv ozriam mu baba mori. Ker so vis an istem soru, tv je strup manipolantsko pizdicno sredstvo. Zakja pa je tkao ekr je politiak taka, Zakj je poltiika tak a,. to ap sami pogrutnajte sje zante brat 5 evorv pa v knjiznico,..

MIngrede ce smo psoteni je kdo vedel kak je politika kemtijska no de vidim,.. vsi hcoejo da pojmo vec emsa a je tako zakaj pa pol noben zelenajve ne sopa. Mingrede s eje kdo vprasal zakaj vsi spodbujajo emso jaen vem moji sorsi mi govore zda zato ekr meso ni ok za hrnao za clvoeka medtem ko se zelenajvo kupuje od ljudi ki majo drek zelenjavo naso ap poejdi itlaijani ravno danes sme bral clanek,.
djate prosim,..

ce bi veld kaj jeste bi soej gojilmajk emi,. vjsa ktao kot sm ejaz videl delajo to vsaj nekateir izemd nas. Mslim politiak ej taka da clvoek mroe biti neumen zabavat ianven osojujoc in ne sme militi z gsojo gavo. Po drugi strnai ga mor ebiti ap strah in en vem kjs e vse,. kzakaj apmore biti tkao ,.. pa sami pogruntite ze tkao rpevec pvoem,.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #834 - 13.09.2009 at 17:48:19

Ne vem, kaj je sedaj pri tebi problem. To, da nimaš dovolj denarja al to, da so vse pičke kurbe. Za denar verjetno niso krive te kurbe, al po tvoje so, ker si vse na njih zapravil? To bi že moral vedeti, da niso poceni.

Prav včeraj sem zasledil podatek, da je 4x več moških, ki naredijo samomor. Poiskuša pa enako število žensk. Torej je samomorilnost enaka pri obeh spolih, le ženske ga naredijo opozorilno in s tem dobijo neko pomoč.

Seveda je 95% psihiatrov samo v službi, zaradi plače in jih drugo ne briga. Uporabljajo pač tablete, ker je to najlažje. Drugače ne znajo, ker imajo sami preveč problemov, ki jih ne znajo rešit. So namreč tudi sami bolniki, ki se zdravijo z drugimi bolniki. Ampak tako je. Večina hodi na šiht zaradi denarja, ne iz veselja do dela.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #835 - 13.09.2009 at 17:51:53

Quote:
sistem je odraz ljudi,. daj mi pol pvoej kdo so polj ljudj eozimra kdo je nareidl ljudi da tkao mislijo oziram s eoblejkdo je ljudem dal tak sistem,..
no de te vidim

Ljudje pač mislijo, kakor pač mislijo. To je posledica evolucije in medsebojnih odnosov.
Če misliš, da je za vse kriv sistem, pa ga zruši...Itak se ti jebe za život, kot praviš...vzemi par bomb, nekaj orožja in pobij tiste, ki predstavljajo sistem.
Da bomo potem imeli drug sistem, če verjameš. Smiley
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #836 - 13.09.2009 at 17:54:11

Robi wrote on 12.09.2009 at 09:58:16:
Quote:
Ni za vse kriv sam, človek.

Če se osredotočim le na njegov problem, so za nastanek definitivno krivi njegovi starši.
Če sem prav razbral, je njegov oče precej obsojal dejstvo, da je imel otroka. Kot, da mu je bilo žal in je verjetno to krivdo prenesel na otroka, ki jo je hočeš nočeš sprejel.
Seveda se s tem, ko le obsoja, le prenaša ta vzorec še na druge. Treba bi bilo prekiniti to, da se takšen vzorec prenaša še naprej in s tem v sistem.

Cheesy Cheesy Wink Wink Cool Cool Cool Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

hi,ih,ih,ih,...
Prekine pa ga lahko le vsak pri sebi.

KOlega, brez zamere sam ti bom povedla na njbolj miren nacin . TI SI TESLO!!!!!!!
Ko te tipo prasa neki mu ti temo obnes v druge vode, mislim ves kdo je tak cloek taki ljudej po mojih izkunjah so hinavci.

Mislim,.. daj timen vpeoj kaj si ti od mene zvedel o mojem fotru no renso daj mi povej to toel me ap res zanima,.. mislim ,.. sem dkaj onil mojga fotra lai sarse,.

Čak dajva se teb  nazaj eno rect tkao lepo krucevo da se tebe malo rzajezim..
Iam ti otorke mogoce,... sam rpasam no ce jih ams mi pvoej kok otork imas in kok od teh otork kadi travo ,... ozirma kadi tobak ozirma se zalvi az sranjem od hrane iin s eto pvoe so toji otroci vegetarijanci mogoce,.. no ce si dogovoril vsja na polovico tega sranja tuki engativno pol tipveom da si za en kurac foter,.. in to ti bodo mucli peodali v glavo slej ko rpej ce majo kaj v glavi. Jaz sem te reci ze razscitil. PRvo kot prvo posrkbi da toji otroci majo vse akr ti nisi mel, pol anljuj da jim das vs epdoatke o svetu aktere ti nisi melpa jih ams daens in pol lohak sele gres na to gforo da bos govoril kak so tuji strsi in tuji mucli kot sem jaz. SPloh ap me zelo zanima ce ams ti re spr sebi tkao vse poslihtnao,.... grem staviti da ne

mingrede ko te hcerka prasa za sol ji das poper glede na rpejsen psot mas take ore majek mi,..

Mislim,... resno s emalo zamisli kaj govoris sej jaz em da pveom veliko sranj k ne sodi nikamro sam otel je ap prevec,.. SPREJMI,... da si manipuliran clvoek k en ve kaj bi rkeu ko te en neki direktno prasa,... sori koelga,.. pojdi vknjiznico renso leporposim,.. in s eneki upam da toji otorci ne vrjao in s ene kubajo okol pos vetu kto ostri veliko drugih strrsev, ekr mo mojemmnenju je za to strs kriv ekr gelj,. Kdo je riv da je madlian taka kto je strsi no sej pa mi pvoej kok se otji toroci drogirajo ap en vem kj se vse,..

Resno ce se mas za ok starsa pol bi mogel emt vec v glavi kto ap to da tuki mesas drek,. renso mislim in re sme zaniam ce bos pvoedal mi da mas lepo vzgoejne otorke k so vegetarijanci redno pijejo zivo vodo gojijo kalcke imjao vsi fakultete so lepo narpavljnei se redno postijo redno emditirajo redno dsitijo linfe in ne vem kjs evs,e. renso ce si aj apa da en vrjao ins e prostituirajo in ne jenljejo mamil v hrnai in v drdi mehki ali akki drugi obliki,..

No ce to napsie spol vazmemv s enazaj in te bom za vse vecne case ogalseva kot super ati,... sam k vem da ni tkao,.

vs epizdairje izhajajo iz ueng o cemer nocem govoriti in iz tega gre v druzbo aktera da sistem v druzne n v starse ker ap so stri stkao enspobni da bi prevzeli dogovornso tza otorka sje kaliteta otrok vendo slabsa in pol asm sranje,..

daj dja,.

ce se mati fuak okol se bo hcerka isto ce je oce peder bo sin tudi,. daj sam ne mi govort tok ap nism neumen,..
Najvecji rpoblem rpi ljudeh je ta da noben noce videti,. vedeti itd,... vsi si ztikmo oci da lazej zivimo,..

sori toko je,..

ves kok ej gejev,.... na kemtih pa lezbik,... noces vedeti sme sel na dve zabave z enmu iz dolenjke smao govoril mi je tale je gej tale je gej,... pol ap rpasam kaj ej z stris pdoban fora,.. ja no ,.
pimso
ej nene ni kriv moj oce

moji prarparparaprap stsi so rkvii k niso dali mojemu praprarparap ocetu kilo rkuha v nedljo k jssel ribe lovit pol ap s emu je strgalo,..

majke im sje prov boaln ratma k tae vidim tuki
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #837 - 13.09.2009 at 17:56:08

Robi wrote on 13.09.2009 at 17:43:35:
Quote:
Ozirma ljudje delamo drek eden drugemu ker smo repstraseni in drugega v drek tisimo zato da bomo mi meli vec oziram delao tkao da mamo mis  eleps epa ce prav drugi trpijo. To ej kriv sistem katerega nam ej dal nekdo (ne bom pvoedal kdo) in ljudej so v sitemu tako anuceni da recejo

A nimaš svobodne volje ?
Sistem in ljudje nista ločena. Sistem so ljudje.

Zopet mešaš svobodno voljo in svobodno izbiro.

(sedaj ti bom pisal v kratkih stavkih, da boš lahko prebral in povezal besede in ne boš pozabil)

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #838 - 13.09.2009 at 18:01:45

Robi wrote on 12.09.2009 at 10:04:13:
Quote:
Kdor to spregleda in obsodi to vsiljenost in ga zato ta sistem izpljune je gradnik tega sistema. Po tvoje.

Sistem je sistem. Je pojem, je mrtev, brez zavesti...
Samo zavestna oseba lahko pri sebi nekaj naredi za spremembo sistema.
Recimo, da imamo v firmi delavce in firma slabo stoji..delavci pa le jamrajo in obsojajo sistem ali vodstvo......In..a misliš, da bo zato kaj bolje ?
Delavci bodo še naprej žrtve in vodstvo jih bo izkoriščalo.

Delavec rabi denar, in ce ni azdovoljen v sluzbi menaj sluzbo konec debate. Ce vodstvo ne palca pa jih ponoci dobi po picki. Mores vedeti da vsaka firam maksimira zaluzek na delvcih in to ej rensica ce ti ni mar pojdi sam ce rbis deanr bos v sistemu noter delal.

Temu jaz osbno rpavi veriga.

Delavec se jebe za dear da lohak kupi kilo kruha, vodstvo dela dobicek da lohka valga nekam drugam, tisto drugam vlaga nekam drugam in je piramida,..

lepo rposim

Zavezstni clveok lahko nekaj sprmni to je res, smao zavestni clveok je osbojen na propad ker ce bo pokusal kaj spremniti bo ubit fizicno ali s ekaj husjega, ozirma ne more sprmniti nic ker ce s eljudej ne ozavezstijo pol niam smisla,.. ker pol ne more snarediti nic, okoljekatero nam je dano je celo zamnipulirnao da te drzi v nizki frekvenci,.. in azto ne mreo sratai iazvescen in ne mores dobiti enormne potencijle ker jes meso ker te ej strah ker gelda rpevec tv polusa ssranej po cd k je muak zadkaj pa gvri varaj varaj varaj kolji itd,.. in to ej to,.. dja malo s ezbidu,..

Ozavescen clvoek ej rpvi k gre pred zid,... zato ce si oazvescen si tkao tih ko tljudje kateir o an tem forumu pa samo spmljajo anse pogovre govorijo pa z izjemamo,...

sori koelga,..

obsojanje je prvi korak v revoluciji, in je rpva anomalija katera s epoajvi v sistemu ki je bil psotavljen azradi nekgo da bi sluzil nekomu. Ce isces najdes in ko najdes mas vec znanaj ko iasm znanje si se bolj dogovoren in ko si odgovoren nsois odgovornost in pol s emroes odlcti ali bos ljudem galve rzabijal in jim vlival ozavescensot in te bodo ubili slej ko prej ali pa bos tiho k msi in zival z tem akr ves in oapzoval ljdui okol sebe

sam toel k s emnmo je iz mojih okirejv,..

tok ene veliko hudega pisanja naemsto da bi en rplimal,..

EJ poba:

pledem odeje d.o.o.
tel:000000000
ime:janka

rabijo za palete premetavati poklici

kaj ej res tkao tezko akj takega napsiati,..

hehe

nic sem zakjucil z forumom,...

se  mmi zdi,.. de je tukiv ec ljdui k jim ego dela kot objektivnih ljudi k bi radi neki premknili

od anlize nima nic,...nobeden,.. ce enki ne rpemkne

nic Zlim vam veliko ljubezni malo strahu otorke lepo uzgojite in pmnite potek zusode, pa azcnite biti samoodvisni zelenajvo ejjte,. to je ap vse,..
aja ap se to

cene nerpemicnin padajo se dve elti bodo ce amte deanr pocakite da kupite sedja v logatcu repdjajo stanvoanaj za 1700 kvadratni emter,...

kupit ece bost elahko

lp
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #839 - 13.09.2009 at 18:01:57

Quote:
Čak dajva se teb  nazaj eno rect tkao lepo krucevo da se tebe malo rzajezim..
Iam ti otorke mogoce,... sam rpasam no ce jih ams mi pvoej kok otork imas in kok od teh otork kadi travo ,... ozirma kadi tobak ozirma se zalvi az sranjem od hrane iin s eto pvoe so toji otroci vegetarijanci mogoce,.. no ce si dogovoril vsja na polovico tega sranja tuki engativno pol tipveom da si za en kurac foter,..

Imam otroke, sicer le 3 punce, vendar še premajhne, da bi katera sploh vedela kaj je to trava. Smiley
Jaz nobenega ne prepričujem, da mora biti vegetarijanec.
Razjezim pa se res ne, pa če mi napišeš karkoli želiš. Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 54 55 56 57 58 ... 416