Robi wrote on 12.09.2009 at 09:58:16: Quote:Ni za vse kriv sam, človek.
Če se osredotočim le na njegov problem, so za nastanek definitivno krivi njegovi starši.
Če sem prav razbral, je njegov oče precej obsojal dejstvo, da je imel otroka. Kot, da mu je bilo žal in je verjetno to krivdo prenesel na otroka, ki jo je hočeš nočeš sprejel.
Seveda se s tem, ko le obsoja, le prenaša ta vzorec še na druge. Treba bi bilo prekiniti to, da se takšen vzorec prenaša še naprej in s tem v sistem.
hi,ih,ih,ih,...
Prekine pa ga lahko le vsak pri sebi.
KOlega, brez zamere sam ti bom povedla na njbolj miren nacin . TI SI TESLO!!!!!!!
Ko te tipo prasa neki mu ti temo obnes v druge vode, mislim ves kdo je tak cloek taki ljudej po mojih izkunjah so hinavci.
Mislim,.. daj timen vpeoj kaj si ti od mene zvedel o mojem fotru no renso daj mi povej to toel me ap res zanima,.. mislim ,.. sem dkaj onil mojga fotra lai sarse,.
Čak dajva se teb nazaj eno rect tkao lepo krucevo da se tebe malo rzajezim..
Iam ti otorke mogoce,... sam rpasam no ce jih ams mi pvoej kok otork imas in kok od teh otork kadi travo ,... ozirma kadi tobak ozirma se zalvi az sranjem od hrane iin s eto pvoe so toji otroci vegetarijanci mogoce,.. no ce si dogovoril vsja na polovico tega sranja tuki engativno pol tipveom da si za en kurac foter,.. in to ti bodo mucli peodali v glavo slej ko rpej ce majo kaj v glavi. Jaz sem te reci ze razscitil. PRvo kot prvo posrkbi da toji otroci majo vse akr ti nisi mel, pol anljuj da jim das vs epdoatke o svetu aktere ti nisi melpa jih ams daens in pol lohak sele gres na to gforo da bos govoril kak so tuji strsi in tuji mucli kot sem jaz. SPloh ap me zelo zanima ce ams ti re spr sebi tkao vse poslihtnao,.... grem staviti da ne
mingrede ko te hcerka prasa za sol ji das poper glede na rpejsen psot mas take ore majek mi,..
Mislim,... resno s emalo zamisli kaj govoris sej jaz em da pveom veliko sranj k ne sodi nikamro sam otel je ap prevec,.. SPREJMI,... da si manipuliran clvoek k en ve kaj bi rkeu ko te en neki direktno prasa,... sori koelga,.. pojdi vknjiznico renso leporposim,.. in s eneki upam da toji otorci ne vrjao in s ene kubajo okol pos vetu kto ostri veliko drugih strrsev, ekr mo mojemmnenju je za to strs kriv ekr gelj,. Kdo je riv da je madlian taka kto je strsi no sej pa mi pvoej kok se otji toroci drogirajo ap en vem kj se vse,..
Resno ce se mas za ok starsa pol bi mogel emt vec v glavi kto ap to da tuki mesas drek,. renso mislim in re sme zaniam ce bos pvoedal mi da mas lepo vzgoejne otorke k so vegetarijanci redno pijejo zivo vodo gojijo kalcke imjao vsi fakultete so lepo narpavljnei se redno postijo redno emditirajo redno dsitijo linfe in ne vem kjs evs,e. renso ce si aj apa da en vrjao ins e prostituirajo in ne jenljejo mamil v hrnai in v drdi mehki ali akki drugi obliki,..
No ce to napsie spol vazmemv s enazaj in te bom za vse vecne case ogalseva kot super ati,... sam k vem da ni tkao,.
vs epizdairje izhajajo iz ueng o cemer nocem govoriti in iz tega gre v druzbo aktera da sistem v druzne n v starse ker ap so stri stkao enspobni da bi prevzeli dogovornso tza otorka sje kaliteta otrok vendo slabsa in pol asm sranje,..
daj dja,.
ce se mati fuak okol se bo hcerka isto ce je oce peder bo sin tudi,. daj sam ne mi govort tok ap nism neumen,..
Najvecji rpoblem rpi ljudeh je ta da noben noce videti,. vedeti itd,... vsi si ztikmo oci da lazej zivimo,..
sori toko je,..
ves kok ej gejev,.... na kemtih pa lezbik,... noces vedeti sme sel na dve zabave z enmu iz dolenjke smao govoril mi je tale je gej tale je gej,... pol ap rpasam kaj ej z stris pdoban fora,.. ja no ,.
pimso
ej nene ni kriv moj oce
moji prarparparaprap stsi so rkvii k niso dali mojemu praprarparap ocetu kilo rkuha v nedljo k jssel ribe lovit pol ap s emu je strgalo,..
majke im sje prov boaln ratma k tae vidim tuki