Devi wrote on 21.03.2009 at 20:12:00:Quote:Kaj naj hodim gledat? Jaz teh problemov s prezirom nimam. To fanatično žarenje pa poznam in prepoznam. Za vsako figo pa res ne bom hodil nekam nekaj frcigat. Pogledam čez okno spalnice in imam turn na 50 m. Pa ga ne frcigam skoz. Me pa opozori na vernike.
Lp,Igor
v bistvu jest tud prepoznavam fanatino žarenje. in razločim nekej, kar žari iz prepričanja in nekej kar žari iz duše. mal zaupanja v mojo presojo bi mi dobro delo
btw.. s krščanjarji se bom mogla pa še poukvarjat..
sem dones razmišljala, kaj točno se mi najbl zatakne pri njih. kaj mi najbolj ne paše, ko pomislim, da bi sprejela njihovo idejo. in nekak se mi je zazdelo da je to una večna sodba, s katero imajo tolk opravka. iz nje izvira dvoličnost, prikrivanje, skrivanje, hinavščina.. vse je samo izogibanje temu, kar bo.. da ne bi bilo.
po moje mi je jasno, da večne sodbe ni. men je reinkarnacija dost bližje in bolj logična. sam imam občutek, da se nekej v meni zlo boji večne sodbe, je zlo besen na tak način reševanja problemov. in da jih zarad tega tolk besno zavračam.
DEVI
Devi dokler boš mislila tako kot uči RKC boš gojila antipatijo do krščanstva.
Desetkrat raje bi imel poslednjo (ne večno) sodbo kot sedaj, ko je moral moj genom iti v reinkarnacijski poti (samoreprodukciji naše vrste) čez morje svojih smrti in rojstev,da se je zbudil.
S poslednjo sodbo bi dobil možnost prostovoljne odločitve za totalno reanimacijo lastnega življenja,ali za nadaljevanje reinkarnacijskega 28ooo letnega cikla.
Devi zadev ne razumeš- zato sodiš kot,oprosti- nedorasel otrok.
SAm ne zavračam niti ene verske prakse,ker vse izhajajo iz istega teološkega civilizacijskega izročila. Ko boš to dojela boš začela brati teološke šifre.
Do takrat boš nihala med verskimi praksami ki so zgolj obred ohranjanja te iste skupne teološke zapuščine. Na lokalni geografsko- časovni in etnološki ravni.
Treba se bo še truditi razumeti- ne zgolj Alojza soditi!!!!
Lp Alojz