satis wrote on 13.09.2009 at 20:28:45:Quote:Z zavedanjem ljudi se obstoječe podira. Nastaja kaos. Začelo se je v bančništvu in gospodarstvu, sedaj gre na državni sektor. Brezposelnost narašča. Nezadovoljstvo ljudi narašča. Sistemi se sesuvajo, zaenkrat se jih še nekako krpa. Kitajci še delajo pod ceno, da se mi lahko prežiramo. Vse pa temelji na vojaški moči, palici.
Lp,igor
Lepo si to napisal. Mene postaja strah tega dogajanja trenutno, ne vidim več nobene varnosti nikjer in kot da so na površje priplavale človeške "podgane" najnižjega ranga, ki trenutno vladajo in pohodijo pred sabo vsakogar še s kančkom etike, morale in poštenosti. Spominjam se lepih časov prej, ko je bil, kot mi je dejal eden mojih pronicljivih prijateljev, sistem navidezno ateističen, ampak je bil bolj krščansko- duhoven po vrednotah kot so enakost za vse, sociala itd. Zdaj pa vlada zakon džungle in se mi zdi, da ne bo dolgo, ko bo res nastal kaos.
Cudovito sta tole napisala,...
mi lahko povesta ce pozanta filem matrika,.. pozanta noter osbo k je bial rperok uno punco.
ona je bial sistem kontole v sistemu tkao kto imamo tukaj,..
cerkev ateizem itd,.. vse to ej sistem kotrole da lazjemanipulrias mase,..
fora je v tem,.. da ni vzanoali so dober ali ne tale svet nj bibila iluzija ,..
ce hoces vedeti zakj je tkao zakaj se vse tkao dela zakj ljudje more biti strah zakj ne vidijo engotovosti,..
ker je miljeno tkao,..
vse gre v to smer