radovedni soncek wrote on 13.09.2009 at 18:06:25:Quote:Ne vem, kaj je sedaj pri tebi problem. To, da nimaš dovolj denarja al to, da so vse pičke kurbe. Za denar verjetno niso krive te kurbe, al po tvoje so, ker si vse na njih zapravil? To bi že moral vedeti, da niso poceni.
Prav včeraj sem zasledil podatek, da je 4x več moških, ki naredijo samomor. Poiskuša pa enako število žensk. Torej je samomorilnost enaka pri obeh spolih, le ženske ga naredijo opozorilno in s tem dobijo neko pomoč.
Seveda je 95% psihiatrov samo v službi, zaradi plače in jih drugo ne briga. Uporabljajo pač tablete, ker je to najlažje. Drugače ne znajo, ker imajo sami preveč problemov, ki jih ne znajo rešit. So namreč tudi sami bolniki, ki se zdravijo z drugimi bolniki. Ampak tako je. Večina hodi na šiht zaradi denarja, ne iz veselja do dela.
Lp,igor
Sej pravim,.. poslji em k spihiatru in an koncu dneva bo spihiater sle k spihiatru,.. po pomoc. in tkao anprej,..
Hih,. sme s enasmjeal iz srca, glej veskj je moja resitev ti pvoem
hi,,..
jaz bi mogel ratat zigolo in s epradajati, dobil bi deanr pa s ekurbam bi vrnil vse akr so mi anredile tkao da bi bilo res lep poteg okoliscin sma kurc k je tarifa dol padla,.. lol
FAJT;FAJT
Pa saj to ti govorim. Ti greš k psihiatru in on ti mora dati ustrezno pomoč. Saj vidiš, če te hoče filat s tabletami. Najdi varovala, nisi tolk butast. Lepo se boš saniral in to je to. Za sanatorij tako nimaš denarja, ker ga moraš plačati, pa še v tujino moraš. Sicer sem jih videl nekaj v Ukrajini prav ugodnih in v lepi naravi, ampak vseeno te na mesec stane 1000€. Da prebiješ tam zimo pride kar veliko.
Kaj te sedaj skrbi psihiater, kaj bo z njim. Če je bolano teslo je pač bolano teslo in si bo poiskal pomoč.
1700€ v Logatcu je preveč za m2. Sedaj odvisno kakšni so tlaki, okna vrata. Vendar je za Logatec preveč. Realna cena bo nekje 1400€. Odvisno od lokacije, koliko so dali za zemljo, pa to te tako ne briga, važna je končna cena.
Lp,igor