Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 55 56 57 58 59 ... 416
(Read 1815384 times)
radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #840 - 13.09.2009 at 18:03:16

Robi wrote on 13.09.2009 at 17:43:35:
Quote:
Ozirma ljudje delamo drek eden drugemu ker smo repstraseni in drugega v drek tisimo zato da bomo mi meli vec oziram delao tkao da mamo mis  eleps epa ce prav drugi trpijo. To ej kriv sistem katerega nam ej dal nekdo (ne bom pvoedal kdo) in ljudej so v sitemu tako anuceni da recejo

A nimaš svobodne volje ?
Sistem in ljudje nista ločena. Sistem so ljudje.

FAJT;FAJT Cheesy

sistem niso ljudje,... sistem govori ljudem kako nj zivijo
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #841 - 13.09.2009 at 18:04:05

Quote:
Zopet mešaš svobodno voljo in svobodno izbiro.

Nič ne mešam.
Če misli, da mora držati glavo, da mu nekdo tolče po njej, za to ni kriv sistem.
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #842 - 13.09.2009 at 18:04:14

Robi wrote on 13.09.2009 at 17:37:30:
Quote:
psihiater je msa zato da te se bolj zejbe ko bi te mogu porpavit pa se tok ti pvoem sem sel enrkt z kolgom do enga k sta bial rpjatla ob kofetu so s eneki mnili jazs em bil cel cas tih,

V vglavnem je res tako, da nimajo časa in ne volje za kaj več, kot le tablete, ki človeka le še bolj omrtvičijo. Človek postane na nek način mrtev in neobčutljiv. Problem pa ostane.
Isto je, če vzameš analgetik proti bolečinam.
Zdravila bi naj bila le v skrajni sili za uporabiti.
Redki so, ki se posvetijo posamezniku.

Quote:
ti ap ne obsojas nobnga al kako.
Mjke mi,.. me re szaniam ce bi ti emne obsojal ce uazmem en dolg jeklen roro ap te vskae pol ure udarim po galvi da se ti bo malo meslao v njej. Mislis da ne bi meen osbojal k te tepem,..
proti temu apne mroe snarediti nic,.

Seveda tudi obsojam, vendar ne vse.
Kdo pa tebe tolče po glavi vsake pol ure ?
Če mi  drek smrdi, ne bom dregal v njega. Smiley

problem je v tem da si v dreku in ne ves da si in azto k ne ves je tkao kot je,..
sori
koelga

FAJT;FAJT Cheesy
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #843 - 13.09.2009 at 18:06:25

Quote:
Ne vem, kaj je sedaj pri tebi problem. To, da nimaš dovolj denarja al to, da so vse pičke kurbe. Za denar verjetno niso krive te kurbe, al po tvoje so, ker si vse na njih zapravil? To bi že moral vedeti, da niso poceni.

Prav včeraj sem zasledil podatek, da je 4x več moških, ki naredijo samomor. Poiskuša pa enako število žensk. Torej je samomorilnost enaka pri obeh spolih, le ženske ga naredijo opozorilno in s tem dobijo neko pomoč.

Seveda je 95% psihiatrov samo v službi, zaradi plače in jih drugo ne briga. Uporabljajo pač tablete, ker je to najlažje. Drugače ne znajo, ker imajo sami preveč problemov, ki jih ne znajo rešit. So namreč tudi sami bolniki, ki se zdravijo z drugimi bolniki. Ampak tako je. Večina hodi na šiht zaradi denarja, ne iz veselja do dela.

Lp,igor

Sej pravim,.. poslji em k spihiatru in an koncu dneva bo spihiater sle k spihiatru,.. po pomoc. in tkao anprej,..

Hih,. sme s enasmjeal iz srca, glej veskj je moja resitev ti pvoem

hi,,..

jaz bi mogel ratat zigolo in s epradajati, dobil bi deanr pa s ekurbam bi vrnil vse akr so mi anredile tkao da bi bilo res lep poteg okoliscin sma kurc k je tarifa dol padla,.. lol

FAJT;FAJT Cheesy
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #844 - 13.09.2009 at 18:06:32

Quote:

A ti sistem preprečuje, da bi šel na otok in živel brez sistema ? Smiley
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #845 - 13.09.2009 at 18:07:41

Robi wrote on 13.09.2009 at 17:51:53:
Quote:
sistem je odraz ljudi,. daj mi pol pvoej kdo so polj ljudj eozimra kdo je nareidl ljudi da tkao mislijo oziram s eoblejkdo je ljudem dal tak sistem,..
no de te vidim

Ljudje pač mislijo, kakor pač mislijo. To je posledica evolucije in medsebojnih odnosov.
Če misliš, da je za vse kriv sistem, pa ga zruši...Itak se ti jebe za život, kot praviš...vzemi par bomb, nekaj orožja in pobij tiste, ki predstavljajo sistem.
Da bomo potem imeli drug sistem, če verjameš. Smiley

FAJT;FAJT Cheesy

sistem ne mreo ssprmniti dokelr se si ljudej en sprmnijo in ozavestijo,...

ce sprmnis sistem pride siti go rsma drug iem je
ce ubije sljudi s epoajvijo drugi ljudje z sitim namnom,..

sroi kolega to ej kar ti govorim
pojdi v knjiznico n beri kej zivis itd,..
drugae pa bodi raje tiho
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #846 - 13.09.2009 at 18:09:49

Quote:
Robi wrote on 13.09.2009 at 17:43:35:
Quote:
Ozirma ljudje delamo drek eden drugemu ker smo repstraseni in drugega v drek tisimo zato da bomo mi meli vec oziram delao tkao da mamo mis  eleps epa ce prav drugi trpijo. To ej kriv sistem katerega nam ej dal nekdo (ne bom pvoedal kdo) in ljudej so v sitemu tako anuceni da recejo

A nimaš svobodne volje ?
Sistem in ljudje nista ločena. Sistem so ljudje.

Zopet mešaš svobodno voljo in svobodno izbiro.

(sedaj ti bom pisal v kratkih stavkih, da boš lahko prebral in povezal besede in ne boš pozabil)

Lp,Igor

svobodna volja je eno svobodna izbir aje pa drugo

sam verjamem da iam clvoek svobodno voljo in gre recmo lahko anemsto po 1 kg mes apo 1kg zelenajve toda svobodna izbir amu pa ni dana j eomejena in zejbana in modificirana zato ker mu pvoe da je zelenajva drazaj od mesa in azto bo raje vzel emso,..

svobodna volja obstaja

svobodne izbir epa ni vec,..

zdi se da mso ljuej svobodni toda to ni res,.. nikoli ni bilo in nikoli ne bo,.. ce pa bo potlej bodo bariejre tega sveta proapdle,.. in cel drek s ebo poajvil
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #847 - 13.09.2009 at 18:11:57

Robi wrote on 13.09.2009 at 18:01:57:
Quote:
Čak dajva se teb  nazaj eno rect tkao lepo krucevo da se tebe malo rzajezim..
Iam ti otorke mogoce,... sam rpasam no ce jih ams mi pvoej kok otork imas in kok od teh otork kadi travo ,... ozirma kadi tobak ozirma se zalvi az sranjem od hrane iin s eto pvoe so toji otroci vegetarijanci mogoce,.. no ce si dogovoril vsja na polovico tega sranja tuki engativno pol tipveom da si za en kurac foter,..

Imam otroke, sicer le 3 punce, vendar še premajhne, da bi katera sploh vedela kaj je to trava. Smiley
Jaz nobenega ne prepričujem, da mora biti vegetarijanec.
Razjezim pa se res ne, pa če mi napišeš karkoli želiš. Smiley

NO pol se obm menil z njim cez ap relt,.. pa da bvidim kaj mi bodo rekle o tebi,.

TOja sveta dolznsot je da das otrokom vse kr ti nisi mel in jimpveo svse o tem svetu kork lohka zato da bodo mocni itd,.. ne ap da jih futrs z mesom in vse tkao bozej sranje,..

tkao da sori azem sobno so vsi strsi salbi strsi in ecina jih je za en kruac,.. tkao da ce sem dokrit naslednjic k me bo piak rpevaral bom njej reku ja sje te razumem polb oms el po kij in bom sle rpefuakt njno amtko in fotra domov,.

to bibilo rpavilno,..

ves, smesne si mi v nulo,.. taki ks te vi ste ,.. pajaci majke mi,..

kot foter sinu rece no ja bolej bi bilo da bi te zdrkal ap fuknu v skret ,..

Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #848 - 13.09.2009 at 18:13:12

Robi wrote on 13.09.2009 at 18:06:32:
Quote:

A ti sistem preprečuje, da bi šel na otok in živel brez sistema ? Smiley

seveda,..... ker sistem je tako anrejen da ne meos ziveti brez sistema,..
pizda,..
daj renso skdoci v kniznc pa reberi kakoknjigo

pa glej da bo nad 500 strnmi ok Smiley
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #849 - 13.09.2009 at 18:16:03

radovedni soncek wrote on 13.09.2009 at 18:06:25:
Quote:
Ne vem, kaj je sedaj pri tebi problem. To, da nimaš dovolj denarja al to, da so vse pičke kurbe. Za denar verjetno niso krive te kurbe, al po tvoje so, ker si vse na njih zapravil? To bi že moral vedeti, da niso poceni.

Prav včeraj sem zasledil podatek, da je 4x več moških, ki naredijo samomor. Poiskuša pa enako število žensk. Torej je samomorilnost enaka pri obeh spolih, le ženske ga naredijo opozorilno in s tem dobijo neko pomoč.

Seveda je 95% psihiatrov samo v službi, zaradi plače in jih drugo ne briga. Uporabljajo pač tablete, ker je to najlažje. Drugače ne znajo, ker imajo sami preveč problemov, ki jih ne znajo rešit. So namreč tudi sami bolniki, ki se zdravijo z drugimi bolniki. Ampak tako je. Večina hodi na šiht zaradi denarja, ne iz veselja do dela.

Lp,igor

Sej pravim,.. poslji em k spihiatru in an koncu dneva bo spihiater sle k spihiatru,.. po pomoc. in tkao anprej,..

Hih,. sme s enasmjeal iz srca, glej veskj je moja resitev ti pvoem

hi,,..

jaz bi mogel ratat zigolo in s epradajati, dobil bi deanr pa s ekurbam bi vrnil vse akr so mi anredile tkao da bi bilo res lep poteg okoliscin sma kurc k je tarifa dol padla,.. lol

FAJT;FAJT Cheesy

Pa saj to ti govorim. Ti greš k psihiatru in on ti mora dati ustrezno pomoč. Saj vidiš, če te hoče filat s tabletami. Najdi varovala, nisi tolk butast. Lepo se boš saniral in to je to. Za sanatorij tako nimaš denarja, ker ga moraš plačati, pa še v tujino moraš. Sicer sem jih videl nekaj v Ukrajini prav ugodnih in v lepi naravi, ampak vseeno te na mesec stane 1000€. Da prebiješ tam zimo pride kar veliko.
Kaj te sedaj skrbi psihiater, kaj bo z njim. Če je bolano teslo je pač bolano teslo in si bo poiskal pomoč.

1700€ v Logatcu je preveč za m2. Sedaj odvisno kakšni so tlaki, okna vrata. Vendar je za Logatec preveč. Realna cena bo nekje 1400€. Odvisno od lokacije, koliko so dali za zemljo, pa to te tako ne briga, važna je končna cena.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #850 - 13.09.2009 at 18:57:22

Quote:
seveda,..... ker sistem je tako anrejen da ne meos ziveti brez sistema,..
pizda,.

Kaj bluziš..kako človek ne more živeti brez sistema ?
Jamrati je brez veze....to ni nič drugega , kot samopomilovanje. Ljudje, ki samo jamrajo, ne  naredijo nič, mislijo, da so bogi, da so žrtve sistema in še naprej z jamranjem in pritoževanjem podpirajo tak kurčev sistem. Zato ,da se še naprej lahko zgovarjajo, da je kriv kurčev sistem.
Zato pa misliš, da ne moreš živeti brez sistema, ker na koga bi se potem zgovarjal, da je kriv za tvoje probleme....ostaneš sam s sabo..to je največji problem.
Svobodno voljo imaš, kot tudi izbiro imaš. Razen, če si v zaporu. Potem verjamem, da nimaš veliko izbire.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #851 - 13.09.2009 at 19:01:07

Quote:
sam verjamem da iam clvoek svobodno voljo in gre recmo lahko anemsto po 1 kg mes apo 1kg zelenajve toda svobodna izbir amu pa ni dana j eomejena in zejbana in modificirana zato ker mu pvoe da je zelenajva drazaj od mesa in azto bo raje vzel emso,..

To ni res.
Samo izgovarjanje in laganje samemu sebi, zato, da lahko še naprej to delaš, kar pač delaš.
Meso je dražje od raznih žit in stročnic....Če kupuješ pri kmetu ali kaj sadiš doma, pa je še ceneje.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #852 - 13.09.2009 at 19:37:02

Quote:

Torej...ni kriv sistem. Smiley
Zato začni tam, kjer je problem in kjer lahko kaj spremeniš.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #853 - 13.09.2009 at 20:13:27

Robi wrote on 13.09.2009 at 19:37:02:
Quote:

Sistem crkuje. Kaj ne vidita?
Če se spremeni je še vedno sistem, le v drugi obliki. Idealen sistem ne obstaja. Obstajajo pa idealisti.
Idealisti, kot Žižek & co, ki prodajajo nek novi komunizem, kot nadgradnjo obstoječega.
Lp,igor
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #854 - 13.09.2009 at 20:17:31

Quote:
Robi wrote on 13.09.2009 at 19:37:02:
Quote:

Sistem crkuje. Kaj ne vidita?
Če se spremeni je še vedno sistem, le v drugi obliki. Idealen sistem ne obstaja. Obstajajo pa idealisti.
Idealisti, kot Žižek & co, ki prodajajo nek novi komunizem, kot nadgradnjo obstoječega.
Lp,igor

Kako to misliš, da crkuje?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 55 56 57 58 59 ... 416