Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 9622 times)
Andres
5

Re: Zakaj se ljudje vracajo na ta forum?
Reply #30 - 25.05.2002 at 14:09:31

Ja. Vsak, ki pride in ostane oz. mu je to namenjeno, prispeva v mozaik svoj delez.
V firmah se recimo zaposleni menjajo in to je drago in slabo. Tu na forumu pa ostajajo vse od zacetka, le da vedno znova prihajajo novi "delavc, usluzbenci, sodelavci".

Andres
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #31 - 25.05.2002 at 16:54:46

Amstel wrote on 24.05.2002 at 23:31:02:
Jaz se prav lepo počutim na tem forumu!
Cheesy

jest tud

in mi je fajn da smo se najdl
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Amstel
5
p

Reply #32 - 25.05.2002 at 20:05:54

Da smo se najdli, ja.  Cheesy
Če se še nismo, pa se še bomo.
(med sabo in sami s sabo)
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #33 - 31.05.2002 at 22:16:35

[color=Blue][/color]
Sem šele danes zasledila tole temo. Vsaka čast gapetu, za dober forum! Resnično!
O drugih forumih pa ne bi, ker so ene velike traparije...da o pisarijah ne govorim...leglo prepirov, zavisti, puhlosti, nakladanj brez veze...žalitev in obtoževanj brez vsake osnove...šele na shodih, ko se ljudje tudi v živo spoznajo, lahko človek odkrije resnico...take so moje osebne izkušnje. Se pridružujem mnenju Winstrola.
Lep pozdrav vsem!
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Andres
5

Reply #34 - 31.05.2002 at 22:54:33

Sedaj ko je Angel--ca odprla na novo ta tyopic sem ga celega se enkrat prebral.  Kaj naj dodam. Cestitam vam vsem, ki ste pripomogli.  
In seveda Gape. Kdaj bomo delal tisto reklamo.  Zdej je podrocje se vecje, ko so pozitivke nastale. Al pa ce kar TV ustanovimo, ne bo treba vec pisat.  Grin Grin

Andres
Back to top

IP Logged

N.
4

Reply #35 - 31.05.2002 at 22:57:55

Ah, Angel, Angel

Jaz sem pa tako rada pisala na med.over.netu (potem pa tebe več ni, meni pa rata dolgčas)...

Rezultat: vidiš.

Kar takole vam bom povedala, vsem hkrati, vseeno pa nekaj le pogrešam na tem forumu.
Življenje je sestavljeno iz toliko različnih stvari, in duhovnost (in podobna tematika) je pač samo ena izmed. Ne rečem, da ni zelo pomembna, ker je, ni pa edina. So še druge prav tako pomembne teme, ki bi nam vsaj olajšale dneve, pripomogle k boljšemu razumevanju nas samih, in drugih, ki nas razumejo.

Kar hočem povedat je to, zakaj se ne bi dotaknili tem, kot je evtanazija, ali pa kloniranje ali pa kaj je to duša in kdaj jo človek dobi, pridobi, se rodi,

ali pa etika, morala,

ali pa molitev, v čem se verstva razlikujejo med sabo in v čem so si podobna (če to kdo sploh ve)

in še in še.

Ogromno je tem, potem pa gledam, pa berem, pa magija (črna, bela) gor in dol, razvlečena do onemoglosti.

Je to res največ, kar forum zmore?

Pa ne zdaj tega vzet za slabo. Ni bilo mišljeno tako.
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #36 - 31.05.2002 at 23:04:05

Quote:
Kar takole vam bom povedala, vsem hkrati, vseeno pa nekaj le pogrešam na tem forumu.  
Življenje je sestavljeno iz toliko različnih stvari, in duhovnost (in podobna tematika) je pač samo ena izmed. Ne rečem, da ni zelo pomembna, ker je, ni pa edina. So še druge prav tako pomembne teme, ki bi nam vsaj olajšale dneve, pripomogle k boljšemu razumevanju nas samih, in drugih, ki nas razumejo.  

Samonekdo!

Tega nihce ne bo vzel za slabo. Nikakor. Toda teme ali precej tega kar si nastela, smo ze omenjali in o tem pisali v posameznih topicih.
Toda kot smo opazili vsi na mnogih  drugih forumih vre neke vrste sovrastva, prepiranja, skratka tam so nesoglasja in zato se posamezniki tudi poberejo in kaplja njih pride na Svet pogovor. Ti si ena tistih. Se motim?

A vendarle. Zakaj ne odpres topica o kloniranju recimo? Bo hitro poln, v to ne dvomim.

Andres
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #37 - 31.05.2002 at 23:16:30

q
Kdaj bomo delal tisto reklamo.
q
kr spomn nas na un thread ... damo na glasovnje ... zajebavam se ... dokončamo delo in objavimo
sej si se javu za fizikalijo a ne?
jest ti damo takoj žegn

samonekdo
tko kt ti je andres povedu ... o večini teh tem smo že govoril ... umes med pogovori o raznoraznih magijah ... če se ti zdi kakšna prov posebi zanimiva in je ne najdeš na forumu jo odpri ... zakaj ne ... ne štekam ... mi ne cenzururamo ... sicer pa jest sm z oshotom ... sm za evtanazijo ... u bistvu sej veš sm skor za vse ... nisem proti ničemur ... u bistvu
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #38 - 31.05.2002 at 23:23:49

Evo. Zdaj sem te spomnil. Borut je bil tudi zraven, samo se tekst je treba malo spremeniti, mislim dodati, ker prisle so Pozitivke in tega ne gre zapostavit

http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=ezofest;action=display;num=988596...

Andres

gre pod tus
Back to top

IP Logged

N.
4

Reply #39 - 31.05.2002 at 23:25:50

Gape.

Kar se tiče tem, ki so vmes.... kje vmes tko al tko ne vem, ampak prosim, poglej si kaj vse je ratalo iz ene mirotove teme

saj sem začela brat, pa berem, in ... preveč je. Enostavno je preveč. Nimam ne ćasa in ne volje in ne koncentracije da bi ji lahko sledila.
Zdaj si pa predstavljaj, da na forum pokuka še nekdo, še en samonekdo, pa vidi to temo, kar je seveda zelo opazno, in začne brati.... in ga ni več. Ti nimaš občutka, pa tisti, ki debatira s tabo tudi ne, veste kaj pišete, nekdo ki pa samo bere, ... zmanjka mu.

Kar se pa OSHO-ta tiče, za to bi pa prav lahko odprla nov topic. Dokler nisem prišla na ta forum, še slišala nisem za njega... Ok. Bom odprla to kot novo temo.
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #40 - 31.05.2002 at 23:47:40

Ja ampak ves. Na vseh forumih je isto. Vsi gredo, fdremo out of topic in jaz sem zacel zavestno clane opozarjat, da to pa ne sodi vec sem, ce gre kdo really out of topic.
Oziroma kaj je forum. Nekoc, ko so bile se news grupe sem prebral, da je to isto kot bi prisel v gostilno.  In tudi res je. Tukaj je pac gostilna Svet pogovorov, ravno vceraj pa sem napisal, da ko bomo starejsi bomo hodili k Mehkim curam  Grin.

Andres
Back to top

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #41 - 24.04.2003 at 01:02:27

In Znova...

Tale FORUM JE ZELOOO ZELOOO  - postal popularen. Vse več NAS je, kateri gremo globje VASE.
Vse več vas je, kateri s svojimi NASVETI pomagate reševati STISKE DRUGIH in to je nadvse DOBRODOŠLO.
ŠE posebej ZA NEKOGA, ki se išče in želi PRIJAZNE besede slišati in brati.

Predvsem bi se na tem mestu rada zahvalila Ustvarjlcem TEGA FORUMA in Se Iskreno pridružujem vsem, ki Ste Veseli skupaj Z menoj, da Forum o DUHOVNOSTI pridobiva na SVOJIH BARVAH, ki že MOČNO ŽARIJO.

Veliko NAS je ŽE in veliko jih BO ŠE PRIŠLO.
Nekateri bodo ISKALI samo nasvet ali bodo prijazno pokramljali Z Nami, drugi bodo NAŠE lepe energije samo prebirali in Opazili, da se Svet okoli NAS - SVET POGOVOROV - lepo Gradi, naslednji, ki pa bo prišel, PA BO Spoznal, da JE PRAV to - ta pogovor ISKAL in se NAM bo PRIDRUŽIL....

To pa je na moč LEPO in že Imamo Novega Obiskovalca.

Torej Vesela sem za vsakega novega člana, ki se najde med temi VRSTICAMI...

www.poljub - ima še vedno enako NAPAKO, prav tako nekje med.over.net -  Ljudje se kregajo vsepovprek, s tem dajejo slab zgled - ali pač...
Odvisno od posmeznikove NARAVE...
Slej ko prej SE PRIJAZNOST šteje...

To vsi enkrat spoznamo.
Kaj pa mislite, če bi se tukaj na tem Forumu "kregali" kako bi Zvenela duhovnost potem...

Pravi sogovorniki se " ne bi oglasili"...

No, pa najdaljujmo...
V lepem in Svetlem Slogu Naprej.

Jaz sem se vrnila na ta Forum, ker me nekaj na njem " močno veže".

Rada vas imam vse... Kiss

Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #42 - 24.04.2003 at 01:55:11

Andres wrote on 30.04.2001 at 04:02:21:
Zakljucek: Na poljub.com se zbira cela masa ljudi in zato zaradi razlicnih vibracij  nastane popolna zmesnjava raznih mnenj, vsi pa zelijo biti ta glavni.

Ah, nekdo je pa spet zagledal ogledalo. Mal bolj žalostno, ko ga starejši človek zagleda pri najstnikih in gre pljuvat po njem. Od tukaj potem tudi sledi neprimerna vzgoja otrok - kdor jih v takem položaju že ima, seveda.

Povsem jasno je, zakaj je poljub.com v t.i. kaosu - zaradi zmedene mladine, katerih (večine) leta so 12-20; pa še kak redek se najde vmes med 20 in 30, to je pa pol že vse.

Sicer je lepo, da pohvališ ta forum, ni pa lepo, da na račun tega popljuvaš druge, v smislu "lej kok sm jest dober, ne pa tko k uni luzerji". Človek bi pričakoval, da se tako mišljenje v srednjih letih že "preraste". A očitno se le ne (pri vseh). Wink
Back to top

Why? There is no why! Why is a mind f**king word!

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #43 - 24.04.2003 at 11:13:09

Ma, vsak kdor išče tud najde.

Jaz vstrajam pri tem forumu že kar neki časa, sem imela pavzo vmes, pa ne boste verjeli, sem se vrnila Wink

Zakaj? Zato kot večina ljudi, ker je forum dober.
Ni dolgočasen, včasih so na sporedu tud kakšni "boksrski dvoboji" Grin, najdeš teme, ki te nasmejijo, pa spet druge, ki ti dajo razmišljat. Je pa ravno na pravi razvojni stopnji, kar se tiče duhovnosti. Ni preveč filozofsko zamorjen, vsaj večino časa, ni pa primitiven, skor nikol. In zato se vračmo,.....

In pravljice je konec Wink

ne, pravljica še le začenja Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #44 - 24.04.2003 at 15:37:37

star 12

ti skoz boljš siješ, zato se to odraža...  Kiss

rad te mam

hvala za polepšane dneve, veš včasih ni kaj dopisat enostavno tako spišeš da je vse zajet.

Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4