Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 65 66 67 68 69 ... 416
(Read 1815661 times)
Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #990 - 17.09.2009 at 14:25:22

Razmišljam..če je to čas sprememb in torej čas priložnosti, zakaj se ne organiziramo v neko skupino, ki bi aktivno stopila na dogajanje in s tem pripomogla, da stvari gredo v pravo smer.
V takšnih časih, ko se podirajo sistemi, se seveda odprejo možnosti, ki človeku omogočajo, da izbere novo pot.
Zato ne vem, če bo ravno narava poskrbela, da bo človeku bolje, da bodo avtomatsko na oblast prišli dobri ljudje in vodili pošten sistem...mislim, da je to prepuščeno človekovi svobodni volji.
Saj nosimo odgovornost za svoje življenje. In če imamo odgovornost, potem imamo tudi pravico odločati o svojem življenju.
Zato, če bodo zavestni ljudje še naprej le filozofirali in bili pasivni, bodo sistem spet vodili tisti, ki so ambiciozni in tisti, ki so izkoristili priložnost.
Zato se mi tukaj postavlja vprašanje namena našega bivanja. In namen se bo kmalu zjasnil.
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #991 - 17.09.2009 at 14:45:25

ja robi, itak, bi bil čas. že davno smo sanjali o vasi, pa nekak ni uspelo v praksi nikol.

kar se pa tiče narave, se mi zdi tkole. ko bo dejansko začela telepatija delovat na tak način, da se bo tega večina zavedala, ne bojo mogli biti vodje ljudje z umazanimi srci in mislimi. ker bojo enostavno vsi ljudje postali transparenti. tko, da .... se pustimo presenetit.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

OMEN SAT
5

I Love YaBB 2!

Reply #992 - 17.09.2009 at 14:49:05

Robi wrote on 17.09.2009 at 14:25:22:
Razmišljam..če je to čas sprememb in torej čas priložnosti, zakaj se ne organiziramo v neko skupino, ki bi aktivno stopila na dogajanje in s tem pripomogla, da stvari gredo v pravo smer.
V takšnih časih, ko se podirajo sistemi, se seveda odprejo možnosti, ki človeku omogočajo, da izbere novo pot.
Zato ne vem, če bo ravno narava poskrbela, da bo človeku bolje, da bodo avtomatsko na oblast prišli dobri ljudje in vodili pošten sistem...mislim, da je to prepuščeno človekovi svobodni volji.
Saj nosimo odgovornost za svoje življenje. In če imamo odgovornost, potem imamo tudi pravico odločati o svojem življenju.
Zato, če bodo zavestni ljudje še naprej le filozofirali in bili pasivni, bodo sistem spet vodili tisti, ki so ambiciozni in tisti, ki so izkoristili priložnost.
Zato se mi tukaj postavlja vprašanje namena našega bivanja. In namen se bo kmalu zjasnil.

ne bo treba organizirat bo prišlo spontano
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #993 - 17.09.2009 at 14:52:36

Quote:
kar se pa tiče narave, se mi zdi tkole. ko bo dejansko začela telepatija delovat na tak način, da se bo tega večina zavedala, ne bojo mogli biti vodje ljudje z umazanimi srci in mislimi. ker bojo enostavno vsi ljudje postali transparenti.

Potem več ni posameznika, ampak le eno bitje. Z eno zavestjo.
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #994 - 17.09.2009 at 15:16:19

gape wrote on 17.09.2009 at 11:06:37:
če bo pršlo do te akcije bo itaq 'nujno'
in ti zakon ne bo nič pomagu
pa še interpretiral ga bojo tko kot bamby
da boš prej umrl od zdolgočasenosti preden jih boš prepriču da ti se pač cepu NE boš

Cepljenje je "preventivni" medicinski poseg, ki ni namenjen zdravljenju obolelih, temveč naj bi z njim preprečevali nastanek bolezni, za katere se ne ve, kje in kdaj, če sploh, se bodo pojavile.
Torej je cepljenje poseg v telo posameznika, ko ne gre za nujno medicinsko pomoč.

Posega torej cepljenja na "nujno" izvest ne smejo, lahko samo poiskušajo te prepričati v poseg,  ampak, če si odločen velja NE.

Enako velja za otroška " obvezna cepljenja "  brez privoljenja staršev, ne smejo cepiti.  

Lep pozdrav
Back to top
« Last Edit: 17.09.2009 at 19:58:03 by nahate.d »  

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #995 - 17.09.2009 at 21:51:32

Em,..
sej vem, da misliš dobro,... sam a veš men ne delujes resno z takim postom majke mi;)...

Mislim,. imam sam tak cuden priokus k da sinov kandidat za funkcijoanrja k bi ostla iz pepela pa ne vme zakaj,...

dajva raje rect tako greva mdiva za rpva kandidata pa nj bo gape pobudnik mu bolj vejramem
lol
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #996 - 17.09.2009 at 21:53:27

Petra. wrote on 17.09.2009 at 14:45:25:
ja robi, itak, bi bil čas. že davno smo sanjali o vasi, pa nekak ni uspelo v praksi nikol.

kar se pa tiče narave, se mi zdi tkole. ko bo dejansko začela telepatija delovat na tak način, da se bo tega večina zavedala, ne bojo mogli biti vodje ljudje z umazanimi srci in mislimi. ker bojo enostavno vsi ljudje postali transparenti. tko, da .... se pustimo presenetit.

Veš, če bo to res,... kne,..
pol jaz sploh nocem me telepatije,..

hihihihi
veš kok dogodkov in dejnj bi mogu pol oprviciti,... resno,.. ko sme bil poreden pod odejo ali ko sem komuskril cokolado mislim,..
to bo nerdno

lol

p.s.:kko vas
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #997 - 17.09.2009 at 21:54:59

OMEN SAT wrote on 17.09.2009 at 14:49:05:

ne bo treba organizirat bo prišlo spontano

itk

najprej kataklizma

pol bos prezivel mogoce

pol ap se bodo spet ljudje zaceli na staro skupi sprvljti

ves ko mores prezivti vsi ljudje se drgc obnasajo ko pa mas polno rit vsega pol ap scije spo drugih,..

no pol ap bodo prili uni z bunkejrev ven pa bosdobil novo vlado,.
no ja pol leta ti dam pol ap bo vse po starem,.

pa bo dobil novo vratnico za vrat
itd
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #998 - 17.09.2009 at 21:58:22

Quote:
gape wrote on 17.09.2009 at 11:06:37:
če bo pršlo do te akcije bo itaq 'nujno'
in ti zakon ne bo nič pomagu
pa še interpretiral ga bojo tko kot bamby
da boš prej umrl od zdolgočasenosti preden jih boš prepriču da ti se pač cepu NE boš

Cepljenje je "preventivni" medicinski poseg, ki ni namenjen zdravljenju obolelih, temveč naj bi z njim preprečevali nastanek bolezni, za katere se ne ve, kje in kdaj, če sploh, se bodo pojavile.
Torej je cepljenje poseg v telo posameznika, ko ne gre za nujno medicinsko pomoč.

Posega torej cepljenja na "nujno" izvest ne smejo, lahko samo poiskušajo te prepričati v poseg,  ampak, če si odločen velja NE.

Enako velja za otroška " obvezna cepljenja "  brez privoljenja staršev, ne smejo cepiti.  

Lep pozdrav

Hvala to je lepo povedano si bom zapomnil,..

No kakro koli,. ce me bodo cepili bom pa pocakal dohtarja zvgecer pred hiso zs ekiro pa bova poracunala in preracunala,..

mingrede me ej dohtarca zafukala,.. veste kj je naredila,... spremnial mi kartoteko,... majko ji,....

edina fora k jo imam je izjava iz klinicnega,... da ej res vse sotalo pa zgleda k da sme mel rpehlad,..

resno,..

veste, ko bom delal hise bom az zdrvniek anredil posbn bonus in popust k jih mam tok rad,...

sam mor emi povedati kok elt bo zivel noter v bajti da bom lohak rperacunal kdaj s emu bo na glavo podrla,..

sej je isto,..

dohtr k ne zan zdrviti lai ap fusar k pozabi dati kako palco noter to je pa to,..
milo za drago,.
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #999 - 17.09.2009 at 22:13:15

radovedni soncek wrote on 17.09.2009 at 21:58:22:

No kakro koli,. ce me bodo cepili

Ne bodo te cepili, če nisi za cepljenje bodi sam odločen in ne privoli.

Znajo biti pa kar tišasti zdravniki, ampak proti tvoji volji ne smejo cepiti.

Lep pozdrav  Smiley
Back to top
« Last Edit: 17.09.2009 at 23:16:05 by nahate.d »  

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1000 - 17.09.2009 at 23:07:36

radovedni soncek wrote on 17.09.2009 at 21:58:22:

No kakro koli,. ce me bodo cepili bom pa pocakal dohtarja zvgecer pred hiso zs ekiro pa bova poracunala in preracunala,..

mingrede me ej dohtarca zafukala,.. veste kj je naredila,... spremnial mi kartoteko,... majko ji,....

edina fora k jo imam je izjava iz klinicnega,... da ej res vse sotalo pa zgleda k da sme mel rpehlad,..

resno,..

veste, ko bom delal hise bom az zdrvniek anredil posbn bonus in popust k jih mam tok rad,...

sam mor emi povedati kok elt bo zivel noter v bajti da bom lohak rperacunal kdaj s emu bo na glavo podrla,..

sej je isto,..

dohtr k ne zan zdrviti lai ap fusar k pozabi dati kako palco noter to je pa to,..
milo za drago,.

Vsaj pri delu bi lahko bil profesionalen. Takšno kuhanje zamere in maščevalnost, potem se pa zgražaš nad drugimi. Poglej se vsaj malo, prav nič drugačen nisi.

Površno bi delal in kao izgovor bi mel, ker se je tudi tebi naredilo nekaj slabega. Stvar je taka, da če delaš z veseljem, potem tudi narediš korektno, tudi če ne, si pa na to zavezan, ker si prevzel odgovornost s tem ko si prevzel delo.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #1001 - 17.09.2009 at 23:58:02

sonček, telepatijo že maš.

sam še razumet jo bo treba začet, pa razumet...kaj vem...sebe? da se točno zavedaš kaj so tvoje misli in kaj ne...

robi, tebe pa ne razumem čist dobr kaj točno si mislil?
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1002 - 18.09.2009 at 08:16:22

Quote:
Površno bi delal in kao izgovor bi mel, ker se je tudi tebi naredilo nekaj slabega. Stvar je taka, da če delaš z veseljem, potem tudi narediš korektno, tudi če ne, si pa na to zavezan, ker si prevzel odgovornost s tem ko si prevzel delo.

To je tista naravnanost oz. izhajanje iz sebe.
Nekdo, ki ni zadovoljen s sabo, lahko gre na mars, pa bo še vedno videl same probleme.
Vedno težimo k ravnovesju in temu, da zunanji svet priredimo svoji notranji realnosti.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1003 - 18.09.2009 at 08:19:02

Quote:
robi, tebe pa ne razumem čist dobr kaj točno si mislil?

Mislil sem to, ker praviš, da bomo s telepatijo vsi ljudje kao transparentni, potem ima lahko nekdo drug v svoji glavi tiste misli in občutke, katere imam v svoji.
Potem ni več meje med posameznimi osebami.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1004 - 18.09.2009 at 10:26:43

Robi wrote on 18.09.2009 at 08:16:22:
Quote:

To je tista naravnanost oz. izhajanje iz sebe.
Nekdo, ki ni zadovoljen s sabo, lahko gre na mars, pa bo še vedno videl same probleme.
Vedno težimo k ravnovesju in temu, da zunanji svet priredimo svoji notranji realnosti.

Ni tako pomembno iskanje vzroka in posledice, kot pa dejstvo s katerim se je potrebno soočiti.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 65 66 67 68 69 ... 416