Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 56 57 58 59 60 ... 416
(Read 1815364 times)
ajgor
Ex Member

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #855 - 13.09.2009 at 20:23:32

Z zavedanjem ljudi se obstoječe podira. Nastaja kaos. Začelo se je v bančništvu in gospodarstvu, sedaj gre na državni sektor. Brezposelnost narašča. Nezadovoljstvo ljudi narašča. Sistemi se sesuvajo, zaenkrat se jih še nekako krpa. Kitajci še delajo pod ceno, da se mi lahko prežiramo. Vse pa temelji na vojaški moči, palici.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #856 - 13.09.2009 at 20:28:45

Quote:
Z zavedanjem ljudi se obstoječe podira. Nastaja kaos. Začelo se je v bančništvu in gospodarstvu, sedaj gre na državni sektor. Brezposelnost narašča. Nezadovoljstvo ljudi narašča. Sistemi se sesuvajo, zaenkrat se jih še nekako krpa. Kitajci še delajo pod ceno, da se mi lahko prežiramo. Vse pa temelji na vojaški moči, palici.

Lp,igor

Lepo si to napisal. Mene postaja strah tega dogajanja trenutno, ne vidim več nobene varnosti nikjer in kot da so na površje priplavale človeške "podgane" najnižjega ranga, ki trenutno vladajo in pohodijo pred sabo vsakogar še s kančkom etike, morale in poštenosti. Spominjam se lepih časov prej, ko je bil, kot mi je dejal eden mojih pronicljivih prijateljev, sistem navidezno ateističen, ampak je bil bolj krščansko- duhoven po vrednotah kot so enakost za vse, sociala itd. Zdaj pa vlada zakon džungle in se mi zdi, da ne bo dolgo, ko bo res nastal kaos.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #857 - 13.09.2009 at 20:33:20

Za nazaj se vedno radi spominjamo lepe stvari. Kakšen ateizem, ateizem sam je verovanje. Krščanska morala nas je pa pripeljala sem kjer smo. Ko ti Tito in sedaj Pahor reče, moraš se znajti, veš koliko je ura. Znajdi se, pomeni nič drugega kot kradi in laži tako, da te ne dobijo. Cerkev s svojo moralo pa to podpira. Morala ni etika in nikdar ne bo. Bili smo enaki na papirju, samo eni so bili bolj.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #858 - 13.09.2009 at 20:36:00

...zadnji cas.
Zqdnji cas da pokne vse skupaj, in da fajn pokne, konkretno, totalni kaos
...in da se potem rodi nekaj bolj normalnega

kr to zdaj je drek ki smrdi
pa nam, vec ali manj se sploh ne gre slabo, kako pac pogledas....   ..je pa veliko ljudi ki jim ni lahko
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #859 - 13.09.2009 at 20:41:43

Vsak drek smrdi. Mi sedaj oživljamo mrtvo smrdečo ribo. Strah pri ljudeh pa pride prav pri tej dejavnosti, saj se lahko pokažejo kot odrešitelji.
Cerkev (katerakoli) vedno živi od strahu. Prav tako bankirji, zavarovalnice. Vendar je bistvo v verovabju, vsaka vera temelji na strahu in ti ponuja neko pot odrešitve. Svojo pot, njihovo pot.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #860 - 13.09.2009 at 20:45:04

satis wrote on 13.09.2009 at 20:28:45:
Mene postaja strah tega dogajanja trenutno, ne vidim več nobene varnosti nikjer in kot da so na površje priplavale človeške "podgane" najnižjega ranga, ki trenutno vladajo in pohodijo pred sabo vsakogar še s kančkom etike, morale in poštenosti. Spominjam se lepih časov prej, ko je bil, kot mi je dejal eden mojih pronicljivih prijateljev, sistem navidezno ateističen, ampak je bil bolj krščansko- duhoven po vrednotah kot so enakost za vse, sociala itd. Zdaj pa vlada zakon džungle in se mi zdi, da ne bo dolgo, ko bo res nastal kaos.

In verjetno je vernik ta tvoj pronicljivi prijatelj, ker "pronicljivo" vleče na svoj mlin in tudi tebi je bil všeč njegov stavek ker si vernica.   Kako hitro se pristavi lonček za kao dobre stvari.  Tongue

Lep pozdrav
Back to top

IP Logged

OMEN SAT
5

I Love YaBB 2!

Reply #861 - 13.09.2009 at 20:58:31

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #862 - 13.09.2009 at 21:15:55

OMEN SAT wrote on 13.09.2009 at 20:58:31:

Mooji ti pa da za razmišljat, ne?

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

OMEN SAT
5

I Love YaBB 2!

Reply #863 - 13.09.2009 at 21:18:04

Quote:

Lp,Igor

težke misli za nekatere Wink
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #864 - 13.09.2009 at 21:27:17

Ja, mnenja.....

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #865 - 14.09.2009 at 11:12:04

OMEN SAT wrote on 13.09.2009 at 21:18:04:
Quote:

Lp,Igor

težke misli za nekatere Wink

cudovit tekst in rpedstvitev kateri skriva rpavo resnico po mojem mnenju,......

resertch his video presentations
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #866 - 14.09.2009 at 11:15:54

Quote:
radovedni soncek wrote on 13.09.2009 at 18:06:25:
Quote:
Ne vem, kaj je sedaj pri tebi problem. To, da nimaš dovolj denarja al to, da so vse pičke kurbe. Za denar verjetno niso krive te kurbe, al po tvoje so, ker si vse na njih zapravil? To bi že moral vedeti, da niso poceni.

Prav včeraj sem zasledil podatek, da je 4x več moških, ki naredijo samomor. Poiskuša pa enako število žensk. Torej je samomorilnost enaka pri obeh spolih, le ženske ga naredijo opozorilno in s tem dobijo neko pomoč.

Seveda je 95% psihiatrov samo v službi, zaradi plače in jih drugo ne briga. Uporabljajo pač tablete, ker je to najlažje. Drugače ne znajo, ker imajo sami preveč problemov, ki jih ne znajo rešit. So namreč tudi sami bolniki, ki se zdravijo z drugimi bolniki. Ampak tako je. Večina hodi na šiht zaradi denarja, ne iz veselja do dela.

Lp,igor

Sej pravim,.. poslji em k spihiatru in an koncu dneva bo spihiater sle k spihiatru,.. po pomoc. in tkao anprej,..

Hih,. sme s enasmjeal iz srca, glej veskj je moja resitev ti pvoem

hi,,..

jaz bi mogel ratat zigolo in s epradajati, dobil bi deanr pa s ekurbam bi vrnil vse akr so mi anredile tkao da bi bilo res lep poteg okoliscin sma kurc k je tarifa dol padla,.. lol

FAJT;FAJT Cheesy

Pa saj to ti govorim. Ti greš k psihiatru in on ti mora dati ustrezno pomoč. Saj vidiš, če te hoče filat s tabletami. Najdi varovala, nisi tolk butast. Lepo se boš saniral in to je to. Za sanatorij tako nimaš denarja, ker ga moraš plačati, pa še v tujino moraš. Sicer sem jih videl nekaj v Ukrajini prav ugodnih in v lepi naravi, ampak vseeno te na mesec stane 1000€. Da prebiješ tam zimo pride kar veliko.
Kaj te sedaj skrbi psihiater, kaj bo z njim. Če je bolano teslo je pač bolano teslo in si bo poiskal pomoč.

1700€ v Logatcu je preveč za m2. Sedaj odvisno kakšni so tlaki, okna vrata. Vendar je za Logatec preveč. Realna cena bo nekje 1400€. Odvisno od lokacije, koliko so dali za zemljo, pa to te tako ne briga, važna je končna cena.

Lp,igor

Tole niste slisali od men ok

cena m2 v vecstanovanjekm objektu je 800 evrov po kvadratu da ga naredijo do 1200

cene bodo padle do 1500

sedaj so cene 4000 do 3500 padajoin so se ustliel na 3000 toda sedaj sopadle do 2300 do 2000 do kocna elta bo tkao

tako da šarite v letu dni bodo na 1000 tako da pali po amterijali,....

pssst
teganism jaz pveodal
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #867 - 14.09.2009 at 11:20:24

Robi wrote on 13.09.2009 at 18:57:22:
Quote:
seveda,..... ker sistem je tako anrejen da ne meos ziveti brez sistema,..
pizda,.

Kaj bluziš..kako človek ne more živeti brez sistema ?
Jamrati je brez veze....to ni nič drugega , kot samopomilovanje. Ljudje, ki samo jamrajo, ne  naredijo nič, mislijo, da so bogi, da so žrtve sistema in še naprej z jamranjem in pritoževanjem podpirajo tak kurčev sistem. Zato ,da se še naprej lahko zgovarjajo, da je kriv kurčev sistem.
Zato pa misliš, da ne moreš živeti brez sistema, ker na koga bi se potem zgovarjal, da je kriv za tvoje probleme....ostaneš sam s sabo..to je največji problem.
Svobodno voljo imaš, kot tudi izbiro imaš. Razen, če si v zaporu. Potem verjamem, da nimaš veliko izbire.

koelga robi,....

midva sv azakjucila,... mislim renso,...

ti nisi ozavezscen majke mi,.. Glej kako mores klobasati take neumnosti ko nimas pojma o pojmu. Daj lepo prosim na kolnih te prosim,. glej ce dobim sluzbo mi pveoj kej imas soj dom al pa naslvo mi daj ti jaz poljem spsiek knjig katere preberi pa s epaclam ti knjiznico renso ti pvoem,..

lepo prosim, ne zivi v skatli mati moja pogojna draga,... renso,. imas tok moznsot sei izbrazevati samo pol ure na dan za njigo vzemi pa bo slo,..

clovek,.. ti res si reprezantativni vzroec tele naciej majke mi,.. sisitem ima sovj namen,... vska stvar iam sovj namen in sovj vzrok,. in ti i gbos govoril da je sistem dober,..

daj pojdi lepo prosim v kako knjiznico prikop s ena medmrezje in poglej kaek lepe statistike milim jao jao ljuej bozji

(tojih koemntrjev ne bom res SPLOH komentiral k mi kar   ok pa ne lazem kar vcasih mi kaka solza iz oci pritece ko vidim kako butsto milijoeni)

oprosti robi iz vsega rca makr mi ga je ostalo,.. daj no,.. res,. mlao s ezamislikaj govoris,.. bodi smao kriticen do sojih izjav in miljenja in s eprpreicaj ce to drzi,.. pamalo sislikos veta v globalnem poprabvi,.. ce ap rabis kako bukvo tiap res pvoem iemna sam na privt k nocem problmov met,.. dolcoene knjig ek so v dolcoenih slvoenkih knjiznicah pa itak ne moreva dobiti ker nsiva prava z rpavimi dovoljenji da bi jihlohak brala

Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #868 - 14.09.2009 at 11:22:25

Robi wrote on 13.09.2009 at 19:01:07:
Quote:
sam verjamem da iam clvoek svobodno voljo in gre recmo lahko anemsto po 1 kg mes apo 1kg zelenajve toda svobodna izbir amu pa ni dana j eomejena in zejbana in modificirana zato ker mu pvoe da je zelenajva drazaj od mesa in azto bo raje vzel emso,..

To ni res.
Samo izgovarjanje in laganje samemu sebi, zato, da lahko še naprej to delaš, kar pač delaš.
Meso je dražje od raznih žit in stročnic....Če kupuješ pri kmetu ali kaj sadiš doma, pa je še ceneje.

kolega robi, vaši rbni pogoji so spremnjivi moji niso bili, tkao da ce bi pisal jaz da iasm moznsot saditi doam zelnjavo itd,. ej druga,.. mislim

lepo prosim.. pozivam vas v dobrobit cloveksega zavesti kumualtivne narave da nehate delati in mesati gnoj,.... renso mislim,. ste prve vrste rpavokator kateri je pomoej tukaj gor vpisan sam zato de bi zemdel ostel ljudi k razmiljajo in jih strikno in namenkso vrtite v samem krogu,..
leporposim
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #869 - 14.09.2009 at 11:25:02

Quote:
Robi wrote on 13.09.2009 at 19:37:02:
Quote:
sistem ne mreo ssprmniti dokelr se si ljudej en sprmnijo in ozavestijo,...

Torej...ni kriv sistem. Smiley
Zato začni tam, kjer je problem in kjer lahko kaj spremeniš.

Sistem crkuje. Kaj ne vidita?
Če se spremeni je še vedno sistem, le v drugi obliki. Idealen sistem ne obstaja. Obstajajo pa idealisti.
Idealisti, kot Žižek & co, ki prodajajo nek novi komunizem, kot nadgradnjo obstoječega.
Lp,igor

obstaja boljsi istem kot je demokracija,.... problem je v tem,.. da

s emorem re sponavlajti

ljduej ki sonam dali sisteme sorkivi az sistem in vse kar gre po piramido dol,.. vec pa ne povem knocem emt rpoblmov,...

oziram ncoem zaupanaj izgubiti,..

ni vse sistem inje vse sisitem,. iluzija v iuziji ustvarja iluzijo zaradi prvtne iluzije z lasnto iluzijo v iluzijiinpol se vrtis v krogu, ce hoces narediti red mores izlocti iluzijo v iluziji in pol bos videl prvotno iluzijo katero lohakkontrolrias z dolocenimi tehnikami,..

rpoblem jev tme da iasm vsak clovek veliko iluzij v iluziji ozirma iluzijo v iluziji z iluzijo in pol si v pizdi,..

to ej zadnj post an to temo,. k me bo res en pcoakal na vrati z sekrio en dan
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 56 57 58 59 60 ... 416