Quote:gape wrote on 17.09.2009 at 11:06:37:če bo pršlo do te akcije bo itaq 'nujno'
in ti zakon ne bo nič pomagu
pa še interpretiral ga bojo tko kot bamby
da boš prej umrl od zdolgočasenosti preden jih boš prepriču da ti se pač cepu NE boš
Cepljenje je "preventivni" medicinski poseg, ki ni namenjen zdravljenju obolelih, temveč naj bi z njim preprečevali nastanek bolezni, za katere se ne ve, kje in kdaj, če sploh, se bodo pojavile.
Torej je cepljenje poseg v telo posameznika, ko ne gre za nujno medicinsko pomoč.
Posega torej cepljenja na "nujno" izvest ne smejo, lahko samo poiskušajo te prepričati v poseg, ampak, če si odločen velja NE.
Enako velja za otroška " obvezna cepljenja " brez privoljenja staršev, ne smejo cepiti.
Lep pozdrav
Hvala to je lepo povedano si bom zapomnil,..
No kakro koli,. ce me bodo cepili bom pa pocakal dohtarja zvgecer pred hiso zs ekiro pa bova poracunala in preracunala,..
mingrede me ej dohtarca zafukala,.. veste kj je naredila,... spremnial mi kartoteko,... majko ji,....
edina fora k jo imam je izjava iz klinicnega,... da ej res vse sotalo pa zgleda k da sme mel rpehlad,..
resno,..
veste, ko bom delal hise bom az zdrvniek anredil posbn bonus in popust k jih mam tok rad,...
sam mor emi povedati kok elt bo zivel noter v bajti da bom lohak rperacunal kdaj s emu bo na glavo podrla,..
sej je isto,..
dohtr k ne zan zdrviti lai ap fusar k pozabi dati kako palco noter to je pa to,..
milo za drago,.