Robi wrote on 13.09.2009 at 18:57:22: Quote:seveda,..... ker sistem je tako anrejen da ne meos ziveti brez sistema,..
pizda,.
Kaj bluziš..kako človek ne more živeti brez sistema ?
Jamrati je brez veze....to ni nič drugega , kot samopomilovanje. Ljudje, ki samo jamrajo, ne naredijo nič, mislijo, da so bogi, da so žrtve sistema in še naprej z jamranjem in pritoževanjem podpirajo tak kurčev sistem. Zato ,da se še naprej lahko zgovarjajo, da je kriv kurčev sistem.
Zato pa misliš, da ne moreš živeti brez sistema, ker na koga bi se potem zgovarjal, da je kriv za tvoje probleme....ostaneš sam s sabo..to je največji problem.
Svobodno voljo imaš, kot tudi izbiro imaš. Razen, če si v zaporu. Potem verjamem, da nimaš veliko izbire.
koelga robi,....
midva sv azakjucila,... mislim renso,...
ti nisi ozavezscen majke mi,.. Glej kako mores klobasati take neumnosti ko nimas pojma o pojmu. Daj lepo prosim na kolnih te prosim,. glej ce dobim sluzbo mi pveoj kej imas soj dom al pa naslvo mi daj ti jaz poljem spsiek knjig katere preberi pa s epaclam ti knjiznico renso ti pvoem,..
lepo prosim, ne zivi v skatli mati moja pogojna draga,... renso,. imas tok moznsot sei izbrazevati samo pol ure na dan za njigo vzemi pa bo slo,..
clovek,.. ti res si reprezantativni vzroec tele naciej majke mi,.. sisitem ima sovj namen,... vska stvar iam sovj namen in sovj vzrok,. in ti i gbos govoril da je sistem dober,..
daj pojdi lepo prosim v kako knjiznico prikop s ena medmrezje in poglej kaek lepe statistike milim jao jao ljuej bozji
(tojih koemntrjev ne bom res SPLOH komentiral k mi kar ok pa ne lazem kar vcasih mi kaka solza iz oci pritece ko vidim kako butsto milijoeni)
oprosti robi iz vsega rca makr mi ga je ostalo,.. daj no,.. res,. mlao s ezamislikaj govoris,.. bodi smao kriticen do sojih izjav in miljenja in s eprpreicaj ce to drzi,.. pamalo sislikos veta v globalnem poprabvi,.. ce ap rabis kako bukvo tiap res pvoem iemna sam na privt k nocem problmov met,.. dolcoene knjig ek so v dolcoenih slvoenkih knjiznicah pa itak ne moreva dobiti ker nsiva prava z rpavimi dovoljenji da bi jihlohak brala